Kızlar bende bu iğneli epilasyonu araştırıyorum bir süredir.Ayrıca tüm vücut olarakta gidicem ama yüz farklı tabii.Benim cildim hassas baya emin olamadım lekeler bi süre sonra geçiyor diyorsunuzda bazılarında iz olmuş çukurlar falan
Bunun için neye dikkat edilmesi gerekiyo acaba altın gümüş die ayrılıyormuş iğne uçları etkili mi bu izlerin oluşup oluşmamasında acaba.Bide bi lazerle 3-4 seans gidip öyle iğneliye devam etmek mi yoksa en baştan iğneli yaptırmak mı daha iyi sonuç verir bilgisi olan var mı :44:
size yüzünüze tek bir seans dahi lazeri tavsiye etmiyorum tek seansta bile lazer yüzünüzdeki ince tüyleri aktifler nasıl olupda uzmanlar lazeri tavsiye edebiliyor anlıyamıyorum lazerle kurtulmak isterken daha kötü bir duruma düşersiniz birde lazerin aktifledikleri yüzünden hem paranız gider hemde canınız fazlasıyla yanar asla tavsiye etmiyorum lazeri vücuttta ince tüy olan hiçbir bölgeye yapılmaz ben size iyi bir uzman bulup iğneliye başlamanızı öneririm benim işyerimde lazer ve iğneli yapılıyor ama biz asla bu bölgelere lazer yapmayız para için insanları mağdur edemeyiz..
Cevabınız için çok teşekkür ederim gayet açıklayıcı.Benim yüzüm çok sert değil ama uzun tüyler var özellikle favori kısmı esmer olduğum için baya koyu duruyorlar.Yaptırmam şart ama yer konusunda emin değilim.Eskişehirde yaşıyorum ama hastaneler bile çok güvenilir gelmiyor.Kontrol seansı yapmıyor bazıları ayrıca sadece doktor gözetiminde diyorlar yani bizzat doktor yapmıyor.Çok düşünüyorum sağlık sonuçta.Tüm vücut derken her anlamda tüm vücut istiyorum okadar yaniHormon testi yaptırdım bi sorunda yok ama koyu ve uzunlar işte.Şimdi çok kalın olmayan yerleri sadece iğnelide mi yaptırmam daha mantıklı bide bilginiz var mı bilmiyorum ama buralarda önerebileceğiniz birileri var mı yardımcı olabilir misiniz ?
Bende bugun yüzüm için lazere başladım. açıkçası yorumları okuynca moralim bozuldu.Lazer epilasyon sonrasında tüyler tekrar çıkıyrmuş. Hemde ince tüyleri bile kalınlaştırıyrmuş.Lazer Kalıcı değilmiş.Kıllar 2-3 yıldan sonra tekrar kendini yeniliyrmuş..Bu doğru mu?
merhabalar herkese.
Elimden geldiğince yanlızca aydınlatmak ve sorularınıza açıkça cevap vermek için bu topiği açmış bulunmaktayım.yukardaki örnekteki gibi bien yadan bilmeyen , uzman olan yada olmayan hiçkimsenin cevabına kefil olmadığım gibi yazdıklarındanda mesul olmadığımı belirtmek isterim.
Sağlıklı güzel günler diliyorum...
Merhabalar..yüze asla lazer olmaz vazgeçin derim sonrasında çok uğraşırsınız aktiflenen kıllarla diyorum çünki tüyler aktiflenince sakal gibi çıkıyorlar iğneli epilasyon bu tür kıllarda uzun sürebiliyor kıllarınız bitsin diye para ödüceksiniz aktiflenicek iğnelide daha çok para ödemek zorunda kalıcaksınız yani kılın bitmesi için 2 defa para ödemek zorunda kalıcaksınız hiçbir lazer makinası yüzdeki tüy ve kılları görmez burda aktiflenen arkadaşlar varsa buraya yazmasını rica ediyorum yazınki başka insanlar aynı hataya düşmesinler.
Merhabalar..
Lazer epilasyon gerçekten yüz bölgesini mahvediyor.. naz1970 kesinlikle bu konuda söylediklerinde haklısın.. Lazerin ilk seanslarında bunu anlamayabiliyorsun ama sonrası bi felaket.. Eğer erkek gibi çok sert ve sık kıllar değilse yüzünüz, lazere gittiğiniz sürece bu kıvama gelmeye meyilli oluyor.. Yüzünüzü geçin boynunuza kadar bunlar hep yayılıyor isterse oraya ışın verilmesin hatta..
Ben 8 seans lazere gittim. Sonuç mu berbat bi yüz.. Sakın ha bulaşmayın buna. Yüz için direkt iğneliye gidin derim.. Hatta lazer için diğer bölgelere giden tanıdıklarım var. Koltukaltına gidipte bittikten sonra 4 ay sonrasında tekrar aynı şekilde çıkmışlar.. Bu kadar kötü örnekler varken lazer için iyi düşünüp taşın derim..
yüze asla lazer olmaz vazgeçin derim sonrasında çok uğraşırsınız aktiflenen kıllarla diyorum çünki tüyler aktiflenince sakal gibi çıkıyorlar iğneli epilasyon bu tür kıllarda uzun sürebiliyor kıllarınız bitsin diye para ödüceksiniz aktiflenicek iğnelide daha çok para ödemek zorunda kalıcaksınız yani kılın bitmesi için 2 defa para ödemek zorunda kalıcaksınız hiçbir lazer makinası yüzdeki tüy ve kılları görmez burda aktiflenen arkadaşlar varsa buraya yazmasını rica ediyorum yazınki başka insanlar aynı hataya düşmesinler.
