Hahah bende benzerini yaşayabilirimNe kadar saglikli,sagliksiz orasi tartisilir.Ama okadar zararlilar arasinda epeyy bi rahatt :)
Beyaz tenli olmamdan mütevellit :) fazla bir tüy sorunum olmadigi icin koltuk alti genital/bikini olarak basladim.Baskasinin yaninda soyunmaya bile cekinirken hafif bir utanma kizarma yasiyorum ama alisiyorum sonra yapacak bisey yok :)
Ilk gittigim günü unutamiyorum :) Kadin basimda bekliyor acmami malum bölgeyi epeyce bir bakistiktan sonra "farkinda misin liseli asiklar gibi olduk böyle ama acman lazim biliyorsun degil mi? " :) diyince mecburen:) ilk bir kac saniye utandim sonrasinda alistim.Ama gercekten rahat..
Tavsiye ediyorum kesinlikle..Ama onceden ufak bir arastirma yapin.Mevzu acemilik kaldirmayacak kadar önemli..
Bir de islem basladiginda kafanizi calisan arkadasin zit yönünde cevirin faydasi oluyor.. :)
Kac seans gerekiyor ortalama?Ilk seansımda çok utanmıştım. Kadın "ay merak etme ben her gün onlarca görüyorum" deyince, "ama ben her gün onalrca kişiye göstermiyorum" demiştim. Sonraları ar damarım çatladı tabi.
Benim hamilelikte eskisi gibi olmasa da yeniden çıktı tüyler. Maddi durumu toparlayıp, onarmaya başladığım ar damarımı yeniden çatlatmayı düşünüyorum. Bir de normal doğum yapıp saat başı o bölgeyi birilerinin kurcalamasına, emzirme döneminde memintoların ortalık malı olmasına alışınca lazer devede kulak kalıyor.
Kac seans gerekiyor ortalama?
O yöntemle tamamen bitmiyor diye okumuştum ben ama öyle değil mi?Lazere ve seanslarına dökülecek paradan daha az miktarda harcama yapıp eve ipl cihazı almak en güzeli. Şimdiye kadar iğneli ve lazere ogrenci halimle doktugum binlerce liraya içim o kadar acıyor ki.. Hem utanma derdi de yok, kendi kendine temiz bir şekilde yapıyor insan. Ha ilk seanslardan sonra 2 ay civarı tekrarlamak gerekiyormus ama o purussuzluge deger. Daha 3. uygulamami yapmadan epey bir dökülme ve çıkmada gecikme basladi, arastirin derim
O yöntemle tamamen bitmiyor diye okumuştum ben ama öyle değil mi?
evet bunu da düşündüm ama genel duyumum lazer kadar etkili olmadığı yönünde oldu. Sizin cihazınız hangisi bilmiyorum ama bi kere lumeayla koluma deneme atışı yaptım küçük kırmızı kızarıklıklar oluştu. Benim cildim hassas ondan olmuş olabilir ama cihaz alma fikrinden o yüzden soğudum açıkçası
Max 3 dk sürüyor. Açmak sorun değil de, o hava üfleyen boru yok mu o boru...
Ne hikmeti olacak yaa... Arkadaşta hiç yok, bende orman mübarek. Ee o hasta o zaman ben sağlıklı mıyım? O zaman vardır bir hikmet deyip ağda da yapmayalım uzayınca örüp toka takarız artık. Üstelik lazer ışınları öyle vücudun içine kadar girmez. Öyle olsaydı zaten ilk seansta biterdi bu iş heralde. Bu da bir sağlık sorunu bence. Aşırı tüylenme...Ben lazare karsiyim zararli oldugunu dusunuyorum cikiyorsa bi hikmeti vardir diye düşünüyorum...
Ama siz arastirmis gidiyorsaniz sorun etmeyin iki seansta alışırsınız
Yok bende çıkmadı kalan bi %20 vardı seanslarım bitmemişti henüz sadece onlar çıkıyo. Herhangi bir artış olmadı bende.Hamilelikte hormonlarla tekrar çıkıyo diyolar o doğru mu acaba?
Yok artış olmadı.Hamilesin ve yenilemedi mi ? Allahım ne vücut var bende , genital ve koltuk altı hamilelikte az da olsa tekrar çıkmaya başladı , bi bacak bakımından rahatım .ikinci hamilelikte genital daha da arttıama ağda ile yarım saatte hallediyorum
Cildin hava almasini sagliyomus killar..Ne hikmeti olacak yaa... Arkadaşta hiç yok, bende orman mübarek. Ee o hasta o zaman ben sağlıklı mıyım? O zaman vardır bir hikmet deyip ağda da yapmayalım uzayınca örüp toka takarız artık. Üstelik lazer ışınları öyle vücudun içine kadar girmez. Öyle olsaydı zaten ilk seansta biterdi bu iş heralde. Bu da bir sağlık sorunu bence. Aşırı tüylenme...
Cildin hava almasini sagliyomus killar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?