Lazer Epilasyon lazerden memnun kalmayanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi bonham
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

bonham

Ziyaretçi
kızlar koltuk altı için 13 . seansa gittim ama hala tam olarak bitmedi.gittiğim yer kişiye göre değişir dedi ama acaba normalmi.ben beyaz tenliyim üstelik.işin kötüsü ücretini topluca ödedim seans başı vermedim daha uygun olduğu için.Hiç bitmeyeceklermiş gibi geliyor benimle aynı sorunu yaşayan varmı ağlıcam yaaaaaa

gozle gorunur azalmada mi olmadi?

ben bacaklarıma ve koltuk altıma yaptırdım ama koltuk altımdan menun kalmadım şuan ağda yapıyorum...kıllar zayıf geç çıkıyor seyrek yerler var lazerle yok olan yerler var ama jilet kullanıldığı için rahatsız oluyrdum.....en kesin çözüm iğneli epilasyon bide onu deniycem...

yaptığı derece düşüktür..tabii birde kullandığı alette önemli önce bir araştırma yapıp öle gidin bence ...benim koltuk altı 5 seans çok memnunum acayip azalma var..dikkat etmek lazım benim arkadaşımda istanbulda iğnelide kazıklandı..iğneyi tam kıl köküne doğru yapmadıkları için 1 yıl boşa zaman harcadı..dikkatli olun yerimseniben

annemde yaptırmayı düşünüyor ama emin degil yararı olmaz diye korkuyor acıkcası..

bacak ve koltukaltı 7. seansıma gideli 2 ay oldu... bacağımı jiletle alıyorum... koltukaltımda çok az tüy şeklinde kaldı makasla kısalttım ...

bu ay gidemeyeceğim lazere ama gittiğim zaman kalanlar için iğneli soracağım... 13. seansa kadar uzamasını istemem... ama genel olarak memnunum ben...

Değerli sevval hanım çok hassas olduğum bir konuya işaret ettiğiniz için bende birşeyler yazma ihtiyacı duydum. Malesef lazer de olduğu gibi iğneli de de uzman olmayan kişiler olumsuz kanaatlere neden olmaktadırlar. Ben 23 yıldır sadece iğneli epilasyon konusunda hizmet sunan bir uzman olarak, kısa bir süre kurs neticesinde bu işi yapmaya kalkışanlardan bayanlarımızın uzak durmalarını tavsiye ediyorum. Uzmanlığın anlaşılması içinde bir iki ip ucu vermek istiyorum. İğneli epilasyon uygulaması için müraacat eden bayanlarımızın öncelikle uzmanda 10 parmak çalışma şartını aramalarını öneriyorum. Ayrıca uygulama anında doğru uygulama yapılıp yapılmadığını yani kıl köküne mi yoksa kıl ın üstüne-altına-sağına-solunamı akım verildiğini anlamak da çok kolay. Akım verildikten sonra kıl/tüy ün cımbız ile alınması sırasında kişi eğer doğru bir uygulama ile karşı karşıya ise hiçbir şey hissetmiyecektir. Ancak yanlış uygulama neticesinde kıl kökü tahrip edildiği sanılan kıl/tüy ün cımbız ile alınması esnasında kişi acı hissedecektir. Bilgilerinize.

ben de koltuk altı lazer yaptırıp memnun kalmayanlar grubundanım, 11 seans yapıldı ama hiç bir sonuç vermedi nedense, bacak ve kol bölgelerimde 6.seanstan sonra gözle görülür derecede azalma var, sanırım bünyeden bünyeye değişiyor

Ben 4 yıldır yüz bölgesine gidiyorum hala bitmedi inanın...:1no2:

Ben 4 yıldır yüz bölgesine gidiyorum hala bitmedi inanın...:1no2:
güzelim iğneliye git ya, 6 aydır gidiyorum ve çok memnunum. ama yüzden kesin sonuç 1 sene sonra alınıyor, fakat benim dudak üstüm mesela 6, seans oldu galiba ve tek tük çıkıyor. :lepi:

arkadaşlar lazeri uygulayan uzmanların çoğunun kendilerine uygulamadıklarını biliyormuydunuz? kanser tehlikesi nedeniyle?

