Lazerde utanma

Ne kadara yaptırıyorsun?alet hangısı ?

guzellesmek icin degil ki lazer temizlik için yaşlıligi hastaligi var bunun Allah elden ayaktan düşurmesin kimseyi ..
Amin.. hic almayanda var yani.. en guzeli tabii temiz olmasi.. jilet ayri dert zaten iki uc gune yapman lazim tirtik tirtik oluyo cilt. Kolt alti filanda ole arada kesiyosun birde cabasi. Agda temiz yapiyo ve gercekten kol alti bile yumusacik ve puruzsuz oluyo.. ama ondada biraz uzatmak gerekiyi.. kesin cozumse bende bakiyim..

Tüy sorunu için yapılan lazerin hiç bir zararı yok arkadaşlar
Kıl kökünden daha öteye gidemeyen isindan bahsediyoruz

Şuan kullandığınız telefon bilgisayar modem TV nin yaydığı sinyalin, yani lazerin kanıtlanmamış sözde genel yanılgıyla verdiği zararin 100 kat daha fazlasına maruz kalırken lazere zararlı demek komik olur

Lazerde bikini bölgesini tavsiye ederim
Koltuk altı en hızlı biten en çabuk etki eden yerdir genelde bir iki seans da sonuç görürsünüz
Bikini bölgeside öyle

Hatta ben alt bacağa gitmenizi de öneririm

Aynen öyle bu bilgi doğru

Ben de istiyorum ama tenim beyaz, tüyler sarı. İşe yarar mı ki lazer? Daha önce sarı tüylerde başarılı olmadığını duymuştum.

Ben de karar veremedim henüz ama bu cihazla daha fazla ışına maruz kalınıyor ozaman iki ucu ... teşekkür ederim cevap için, biraz daha düşüneyim ben de .

Hadi ya sizin adınıza sevindim :) Buğday tenliyim bende aslında çok esmer değilim. Ağdadan sonra da cildim çok tahriş oluyo kaşınıyo, kızarıp şişiyo. Estetik üstüne bi hastanede yaptırıyorum. Başlamadan onlara da sordum cildim hassas kızarma, kararma, allerji filan olur mu diye. Olmaz hatta batıkları azaltır, koltukaltındaki kararmaları açar dediler. İlk deneyimimde de herhangi bi sıkıntı yaşamadım şükür :)

Bir de kullandığınız cihazın marka modelini sorsam :)

Edit: Yazmışsınız gördüm :) teşekkürler.

Ben de karar veremedim henüz ama bu cihazla daha fazla ışına maruz kalınıyor ozaman iki ucu ... teşekkür ederim cevap için, biraz daha düşüneyim ben de .
Ev aletleri lazer değil de daha farklı bir sistemle çalışıyor, IPL teknolojisini araştırın derim. Zaten o yüzden lazer gibi senelerce değil de maksimum 6 ay falan pürüzsüzlük sağlıyor arada rötuş atışları yapılmadığında.

Şurada düşünenlere de fikir olması açısından konu açmıştım (almadan önce bulamadığım için bari sonrakilere yararım olsun dedim ) inceleyebilirsiniz. Modeli de dalgınlıktan buraya birazcık yanlış yazmışım zaten.

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...stige-ipl-bri953-tecruebe-guenluegue.1069583/

Of dertli olduğum konu. Bir ay önce başladım, şu tüylerin dökülmesini beklemek var ya. Bu sıcakta tüylü kaldım, kotlara mahkum oldum. Benimkiler dökülmedi, çekince kopuyor ama dökülmüyor meretler. Ben de makineyle kısalttım. İyice salak saçma oldu. Öyle bakışıp duruyoruz. Uzanıyorlar da artık

Çok yırtığımdır, girişkenimdir falan ama bir tek o noktada hassasım. Jinekolojik muayenede ya gözümü kaparım, ya örtüyü yüzüme çekerim. Lazerde gözlerimi tavana diktim ve bitene kadar ayırmadım

Kac seans yeter diye sordum kimse cevap vermiyorrrr
bu kısıye gore degısır
ne kadar acık tenlı ne kadar koyu tuylere sahıpsenız okadar cabuk bıter
beyaz tenlıyım kumral tuylerım var acık kahverengı koltuk altı ve bıkını bolgem 3 seansda bıtmıstı
benım annem estetısyen 1 kere salonla lazer yaptı gerı kalanı evde lumıa ıle cozdum
bıttı koltuk altımda 4-5 tane falan cıkıyor oda gucsuz kopmaya musaıt mesela
hamılelıgımde ve dogumumda tekrar cıkmadı cıkan varmıs cıkmayanda bende cıkmadı mesela

bu tamamen kısıye gore degısen bır durum oldugundan en ıyısı yasayıp gormek :)

Ağda yaptırmadınız galiba hiç:)
Yaptırdım ama aynı sebepten bikini bölgesine yatırmadım hiç. Hatta tüm bacak yaptırdığımda baldırların iç kısmını aldırırken bile çekiniyordum biraz Ama artık gözümü kararttım yorumlar sağolsun bi daha ki seansta genitale de başlıycam

O kadının onlarca insanı gördüğünü düşünün, rahatlarsınız bence. Sizi hatırlamayacak bile.
Bir de o sırada konuşur zaten büyük ihtimalle rahatlayın diye. Genelde öyle yapıyorlar. Bir kafede oturmuşsunuz da sohbet ediyorsunuz gibi bir hava yaratılıyor ki müşteri utanmasın rahatlasın.

Bende almak istiyodum yorumunız faydalı oldu teşekkürler philips lumea düşünüyodum sizinkinin marksı nedir rica etsem öğrenebilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…