- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.462
- 448
guzellesmek icin degil ki lazer temizlik için yaşlıligi hastaligi var bunun Allah elden ayaktan düşurmesin kimseyi ..Lazer isinlari uzun vaadede sagliksiz..vucuda disardan yuklenen hersey zararlidir. Ha ciddi saglik sorunu olur ok ama sadece guzellesmek icin
Ne kadara yaptırıyorsun?alet hangısı ?Bende tüm vücut yaptırıyorum. 3. Seans 20 dk sürdü. Kendim evde 2 saat ağda, epilasyon yapıyordum. O kadar büyük rahatlık ki keşke daha önce yaptırsaydım. Seans esnasında aklıma ne gelirse anlatıyorum valla :))
Havalandirmadigimi kim soyledi :))) hahahaarada aç havalandır..
çok saçma kıl bu. kökünden yok ediliyor ama kök orada duruyor .
Amin.. hic almayanda var yani.. en guzeli tabii temiz olmasi.. jilet ayri dert zaten iki uc gune yapman lazim tirtik tirtik oluyo cilt. Kolt alti filanda ole arada kesiyosun birde cabasi. Agda temiz yapiyo ve gercekten kol alti bile yumusacik ve puruzsuz oluyo.. ama ondada biraz uzatmak gerekiyi.. kesin cozumse bende bakiyim..guzellesmek icin degil ki lazer temizlik için yaşlıligi hastaligi var bunun Allah elden ayaktan düşurmesin kimseyi ..
Aynen öyle bu bilgi doğruBen kadın doğum doktoruma sormuştum lazere gitmemde sağlık açısından ve yumurtalık açısından bi zararı olur mu diye oda dediki “lazer ışınları kılı görmesi için jiletle alıyorlar ki, kıl sert ve vücut yüzeyine yakın olup ışınlardan etkilensin. Yani ışınlar kıla bile zor etki ediyor ki yumurtalıkları asla göremez vücudada her hangi bir zarar vermez ” dedi bende öyle düşünüyorum. Ha utanma konusuna gelince haklısın ama alışıyorsun.
Ben de karar veremedim henüz ama bu cihazla daha fazla ışına maruz kalınıyor ozamanYani şöyle, eğer atıyorum 3-4 ay yapmazsanız tekrar uyanıyormuş tüyler. Ama rötuşlara dikkat ettığiniz sürece (2 ayda birmis ortalama) pürüzsüz geziyorsunuz. Zaten lazer epilasyon da tüyleri tamamen bitirmiyor. Ben oturdum düşündüm, lazer seansının eziyetini cekip (utanmasiydi denk getirmesiydi maddi kaybiydi vs kaldı ki hamilelik filan bir sürü şeyle tüyler yine tetikleniyor) evde bunu kendim istedigim zaman yapar 2-3 ayda bir biraz vaktimi ayırırım daha iyi diye dusundum. Ki uzun boylu olmama rağmen kollar hariç bütün vücudumu yapmak sadece 40 dakika sürüyor. Ağdanın pisliğini zaman kaybını filan düşününce bu yönden de mantıklı geldi bana.
Hadi ya sizin adınıza sevindim :) Buğday tenliyim bende aslında çok esmer değilim. Ağdadan sonra da cildim çok tahriş oluyo kaşınıyo, kızarıp şişiyo. Estetik üstüne bi hastanede yaptırıyorum. Başlamadan onlara da sordum cildim hassas kızarma, kararma, allerji filan olur mu diye. Olmaz hatta batıkları azaltır, koltukaltındaki kararmaları açar dediler. İlk deneyimimde de herhangi bi sıkıntı yaşamadım şükür :)Valla tıp okuyorum, cildimin hassasligina hocalarım çaresiz, yapmadığımız test kalmadı ama ona ragmen makine bana dokunmadı hiçLumea PI953 bu arada model. Şimdi yalan olmasin koluma hiç yapmadım ama genital bölgede bile sorun çıkmadı. Tabi lazer hassaslığı normal hassasiyetin tam tersi; beyaz tenli olmak avantaj. Teniniz biraz koyuysa ondan olmuş olabilir. Öyleyse de dikkat edin lazer cihazı da yakıp iz birakabiliyormus; hastane ortamı tercih edin derim.
Bir de kullandığınız cihazın marka modelini sorsam :)Yani şöyle, eğer atıyorum 3-4 ay yapmazsanız tekrar uyanıyormuş tüyler. Ama rötuşlara dikkat ettığiniz sürece (2 ayda birmis ortalama) pürüzsüz geziyorsunuz. Zaten lazer epilasyon da tüyleri tamamen bitirmiyor. Ben oturdum düşündüm, lazer seansının eziyetini cekip (utanmasiydi denk getirmesiydi maddi kaybiydi vs kaldı ki hamilelik filan bir sürü şeyle tüyler yine tetikleniyor) evde bunu kendim istedigim zaman yapar 2-3 ayda bir biraz vaktimi ayırırım daha iyi diye dusundum. Ki uzun boylu olmama rağmen kollar hariç bütün vücudumu yapmak sadece 40 dakika sürüyor. Ağdanın pisliğini zaman kaybını filan düşününce bu yönden de mantıklı geldi bana.
Ev aletleri lazer değil de daha farklı bir sistemle çalışıyor, IPL teknolojisini araştırın derim. Zaten o yüzden lazer gibi senelerce değil de maksimum 6 ay falan pürüzsüzlük sağlıyor arada rötuş atışları yapılmadığında.Ben de karar veremedim henüz ama bu cihazla daha fazla ışına maruz kalınıyor ozamaniki ucu ... teşekkür ederim cevap için, biraz daha düşüneyim ben de .
philips lumıa prestıj son cıkan modelı onerırımKızlar bende başlamayı düşünüyorum.Hangi cihazı tavsiye edersiniz birde çok acıyor mu
bu kısıye gore degısırKac seans yeter diye sordum kimse cevap vermiyorrrr
Yaptırdım ama aynı sebepten bikini bölgesine yatırmadım hiç. Hatta tüm bacak yaptırdığımda baldırların iç kısmını aldırırken bile çekiniyordum birazAğda yaptırmadınız galiba hiç:)
Bende almak istiyodum yorumunız faydalı oldu teşekkürler philips lumea düşünüyodum sizinkinin marksı nedir rica etsem öğrenebilir miyimLazere ve seanslarına dökülecek paradan daha az miktarda harcama yapıp eve ipl cihazı almak en güzeli. Şimdiye kadar iğneli ve lazere ogrenci halimle doktugum binlerce liraya içim o kadar acıyor ki.. Hem utanma derdi de yok, kendi kendine temiz bir şekilde yapıyor insan. Ha ilk seanslardan sonra 2 ay civarı tekrarlamak gerekiyormus ama o purussuzluge deger. Daha 3. uygulamami yapmadan epey bir dökülme ve çıkmada gecikme basladi, arastirin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?