• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Lipoliz yaptıranlar?

Hüseyin Güner yaptı.Her konuda bilinçli,bilgili ve ilgili bir ekiple çalışıyor. Kafanızdaki tüm soruları sabırla cevaplıyor. bir görüşmenizi tavsiye ederim.23/03 ye 2. operasyonum karın bel ve simitlerden olacak sabırsızlıkla o günü bekliyorum
Ben Hüseyin beyden fiyat almıştım ona yaptırmayı da düşündüm ama fiyatı çok fazla geldi bana mecbur vazgeçmek zorunda kaldım

selam canım ben geçen sene Alper Tuncel'e yaptırmıştım önce forumda çok denk geldim araştırdım sonra arkadaş ortamında konuşurken de arkadaşımın ablası yaptırmış e birebir denk gelip dinleyince bir görüşeyim dedim daha öncesinde 3 doktorla daha görüşmüştüm Alper Hocayla görüşünce okey dedim güvenebilirim basen-bacak oldu çok da güzel oldu :KK9:
Merhaba, sonrasında çok şişlik oldu mu? Kaç gün sonra işe gidebildiniz?

merhaba,deri de sarkma olayı beni de korkutan konulardan biriydi.doktorum Derinin işlemden sonra sarkmaması kendini toparlamasının belli faktörlere ( yaş, cildin elastikiyeti, menepoz olmaması vs)bağlı olduğununu ve bunlara ilave sarkmaması için ameliyat sonrası sarkmaması için radyofrekans uyguladıklarını anlattı.operasyon sonrası ilk seans uygulamayı yaptılar.Şuan ödemden doLayı pek bişey söyleyemiyorum ama 1.ayın sonunda sarkma konusunda (inşallah olmaz) kesin sonuçlarla bilgilendirme yaparım.

Ben Hüseyin beyden fiyat almıştım ona yaptırmayı da düşündüm ama fiyatı çok fazla geldi bana mecbur vazgeçmek zorunda kaldım

Merhaba, verilen fiyat ne kadardi? Fiyatlar hakkimda hic bilgim yok, konusyu az once arastirmaya basladim, fiyatlari ogremsem.guzel olur

Merhaba

selam canım ben geçen sene Alper Tuncel'e yaptırmıştım önce forumda çok denk geldim araştırdım sonra arkadaş ortamında konuşurken de arkadaşımın ablası yaptırmış e birebir denk gelip dinleyince bir görüşeyim dedim daha öncesinde 3 doktorla daha görüşmüştüm Alper Hocayla görüşünce okey dedim güvenebilirim basen-bacak oldu çok da güzel oldu :KK9:

Merhaba, bir yillik tecrubeniz nadil? Memnun musunuz? Tekrarladi mi? Sarkma oldu mu? Kararma oldu mu? Noktalar normal rengine dondu mu? Onumuzdeki ay yaptirmak icin arastirma yapiyorum. 3 yillik dogum kilolarim duruyor. Gobege yapilan bir mudehale bana iyi gelecek ama iyi arastirmak sonrasinda bir saglik sorunu yasamamak istiyorum.

Merhaba,

Sanirim alakasi yok ama cehaletime verin. Lipoliz yaptirmak icin arastiriyorum ama bir kac yil içinde belki hamile kalirim. Hamilelikte veua sonrasinda ya da oncesinde bir sıkıntı olur mu lipoliz sonrasi?

Bir de doktor ÖMER BERBEROĞLUnu dusunuyorum. Bursadan gidecegim. Doktor hakkinda yorumunuz var mi?

Merhaba ,öncelikle bir an önce istediğiniz saglıklı görünüme kavusmanızı dilerim. BEnde lazer lipoliz düşünüyroum ama bazı endişelerim var. deride sarkma oluyor mu ve birde selülit için etkisi varmı. en eger ki sakıncası yoksa ki kişiden kişiye değiştiğini biliyorum ama fikir olması acısından fiyat bilgisi verebilir misiniz? ben sadece bacaklarda ihtiyac duyuyorum diğer bölgelrede gerek yok:) cok tesekkurler
Bende dün lazer lipoliz oldum basen iç bacak ve bacak bölgemden. Lokal anesteziyle oldum ben. Öncelikle agrılı bir işlem hiç hissetmiyorsunuz diye birşey yok çıktıktan sonra bandajlanıyırsunuz 2gün aktif akıntılar oluyor 48saat sonra duş alıcam ve çok ağrım var korse takıyorum bakalım sonuc nasıl olcak söylerim

Bende dün lazer lipoliz oldum basen iç bacak ve bacak bölgemden. Lokal anesteziyle oldum ben. Öncelikle agrılı bir işlem hiç hissetmiyorsunuz diye birşey yok çıktıktan sonra bandajlanıyırsunuz 2gün aktif akıntılar oluyor 48saat sonra duş alıcam ve çok ağrım var korse takıyorum bakalım sonuc nasıl olcak söylerim
Merhaba ,çok geçmiş olsun. Bende 2 Mayıs da ameliyat olacagım, Hüseyin Güner doktorum. Cok heyecanlıyım. İnsallah sonucları da buradan paylasırım. bana önerebileceğiniz bir şeyler var mı. şunu yap sunu yapma diye?
Tşk

