- 4 Aralık 2010
- 349
- 5
- Konu Sahibi Liberiangirl
kızlar benim bacağımda da 4 dikiş vardı dikişlerin alındığının üzerinden 13 gün geçti tamam küçülme var ama çok bariz belli oluyor dikişli kısım.ne zaman tamamen hafifler bilmiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hafifler heralde nası olsa bacağında çok da acele etmene gerek yokkızlar benim bacağımda da 4 dikiş vardı dikişlerin alındığının üzerinden 13 gün geçti tamam küçülme var ama çok bariz belli oluyor dikişli kısım.ne zaman tamamen hafifler bilmiyorum.
evet, öyle tabi. doktor ince bir çizgi kalacak dedi, ama bakalım ne zaman dediği gibi olacak:)
Selam, bence hiç üzülme elbette geçer. Benim yüzüme 7 dikiş atıldı 4 ü sol 3 ü sağ yanağımda benimkiler çok görünür halde. Sonuçta senin çok görünmez ve kapatmak daha kolay korumak da daha kolay. Hiç dert etme bacağını bence. Ben bile moralimi yüksek tutuyorum. Allah başka dert vermesin canım sonuçta kendi isteğimizle yaptırdığımız şeyler. Çaresi yok değil. Zamanla iyileşeceğine inanıyorum ben.
çok haklısın,ben de yüzümden ben aldırmak istemiştim ama doktor korkuttu almayalım çok iz kalır dedi.devlete gittim plastik cerrahtı ama öyle deyince acaba çok da özenmeyecek mi diye düşündüm ve vazgeçtim aldırmaktan,daha doğrusu devlette aldırmaktan vazgeçtim bir de bacağımdaki dikiş iyileşsin ne kadar iz kalacak merak ediyorum ona göre özelde başka bir doktora yüzümdekini aldırıp aldırmayacağıma karar vereceğim.Amin Allah daha büyük dertler vermesin.senin dikişlerin de bir an önce iyileşir umarım.son durumu bize haber verirsin:)
Selam cnm,
Bence önemli olan güvenilir bir doktor bulman. Ben devlette güvenilir bir doktor bulsaydım ona giderdim ama kendi muaynehanesi olan tanıdığımız bir estetik cerrah vardı ona gittim.Daha önce kardeşimin burun ameliyatını yapmıştı. Yoksa hayatta yaptırmazdım. Sonuçta yüze dikiş atılıyor kısacık bir işlem ama önemli bir işlem.
Benim dikişlerim yavaş yavaş iyileşiyor.Aslında yüzeyi aynı gibi ama o çöküklük doldu biraz fondötenle daha kapanır hale geldi.Tam bir ay sürüyormuş o aşama ve 1 ayıl boyunca iyileşiyormuş yara çok ilginç gerçekten. Jel kullanmaya başlayınca daha toparlanır inş. o zmn resim paylaşıcam.
Sen de acele etme bence.
slm cnmmm yazamadim ne zmndir nasi gidiyo umarimm hersey yolundadir jel kullanmana da az kaldii valla sen kurtuldun cok seviniorm senin adina eminim iz de kisa zmnda gecicekk ya bu arada sizde ben cikiyor mu acik renk kucuk kucuk gunesten bende cikiyo rahatsiz etmyo bni belli de degil hatta seviorm ama acaba onlar koyulasir mi ya da buyur mu cok ayni renkte kaliocaksa buyumesi de sorun degil de bna bunu bi doktor demisti aklima takildi yaSelam cnm,
Bence önemli olan güvenilir bir doktor bulman. Ben devlette güvenilir bir doktor bulsaydım ona giderdim ama kendi muaynehanesi olan tanıdığımız bir estetik cerrah vardı ona gittim.Daha önce kardeşimin burun ameliyatını yapmıştı. Yoksa hayatta yaptırmazdım. Sonuçta yüze dikiş atılıyor kısacık bir işlem ama önemli bir işlem.
Benim dikişlerim yavaş yavaş iyileşiyor.Aslında yüzeyi aynı gibi ama o çöküklük doldu biraz fondötenle daha kapanır hale geldi.Tam bir ay sürüyormuş o aşama ve 1 ayıl boyunca iyileşiyormuş yara çok ilginç gerçekten. Jel kullanmaya başlayınca daha toparlanır inş. o zmn resim paylaşıcam.
