• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Lipoliz yaptıranlar?

Selam.. bana fiyat hakkında bilgi verirmisin lütfen? İstersen özelden yazabilirsin.. cevaplarsan çok memnun olurum

Ya ben bilip bilmedigimk arastiriyorum hala ama allah askina biri suna aciklik getirsin. Lazer lipo ile lazer lipoliz ayni seyler degil!! Yanlis biliyorsamda aciklayin nolursunuz. Lazer lipo resmen anestezi altinda liposuction. Lazer lipoliz ise sedasyon ya da uyusturma ile bile oluyor. Korse kullanimindan tutun morluk iyileskmine kdar farkli anladigim kadariyla. Artik isimden cok yapilan islem sonrasi iyilesmesinden kim ne yaptirmis anliyorum. Yanlis isem de biri beni cevaplayarak duzeltsin lutfen. Aklim iyice corba oldu..liposuction bizzat oldum biliyorum lazersizdi sanirim ama iyilesme surecleri benzer...

Ya ben bilip bilmedigimk arastiriyorum hala ama allah askina biri suna aciklik getirsin. Lazer lipo ile lazer lipoliz ayni seyler degil!! Yanlis biliyorsamda aciklayin nolursunuz. Lazer lipo resmen anestezi altinda liposuction. Lazer lipoliz ise sedasyon ya da uyusturma ile bile oluyor. Korse kullanimindan tutun morluk iyileskmine kdar farkli anladigim kadariyla. Artik isimden cok yapilan islem sonrasi iyilesmesinden kim ne yaptirmis anliyorum. Yanlis isem de biri beni cevaplayarak duzeltsin lutfen. Aklim iyice corba oldu..liposuction bizzat oldum biliyorum lazersizdi sanirim ama iyilesme surecleri benzer...
Merhaba, lazer lipoliz ideal kilodaysanız ama vücudunuzun bazı bölgelerinde fazlalıklar varsa mesela yan simitlerde hafif bir fazlalığınız var ve 500 gr dan fazla yağ alınmayacaksa bunu lazer lipoliz yöntemiyle giderebilirsiniz, local anestesiyle yapılabiliyor kısaca bu öğle arası işlem tanımına giriyor....Ama vücudunuzda yağlanma oranı fazla ve tek seferde birden fazla bölgenin yapılmasını isterseniz ve alınacak yağ oranı daha yüksekse o zaman lazer liposuction tanımına girer, bu sistemle yağlar lazerle parçalanıyor ve çok ince kanüllerle dışarı alınıyor, klasik liposuctionda ise yağ parçalama sistemi daha farklı, daha çok hırpalayıcı ve de kalın kanüller kullanılıyor ayrıca iyileşme süresi ve korse kullanım süresi çok daha uzun oluyor.

Merhaba, lazer lipoliz ile lazer lipo aynı şeyler. Lipoyu lipolizin kısaltması olarak kullanıyorlar. Ben daha geçen hafta Cuma günü DOÇ.DOKTOR TAYFUN TÜRKASLAN'a lazer lipo (lazer lipoliz) yaptırdım. Çokta memnunum :) bakın ben Almanyadan İstanbula gidip yaptırdım bu işlemi. Burdada bi uzman doktorla aynı işlem için görüştüm. Burdaki beni lokal anestezi ile ameliyat edecekti. Fakat İstanbul'da Tayfun Bey beni narkozla ameliyat etti. İyikide narkozla ameliyat etti çünkü işlem görmesi gereken bölgeler fazlaydı. İyileşme süreci klasik liposuctionda biraz daha fazla. Lazer lipolizde öyle değil. Ben ameliyatımın ilk günü yürümeye başladım ve öyle aşırı bir şekilde her yerimde morluk yok. Eğer lazer lipoliz yaptırmayı düşünüyorsanız DOÇ. DOKTOR TAYFUN TÜRKASLAN'ı bi araştırıp hakkında okuyun derim :) mesela eniyihekim.com sayfasından hastaların görüşleri ve estetikport.com özgeçmişini ve yaptığı işleri okuyun. Google'da Doktor Beyin ismini girer girmez zaten hemen en üst sıralarda yer alıyor :) Dilersen sorun varsa bana özeldende mesaj atabilirsin. Mutlu günler diliyorum. . :)

Lipoliz yağı parçalamaktan geliyor ve lazerlipoda bu lazer ışığıyla yapılıyor,yani lazerlipo ve lazerlipoliz aynı şeyler bildiğim kadarıyla,eritilen yağ bırakılıyor yada çekiliyorki ben çekilmesi taraftarıyım,öyle daha hızlı ve etkili olacağını düşünüyorum işlemin ,ama tabiki küçük te olsa bir ameliyat ama kesinlikle çok etkili,birlaç aydır araştırmaktan içim dışım lazerlipo oldu:KK45:

