Birkaç sorum var, size sorabilirim sanırım..
bacaklarıma iğneli epilasyon yaptırmak istedim ve iğne kıl kökünü yakıyor ya. bir daha o kökten kıl çıkmıyor dimi belki saçma gelebilir ama, burdakiler birkaç seansta bittiğini söylüyorlar iğnelinin ama eğer o kökten kıl çıkmıyorsa 5-6 seansa neden gerek var ki?
bende bişi danışmak istiyorum size suana kadar yüzüme hiçbi şekilde epilasyo uygulamadım ama çenemdeki ayva tüylerinin renkleri koyulasıyo ve beni rahatsız ediyo iğneli epilasyon düşünüyorum.daha önce tüylere hiçbi müdahale olmaması benim daha çabuk sonuç almama yarar saglar mı ve tahminizce kaç seans sürer
merhabalar.ben bişey bişey söylemek istiyorum.genelde (bu forum da dahil) ıpl lazer i kimse pek tavsiye etmiyo artık modern agda bi işr yaramıyor etkisi falan
yok derler.alexandrite laser içinse en iyisini söylerler.
siz şimdi böle farklı söyleyince bbenim bayagı bi kafam karıştı.ayrıca beinm bulundugum yerde de ıpl laser sayısı fazla ve seansları ucuz, alexandrite laser ise sayısı az ve
seansları pahalıdır genelde.ben de şimdi alexandrite ile baslamayı düşünüyodum ama burdaki yazıyı görünce karasız kaldım açıkçası.
bende bişey sormak istiyorum. Epilasyona başladım IPL lazer. İlk seansım bitti. bana ilk seanstan 15 gün sonra tüylerin azar azar dökülmeye başlicak dediler. herhangi bir dökülme yaşanmadı. Ayrıca çıktığında da makinenin traş başlığıyla almamı epilasyona gelirkende jiletle almamı söylediler. Sonuçta traş başlığıyla alınınca bacaklardaki kıl kökleri belli oluyor. Pantolon giymeye mahkum oldum resmen. Yine de epilasyon aletiyle alabilir miyim? Anlayamıyorum arkadaşım da aynı yere gidiyo ona da farklı şeyler söylenmiş.
Merhaba,
Öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Ben daha önce tüm vücut lazer uygulaması yaptırdım azaldı ama bitmedi malesef. 8 seans gitmeme rağmen sadece bacaklarda azaldığını hissettim ama diğer bölgelerde pek bi değişiklik olmadı. Şimdi bitirmek için yeni bir yer arıyorum kendime ama doğru yeri nasıl bulacağımı bilemedim
Ankarada oturuyorum tavsiye edebileceğiniz bir güzellik merkezi var mı yada benim için doğru olan merkezi nasıl bulabilirim ?? Bana yardımcı olursanız cok sevinirim.
Teşekkürler