Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam leon 1980
diod lazeri önerir misiniz acaba yoksa kişiye ve kıl yapısına göre değişir mi
kıl yapınız koyu renk köklü ve teninizde esmer değilse uygundur. zaten 3 çeşit lazer var dod aleksandar ve ıpl ..... leke riski sıfır olan ve ısısını hiç hissetmeyeceğiniz makine ıpl dir. ama dıod ta kullanabilirsiniz,önemli olan yapan kişinin titizliği.
Leon 3 çeşit lazer var demişsin ama nd yag ı bunların içine almamışsın.Varis tedavisinde kullanıldığını biliyorum ama tüyler içinde etkili değil mi ?? Bronzlaştıktan sonrada kullanılabiliyo mesela neden bunu saymadın sorasam :44:
leon 1980 gerçeten doğru bilgiler veridpin için teşşkürler keşke bnd edaha önce böyle araştırsaydım da su ıpl lazr illetine bulşamasaydım yüzüme 10 dan fazla gttim 2007 de ve her seferinde tıraşladılar sonuç felaket tabi.üstelik acıbadem cindy lazere gttim yani iyi biyer sayılır. şimdi iğneliye başladım
su ana kadar 2 yere gttim 1, yerde yüzme yaptırıyorum çok fazla açımıyor leke yok amabazen kılın çekilişni hissediyorum birazda ağır çalışıyor tek elle akı tek tek verıyor sonra topluyor.ama tüyler sanki daha geç çıkıyor sence değiştrmelimiyim burayı
diğer yeride burda okuduğum kadarıyla gttim şirinlevlerde bi yer .göbeğe yaptrdım ama o kadar acıdıki yarım saat dayandım ve şu an o bölge çok irite olmuş kırmız mor arası delikler var
napıcamı bilmiyorum .aslında yakında ankara gelicem yerini özleden msj atabilrmisn
yanlışınız şurda,ben kadın hastalıkları,doğum,menepoz ve hormonlar ile ilgili eğitim aldım,derin ve kapsamlı. Çünkü kadın doğum doktorlarıyla menepoz ve hormon ilaçları üzerine çalıştım bir süre,onlarla karşılıklı diyalog için bu konuda herşeyi bilmelisinizki doktorla bunları tartışıp ikna edebilesiniz.
yani kadın doğum doktoru değilim ben.doktor tıp fakultesini bitirir tus a girer ve üzerine uzmanlık okur.
Merhaba.... Öncelikle söylemeliyimki lazer epğilasyonda jel,krem,nd yağ vb... herhangi bir ürün kullanılmasının kıllar üzerinde hiçbir özel ve ekstra etkisi yoktur.varis tedavisi,leke tedavisi için kullanılan lazerlerle kıl için kullanılan lazer farklı sistemdedirler.Ayrıca esmer tenin üzerindeki kılları görecek lazer henüz mevcut değil,bazı salonlarda ısıyı daha yüksek vererek çalışıyor ve esmerlerdede işe yaradığını savunuyorlar ancak bu işe yaramadığı gibi leke riskinide maksimuma çıkarıyor bilginiz olsun...
bu sorularınızı ,sizi takip eden doktorunuza danışsanız daha doğru olur.çünkü bende doktoruma danışarak iğneli epilasyona başlamıştım.belli bir süreçten sonra yani.Bu cevabınıza göre birşey danışmak isterim;
Ben erken menopoz hastasıyım. 2 senedir HRT alıyorum. Östrojen ve progesteron ilacı kullanıyorum. İğneli epilasyonu yüz için düşünüyorum. Hormonal konuda bir sorun yaşar mıyım? Ya da kullandığım bu ilaçlar tüylenme etkimi arttırır mı?
Bu konuda detaylı olarak bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim.
bu sorularınızı ,sizi takip eden doktorunuza danışsanız daha doğru olur.çünkü bende doktoruma danışarak iğneli epilasyona başlamıştım.belli bir süreçten sonra yani.
leon1980 burada yazdıklarınızı gördüm ve şok içindeyim.
nd yağ demişsiniz onun doğrusu Nd:YAG Lazerdir ve burada geçen YAG = Yttrium Aluminium Garnet 'in baş harflerinin kısaltılmasıdır. Yani düşündüğünüz gibi jel, krem ya da yağ tarzı bir ürün değildir.
Önceki mesajınızda da 3 çeşit lazer var deyip bunun içine IPL yi katmışsınız. IPL lazer değildir.
Kendinizi tanıtırken "Ben 4 yıl farmakoloji eğitimi almış 1 sene kadın doğum ve dermatoloji eğitimi almış Gazi üniversitesi mezunu bir estetisyenim Ankarada önemli bir güven sağlamış bir dermatogla beraber çalışmaktayım." demişsiniz. Bu yanlış bilgilerinizden sonra almış olduğunuz eğitimlerin doğru olabileceğine inanmak mümkün değildir. Dermatolog ile birlikte çalışabilirsiniz ama ne yazık ki hiçbirşey öğrenememişsiniz.
Üzülerek söylüyorum ki burada arkadaşlara yardımcı olmaktan çok yanıltıcı oluyorsunuz. Lütfen bilmediğimiz konularda konuşup kimsenin kafasını karıştırmayalım.[/QUOT''E]
''nd yağ '' olayına çok güldüm .d
Ama her nedense cevap gelmedi...:82:
leon1980 burada yazdıklarınızı gördüm ve şok içindeyim.
nd yağ demişsiniz onun doğrusu Nd:YAG Lazerdir ve burada geçen YAG = Yttrium Aluminium Garnet 'in baş harflerinin kısaltılmasıdır. Yani düşündüğünüz gibi jel, krem ya da yağ tarzı bir ürün değildir.
Önceki mesajınızda da 3 çeşit lazer var deyip bunun içine IPL yi katmışsınız. IPL lazer değildir.
Kendinizi tanıtırken "Ben 4 yıl farmakoloji eğitimi almış 1 sene kadın doğum ve dermatoloji eğitimi almış Gazi üniversitesi mezunu bir estetisyenim Ankarada önemli bir güven sağlamış bir dermatogla beraber çalışmaktayım." demişsiniz. Bu yanlış bilgilerinizden sonra almış olduğunuz eğitimlerin doğru olabileceğine inanmak mümkün değildir. Dermatolog ile birlikte çalışabilirsiniz ama ne yazık ki hiçbirşey öğrenememişsiniz.
Üzülerek söylüyorum ki burada arkadaşlara yardımcı olmaktan çok yanıltıcı oluyorsunuz. Lütfen bilmediğimiz konularda konuşup kimsenin kafasını karıştırmayalım.[/QUOT''E]
''nd yağ '' olayına çok güldüm .d[/Q
üzgünüm ama tarz olarak bana üslubunuz hiç uygun gelmedi,burada daha öncede yazmıştım paylaşım,bilgi birikimi,üsluplu tartışmalara açığım. ancak sizin tarzınızda birisine cevap vermem manasız...iygünler... ikili ilişkilerde eğitim dersleri almanızı tavsiye edebilirim...
ben 4 sene pfizer da görev yaptım farmakoloji kadın doğum ve dermatoloji eğitimi aldım,10 yaşından bu yana işin içerisindeyim klinik ve salonlarda yapılan tüm işlemlere hakimim.gazi üniversitesinden estetisyen ustalık usta öğretici belgesine sahibim. dermatolog doktorla beraber çalışıyorum estetisyen olarak görev yapıyorum.