• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Lipoliz yaptıranlar?

Tabiki hastahane secimi cok önemli! Temizligi de ayrica önemli, ne kadar da olsa mikrop kayniyor. Ama Lipo acik bir ameliyat degil, yani mesela bir kalp ameliyati olsa haklisin!! Ama lipo kanülerle yapilan bir islem kesi yerleride 0.4 mm!
Ben Dr Levent Tasci da oldum, (konumda da detaylarini okuyabilirsin), süperplast Nisantasinda. Yani onlara ait özel bir hastahane, hata Otel gibiydi! Yemegimi bile disardan yani Restsurant siparis veriyorlar! Yani ben cok memnun kaldim

askkitabı merhaba cnm sen lıpo olmuşsun sanırım 3 yıl önce.. bende bu aralar düşünüyorum ama tek endişem acaba iç basenlerde dalgalanma çukurlaşma gibi kötü şeyler olurmu? istanbulda yaptıracagım doktor arastırıyorum simit ve basen sadece.. sen 3 yıldır memnun musun? ilk günkü gini mi halen teşekkürler

Kızlar ben konuya açıklık getirmek istiyorum.
Lazer lipoliz - Dr. Alper Tuncel'in sitesinde gördüğüm üzere- çok ince tığ gibi birşeyle, bölgesel uyuşturma ile yapılan bir işlem. tek ve küçük bir bölgeye lokal anestezi sonrası yapılıyor ve yağların vücuttan kendi kendine atılması söz konusu.

Bilmiyorum doğru mu anladım ve bu şekilde yaptıran var mı sitede??

Mesela benim göbeğimde çok hafif bir fazlam var. Bunun için lazerlipoliz olsam aynı gün çıkabiliyorum. Etkileri de sanırım yağ-ödem atıldığı için 1-2 ayda görüyorum.

Fakat basen, bel, göbek olmak istesem ve buradan alınan yağların dudak, popo gibi bölgelere geri enjekte edilmesini istersem bunda laser ya da vaser (bunların farkını da anlamadım) liposuction genel anestezi altında tercih etmem gerekecek.

Yanlışsam düzeltin lütfen kızlar.

Merhaba. Arkadaşlar İstanbul'da 3D Lipolizi en iyi yapan doktor önerinize ihtiyacım var. Konuyu kısaca özetlemek isterim; Ablam Almanya'da yaşıyor ve 1999 yılında İstanbulda sağ ve sol basenden ameliyat oldu. Sonra zamanla aynı bölgelerde şekil bozuklukları yağlanma ve dalgalanma meydana geldi. Şimdi büyük emekle çalışarak topladığı parayla, o bölgelerin düzeltilmesi için uzaktan görüşmeyle yani yüzyüze muayene olmadan Opr. Dr. Arif Eroğlu'ndan 25 Nisan'a Academic Hospital hastanesinde 3D Lipoliz operasyonu için randevu alınmış olup 3000 tl kapora yatırması isteniyor. Toplam maliyet 9000 tl olacakmış. Arif beyle ilgili ufak bir araştırma yapınca geçmişte bir-iki olumsuz yorumdan başka bir şey bulamadım. fikir-tecrübe ve önerilerinize çok ihtiyacım var. Lütfen yardımcı olurmusunuz, teşekkürler

Derincim Merhaba, şimdi sana ablamın muhteşem başarı hikayesini yazıcam. Resmen eridi hatun :KK66: :KK70:

Ablam 45 yaşımda. 30 yaşından itibaren bel ve basenlerinde oluşan ve hiç ama hiçbir şekilde kurtulamadıı yağlarından 45 yaşında kurtuluverdi:) özellikle basenlerinde ve bacaklarında ciddi yağlanma vardı. Belinde de varda ama o kadar çok yoktu. Boyu 1.65 boyum, kilosu da 66. Görenler zayıfsın diyordu ama basenleri fenaydı. İşyerinde onun gibi kilolu olan birkaç arkadaşıyla 1 yıl önce mezoterapi yaptırmaya karar verdi.

Ama sonuç alır mıyız, almaz mıyız emin değildi. Ciddi anlamda kafasını kurcalıyordu. arkadaşları ısrar etti. Kıramadı ama ilk randevudan 1 gün önce randevuyu iptal etti. Çünkü radikal bir karar aldı. Estetik operasyona karar verdi. Sağlık sektöründe çalıştığı için çevresinden duyduğu bir estetik cerraha randevu aldı. Hafta sonu randevu aldı, gitti, estetik cerrah Tayfun türkaslan ile görüştü. Doktor, basenlerdeki yağlarının kalıcı olduğu için kurtulamadığını söyledi. Lazer lipoliz yapacağını, bu yöntemle yağların kesin yok edileceğini söyledi.

