- 17 Mart 2016
- 5.761
- 9.233
- 248
Dogru bende beyaz tenliyim.. saclarim koyu kahve ama killar siyah sanirim:)) bendede cabuk sonuc alinir o zaman diye dusunuyorum. 3-4 defada kirtulcaksan super. Peki seanslarin arasi ne kadar? Kac hafta?bu kısıye gore degısır
ne kadar acık tenlı ne kadar koyu tuylere sahıpsenız okadar cabuk bıter
beyaz tenlıyım kumral tuylerım var acık kahverengı koltuk altı ve bıkını bolgem 3 seansda bıtmıstı
benım annem estetısyen 1 kere salonla lazer yaptı gerı kalanı evde lumıa ıle cozdum
bıttı koltuk altımda 4-5 tane falan cıkıyor oda gucsuz kopmaya musaıt mesela
hamılelıgımde ve dogumumda tekrar cıkmadı cıkan varmıs cıkmayanda bende cıkmadı mesela
bu tamamen kısıye gore degısen bır durum oldugundan en ıyısı yasayıp gormek :)
Bende almak istiyodum yorumunız faydalı oldu teşekkürler philips lumea düşünüyodum sizinkinin marksı nedir rica etsem öğrenebilir miyim
Tamam cihazı yazmışşınız teşekkürler :)Valla tıp okuyorum, cildimin hassasligina hocalarım çaresiz, yapmadığımız test kalmadı ama ona ragmen makine bana dokunmadı hiçLumea PI953 bu arada model. Şimdi yalan olmasin koluma hiç yapmadım ama genital bölgede bile sorun çıkmadı. Tabi lazer hassaslığı normal hassasiyetin tam tersi; beyaz tenli olmak avantaj. Teniniz biraz koyuysa ondan olmuş olabilir. Öyleyse de dikkat edin lazer cihazı da yakıp iz birakabiliyormus; hastane ortamı tercih edin derim.
Canım seni anlayabiliyorum ben de ilk gittiğimde yerin dibine girdim diyebilirim ki ben hiçbir zaman kuaföre falan ağdaya gitmezdim hep kendim yapardım zar zor gittim ki çok rahatsızdım diye eni sonu memnun da olmadım diye bıraktım benim gittiğim güzellik salonuydu tabi 6. seansta bıraktım gitmeyi sadece tüylerimi uyuttu bir süre o kadar yani şimdi eskiye döndü coştu tüyler.İyi günler kızlar. Ben 1 ay önce lazere başladım. Aslında niyetim koltukaltı ve bikini bölgesine beraber başlamaktı ama hem ilk defa gittiğim için acımasından korktum hem de baya çekindim, o yüzden sadece koltukaltı yaptırdım. Aradan 1 ay geçmesine rağmen nerdeyse hiç çıkan olmadı baya memnun kaldım. İkinci seansımın tarihi de yaklaştı. Bu seansta bikiniye de başlamak istiyorum ama çok utanıyorum. O kişinin işi bu ama bilmiyorum. Daha önce jinekologa da gitmiştim o zaman hiç çekinmem, tereddütüm olmamıştı sonuçta sağlık için gözüyle bakmıştım ama buna öyle bakamıyorum. Başlamakta istiyorum napsam bilemedimGidenler varsa nası rahat hissediyorlar cidden utanılacak bi durum mu?
Aslında lazer yapılmadan önce sağlık taramasından gectiysenizevet ama gecmediyseniz başınıza dert alırsınız
Genelde seans aralıkları başlangıçta 1 -1,5 ay oluyo. İyice seyrekleştiğinde çıktıkça gidiliyormuş. Benim gittiğim yerde kontrol seansı var bir de. 2 hafta sonra filan gözden kaçan makinanın görmediği tüyler olmuşsa tekrar gidilebiliyo o seans ücretsiz oluyomuş.Dogru bende beyaz tenliyim.. saclarim koyu kahve ama killar siyah sanirim:)) bendede cabuk sonuc alinir o zaman diye dusunuyorum. 3-4 defada kirtulcaksan super. Peki seanslarin arasi ne kadar? Kac hafta?