bende haziranda 6.seansıma gittim lazerde koltukaltı için (cihazın adı nd:yag)..ama bende çok çok memnun değilim,aslında gözle görülür azakma var ama yinede beni tatmin etmedi..iğneliye geçmeyi düşündüm 1-2 yere sordum hatta bursa'da (çok temiz ve uzman bi yerdi soranlara adres verebilirim,bnm gözüm tuttu yani) ve onlarda 6.seans lazere gitmene rağmen kıl yoğunluğu fazla dediler 6.seansta daha iisi olmalıydı dediler ve moralim bozuldu..iğneli yaptırsam 2 saat sürer diyolar e o da dksı 2tl den 240tl yapıyor ve bu durumda bnm lazere verdiğim paranın 6 katı tutuyor,napsam kafam karıştı,ve kıllarım incelmişti ama dr kalınlaşması lazım dedi jilet yap dedi ve kalınlaştılar,keşke yapmasaydım yaa..

4.seansıma gitcem yüz içinnnn ilk gittigim zamanki umutlarım azaldı malesef...seneler boyu gitsem bitmiycek gibi duuryorrrrrrrrrr..kuzenim iki sene gitti başka bi merkezeee olmayan yerlerinde bile var şimdiii artıkk agda ile alıyor pes etti lazere gitmekten..umarımmm bende öle olmam yaaa...heryerimin tüyüneee razıyım ama yüzümdekilere tahamülüm yok

arkadaşlar lazeri uygulayan uzmanların çoğunun kendilerine uygulamadıklarını biliyormuydunuz? kanser tehlikesi nedeniyle?

benim gittiğim yerdeki doktor ve güzellik uzmanı kenilerine uyguluyorlar..ben ilk başladığımda kadının 6 seansıymış bana koltuk altını göstermişti..şimdide genitaline yapıyormuş..hatta emla krem sürmeden yaptığını 3 seanstan sonra kendisinin acımadığını söledi

ben de gitmeyi düşünüyorum arkadaşlar..şimdi genel olarak şöyle bir sonuç çıkarabilir miyiz?....iğneli epilasyon kesin çözümdür!.....kesin çözüm alan arkadaşların cevaplarını bekliyorum lütfen....

aysecikcik, sorunun çok kısa ama şartlı bir cevabı var. Evet iğneli epilasyon kesin çözümdür ama uzmanını bulmak ve biraz sabırlı olmak şartıyla. Sağlıklı günler.

bu işler iyi bir merkeze düşmeye bakıyor kısacası..araştırma yapıp merkez hakkında öle gidin..bana kuaförüm önermişti..o koltuk altındaki kıllar çıkarken çok kaşınıyormuş ondan dolayı gitmiş ve bittiğini sölemişti..tabii bu kişiden kişiye değişir eğer kişide hormon bozukluğu varsa ve tedavi olmuyorsa lazer ne yapsın tabii ki kıllar çıkmaya devam edecektir..

Paranızı sokağa atmayın... 2 bin TL e harçadım lazere kollarım için ilk başta aa çok güzel dedim memnundum çünkü aksatmadan 2 ayda bir gidiyordum.Arkadaışm dedi bana hiç 2 aydan sonrasını gördünmü diye hayır ama memnunum çıkmıyo artık eskisi gibi dedim,o da bende öyle demiştim pişman olucaksn dedi inanmamıştım.Ama aklıma takıldı belkide doğru söylemiştir diye bu sefer 3. aya doğru giderim dedim. ve arkadaşlar resmen şok oldum.Yolunmuş tauk gibi olmuştum belirli bölgelerde tabiki dökülme var ama 2 bin tl dökdükten sonra sadece bu kadar mı elde edicektim ??? Elimin üzerinde ayva tüyleri vardı belli bile olmuyorlardı yani ellerimin üzerinde de tüyler çıkmaya başladı inanın.yani eskiden belli olmayan yerlerimde bile tüy çıkmaya başladı HİÇ MEMNUN DEĞİLİM.ısrar ediyorsanızda gidip yaptırın kendiniz görün en iyisi iğneli uzun sürer ama kesin çözüm yüzüme iğneli yaptırdım hiç birşey çıkmıyor artık kollarımada iğneli yaptırmaya başlayacağım bu sene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…