Benim için daha iyi oldu gerçekten rahatladım ve cesaretlendim. Kafamızdaki soru işaretleri de giderilmiş oldu :)Bu arada konuyu işgal etmiş gibi olduk artık lazer hk. konuşuyoruz amaQueenPi umarım hallolmuştur sorunun, hiç utanma kurtul şu tüy sorunundan hiç çekilmiyor valla :)
Insallah ya inanilmaz rahatlik. Gercekten rengi cok acildi ben normalde koltuk altimi yeni almis olsamda kolsuz giyemezdim utanirdim siyahliktan simdi bildiginiz beyaz :) kil donmeleri falan icinde birebir tabi :)Yaa ne güzel Ben de iz yapar mı diye sorduğumda yapmaz kararmaları bile geçiriyor demişlerdi. İnşallah bende aynı sonucu alırım:)
Kaşa Lazer epilasyon zararlı değil mi?Bende doğumdan sonra düşünüyorum çünkü hamilelikte hormonlardan galiba tüylerim azalmaya başladı az az yer yer çıkıyor. Şanslıyım galiba :)) acısı biraz korkutuyor ama ben daha önce kaşlarıma iğneli epilasyon yaptırdım. 9 sene oldu bir tane çıkmadı. İlk alındığı gibi. Lazer yaptıran arkadaşlarım iğneli kadar acımıyor diyorlar ona güveniyorum. Peki lazerde neye dikkat etmeliyiz. Hangi makine vs.?
Kaşlarıma lazer değil iğneli epilasyon yaptırdım.Kaşa Lazer epilasyon zararlı değil mi?
Ben bir tek oraya Lazer olmuyor diye biliyorum hep.
Bıyık yaptırmıştım 2 seans mesela ama iğneli değildi benimki ve kaş için olmaz diye biliyorum hep.
Vücut için alexandrite makine övülüyor.
Ben de onda karar kıldım bakalım.
Tamam ben direk lazere dalmışım pardon :)Kaşlarıma lazer değil iğneli epilasyon yaptırdım.
ortalama baslangıcta 1 ay falan oluyor aralık sonra cıktıkca gıdılıyor 4 ayda surebılır bu 6 ayda degısır merkzde boyleDogru bende beyaz tenliyim.. saclarim koyu kahve ama killar siyah sanirim:)) bendede cabuk sonuc alinir o zaman diye dusunuyorum. 3-4 defada kirtulcaksan super. Peki seanslarin arasi ne kadar? Kac hafta?
Hadi ya kimisi hic cikmiyo diyor? Evde yapmam sanirim cunku ihmal ederim vakit bulamamortalama baslangıcta 1 ay falan oluyor aralık sonra cıktıkca gıdılıyor 4 ayda surebılır bu 6 ayda degısır merkzde boyle
evde lumıa ıle yapacaksanız ılk etapda 2 haftada bır 3-4 kere yaptıkdan sonra 2-3 ayda bır uygulanıyor
merkez lazer ıle ev lazerı farklı
cesıtlerı var mesela ipl evde uygulanan bazı merkezlerınde tercıh ettıgı bır cesıt ışıkla uyutma sıstemı duzenlı yapınca tuyler uyuyor aylarca cıkmıyor
alexsandrite mesela en guclusudur merkezde olur tam lazer o cıddı anlamda tuyu azaltır tek tuk cıkmaya baslar
hıc bır lazer yuzde yuz bıtırmez yaptırdıktan sonra cıksa bıle hormona baglı buda eskısıne gore yuzde 5-10 cıkar
İyi günler kızlar. Ben 1 ay önce lazere başladım. Aslında niyetim koltukaltı ve bikini bölgesine beraber başlamaktı ama hem ilk defa gittiğim için acımasından korktum hem de baya çekindim, o yüzden sadece koltukaltı yaptırdım. Aradan 1 ay geçmesine rağmen nerdeyse hiç çıkan olmadı baya memnun kaldım. İkinci seansımın tarihi de yaklaştı. Bu seansta bikiniye de başlamak istiyorum ama çok utanıyorum. O kişinin işi bu ama bilmiyorum. Daha önce jinekologa da gitmiştim o zaman hiç çekinmem, tereddütüm olmamıştı sonuçta sağlık için gözüyle bakmıştım ama buna öyle bakamıyorum. Başlamakta istiyorum napsam bilemedimGidenler varsa nası rahat hissediyorlar cidden utanılacak bi durum mu?
Canım 35 yaşında yaprirdim bütün vücudum kıllardan kurtuldu. ağda acısı cabasi. kendine yapabileceğin en güzel şey. yaş ilerleyince nasıl yapacağız zaten. hiç utanma düşünme. asla pişman olunmuyor.İyi günler kızlar. Ben 1 ay önce lazere başladım. Aslında niyetim koltukaltı ve bikini bölgesine beraber başlamaktı ama hem ilk defa gittiğim için acımasından korktum hem de baya çekindim, o yüzden sadece koltukaltı yaptırdım. Aradan 1 ay geçmesine rağmen nerdeyse hiç çıkan olmadı baya memnun kaldım. İkinci seansımın tarihi de yaklaştı. Bu seansta bikiniye de başlamak istiyorum ama çok utanıyorum. O kişinin işi bu ama bilmiyorum. Daha önce jinekologa da gitmiştim o zaman hiç çekinmem, tereddütüm olmamıştı sonuçta sağlık için gözüyle bakmıştım ama buna öyle bakamıyorum. Başlamakta istiyorum napsam bilemedimGidenler varsa nası rahat hissediyorlar cidden utanılacak bi durum mu?
Haha ben onu bile oraya buraya kesik ata ata yapmistim. Koca gobekten gormeyi birak elim kolum yetismiyodu biyerimeEvet ben sirf bu yuzden son aylarda jilet yaptim gebeliklerimde..
Lanet olsun, köklerine kibrit suyu dökülsünHamilelikte hepsi böylegeri geliyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?