- Konu Sahibi VAZGECILMEZIM
-
yazın çıkanları jiletliodum bende kalınlaşma yapmadı aksine azaldı bile diyebilirim ama herkesin vüvudu jilete farklı tepki verebilir benim normalde de jilet kalınlaştırmıo zaten tüylerimi =) iğneliyle yaza kadar bitmesse yine jiletlicem el mahkum yazın devam etmicem iğneliye tamamen kurtulunca müjdeyi veririm =)
ben kol altıma 6 veya yanılmıyorsam 7 seans yaptırdım bitti neredeyse saymaca 3-4 tüy çıkıyor ince bi şekilde onlarada iğneli yaptırdım.bikini bölgesi 4.seansımı yaptırdım ve ben çok çok memnumum üstler tamamen bitti altta çıkanlar ise ince..çok altlara ve aralara zaten yapmıyorlar artık onlarıda nasıl halledeceğim pek bilmiyorum ama.ben yinede gayet memnumum
ya bayanlr koltuklaltı için ilk seansımı yaptırmıştm 14 gn oluyo..şimdi çıkanlar yine siyah kalın ama elimle tuttğumda dökülüyolar yani kopuyo kıllar tutunca..şimdi bnm bunlar kontrole gidene dek bırakmammı gerek yoksa jiletmi yapmlıyım gittiğim yer kısaltma yapıyo ama bilgisi olanlar yazarsa sevinirm ........sevgiyle kalın..
çenemin altındaki tüyler için 6 seans lazer epilasyon yaptırdım.tüy dediğimde 8-9 tane tüy vardı.3 dak. bitiyordu işlem.sonuçsa hüsran oldu benim için.şu anda çenemin altı tüyden görünmüyo.ve etrafımdaki herkeste bunu farketti.tüyler çoğaldı.hemen bıraktım lazer epilasyonu.sir ağdaya başladım.her sir ağdadan sonrada karınca yumurtası yağı kullandım.şimdi gözle görülür şekilde azaldı.ama ben tamamen yok olmalarını istiyorum.olmuyorben hiç bir şey anlamadım bu lazer epilasyondan.bitmesi gerekirken çoğaldı tüylerim.ve b una bir açıklama bile getiremedi ne yazıkki güzellik merkezi. (
Kızlar aklıma takıldı, benim gittiğim merkezde iki bayan var güzellik uzmanı lazeri onlar yapıyor. Yani doktor falan yapmıyor, herşey yasal doktor belgesi izni var ama doktor yapmıyor.
Doktorlar kılla tüyle uğraşırmı çok mantıklı gelmiyor. Siz doktor diye estetisyenleremi diyorsunuz. :uhm:
merhabalar sıteye yenı uye oldum ve henmen lazer yaptırmıs bırı olarak cevap yazmak ıstedım a.s
ben 1 seneyı askındır lazere gıdıorum ve hala bıtmedı koltukaltıyla genıtal baya bı azaldı fakat alt bacak bıtmek bılmıo cok gıcık bı durum sıkıldım artık gıt gel yuz bolgemede yaptırıyorum baya bı azaldı ama su alt bacak benı sınır edıo acı kısmına gelınce benım canım cok tatlı ama bıtıcek umıdıyle sabredıyorum ozellıkle sol taraf daha cok acıomus kalbe yakın oldugu ıcın ama dayanılmayacak bı acıda degıl umarım sonuc alırım gelısmeler oldukca buraya yazarım zaten
mutlu ve kılsız günler
Valla kizlar eger benim oyle 1 sene 2 sene felan surerse bitmesi bitene kadar yaptirmama imkan yok her seansim 500€ ya geliyor bana 6/7 en fazla 8 seans dediler:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?