- 6 Ağustos 2014
- 222
- 236
- 103
Hahah bende benzerini yaşayabilirim İlk seansta bile farkına vardım o rahatlığın gerçekten. Gittiğim yer estetik üzerine bir hastane içim rahat o yönden ve aldığım cesaretlerle de bi dahaki seansta genital de başlıycam inşallahNe kadar saglikli,sagliksiz orasi tartisilir.Ama okadar zararlilar arasinda epeyy bi rahatt :)
Beyaz tenli olmamdan mütevellit :) fazla bir tüy sorunum olmadigi icin koltuk alti genital/bikini olarak basladim.Baskasinin yaninda soyunmaya bile cekinirken hafif bir utanma kizarma yasiyorum ama alisiyorum sonra yapacak bisey yok :)
Ilk gittigim günü unutamiyorum :) Kadin basimda bekliyor acmami malum bölgeyi epeyce bir bakistiktan sonra "farkinda misin liseli asiklar gibi olduk böyle ama acman lazim biliyorsun degil mi? " :) diyince mecburen:) ilk bir kac saniye utandim sonrasinda alistim.Ama gercekten rahat..
Tavsiye ediyorum kesinlikle..Ama onceden ufak bir arastirma yapin.Mevzu acemilik kaldirmayacak kadar önemli..
Bir de islem basladiginda kafanizi calisan arkadasin zit yönünde cevirin faydasi oluyor.. :)