Makine olarak hangisini kullanıyorlar bilgin var mı?Genelde seans aralıkları başlangıçta 1 -1,5 ay oluyo. İyice seyrekleştiğinde çıktıkça gidiliyormuş. Benim gittiğim yerde kontrol seansı var bir de. 2 hafta sonra filan gözden kaçan makinanın görmediği tüyler olmuşsa tekrar gidilebiliyo o seans ücretsiz oluyomuş.
Alexandrite kullanılıyor. Benim tüy tipime de en etkili cihaz oydu araştırdığıma göre.Makine olarak hangisini kullanıyorlar bilgin var mı?
Evet ben de uzun araştırmalar sonucu alexandrite makinede karar kıldım da sana da sorayım dedim aynısı mı diye öyleymiş :) bana uygulanan platon makineydi. Genital bölgemde acı oluyordu. Merak ediyorum alexandrite nasıl bu konuda bir de seans fiyatı nasıl?Alexandrite kullanılıyor. Benim tüy tipime de en etkili cihaz oydu araştırdığıma göre.
Koltukaltımda dayanamayacağım bi acı olmadı benim, hafif iğne batar gibiydi ve baya kısa sürdü. Şaşırdım ama 3 dakikada filan bitti. Genital de böyle olursa rahat dayanılır ama daha hassas bölge olduğu için daha çok acırsa bilmemEvet ben de uzun araştırmalar sonucu alexandrite makinede karar kıldım da sana da sorayım dedim aynısı mı diye öyleymiş :) bana uygulanan platon makineydi. Genital bölgemde acı oluyordu. Merak ediyorum alexandrite nasıl bu konuda bir de seans fiyatı nasıl?
Seneye alex olan bir yerde başlatacağım inşallah artık kurtulmak istiyorum.
İkisini bir yaptırmak daha mantıklı, fiyat uygun tabi yıllar önce çok daha fazlaymış. Zamanla rekabet artınca fiyata yansıyor ucuzunu arıyor insan :)Koltukaltımda dayanamayacağım bi acı olmadı benim, hafif iğne batar gibiydi ve baya kısa sürdü. Şaşırdım ama 3 dakikada filan bitti. Genital de böyle olursa rahat dayanılır ama daha hassas bölge olduğu için daha çok acırsa bilmemSeans başına koltukaltı 30, genital 90, ikisi birlikte yaptırılsa 100 lira benim gittiğim yerde.
Alexandrite makine mi sizin de?Ben de tum vucut lazer yaptiriyorum daha once koltuk altima ve genitale sikca jilet surmustum kararmalar cok fazlaydi lazerle beraber kararmalar gitti renk beyasladi acildi tavsiye ederim ben de :)
Aynen öyle karar verdim artık bi daha ki seansıma ikisine bir giricem ve öyle devam edicem. Bu bölgeleri halleder memnun kalırsam bacağa da başlarım öyle öyle biter umarım :)İkisini bir yaptırmak daha mantıklı, fiyat uygun tabi yıllar önce çok daha fazlaymış. Zamanla rekabet artınca fiyata yansıyor ucuzunu arıyor insan :)
Hassas olan genital bölgede acı oluyor maalesef ama ağdaya dayanan ona da katlanıyor zaten 8 dk ya sürüyor ya sürmüyor her türlü en kârlısı lazer.
Yaa ne güzel Ben de iz yapar mı diye sorduğumda yapmaz kararmaları bile geçiriyor demişlerdi. İnşallah bende aynı sonucu alırım:)Ben de tum vucut lazer yaptiriyorum daha once koltuk altima ve genitale sikca jilet surmustum kararmalar cok fazlaydi lazerle beraber kararmalar gitti renk beyasladi acildi tavsiye ederim ben de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?