- 1 Ağustos 2008
- 490
- 485
- 358
Ya bende ıstiyorumKIzlarrrrr :) var mı lazer lipoliz yaptıran aranızda? Merak ettiklerim var aslında görüştüğüm doktorlar var ama deneyim önemlidir malum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya bende ıstiyorumKIzlarrrrr :) var mı lazer lipoliz yaptıran aranızda? Merak ettiklerim var aslında görüştüğüm doktorlar var ama deneyim önemlidir malum :)
slm herkese. Bu yaz benim için kabus gibi geçti. Bırakin bikini giymeyi denize bile girmekten çekinir oldum. Berbatım ya. ebnde bel diye bir şey yok. Dümdüz belim ve iki doğumdan sonra sarkmış bir karnım var. Karnım bikininin üzerine düşüyor. Bir an önce kurtulmak isityom çok araştırdım lazer lipoliz, lazer liposuction, diyetler filan. Dr. İsmi de araştırdım. Dört dr. İle görüştüm. Hepsi şöyle yaparız böyle yaparız diyor. Kafam karıştı valla.. ne yapacağımı bilemedim. Yardım lütfen..
selam canım ben geçen sene Alper Tuncel'e yaptırmıştım önce forumda çok denk geldim araştırdım sonra arkadaş ortamında konuşurken de arkadaşımın ablası yaptırmış e birebir denk gelip dinleyince bir görüşeyim dedim daha öncesinde 3 doktorla daha görüşmüştüm Alper Hocayla görüşünce okey dedim güvenebilirim basen-bacak oldu çok da güzel olduKIzlarrrrr :) var mı lazer lipoliz yaptıran aranızda? Merak ettiklerim var aslında görüştüğüm doktorlar var ama deneyim önemlidir malum :)
Merhaba siz kime ameliyat oldunuz?Pazartesi günü bende göbek ve bel bölgesinden oldum.isteyene bilgi verebilirim
Ergin Işık a ameliyat oldum.15.günüm bugün hala ödemlerim var.sertlikler varMerhaba siz kime ameliyat oldunuz?
Kaç gün oldu ameliyat olalı? Şişlikler hala var mı ?benimde çok sertliklerim var sırtım hala şişMerhaba, bende bel göbek Lazer liposuction ve meme protez oldum, sonucu bekliyorum herşey çok yeni, acılar, ödemeler ağrılar, korse var hocbirsehi belli değil, İnşallah sonuç güzel olur diyorum çok acı çektim çünkü
Hala şişlikler var, dalgalanma çok var, açıkçası kotu görünüyor, bu düzelir mi emin olamıyorumKaç gün oldu ameliyat olalı? Şişlikler hala var mı ?benimde çok sertliklerim var sırtım hala şiş
Merhaba hangi doktora yaptırdınızPazartesi günü bende göbek ve bel bölgesinden oldum.isteyene bilgi verebilirim
Merhaba, ben bu doktora ameliyat oldum daha iyileşme sürecindeyim açıkçası sonucu daha tam ne olur kestiremiyorum. Neden önermediğinizi merak ettim rica etsem anlatabilir misiniz?Bu doktoru asla önermiyorum ! Sebebi zaten yukarıda ...
siz anladınız beni
Merhaba acaba hala memnun musunuz?Ben 5 ay önce yaptırdım Arif EROĞLU'na. 3 Ameliyatla beraber 3 saat sürdü. İğne ve anestezi fobim olmasına rağmen eşi ve kendisi o kadar ilgilendiler ki. Tek gitmiştim kimseye haber vermeden girdim ameliyata. Ne dikiş izi ne başka birşey. Kontrole gittim 2 hafta önce o kadar güzel yaptılar ki herşeyi. Valla zerre kadar pişman olmadım. Hatta bununla ilgili bir konumda var.
Benim 1 ayım doldu korseyi çıkardım dalgalanma hala var sen nasıl oldunHala şişlikler var, dalgalanma çok var, açıkçası kotu görünüyor, bu düzelir mi emin olamıyorum
Bilgi alabilir miyimmerhaba, salı günü lazer lipoliz oldum isteyene bilgi verebilirim...
Bilgi alabilir miyim
çok geçmiş olsun çok sevindim insanın bedeni ile mutlu olması çok güzel hangi doktora yaptırdınız bende aynı bölgelerden olmak istiyorumüst bacak ve basen bölgesinden yaptırdım yaklaşık 3 kg yağ alındı.Aldığım ağrı kesiciler sayesinde ağrım olmadı.doktorum 3 gün dinlenmemi söyledi.Cuma günü işime geri döndüm.Şuanda vücudumda çok miktarda ödem var, operasyon öncesi kıyafetlerime dahi giremiyorum 1 ay sonra ne kadar incelme sağladığını da sizlerle paylaşırım.
Hiç korkulacak bir operasyon değil keşke daha önce oluşaymışım...
Hüseyin Güner yaptı.Her konuda bilinçli,bilgili ve ilgili bir ekiple çalışıyor. Kafanızdaki tüm soruları sabırla cevaplıyor. bir görüşmenizi tavsiye ederim.23/03 ye 2. operasyonum karın bel ve simitlerden olacak sabırsızlıkla o günü bekliyorumçok geçmiş olsun çok sevindim insanın bedeni ile mutlu olması çok güzel hangi doktora yaptırdınız bende aynı bölgelerden olmak istiyorum
Merhaba ,öncelikle bir an önce istediğiniz saglıklı görünüme kavusmanızı dilerim. BEnde lazer lipoliz düşünüyroum ama bazı endişelerim var. deride sarkma oluyor mu ve birde selülit için etkisi varmı. en eger ki sakıncası yoksa ki kişiden kişiye değiştiğini biliyorum ama fikir olması acısından fiyat bilgisi verebilir misiniz? ben sadece bacaklarda ihtiyac duyuyorum diğer bölgelrede gerek yok:) cok tesekkurlerHüseyin Güner yaptı.Her konuda bilinçli,bilgili ve ilgili bir ekiple çalışıyor. Kafanızdaki tüm soruları sabırla cevaplıyor. bir görüşmenizi tavsiye ederim.23/03 ye 2. operasyonum karın bel ve simitlerden olacak sabırsızlıkla o günü bekliyorum