• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazerde utanma

Ne kadar saglikli,sagliksiz orasi tartisilir.Ama okadar zararlilar arasinda epeyy bi rahatt :)
Beyaz tenli olmamdan mütevellit :) fazla bir tüy sorunum olmadigi icin koltuk alti genital/bikini olarak basladim.Baskasinin yaninda soyunmaya bile cekinirken hafif bir utanma kizarma yasiyorum ama alisiyorum sonra yapacak bisey yok :)
Ilk gittigim günü unutamiyorum :) Kadin basimda bekliyor acmami malum bölgeyi epeyce bir bakistiktan sonra "farkinda misin liseli asiklar gibi olduk böyle ama acman lazim biliyorsun degil mi? " :) diyince mecburen:) ilk bir kac saniye utandim sonrasinda alistim.Ama gercekten rahat..
Tavsiye ediyorum kesinlikle..Ama onceden ufak bir arastirma yapin.Mevzu acemilik kaldirmayacak kadar önemli..
Bir de islem basladiginda kafanizi calisan arkadasin zit yönünde cevirin faydasi oluyor.. :)
Hahah bende benzerini yaşayabilirim :D İlk seansta bile farkına vardım o rahatlığın gerçekten. Gittiğim yer estetik üzerine bir hastane içim rahat o yönden ve aldığım cesaretlerle de bi dahaki seansta genital de başlıycam inşallah :KK55:

Ilk seansımda çok utanmıştım. Kadın "ay merak etme ben her gün onlarca görüyorum" deyince, "ama ben her gün onalrca kişiye göstermiyorum" demiştim. Sonraları ar damarım çatladı tabi.

Benim hamilelikte eskisi gibi olmasa da yeniden çıktı tüyler. Maddi durumu toparlayıp, onarmaya başladığım ar damarımı yeniden çatlatmayı düşünüyorum. Bir de normal doğum yapıp saat başı o bölgeyi birilerinin kurcalamasına, emzirme döneminde memintoların ortalık malı olmasına alışınca lazer devede kulak kalıyor.

Ilk seansımda çok utanmıştım. Kadın "ay merak etme ben her gün onlarca görüyorum" deyince, "ama ben her gün onalrca kişiye göstermiyorum" demiştim. Sonraları ar damarım çatladı tabi.

Benim hamilelikte eskisi gibi olmasa da yeniden çıktı tüyler. Maddi durumu toparlayıp, onarmaya başladığım ar damarımı yeniden çatlatmayı düşünüyorum. Bir de normal doğum yapıp saat başı o bölgeyi birilerinin kurcalamasına, emzirme döneminde memintoların ortalık malı olmasına alışınca lazer devede kulak kalıyor.
Kac seans gerekiyor ortalama?

Kac seans gerekiyor ortalama?

Benim dokuz seansta bitmişti. Tüyün yapısına, kişinin hormonlarına bağlı olarak değişiyor seans sayısı. Ben buğday tenli ve ince tüylü olduğumdan makine tüyleri zor görüyordu. Beyaz tene siyah ve sert kıl olursa daha çabuk sonuç alınır. Benim kıl değil tüydü.

Lazere ve seanslarına dökülecek paradan daha az miktarda harcama yapıp eve ipl cihazı almak en güzeli. Şimdiye kadar iğneli ve lazere ogrenci halimle doktugum binlerce liraya içim o kadar acıyor ki.. Hem utanma derdi de yok, kendi kendine temiz bir şekilde yapıyor insan. Ha ilk seanslardan sonra 2 ay civarı tekrarlamak gerekiyormus ama o purussuzluge deger. Daha 3. uygulamami yapmadan epey bir dökülme ve çıkmada gecikme basladi, arastirin derim
O yöntemle tamamen bitmiyor diye okumuştum ben ama öyle değil mi?

O ışık yüzünden onlar seni falan görmez merak etme. İyi ki başlamışım bir gazla. O kadar rahatım ki :KK16: Genitali tamamen bitiriyorum diyorsa yalan söylüyordur çünkü bitmiyor. Çok ince çıkıyor alt kısımlarda. Onun dışında bacaklar ve koltuk altı bitti sayılır. :21: İstediğim zaman istediğim gibi davranabiliyorum. Ay yok kılım vardır ağdam gelmiş bilmem ne derdim hiiiiiiç yok :KK28: Utanmıyorum da. Alıştım :) tecrübeliyse zaten yapan kişi seni rahatlatır. Sohbet ederim hep. İlk adımı ben atınca onlarda açılıyor. Kaynanasını şikayet eden bile vardı. Havadan sudan konular işte. Nasıl geçtiğini bile anlamam seansların.

Bende gittim bir sene basta insan cok utanıyor hele Bı pozisyon var cok itici ama zamanla daha cok rahatlıyosun o yuzden ilk seanslar da utanırsın ama sonradan alısıyosun.

