Lazerde utanma

Bu arada konuyu işgal etmiş gibi olduk artık lazer hk. konuşuyoruz ama QueenPi umarım hallolmuştur sorunun, hiç utanma kurtul şu tüy sorunundan hiç çekilmiyor valla :)
Benim için daha iyi oldu gerçekten rahatladım ve cesaretlendim. Kafamızdaki soru işaretleri de giderilmiş oldu :)

Kararmayı geçirdiğini ilk kez duydum, çok iyiymiş o zaman.
Benim koltuk altı bembeyaz tüy de çok az ama genitalde tüy çok ve kararma var çok olmasa da. O da geçerse iki kat sevinirim inşallah güzel sonuçlar alırız.

Bende doğumdan sonra düşünüyorum çünkü hamilelikte hormonlardan galiba tüylerim azalmaya başladı az az yer yer çıkıyor. Şanslıyım galiba :)) acısı biraz korkutuyor ama ben daha önce kaşlarıma iğneli epilasyon yaptırdım. 9 sene oldu bir tane çıkmadı. İlk alındığı gibi. Lazer yaptıran arkadaşlarım iğneli kadar acımıyor diyorlar ona güveniyorum. Peki lazerde neye dikkat etmeliyiz. Hangi makine vs.?

Yaa ne güzel Ben de iz yapar mı diye sorduğumda yapmaz kararmaları bile geçiriyor demişlerdi. İnşallah bende aynı sonucu alırım:)
Insallah ya inanilmaz rahatlik. Gercekten rengi cok acildi ben normalde koltuk altimi yeni almis olsamda kolsuz giyemezdim utanirdim siyahliktan simdi bildiginiz beyaz :) kil donmeleri falan icinde birebir tabi :)

Kaşa Lazer epilasyon zararlı değil mi?
Ben bir tek oraya Lazer olmuyor diye biliyorum hep.
Bıyık yaptırmıştım 2 seans mesela ama iğneli değildi benimki ve kaş için olmaz diye biliyorum hep.

Vücut için alexandrite makine övülüyor.
Ben de onda karar kıldım bakalım.

Kaşlarıma lazer değil iğneli epilasyon yaptırdım.

Dogru bende beyaz tenliyim.. saclarim koyu kahve ama killar siyah sanirim:)) bendede cabuk sonuc alinir o zaman diye dusunuyorum. 3-4 defada kirtulcaksan super. Peki seanslarin arasi ne kadar? Kac hafta?
ortalama baslangıcta 1 ay falan oluyor aralık sonra cıktıkca gıdılıyor 4 ayda surebılır bu 6 ayda degısır merkzde boyle
evde lumıa ıle yapacaksanız ılk etapda 2 haftada bır 3-4 kere yaptıkdan sonra 2-3 ayda bır uygulanıyor
merkez lazer ıle ev lazerı farklı
cesıtlerı var mesela ipl evde uygulanan bazı merkezlerınde tercıh ettıgı bır cesıt ışıkla uyutma sıstemı duzenlı yapınca tuyler uyuyor aylarca cıkmıyor
alexsandrite mesela en guclusudur merkezde olur tam lazer o cıddı anlamda tuyu azaltır tek tuk cıkmaya baslar

hıc bır lazer yuzde yuz bıtırmez yaptırdıktan sonra cıksa bıle hormona baglı buda eskısıne gore yuzde 5-10 cıkar

Hadi ya kimisi hic cikmiyo diyor? Evde yapmam sanirim cunku ihmal ederim vakit bulamam

Ben de yaptırdım utanma olmadı .. en büyük faydası doğumda oldu . Tertemiz girdim bi de onu düşünmedim

Bu konunun açılması çok iyi olmuş bende başlamak istiyordum ama nereye başlasam karar veremiyorum genel olarak güzellik merkezleri yapıyor burda özel hastanelerde de vardır sanırım yapılır oralarda da lazer sormak istediğim bi kaç şey var
Lazer atışları yapılmadan önce her zaman jiletle alınıyor mu tüyler
Benim de beyaz ten siyah tüy durumum var tamamen bitirmez ama mesela hiç tüy varmı diye düşünmeyip etek giyilebilecek kadar inceliyor mu
Batık çok var bunlara müdahale ediyorlar mı yoksa kendiliğinden düzeliyor mu lazer seansları sonrası
Lazer bitti diyelim tek Tük çıkıyor onu neyle almak daha iyidir yada çoğaltır mı almak
Şimdiden teşekkürler cevap veren arkadaşlara

Canım 35 yaşında yaprirdim bütün vücudum kıllardan kurtuldu. ağda acısı cabasi. kendine yapabileceğin en güzel şey. yaş ilerleyince nasıl yapacağız zaten. hiç utanma düşünme. asla pişman olunmuyor.

eldiven en temızı.peki acısı çok mu fena oluyor.lazer öncesi jilet mecbur mu.hiç kullanmadım.hamıleyen falan çok zorlanmıştım.doğum stresı varken ustune bırde kıl tuy derdi eklenıyor

ben yaptırmıştım. İlk başta bi utanıyosunuz. Sonra acıdan utanmaya fırsat kalmıyor zaten. Adet döneminize yakın zamanda gıtmeyin çift kat acı duyarsınız.
Ben yaptırdım ama bitmedi çıkıyor hala. Sağlıksız mı bilmiyorum ama bence aksatmadan git. Her ay kılla tüyle uğraşmaktan iyidir.

1 yıldan fazla gittim 2ay bi bıraktım 8. seansta .. olduğu gibi geri geldiler.

Annemin güzellik merkezinde onlarca yüzlerce kadına lazer yaptık, ağda da cabası 15 yıldır hiç o gözle bakmadık kol bacak neyse o. Utanacak bişey yok temiz gidin yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…