Bende bugun yüzüm için lazere başladım. açıkçası yorumları okuynca moralim bozuldu.Lazer epilasyon sonrasında tüyler tekrar çıkıyrmuş. Hemde ince tüyleri bile kalınlaştırıyrmuş.Lazer Kalıcı değilmiş.Kıllar 2-3 yıldan sonra tekrar kendini yeniliyrmuş..Bu doğru mu?
Size söyleyebileceğim şudur.Lazeri küçük bir alanda deneyin 2-3 seans.Eğer acısını ve sıcağını minumum hissediyorsanız yani çok çok hafif,kontrol seansı yapılıyor ise yani 15 gün sonrası dökülmeyenlere ücretsiz atış yapılıyorsa ve dökülmeyi gerçekten gözünüzle farkediyorsanız,kıllarınız koyu ten renginiz açıksa daha sonra bacak ve paket bölgesine geçin.ama lütfen ısısına dikkat edin aman....
İğneli için kol ve yüzünüze yaptırabilirsiniz.Eğer lazerden memnun kalırsanız kol kıllarıda müsaitse bikaçseans koluda yumuşatıp iğneliye öyle geçin.Yüzündede foyl kısmında ufak bir yerde çalıştırın,Bakın bakalım leke,delik yada başka rahatsızlık oluyormu.Eğer sorun yoksa tüm yüzünüzüde iğneli yaptırın,hiç lazer değdirmeyin.Ancak uzmanın elinin hızı iğne cinsi ilk sayfada yazmıştım dikkat edin bunlara.iyigünler.
Ayrıca açtığım sayfada reklam amaçlı kişilerden emin olmayınız lütfen.Deneyin ve test edin.
bence bu iş disiplini filan değil hastam terimini sadece doktor ünvanını almış kişiler kullanabilir tabiikide bizler müşteri sizlerde güzellik uzmanısınız
merhaba... lütfen kendinize bir sayfa açarak dilediğiniz kişiye dilediğiniz cevabı verebilirsiniz.Ben sizinle polemiğe girmem.Yüze lazer yapmanında kuralları vardır.Bilmeyen ve yüzü ince kalın demeden tüm alanı traşlayan ve uzmanım diyen insanlar mahvediyor.
Ben 4 yıl farmakoloji eğitimi almış 1 sene kadın doğum ve dermatoloji eğitimi almış Gazi üniversitesi mezunu bir estetisyenim Ankarada önemli bie güven sağlamış bir dermatogla beraber çalışmaktayım.
bu sebepten size ilk ve son cevabım olacaktır.keskin cevaplarla insanları etkileyeceğinizi düşünebilirsiniz,reklam açısından yerinizi ve yaptığınız işleride açık etmişsiniz,ancak artık hanımlar çok bilinçli.Burada çok ısrarla yerimi öğrenmek istemeyen hiçbir kimseyede numaramı ve muayene adresimi vermem.Hatta emin olduğum başka yerleride tavsiye etmekten çekinmem.umarım anlayabilmişsinizdir.Size sorulmamış sorulara cevap vermenizde sizi boşuna yormasın,çünkü aynı soruyu bana özelden yönlendiriyorlar.
Size iyigünler diliyorum,
selamlar,
yıllardır ağda yaptırırım...şimdi tüylerim gerçekten çok az ve cansız renksiz bişey
tamamen kurtulmak mümkünmü bu ne kadar doğru bilemiyorum
lazer düşündüm ama benim tüylerimi görmez diye vazgeçtim
iğneli lazer benim için uygunmudur yani cansız ve renksiz tüyler için faydalı olurmu
bu işlem sırası boyunca tüyleri hangi yöntemle almak gerekiyor
sanırım diğer lazer uygulamada traş etmek gerekiyor iğneli eğilasyonda da bu durum varmı
bilgi verirseniz sevirinim
ben adanada yaşıyorum
İlginiz için çok saolun gerçekten dediğiniz gibi küçük alanda deneyeceğim ama bu aralar başlayamıyorum malesef zoretanin isimli ilacı bırakalı 1 ay oldu daha üstünden 6 ay falan geçmesi lazımmış sanırım.Bilmiyorum ama çokta geç kalsın istemiyorum 4. ay bitince yüzüme başlasam diyorum tabi gittiğim yere durumumu söyleyeceğim.Peki bu durumda düşük atışlar olursa boşa yapılmış olmaz değil mi?Hoş bide lekeler içinde ilaç kullanıyorumlazere başlamak için çok mu erken davranıyorum anlamadım valla :44:
Bir bireyin uzmanlık alanının kadın doğum olması için; önce tıp fakültesini bitirip sora o dalda uzmanlaşması gerekmiyor mu? Eğer atladığım bir nokta var ise düzeltiniz lütfen.