Haziran 2015 de 3dlipoliz yaptırdım, lütfen sonuna kadar okuyun. İnternetten buldum ve her programını dikkatlice dinledim. Tam anlattığı gibi olur düşüncesiyle inancıyla isimi gücümü bırakıp iki günlüğüne İstanbul a gittim, hani iki saat sürüyor sonra normal hayatınıza dönüyorsunuz diyor ya hepsi yalan. Yok ekrana bakıyorsunuz kaç kilo sizden alınıyor görüyorsunuz falan hepsi yalan, randevum saat 12 deydi kan tahlili için kanımı aldılar işi bilmeyen hemşireler. Sonuçlar gelecekmis te ona göre sıra bana gelecekmiş. Kan tahlil sonuçlarını beklerken koridorda yürümeye çıktım iki tane bayan daracık korse giydirilmiş ellerinde birer plastik kablo ,idrar torbalarindan gelen pisliği dışarı atmak için(ödem).hemen vazgeçtiğini söyledim böyle dememiştiniz bu ne kablosu banadamı takılcak diye sordum cevap hayır onlar çok kilolu ondan taktık, size takılmayacak ama hepsi yalan. Kocası ameliyatları yapıyor kendisi para ve kâğıt işlemlerine bakıyor. Parayı verdim karın sırt kol ve gıdı için 9500 TL asansör ile başka bir odaya alındım narkoz alacağımı hemde genel! orada öğrendim. Bir hafta geçmesine rağmen hala korse takiyorum belkide aylarca daha takmam gerekecek büyük bir acı cekiyorum, karnimda donmus bir yağ kütlesi o kadar sert. Heryerim morluklar içinde kendi basıma bir hafta tuvalete gidemedim ancak yardım ile yardımsız yatıp kalkmaniz mümkün değil. Normale dönmek için beklemekten başka carem yok bu acıların ardından söylediğim şey az yiyin çok spor yapın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle geçmiş olsun.. Gerçekten çok üzüldüm.. Bende lazer lipoliz yaptıracaktım ama Allahtan negatif şeyler okudum be vazgeçtim. Ben Doç.Doktor Tayfun Türkaslan'a lazer lipolizi yaptırdım ve çokta memnunum. Açık açık bana herşeyi anlattı, nelerin olup nelerin olmayacağını. Tam bir ay oldu ve daha inceliyorum. İnşallah sizde istediğiniz hedefe ulaşırsınız. Mutlu akşamlar..

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba @Hiksel,bugün ameliyat günün sanırım ayy yazarken bile heyecanlandım belki şu an ameliyattasındır,bende bu ayın sonunda olmayı düşünüyorum Alper Tuncele,ödem vs tecrübelerini paylaşırsan çok sevinirim.
Slm arkadaşlar lazer lipo olmayı düşünüyorum ve uzun araştırmalar sonuçu dr alper tuncer de karar kıldım ayın 15 ne ameliyat gününe karar verdik hadi hayırlısı

6 Mayıs 2014 tarihinde, Karın ve bel bölgeme yaptırdım.

Lazer Liposuction sonrası, 5 saat sonra, taburcu oldum.

Operasyon sonrası, ameliyat ağrılarım olmadı. Kas ağrılarım oldu. Aynı uzun zaman spor yapmadığımda, tekrar spora başladığımda hissettiğim, kas ağrıları... Sürekli hissedilen bir kas ağrısı değil. Bir yere oturup kalkarken hissediyordum.
Günlük yaşantıma engel bir durum olmadı. Salı günü olmuştum. takip eden cumartesi bir eğlence de dans edebildim. zaman zaman kas ağrılarım oldu.

1 hafta sonra bel bölgesindeki düzleşmeyi, incelmeyi görmeye başladım. 3 hafta sonra karın bölgesi yağlanma şikayetlerimden kurtuldum. 3 hafta korse kullandım. Korse, günlük yaşantımı engellemedi, rahatsız etmedi.
3 hafta sonra incelmeyi görmek mutlu ediyor. 3 aydan sonra çok daha güzel sonuçları gördüm. Uygulama da sıkılaştırmada yapıldığı için, sarkma olmadı.

Uygulama sonrasında, şeker tüketimime dikkat ettim. Tatlı, kurabiye, şeker, çikolata tüketimlerime dikkat ettim.

Operasyonumu, plastik cerrah, Op.Dr. Tuba Erdoğan gerçekleştirdi. Doktoruma çok teşekkürler...

