• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer esnasında tüylerin dökülmesi mi? yoksa bi kaç haftaya kadar dökülmesi mi?

Niobem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2007
96
2
86
İzmir
Merhaba....
2farklı yerde lazer tecrübem olmakta...
2'si de aynı makineyi kullanıyor.
bir taraf tüm tüyler çıkacak oyle geleceksin,kesinlikle almayacaksın diyor..
ve gidiyorum direk uyguluyor lazeri...tüyler o esnada dökülüyor.1 tane bile kalmadan...

Diğer taraf ise, gelmeden 3,4 gün öncesinden jilet ile almamı soyluyor...
alıp gidiyorum lazer uygulanıyor fakat tüylerin uzamaya başlamasıyla(1 kaç hafta sonra) tüylerin dökülmesi başlıyor.
ve burası diğer seansa gelmeden önce gene jilet yapıp gelmemi söyluyor.
Arkadaşlar bunun gerçegi nedir?

Sizin deneyimlerinizde nasıl gerçekleşti?

ben jiletle olanı daha yeni deniyorum. diğer tarafta yüzümden iyi sonuç aldım. fakat oraya gitmeyi istemiyorum bazı tavırlarından dolayı...ne yapacagımı bilemeiyorm:( bunun dogrusu nedir?

canım ben de kolaltı ve genital için gidiyorum, jiletleyip gidiyorum bir önceki gün akşam.... çok da memnunum cihaz alex bu arada kullndkları cihazlar farklıdır belki

Merhaba....
ve gidiyorum direk uyguluyor lazeri...tüyler o esnada dökülüyor.1 tane bile kalmadan...

alıp gidiyorum lazer uygulanıyor fakat tüylerin uzamaya başlamasıyla(1 kaç hafta sonra) tüylerin dökülmesi başlıyor.

ben jiletle olanı daha yeni deniyorum. diğer tarafta yüzümden iyi sonuç aldım. fakat oraya gitmeyi istemiyorum bazı tavırlarından dolayı...ne yapacagımı bilemeiyorm:( bunun dogrusu nedir?

ben direk gidiyorum. lazerden önce orada jiletleyip öyle alıyorlar. istersen lazere gitmeden 1 gün öncesindende jiletleyebilirsin demişlerdi. senin dediğin gibi 2. şekilde lazerin kıl köküne daha iyi etki ettiğini duymuştum ben.

Merhaba....

aslında jiletleme günü kılının uzama hızına bağlı..yani jiletledikten sonra kaçıncı gün yüzeyede görünüyor kıl bu önemli.. her ihtimale karşı 4gün derler ama seninki ertesi gün çıkıyorsa 1gün önceden yaptırmanda mahsur yok.. uzun da olmasın çünkü kıl yanınca bu sefer cildine temas edip tahriş ediyor..
dökülme olayına gelince lazer yapıldığında yüzeydeki kıllar yanıyor ama minik siyahlıklar halinde görüyorsun.. 2haftaya kadar bi miktar uzayıp kendini atıyor.. 2hafta sonunda kalanlara da kontrol gününde tekrar atış yapılıyor..
sadece bölgesel olarak fark görebilirsin.. örneğin koltukaltında daha çabuk azalma görülüyor ve 2-3seans sonra lazer yaptırdığın gibi tertemiz kalkıyorsun ama genitalde aynı temizliği o kadar kısa zamanda yakalayamıyorsun

merak edenler varsa da lazer epilasyonu (ipl değil) şiddetle tavsiye ederim.. kim aylarca tertemiz gezmek istemez ki.. üstelik bir süre sonra tamamen biteceğini de göz önüne alırsak

Back