• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Lipoliz yaptıranlar?

Ben de göbeğimdeki yağlardan kurtulmak istiyorum. Diyette yaptım. Biraz verdim diyeti bırakınca tekrar karnım büyüdü. Lazer lipoliz estetiği gerçekten işe yarıyorsa ciddi cidi düşünebilirim.
Ben dr tüp mide ameliyatından sonra göbeğimde ki yap birikintisi kaldı ve lazer lipoliz ile çare buldum kesinlikle tavsiye ederim

üst bacak ve basen bölgesinden yaptırdım yaklaşık 3 kg yağ alındı.Aldığım ağrı kesiciler sayesinde ağrım olmadı.doktorum 3 gün dinlenmemi söyledi.Cuma günü işime geri döndüm.Şuanda vücudumda çok miktarda ödem var, operasyon öncesi kıyafetlerime dahi giremiyorum🙈 1 ay sonra ne kadar incelme sağladığını da sizlerle paylaşırım.
Hiç korkulacak bir operasyon değil keşke daha önce oluşaymışım...
Merhaba. Üzerinden çok zaman geçmiş ameliyatınızın. Şu an durumunuz nasıl memnun musunuz :)

Merhabalar . 2 Mayıs 2019 da Dr. Hüseyin Güner de ameliyatımı oldum. Ameliyat oldukça güzel geçti. Ekip ve doktorum son derece ilgiliydiler. Ben yapı olaralak ödeme çok yatkın olduğumdan ameliyatın ertesi günü ve takip eden bir kaç gün ağrılı geçti. 4. gün bandajlarım açıldı ama korse giymeye bayrama kadar devam etmem gerekiyor. Ayrıca dün kontrole gittiğimde birde Lenf Drenaj aletine girdim (doktorunuz sizi gerekli gördüğünde bu alete sokuyor ve ücretsiz) bugüne kadar gördüğüm en başarılı lenf drenaj aletiydi. Şu an hareketlerimde bir sıkıntı yok gayet iyi işe gidip geliyorum.
Görüntü olarak da inceldim ama ödemlerim indiğinde daha ince olacağına eminim. Birde selülitlere deva bulursam o zaman süper olacak:) Şimdilik benden bu kadar. Gelişmeleri sizler ile paylaşmaya devam edeceğim.
Merhaba, tum bacak mi yaptirdiniz? ve ne kadar odediniz ogrenebilirmiyim?

Hüseyin Güner'e basen bölgesi için lazer lipoliz yaptırdım. Kilo problemim yok ama basenlerde gitmeyen bir yağ birikintisi vardı. Operasyon üzerinden 3 hafta geçti. Gayet memnunum. Süreç çok rahat geçti.

Hüseyin Güner'e basen bölgesi için lazer lipoliz yaptırdım. Kilo problemim yok ama basenlerde gitmeyen bir yağ birikintisi vardı. Operasyon üzerinden 3 hafta geçti. Gayet memnunum. Süreç çok rahat geçti.
Merhaba, sizde deri fazlası var mıydı? Bu işlem sarkık deriyi toparlamada ne kadar etkili acaba? Karnım için düşünüyorum ben de. Kollar ve iç bacaklar da kilo vermem sebebiyle sarkıklar var ancak doktorların yorumu kesisiz sadece vaser lipo işlemi ile derinin daha da sarkmasına sebep olacağı yönünde :(

Back
X