08.01.16 tarihinde karın, bel ve sırt için lazer lipoliz yaptırdım. 4.günüme başlıyorum.
(Gebelikte gestasyonel diyabet yaşadım, sonrasında gizli şekere dönüştü ve bir de troid eklendi. Yani +20kg ve bolca depolanmış yağ Düzenli spor ve diyete rağmen giden bir şey olmadı.)
Genel anestezi ile 4 saat süren operasyonda 5lt civarında yağ alındı. (1.64bo-82kg)
İlk gün sürekli ağrı kesici verildiği için pek ağrı hissetmedim. 2.gün hastaneden çıkmadan pansuman yapılırken hiç simitlerim kalmadığını ve göbeğimin ciddi oranda gittiğini gördüm. 8minik kesi vardı fakat acı veren kesiler değildi, kas ağrısı gibi bir şeydi. O gün "olmasaydım keşke" dediğim ağrılar yaşadım(araba yolculuğu, oğlumla öpüşüp koklaşma, oturup kalkma-desteksiz pek mümkün değildi). Korse baskısından nefes alamadığım anlar oldu, balon şişirerek rahatladım.
3.günümde daha rahat hareket ettim. Birkaç defa desteksiz kalkıp yattım.
Ciddi morluklarım ve ödem sorunum var. Doktorum her şeyi başından anlatmıştı, dürüstlüğü sayesinde şuan panik yapmıyorum ve 1 ay içinde morluklar, ödem vs gidecek biliyorum.
Birkaç gün daha ağrı çekeceğimi de biliyorum, alınan yağ miktarı fazla ve işlem bölgesi geniş olduğu için.
Şuan robocop gibi yürüdüğüm gerçeğini de belirtmem lazım Ödemlerden dolayı.
İnceldiğinizi sadece hissetmekle kalmıyor, hemen görüyorsunuz da. Bakalım 4.gün nasıl geçecek? 3 hafta sonra korse çıkacak, sabırsızlanıyorum.
Tartıya (ödeme rağmen) 2kg yansıdı.

Slm kızlar . Pazartesi öğle mini karın meme protez lazer lipo ameliyatı oldum. Bugün 2. Günüm ve lazer lipo ve mini karın ile ilgili hiçbir problemim yok hatta hiç yapılmamış gibi sadece sanki çok spor yapmış gibi. Ben ayse estetik doktoru olan Serhat Tuncer e ameliyat oldum . Memiş'lerde biraz gerginlik hissi var. Bu zor! Ama cok güzeller. Bu arada 60 kilo ile girdiğim ameliyattan 65 ile cıktım ama bugün 62 oldum bile. Ödemler iniyor tabii. Karnım şimdiden cok güzel ne kanama ne diren hiçbirşey yok.

Merhaba lipoliz yaptırmak istiyorum dr.nüket eroğlunun videolarını izledim yaptıran varmı yada kendisiyle görüşen?
bilgi verirseniz sevinirim.
Sevgiler

Merhaba, belki burayı okuyan birilerine yardımcı olabilirim diye yazıyorum çünkü ben de burdaki yorumları okuyarak ve de internetten epey araştırma yaparak olmaya karar verdim. İlk başta çok kararsızdım ama göbek ve belimin olan şeklinden de oldukça rahatsızdım, en fazla ne olabilir ki diye düşündüm, zaten memnun değildim ve spor da yapsam gitmeyecek bir fazlam vardı o bölgede. İnsanlar bana hep çok zayıf olduğumu söylerler bu arada, hiçbir fazlalığım yok göbek, bel hariç, şimdiye kadar hep göbeğimi kapatacak bol gömlekler, tişörtler giydim, bi şekilde gizledim. Senelerdir cesaret edememiştim ama artık İstanbul'da da olmamdan cesaret alarak burdaki bir doktorda karar kıldım. Yorumlarda hep övgüyle bahsettikleri Coşkun Levent Taşçı'ya gittim, şu anda yaklaşık bir hafta oldu. Doktor bey beni ilk görüşmede epey bilgilendirdi bu konuda, ameliyat sürecini, yapacaklarını, ameliyattan sonra nasıl bir manzarayla karşılacağımı açık açık söyledi, zaten öyle manken gibi bir vücut beklemiyorum, biraz makul olmak lazım, doktor yapabileceği şeyleri açık açık söylüyor, çünkü herkesin bi iskelet yapısı, vücut yapısı var, 90-60-90 bir şey beklemiyorum, zaten her şeyin bi olabilecek şekli var. Herneyse, şu an bir hafta olmasına rağmen değişikliği görebiliyorum, memnunum yaptırdığıma, morluklar var ve otururken biraz ağrı sızı oluyor, korse de rahatsız ediyor bu sıcakta. O yüzden yaptırırsanız bence kışa doğru daha akıllıca olur.

Yorumlarda reklam yapıyorsunuz denilmiş ama ben gittim gördüm, gerçekten memnun kaldım, ve burda yazılanlar olmasa Coşkun beyi bulamazdım, iyi ki yazmışlar ve gitmişim. Bir kere çekineceğiniz biri değil, güler yüzlü, ilgili, bir de şimdiye kadar tam hatırlayamıyorum, yanıltmayayım ama hatırladığım kadarıyla 2800 civarındaydı galiba bu ameliyattan yapmış çok deneyimli biri. Tavsiye ediyorum kafası benim gibi karışık ve kararsız olanlara :)

Back