• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lazer hakkında bilgi istiyorum :(

irem123123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2012
40
0
0
İstanbul
Kızlaaaaaar. Lazer yaptırmayı düşünüyorum. Genital bölgeye sadce. Cok acıyomu yaa. Benim canım biraz kıymetlidir :) genelde kaç tl oluyor ortalama bilginiz varmı bide çok yakıyomus canını cok acıyomus doğrumu. Tam sonuç alan varmı içinizde :)

vala bende merakla beklıyorum deneyenlerın cevabını açıkcası

Kızlaaaaaar. Lazer yaptırmayı düşünüyorum. Genital bölgeye sadce. Cok acıyomu yaa. Benim canım biraz kıymetlidir :) genelde kaç tl oluyor ortalama bilginiz varmı bide çok yakıyomus canını cok acıyomus doğrumu. Tam sonuç alan varmı içinizde :)

ben iki yıldır gidiyorum. tüm vücut benimki. 2500 verdim 11 seans hakkım var. istanbul'da yeri. ben ise ankaradayım artık. evlenince ankaraya geldim. lazercim orada kaldı. evet benim genital bölgem çok acıdı. genelde ıslak mendille sildiriyorum. alet soğuk hava üflediği için uyuşuyor az da olsa. ve tek tek durdurarak attırıyorum. düzenli gitmediğim için ve yumurtalıklarımda kist olduğu için tam bir sonuç alamadım. 9. seans bitti. ama ince tüy şeklinde kaldı. bir de beyaz tüylerim var onlar kaldı. genel olarak memnunum. daha iyi sonuçlar alanlar var ama. en azından iki ay çok rahat ediyorum. evlilikte büyük nimet.

ben de 6 seans oldu gidiyorum tüm vucut.ben 1500TL ödedim seans sayısı sınrlı değil.bitene kadar zaten tamamen bitmiyormuş ince ince kalıyormuş olsun.gayet memnunum.acı olayına gelince yani bence ağda daha çok canımı yakıyordu.özel bölge diğer yerlere göre biraz daha hassas.ama dayanılmayacak bir acı değil.baya bi azaldı benim genitalım.tavsiye dederim.

Benimde yumurtalıklarda kist var :S ben sadce genital bölge istiyorum. Emla krem nasıl kullandınız mı . en kısa zamanda 1 aylığına işe girip lazer yaptırıcam genital bölge 300 tl filan varmıdır

Benimde yumurtalıklarda kist var :S ben sadce genital bölge istiyorum. Emla krem nasıl kullandınız mı . en kısa zamanda 1 aylığına işe girip lazer yaptırıcam genital bölge 300 tl filan varmıdır

Ben emla kullandım canım... uygulamaya girmeden 45 dk önce sürüp üzerini streç ile kaplıyorsun... etkisini gördüm en azından daha az acı hissettim... Naaaptın.... Genital bölgeye ben 180 TL ödüyorum seans başına...

arkadaşlar ben tüm bölgeye yaptırıyorum çokda memnun kaldım bayagı bi araştırma sonrasında başladım 3 seans gittim ama bayagı azalma oldu acıya gelince her ay agda yapıp o acıyı çekmektense bu acı onun yanında çok hafif kalıyo

Arkadaslar 2 seans oldu genıtal+ bikini bolgesıne lazer yaptıralı.. önceden cok buyuk korkum vardı acı agrı dehset olacak dıye her agızdan bı ses duydum ama su bi gercek ki korktuguma degmedı ne krem kullandım ne hap sabah uyandım lazerime gittim oldum geldim acı agrı kızarıklık olmadı sıvrısınek ısırıgı dıyelım onu gecmesı ımkansız zaten soguk hava agrıyı acıyı yok edıyor uyusturuyor.. tavsıye ederım izmirde gttiginiz poliklinik neresi sormak ıstıyorum bu konuda bilgi paylasır mısınız

her güzelliğin bi zorluğu vardır arkadaşlar ufakda olsa sürekli bu acıyı yaşamaktansa bi kerede yaşayıp kurtulmak bence her ay ağdayla ugraşıp o kadar canımızı acıtıyoruz hemde diğer çıkmasında tüylerin gene aynı çıkıyolar ama lazerde her defasında azalmalar oluyo

cnm ben tüm vücut giriyorum alex ve diod özel bölge 6 seansta bitece gibi benim 3. seansım baya bi azaldı biraz canın yanıo ama sogutuculu sistem gayet iyi .tüm vücut 2500 tl

Back