O yöntemle tamamen bitmiyor diye okumuştum ben ama öyle değil mi?

Yani şöyle, eğer atıyorum 3-4 ay yapmazsanız tekrar uyanıyormuş tüyler. Ama rötuşlara dikkat ettığiniz sürece (2 ayda birmis ortalama) pürüzsüz geziyorsunuz. Zaten lazer epilasyon da tüyleri tamamen bitirmiyor. Ben oturdum düşündüm, lazer seansının eziyetini cekip (utanmasiydi denk getirmesiydi maddi kaybiydi vs kaldı ki hamilelik filan bir sürü şeyle tüyler yine tetikleniyor) evde bunu kendim istedigim zaman yapar 2-3 ayda bir biraz vaktimi ayırırım daha iyi diye dusundum. Ki uzun boylu olmama rağmen kollar hariç bütün vücudumu yapmak sadece 40 dakika sürüyor. Ağdanın pisliğini zaman kaybını filan düşününce bu yönden de mantıklı geldi bana.

evet bunu da düşündüm ama genel duyumum lazer kadar etkili olmadığı yönünde oldu. Sizin cihazınız hangisi bilmiyorum ama bi kere lumeayla koluma deneme atışı yaptım küçük kırmızı kızarıklıklar oluştu. Benim cildim hassas ondan olmuş olabilir ama cihaz alma fikrinden o yüzden soğudum açıkçası

Valla tıp okuyorum, cildimin hassasligina hocalarım çaresiz, yapmadığımız test kalmadı ama ona ragmen makine bana dokunmadı hiç :KK70: Lumea PI953 bu arada model. Şimdi yalan olmasin koluma hiç yapmadım ama genital bölgede bile sorun çıkmadı. Tabi lazer hassaslığı normal hassasiyetin tam tersi; beyaz tenli olmak avantaj. Teniniz biraz koyuysa ondan olmuş olabilir. Öyleyse de dikkat edin lazer cihazı da yakıp iz birakabiliyormus; hastane ortamı tercih edin derim.

Bende koltukları mı yaptırmıştım 3 sene önce böyle Bi rahatlık yok. Her Ağdadan sonra tahriş oluyodu. Az çıksa alınmıyo çok çıksa dert. Valla dünya varmış.
Evlenmeye yakında bikini bölgesinin mecbur gidicem. Yapacak bişey yok, nerede olduğunuzu düşünmemeye çalışın :)

Lazere gıttıgınız de genıtal bölgenın hafıf kıllı mı olması gerekıyor .Bırde o bölge hıc kuru degıl sız de de oyle mı nasıl desem bır ıslaklık nemlılık oluyor acıkcası bende dusunuyorum ama utanıyorum .

Büyük rahatlık, kesinlikle yaptır der susarım. Öbür yöntemlerde harcadığın vakte yazık. Zaten hemen bitiveriyo. Bende ilk başlarda utandım ama 2 seansa alışıveriyosun. Hastane ortamında yaptır muhakkak, onlar zaten alışık kaçar tane görüyolar hergün :)

Ben lazare karsiyim zararli oldugunu dusunuyorum cikiyorsa bi hikmeti vardir diye düşünüyorum...
Ama siz arastirmis gidiyorsaniz sorun etmeyin iki seansta alışırsınız
Ne hikmeti olacak yaa... Arkadaşta hiç yok, bende orman mübarek. Ee o hasta o zaman ben sağlıklı mıyım? O zaman vardır bir hikmet deyip ağda da yapmayalım uzayınca örüp toka takarız artık. Üstelik lazer ışınları öyle vücudun içine kadar girmez. Öyle olsaydı zaten ilk seansta biterdi bu iş heralde. Bu da bir sağlık sorunu bence. Aşırı tüylenme...

Hamilesin ve yenilemedi mi ? Allahım ne vücut var bende , genital ve koltuk altı hamilelikte az da olsa tekrar çıkmaya başladı , bi bacak bakımından rahatım .ikinci hamilelikte genital daha da arttı :KK43: ama ağda ile yarım saatte hallediyorum
Yok artış olmadı.

Ne hikmeti olacak yaa... Arkadaşta hiç yok, bende orman mübarek. Ee o hasta o zaman ben sağlıklı mıyım? O zaman vardır bir hikmet deyip ağda da yapmayalım uzayınca örüp toka takarız artık. Üstelik lazer ışınları öyle vücudun içine kadar girmez. Öyle olsaydı zaten ilk seansta biterdi bu iş heralde. Bu da bir sağlık sorunu bence. Aşırı tüylenme...
Cildin hava almasini sagliyomus killar..

Bende tüm vücut yaptırıyorum. 3. Seans 20 dk sürdü. Kendim evde 2 saat ağda, epilasyon yapıyordum. O kadar büyük rahatlık ki keşke daha önce yaptırsaydım. Seans esnasında aklıma ne gelirse anlatıyorum valla :))

Back