• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazerde utanma

Valla ben de senin gibiydim. 6 seans almıştım, utandığım için genitali açamamıştım ve 6 seans verdiğim para boşa gitti. Tekrar aldım 6lı paket. Kız da bana dedi ki; bak bacaklarını aç, bir an evvel bitsin. Sen de kurtul ben de kurtulayım, çok zorlanıyorum senin lazeri yaparken. Paran hep boşa gidiyor, beni bi daha nerde göreceksin? Aç gitsin dedi. Yaptırdım sonra alıştım mis gibi tertemiz :D

Bu konunun açılması çok iyi olmuş bende başlamak istiyordum ama nereye başlasam karar veremiyorum genel olarak güzellik merkezleri yapıyor burda özel hastanelerde de vardır sanırım yapılır oralarda da lazer sormak istediğim bi kaç şey var
Lazer atışları yapılmadan önce her zaman jiletle alınıyor mu tüyler
Benim de beyaz ten siyah tüy durumum var tamamen bitirmez ama mesela hiç tüy varmı diye düşünmeyip etek giyilebilecek kadar inceliyor mu
Batık çok var bunlara müdahale ediyorlar mı yoksa kendiliğinden düzeliyor mu lazer seansları sonrası
Lazer bitti diyelim tek Tük çıkıyor onu neyle almak daha iyidir yada çoğaltır mı almak
Şimdiden teşekkürler cevap veren arkadaşlara :KK36:

hastanede yaptırın mutlaka ve makinesini sorun.
evet jiletle alınıyor.
beyaz ten siyah tüy en verim alınanı. sarı tüyleri görmüyor lazer.
batığı bilmiyorum.
evet etek giyiliyor.
ben bacaklarımı her yaz başı sir ile aldırtıyorum . diğer yaz başına kadar. hamile kalınca tamamlayamamıştım bacak lazerini.

İyi günler kızlar. Ben 1 ay önce lazere başladım. Aslında niyetim koltukaltı ve bikini bölgesine beraber başlamaktı ama hem ilk defa gittiğim için acımasından korktum hem de baya çekindim, o yüzden sadece koltukaltı yaptırdım. Aradan 1 ay geçmesine rağmen nerdeyse hiç çıkan olmadı baya memnun kaldım. İkinci seansımın tarihi de yaklaştı. Bu seansta bikiniye de başlamak istiyorum ama çok utanıyorum. O kişinin işi bu ama bilmiyorum. Daha önce jinekologa da gitmiştim o zaman hiç çekinmem, tereddütüm olmamıştı sonuçta sağlık için gözüyle bakmıştım ama buna öyle bakamıyorum. Başlamakta istiyorum napsam bilemedim :KK43: Gidenler varsa nası rahat hissediyorlar cidden utanılacak bi durum mu?
Inanin sizi cok iyi anliyorum. Ne kaadr istesem de sirf bu tanma mevzusu yuzunden baslayamadim lazere. Hatta sirf bu yüzden şu yeni cikan, evde kendi kendimize uygulayabildigimiz lazer aletlerinden almayi düşünüyorum

Çok teşekkür ederim hastaneye de bir sorayım benimde oğlum var emmeyi henüz bırakamadı bıraksın başlamak istiyorum :22:
hastanede yaptırın mutlaka ve makinesini sorun.
evet jiletle alınıyor.
beyaz ten siyah tüy en verim alınanı. sarı tüyleri görmüyor lazer.
batığı bilmiyorum.
evet etek giyiliyor.
ben bacaklarımı her yaz başı sir ile aldırtıyorum . diğer yaz başına kadar. hamile kalınca tamamlayamamıştım bacak lazerini.

Ben yaptırdım hicte utanmadım..ar damarim catladiysa demek:KK53:
Ama kil tuy derdi bitti..killi gezmek daha utanc verici aslinda.

Bende şuan başladım,bittiği zaman hamile kalmayı düşünüyorum Allah izin verirse. Peki hamilelik sırasında hormonların da etkisiyle kıllar yeniden fışkırır deniyor.
Sizinki ne ölçüde çıktı ? Cevaplarsanız çok sevinirim.

Bende şuan başladım,bittiği zaman hamile kalmayı düşünüyorum Allah izin verirse. Peki hamilelik sırasında hormonların da etkisiyle kıllar yeniden fışkırır deniyor.
Sizinki ne ölçüde çıktı ? Cevaplarsanız çok sevinirim.
Hic bilemiyorum benim lazer seanslari yeni bitti hatta daha gidecegim..hormonlar ne kadar etkilrr fikrim yok.Ama eskisi kadar guclu kil kokleri olmayacağı icin cok fazla cikacagini sanmiyorum

İyi günler kızlar. Ben 1 ay önce lazere başladım. Aslında niyetim koltukaltı ve bikini bölgesine beraber başlamaktı ama hem ilk defa gittiğim için acımasından korktum hem de baya çekindim, o yüzden sadece koltukaltı yaptırdım. Aradan 1 ay geçmesine rağmen nerdeyse hiç çıkan olmadı baya memnun kaldım. İkinci seansımın tarihi de yaklaştı. Bu seansta bikiniye de başlamak istiyorum ama çok utanıyorum. O kişinin işi bu ama bilmiyorum. Daha önce jinekologa da gitmiştim o zaman hiç çekinmem, tereddütüm olmamıştı sonuçta sağlık için gözüyle bakmıştım ama buna öyle bakamıyorum. Başlamakta istiyorum napsam bilemedim :KK43: Gidenler varsa nası rahat hissediyorlar cidden utanılacak bi durum mu?