Merhaba ,çok geçmiş olsun. Bende 2 Mayıs da ameliyat olacagım, Hüseyin Güner doktorum. Cok heyecanlıyım. İnsallah sonucları da buradan paylasırım. bana önerebileceğiniz bir şeyler var mı. şunu yap sunu yapma diye?
Tşk
Doktorunu hüseyin güner de hiç korkmayın kendisi benimde doktorum tüm gerekli şeyleri söylüyor. Ben çok memnunum hayatımda olmadığı kadar incecik bele basene sahip oldum.30nda son kez alt bacaktan operasyon olcam ve sabırsızlıkla bekliyorum😊

Doktorunu hüseyin güner de hiç korkmayın kendisi benimde doktorum tüm gerekli şeyleri söylüyor. Ben çok memnunum hayatımda olmadığı kadar incecik bele basene sahip oldum.30nda son kez alt bacaktan operasyon olcam ve sabırsızlıkla bekliyorum😊
Teşekkür ederim Pınar Hanım. Bende kendisine güveniyorum, inşallah güzel haberleri burada merak eden herkes ile paylaşacağım.Heyecan tavan :)

Merhabalar . 2 Mayıs 2019 da Dr. Hüseyin Güner de ameliyatımı oldum. Ameliyat oldukça güzel geçti. Ekip ve doktorum son derece ilgiliydiler. Ben yapı olaralak ödeme çok yatkın olduğumdan ameliyatın ertesi günü ve takip eden bir kaç gün ağrılı geçti. 4. gün bandajlarım açıldı ama korse giymeye bayrama kadar devam etmem gerekiyor. Ayrıca dün kontrole gittiğimde birde Lenf Drenaj aletine girdim (doktorunuz sizi gerekli gördüğünde bu alete sokuyor ve ücretsiz) bugüne kadar gördüğüm en başarılı lenf drenaj aletiydi. Şu an hareketlerimde bir sıkıntı yok gayet iyi işe gidip geliyorum.
Görüntü olarak da inceldim ama ödemlerim indiğinde daha ince olacağına eminim. Birde selülitlere deva bulursam o zaman süper olacak:) Şimdilik benden bu kadar. Gelişmeleri sizler ile paylaşmaya devam edeceğim.

lazer lipoliz fiyatları hakkında bilgi sahibi olan var mıdır acaba ne kadara yapılıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar . 2 Mayıs 2019 da Dr. Hüseyin Güner de ameliyatımı oldum. Ameliyat oldukça güzel geçti. Ekip ve doktorum son derece ilgiliydiler. Ben yapı olaralak ödeme çok yatkın olduğumdan ameliyatın ertesi günü ve takip eden bir kaç gün ağrılı geçti. 4. gün bandajlarım açıldı ama korse giymeye bayrama kadar devam etmem gerekiyor. Ayrıca dün kontrole gittiğimde birde Lenf Drenaj aletine girdim (doktorunuz sizi gerekli gördüğünde bu alete sokuyor ve ücretsiz) bugüne kadar gördüğüm en başarılı lenf drenaj aletiydi. Şu an hareketlerimde bir sıkıntı yok gayet iyi işe gidip geliyorum.
Görüntü olarak da inceldim ama ödemlerim indiğinde daha ince olacağına eminim. Birde selülitlere deva bulursam o zaman süper olacak:) Şimdilik benden bu kadar. Gelişmeleri sizler ile paylaşmaya devam edeceğim.
Merhaba lazer lipoliz mi yaptirdiniz

merhaba kızlar dr adı ve fiyatlardanda bahsetseniz kafamızda bir fikir oluşur en azından yorumlarınız çok önemli bu kulüpten okuduğum yorumlarla aldığım kararlardan hiç pişman olmadım hep en iyi yol göstericisi kişilerin tecrübeleridir. gerçek yorumlarla reklam kokan yorumlar kendini belli ediyor. aklımız var çok şükür:))

Merhabalar... Bursa’da bu işlemleri yaptıran arkadaşlar var mı? Önerebileceğiniz dr veya klinik var mı?

Merhaba bende bilgilendirme için yazıyorum istanbulda nişantasında kliniği dr alper tuncele yaptırdım sonuç inanılmaz arkadaşlar çok memnunum kesinlikle tavsiye ediyorum tüp mide ameliyatı olmustum sonrasında vücudum da olan sarkmalardan dolayı çok üzgündüm iyi ki yaptırmışım diyorum aynanın karşısına geçtiğim zaman benden mutlusu yok tüm sorularınızın cevabını dr alper bey de bulabılırsınız

Back
X