Dr.un yaklaşımı ve konuya hakimiyetinden etkilenmişti. Evdeki hevesini görmeliydiniz. Ameliyat tarihi belirlendi. 2 saat ameliyatta kaldı. Basenleri ve bacaklarındaki yağlar o kadar çoktu ki yağ alma da uzun sürmüş. Bu arada dr. lazer lipoliz ile birlikte lazer liposuction yaptığını söyledi. Een iyi sonucu almak için iki yöntemi birleştirmiş. 2 gün gece uyuyamadı resmen kadıncağız. Ağrı kesici aldı. Biraz rahatladı. 10 gün korse taktı. 66 kilodan 2 ayda 54 kiloya düştü. Beli baseni ve bacaklarında yıllardır taşıdığı yağların hepsi gitti. İşyerinde zayıflamak için başka yöntemleri deneyenler hala deniyorlarmış söylediğine göre :) üzerinden bir yıl geçti, hala aynı çizgilere sahip. İstediği kıyafeti giyebiliyor. Aynanın karşısına geçtikçe keyfini görmelisiniz :)

dr. Tayfun türkaslana sonsuz teşekkürler. Ablacım 2 gün acı çekti ama kesinlikle buna değdi!.hem sağlıklı hem de mutlu daha ne!

Merhaba konunun üzerinden geçmiş olmasına rağmen bir danışmak istedim. Ablanızın yaptırdığı bölge sadece basen ve bacaklarmıydı? Ve fiyatı ne kadar tutmuştu eğer sizin için de uygunsa söylemeniz rica etsem bilgilendirirmisiniz. Ben yurtdışındayım ama gelip yaptırıp döneceğim bir problem olurmu ve kontrol gerektiriyormu?

Kızlar benim de yardımınıza ihtiyacım var. Ben de lazer lipoliz yaptırmayı düşünüyorum. Boyum 167 kilom 66 civarı. Basen ve bacak bölgesi sorunlu bölgem diyet, spor vs yapsam da uzun süre sürdüremiyorum. Al ver al ver o bacaklar erimek bilmiyor. Üstelik dizlerim de kalın incelsem dizlerim yine de kalın gözüküyor bu yüzden bu yöntemi araştırmaya başladım ancak çekincelerim var. Diz kalınlığını da inceltebilirler mi bu yöntemle? Bir de baya baya ameliyat gibi mi bu ya iyileşme kaç gün sürüyor ben kabin memuruyum uçuşlarım oluyor. En uzun iznim de 15 gün civarı iznimde yaptırsam iyileşebilir miyim sizce?

Kızlar benim de yardımınıza ihtiyacım var. Ben de lazer lipoliz yaptırmayı düşünüyorum. Boyum 167 kilom 66 civarı. Basen ve bacak bölgesi sorunlu bölgem diyet, spor vs yapsam da uzun süre sürdüremiyorum. Al ver al ver o bacaklar erimek bilmiyor. Üstelik dizlerim de kalın incelsem dizlerim yine de kalın gözüküyor bu yüzden bu yöntemi araştırmaya başladım ancak çekincelerim var. Diz kalınlığını da inceltebilirler mi bu yöntemle? Bir de baya baya ameliyat gibi mi bu ya iyileşme kaç gün sürüyor ben kabin memuruyum uçuşlarım oluyor. En uzun iznim de 15 gün civarı iznimde yaptırsam iyileşebilir miyim sizce?

Sizinle aynı sorunları paylaşıyor olsam da bir bilgiye sahip değilim konu ilk açıldığında yapılan bir yorum vardı sonucun mükemmel olduğunu söylemiş çok mutlu olduklarını. Siz hangi dr ları araştırdınız ve hangi şehirde?

İstanbul'dayım. Hüseyin Kandulu var sanırım gerçi vaser lipo yapıyor o daha çok galiba farkları neler çok bilmiyorum gerçi. Akif Mehmetoğlu'na yaptıran biriyle konuşmuştm, önermişti ama henüz hiçbir doktorla birebir görüşmem olmadı. Sürekli uçuş yapıyor olmam zaman açısından sıkıntı yaratacak sanırım. Çünkü normal iş gibi değil uygulamayı yaptırırsam hemen işe dönebilir miyim onu bilmiyorum. Korse kullanımı filan var çünkü o da hareketleri kısıtlıyor belli bir süre sanırım. Ama bu kalın bacaklarımdan o kadar rahatsızım ki pantolon bile almıyorum uzun zamandır. Hem kurtulmam lazım hem de yaptıracak zamanım yok offf :(((

İstanbul'dayım. Hüseyin Kandulu var sanırım gerçi vaser lipo yapıyor o daha çok galiba farkları neler çok bilmiyorum gerçi. Akif Mehmetoğlu'na yaptıran biriyle konuşmuştm, önermişti ama henüz hiçbir doktorla birebir görüşmem olmadı. Sürekli uçuş yapıyor olmam zaman açısından sıkıntı yaratacak sanırım. Çünkü normal iş gibi değil uygulamayı yaptırırsam hemen işe dönebilir miyim onu bilmiyorum. Korse kullanımı filan var çünkü o da hareketleri kısıtlıyor belli bir süre sanırım. Ama bu kalın bacaklarımdan o kadar rahatsızım ki pantolon bile almıyorum uzun zamandır. Hem kurtulmam lazım hem de yaptıracak zamanım yok offf :KK43:((