1 ayda çıkan kolaltı allahım cennet gibi :D Hangi tip lazer bu biraz bilgi verir misiniz benim de çok sık çıkıyor tüylerim ağda yapmaktan yoruldum.

Ben gittim büyük rahatlık başta utanılıyor ama sonra utanma falan kalmıyor.

Inanin sizi cok iyi anliyorum. Ne kaadr istesem de sirf bu tanma mevzusu yuzunden baslayamadim lazere. Hatta sirf bu yüzden şu yeni cikan, evde kendi kendimize uygulayabildigimiz lazer aletlerinden almayi düşünüyorum
Onlar kesin bitirmiyo diye düşünüyorum ama düzenli kullanıma ve tüy tipime bağlı olarak güzel sonuç alanlar da varmış. Bence yine de kesin sonuç almak için iyi bi merkezde lazere başlamak daha garanti. Burdaki yorumları okuyunca baya bi cesaret geldi bana ve sonundaki rahatlığı düşününce. Bence sizde güvenilir, işinde iyi bi yer bulursanız lazere düşünün.
1 ayda çıkan kolaltı allahım cennet gibi :KK70: Hangi tip lazer bu biraz bilgi verir misiniz benim de çok sık çıkıyor tüylerim ağda yapmaktan yoruldum.
Benim gittiğim yerde Alexandrite kullanılıyo cihaz olarak. Benimde koltukaltı ve genital aldıktan 2-3 gün sonra geri çıkar hemen :kızgın: seans 3 dakika filan sürdü zaten. Cihazla atış yapılarak kıl kökleri yakılıyo sonra o kökler 1 hafta içinde filan dökülüyo sonrası 3 hafta pürüzsüzlük:KK200: ve sonunda da tamamen biteceği düşünüldüğünde gerçekten büyük rahatlık.

6 seans yaptirdim. Utanma hic gecmedi bende. Bircok kez jinekolojik muayene de oldum o da ayni. Hala utaniyorum ama katlaniyorum. Lazerin iyi yani genital bolge 5 dkdan az suruyor. Bi sekilde baska seyler dusunup surenin gecmesini bekliyorum. Ama herseye deger sonuctan memnunum

Onlar kesin bitirmiyo diye düşünüyorum ama düzenli kullanıma ve tüy tipime bağlı olarak güzel sonuç alanlar da varmış. Bence yine de kesin sonuç almak için iyi bi merkezde lazere başlamak daha garanti. Burdaki yorumları okuyunca baya bi cesaret geldi bana ve sonundaki rahatlığı düşününce. Bence sizde güvenilir, işinde iyi bi yer bulursanız lazere düşünün.

Benim gittiğim yerde Alexandrite kullanılıyo cihaz olarak. Benimde koltukaltı ve genital aldıktan 2-3 gün sonra geri çıkar hemen :kızgın: seans 3 dakika filan sürdü zaten. Cihazla atış yapılarak kıl kökleri yakılıyo sonra o kökler 1 hafta içinde filan dökülüyo sonrası 3 hafta pürüzsüzlük:KK200: ve sonunda da tamamen biteceği düşünüldüğünde gerçekten büyük rahatlık.

Peki acıyor mu ?

Ben gittim bacak koltuk alti göbek genital bölge... Hemde evlenmeden once gitmiştim cok utanırım sandim kendimi cok kastım ama ilk seansin acisindan utanma falan dusunmedim o an bence utanilcakta birsey değil çünkü o senin gibi kac tane görüyor ona kapı duvar gibi normal birsey geliyor artık... O sebeple sende aşıyorsun bunu hir sekilde ilk bir kac seanss aciyor zaten sonra alışıyorsun alıştıktan sonrada rahat ediyorsun hic düşünme yaptir derim...
Ama hamilelikten sonra hormonlarin etkisiyle yeniden killanma oluyor epilasyon yapilan yerlerde diye duydum bunuda dip not olarak soyleyeyim...

Peki acıyor mu ?
Hafif iğne batması gibi bi acı oluyo. Acı eşiğine bağlı ama dayanılmayacak bi acı değil zaten kısa sürüyo. Ama genital bölge daha hassas olduğu için çok acıyo diyolar. Onun da çaresi Emla diye bir krem varmış anestezik. Gitmeden sürülürse baya azaltıyomuş acıyı.

Merhaba, ben de lazere başladığımda utanırım diye düşünmüştüm ama sonrasında 1 kere yaptırınca çekinme falan kalmıyor. Dediğiniz gibi karşınızdaki kişinin mesleği o. Sizden önce de birini gördü sizden sonra da görecek :) Rahat olun bence :)

Öncelikle Lazer epilasyonun vücuda bir zararı yoktur bununla ilgili yapılan araştırmalar bu yönde acı kısmına gelince 3 tip lazer cihazı vardır. APL ALEX DİODE bunların en acısız yöntemi buz başlık Diode ile yapılan epilasyon. Utanılacak bir şey yok herkes işini yapıyor

Back