Sen de acele etme bence.
slm cnmmm yazamadim ne zmndir nasi gidiyo umarimm hersey yolundadir jel kullanmana da az kaldii valla sen kurtuldun cok seviniorm senin adina eminim iz de kisa zmnda gecicekk ya bu arada sizde ben cikiyor mu acik renk kucuk kucuk gunesten bende cikiyo rahatsiz etmyo bni belli de degil hatta seviorm ama acaba onlar koyulasir mi ya da buyur mu cok ayni renkte kaliocaksa buyumesi de sorun degil de bna bunu bi doktor demisti aklima takildi ya
canim ya cok tesekkur ederimm bencede hic kotu degil zaten daha kac gun oldu kii ya bse sorucam atilicak dikis sayisi benin derinligine mi buyuklugune mi neye bagli tam olarakkYaşlı gibi çıkmışım :)) Böyle değilim ben ya cildim güzeldir yani. Bak böyle minik benlerim var bence güzel yani hiç dert edilecek şey değil :)
canim ya cok tesekkur ederimm bencede hic kotu degil zaten daha kac gun oldu kii ya bse sorucam atilicak dikis sayisi benin derinligine mi buyuklugune mi neye bagli tam olarakk
Yaşlı gibi çıkmışım :)) Böyle değilim ben ya cildim güzeldir yani. Bak böyle minik benlerim var bence güzel yani hiç dert edilecek şey değil :)
Canım çok bilmiyorum ama bu büyük olan benimdi. Diğerine 3 dikiş atıldı. Bu benimde 1-2 kıl çıkıyordu alınınca baktım daha derin görünüyordu. Diğer benimde kıl fln yoktu. Alacak doktora sormalısın o sana en doğru cevabı verir. Zaten incecik bir iple dikiliyor. O resimler de var göndericem sana bir ara.Mesela diğer alınan benimde öyle sertlik yok ama bunda var iyilşmesi daha zor oluyor sanırım derinleştikçe. Sana yanlış birşey söylemek istemiyorum tatlım yanlış yönlendirmek de istemiyorum. Nasılsa yaparsan son baharda yaptırıcaksın o zmna kadar benimki güzelce iyileşirse sana doktorumun ismini veririm gidersin muayene olursun. Kararını öyle verirsin. Rica ederim bu arada şu özlem mesajlara açılsa atıcam sana resimlerin hepsini.
cok tesekkur ederim canim benimm senin yaran iyilessin de de resimler onemli degil bn bu arada bugun yne o lazerle aldiran arkadasimla gorustum ama gercekten hic iz yok gibi bsey ama iyilesme sureci zormus braz kabuk baglamasi fln yanii kararsiz kaldim ama ben aldirmak konusunda kararliyim cunku iz bile kalsa cok kotu olmadigi surece bn izi tercih ederm yani goze aldim ben onu her sabah kapatmakla ugrasmak istemiorm alinirsa daha ozgur hissedicem kendimi ins iz de az kalirsa.. ama evet zaman konusunda acelem yok en dogru zamnda en dogru sekilde aldirmak istiyorum
Selam tatlım :) ne demek tabi ki paylaşırım. Arkadaşına sevindim canım iyi ki oyukluk, beyazlık kalmamış. Madem kararını verdin o zmn zamanı gelince muayene olursun. Bence tek doktorla sınırlı kalma arkadaşının doktoruna da görün başkasına da görün mantığına uyması önemli. Benim doktorum muayene ücreti almıyor mesela eğer aklıma yatmasaydı yaptırmazdım birşey kaybetmiş olmayacaktım. Kardeşim burun estetiği olmadan önce bir kaç doktorla görüştü sonra ona en uygun gelen doktoru seçti. Ben de onun doktoruyla görüştüm aklıma yattı öyle yaptırdım. Bir kaç yerle daha görüştüm muayeneden 200 lira isteyenler mi dersin daha görmeden lazer yapılır diyenler mi hepsi vardı :)
Böyle ufak detayları ufak detay olarak görmen çok güzel tatlım :) yani gerçekten dert edilecek bir şey değil aldırınca daha iyi anladım. Herşeyi gereğinden fazla büyütüyoruz mesele yapıyoruz kusursuz diye birşey yok bunu aramamız çok saçma ama aslında içten içe onu arıyoruz bazen.kendimce böyle çıkarımlar yaptım :))
Haftaya jel kullandıktan sonraki halini paylaşırım Bugün 3 haftadır görmediğim birini gördüm ve çok iyileşmiş yara izin dedi mutluyum o yüzden:) Eğer hemen toparlanırsa sen de lazer vs düşünmezsin.ama arkadaşın da iyi sonuç almış o da ilgimi çekti.ilk defa lazerden olumlu sonuç alan birini duydum. Küçük benler için olabilir belki. büyükler için çok aklıma yatmıyor yine de tekrar çıkarsa vs ya da doku zarar görürse insanın aklı karışıyor.
Bu sıralar ben de çok pozitifim güzel şeyler düşünüyorum herşey güzel olsun :))