Kader bu olsa gerek aynı şeyleri yaşıyorum bende 63 kilo 168 boyundayım ama basenden aşağısına bakmak dahi istemez haldeyim. Kendime olan mutluluğumu kaybettim. Umarım yaptıranlar bize yorum yaparlar

Slm kızlar ben de yeni yaptirdim.lazer lipoliz sonrasi basliğinin altinda yazdım,uzun bir yazi,bilginize

Arkadaslar bende basen bolgeme lazer lipoliz yaptirdim.3.ayim bitty yalniz basen bolgemde eski goruntusunden daha cok bombeli bir goruntu var.Bu bombeli goruntu ve cukurlu kisimlar duzelirmi3 ay bitty ve hala gecmedi bu goruntu lutfen yorumlarinizi bekliyorum.

merhaba,

yorumları okudumda biriside "ben yaptırdım vücudum şöyleyken böyle oldu şukadar seans aldım ağrım oldu veya olmadı işlem sırasında acı hissetim veya hiettmedim, sonuç benim için olumlu yada olumsuz" diye bilgi veren olmamış. birisi yaptırmış ama farklı bir yöntemle birlikte yaptırmış onu anlatmış ve o konu üzerinden ilerlenmiş sohbet. ben mesela sadece Lazer Lipoliz Uygulaması yaptırmak istiyorum yaptıran biri yorum yazabilir mi?

ben internette lazer lipo hakkında çok fazla olumsuz yorum okudum. çok yaptırmak istediğim bir işlemdi ama internetteki yorumlar yüzünden vazgecme aşamasına geldim. bu arastırma sürecinde tayfun türkaslana randevu almıstım ön görüsme icin ve gidip konusmak istedim. ilk görüsmeden sonra fikirlerim degisti ve yaptırmaya karar verdim. doktorum tüm sürec hakkında bana bilgi verdi ve operasyon öncesi sonrası hic bir bilmedigim şey gelisme hersey doktorumun bana anlattıgı gibi gelisti. sonuc mükkemmeldi. kendisine cok tesekkür ediyorum

5 ay önce geçirdiğim bir operasyon. beklediğimin dışında bir ağrım sızım olmadı. bunun için gerekli ilacları veriyorlar ve tüm kontrolleri eksiksiz bir şekilde yapıyorlar. bende kendimi tayfun türkaslanın ellerine bıraktım hic bir sekilde pisman degilim. sağlık konularında doktor seciminin önemini herkes cok iyi biliyor. her ameliyat aynı sonucu vermiyor doktordan doktora fark eden bir iş bu. bu yüzden doktor secmek cok zor oldu benim icin. ameliyat olmayı düsünen herkese uzun uzun arastırma yapmalarını ve yapılan tüm yorumları dikkatle okumalarını tavsiye ediyorum. ben cok uzun arastırmalardan sonra doktorum tayfun türkaslanla tanıstım. ilk görüsmemizde bana cok güven verdi ve sormak istediğim tüm sorulara daha ben sormadan acıklama yaptı. icim rahat bir sekilde ameliyata girdim ve sonuctan cok memnun kaldım. ameliyat olmak isteyip aradığı doktoru bulamayan herkese tavsiyemdir.

bende basenlerimden çok şikayetçiydim ve bu şikayetle tayfun türkaslana gitiim. ilk görüsmeden sonra hemen ameliyat kararı aldım doktorum bu konuda cok yardımcı oldu ve ameliyattan sonra ki sürec cok rahat gecti kısa bi süre sonra noırmal hayatıma geri döndüm. sonuc bekledigimin cok ötesindeydi

Ben 5 ay önce yaptırdım Arif EROĞLU'na. 3 Ameliyatla beraber 3 saat sürdü. İğne ve anestezi fobim olmasına rağmen eşi ve kendisi o kadar ilgilendiler ki. Tek gitmiştim kimseye haber vermeden girdim ameliyata. Ne dikiş izi ne başka birşey. Kontrole gittim 2 hafta önce o kadar güzel yaptılar ki herşeyi. Valla zerre kadar pişman olmadım. Hatta bununla ilgili bir konumda var.

bende basenlerimden çok şikayetçiydim ve bu şikayetle tayfun türkaslana gitiim. ilk görüsmeden sonra hemen ameliyat kararı aldım doktorum bu konuda cok yardımcı oldu ve ameliyattan sonra ki sürec cok rahat gecti kısa bi süre sonra noırmal hayatıma geri döndüm. sonuc bekledigimin cok ötesindeydi

Bu doktoru asla önermiyorum ! Sebebi zaten yukarıda ...

siz anladınız beni

anam burdada kimseye guven olmuyor. adam gelmis reklam yapiyor, simdi gitsem o adama ameliyat olsam kotu yapsa bi taraflarimi? ya nasil aliyosunuz bunun vebalini?

Back