• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer epilasyon yaptırıp da ''benim tüylerim bitti'' diyen var mı?

yazın çıkanları jiletliodum bende kalınlaşma yapmadı aksine azaldı bile diyebilirim ama herkesin vüvudu jilete farklı tepki verebilir benim normalde de jilet kalınlaştırmıo zaten tüylerimi =) iğneliyle yaza kadar bitmesse yine jiletlicem el mahkum yazın devam etmicem iğneliye tamamen kurtulunca müjdeyi veririm =)

Canım inş biter seninkilerde ince tüyler için en iyi çözüm iğneli bakalım benim kılların durumu ne olucak bekleyip görüciiiz sewgilerrrra.s.

ben kol altıma 6 veya yanılmıyorsam 7 seans yaptırdım bitti neredeyse saymaca 3-4 tüy çıkıyor ince bi şekilde onlarada iğneli yaptırdım.bikini bölgesi 4.seansımı yaptırdım ve ben çok çok memnumum üstler tamamen bitti altta çıkanlar ise ince..çok altlara ve aralara zaten yapmıyorlar artık onlarıda nasıl halledeceğim pek bilmiyorum ama.ben yinede gayet memnumum

cıdden ya o alt bölgelerı nasıl halledıoruz bayanlar??
ya dugun yaklastı napcam bılmıorum esım ılk gunden terk etmese barı :S

her mesajı okudum ama içim rahatlamadı bir türlü.. daha önce sir ağda yaptırıyordum ve onda azaldı baya bugün lazer epilasyona gideceğim.. kafamda bir sürü soru işaretiyle.. bakalım faydası olacakmı.. gideceğim yer 4 - 5 seansta biteceğini söyledi ama mesajların çoğu daha uzun sürdüğü yönünde.. yazarım gelişmeler oldukça.. hoşçakalın..

ya bayanlr koltuklaltı için ilk seansımı yaptırmıştm 14 gn oluyo..şimdi çıkanlar yine siyah kalın ama elimle tuttğumda dökülüyolar yani kopuyo kıllar tutunca..şimdi bnm bunlar kontrole gidene dek bırakmammı gerek yoksa jiletmi yapmlıyım gittiğim yer kısaltma yapıyo ama bilgisi olanlar yazarsa sevinirm ........sevgiyle kalın..

ya bayanlr koltuklaltı için ilk seansımı yaptırmıştm 14 gn oluyo..şimdi çıkanlar yine siyah kalın ama elimle tuttğumda dökülüyolar yani kopuyo kıllar tutunca..şimdi bnm bunlar kontrole gidene dek bırakmammı gerek yoksa jiletmi yapmlıyım gittiğim yer kısaltma yapıyo ama bilgisi olanlar yazarsa sevinirm ........sevgiyle kalın..

bana hic bir sekilde ellemememi soylediler canim ... lazerden once jilet yapildi ve sonra kilarin hepsi cikti, 2 hafta sonra dokulmeye basladi bu dokulme 4 hafta surdu simdi dokulen dokuldu kalanlara hic ellemiyorum haftaya ikinci seansima gitmeden birgun once jiletleyim gidecegim .. umarim faydali olabilmisimdir canim...

yani hiç dokunma diyosun..ben gitmeden önce jilet filan yapmıcam ama orda kısaltıyolar ya gerek varmı yoksa jilet yapıp kılların sertleşmesini mi sağlamak ,,hani lazerin etkili olması bakımından.teşk ederm:: a.s.

çenemin altındaki tüyler için 6 seans lazer epilasyon yaptırdım.tüy dediğimde 8-9 tane tüy vardı.3 dak. bitiyordu işlem.sonuçsa hüsran oldu benim için.şu anda çenemin altı tüyden görünmüyo.ve etrafımdaki herkeste bunu farketti.tüyler çoğaldı.hemen bıraktım lazer epilasyonu.sir ağdaya başladım.her sir ağdadan sonrada karınca yumurtası yağı kullandım.şimdi gözle görülür şekilde azaldı.ama ben tamamen yok olmalarını istiyorum.olmuyor:( ben hiç bir şey anlamadım bu lazer epilasyondan.bitmesi gerekirken çoğaldı tüylerim.ve b una bir açıklama bile getiremedi ne yazıkki güzellik merkezi.:((

çenemin altındaki tüyler için 6 seans lazer epilasyon yaptırdım.tüy dediğimde 8-9 tane tüy vardı.3 dak. bitiyordu işlem.sonuçsa hüsran oldu benim için.şu anda çenemin altı tüyden görünmüyo.ve etrafımdaki herkeste bunu farketti.tüyler çoğaldı.hemen bıraktım lazer epilasyonu.sir ağdaya başladım.her sir ağdadan sonrada karınca yumurtası yağı kullandım.şimdi gözle görülür şekilde azaldı.ama ben tamamen yok olmalarını istiyorum.olmuyor:( ben hiç bir şey anlamadım bu lazer epilasyondan.bitmesi gerekirken çoğaldı tüylerim.ve b una bir açıklama bile getiremedi ne yazıkki güzellik merkezi.:((

bende sadece çene altıma yaptırmayı düşünüyordum bendede vardır seninki kadar tüyler..benim gittiğim güzellik merkezi ilk başta çene altına lazer epilasyon uyguluyormuş fakat seninde dediğin gibi yanaklara doğru tüylenme olmuş o yüzden sadece çene altına uygulama yapmayı bırakmışlar tüm yüz çalışıyorlar o zaman bir problem çıkmamış...
çene altına uygulama yapılınca yanaklarda ve favori kısmında olan ayva tüyleri tetikliyormuş bu yüzden tüyler azalacağına çoğalıyormuş;seni uyarmaları gerekirdi bu konuda..
güvenilir bir yere gidersen problem yaşamazsın yaptırmayı düşünüyorsan yüz bölgeni nd-yag lazerle yaptır ok.görüşmek üzere a.s.

Kızlar bu soru benımde kafamı cok kurcalıyodu bende lazere gıdıyorum baya farkettı azaldı ve cıkma surelerı uzadı ama tam bıtmedı daha ..benım arkadasın annesı yaptırmıs onun bıtmıs tamamen ama baya uzun bır sure gıtmıs bı kac sene dıyım gozumuz korkmasın ama :) bende bıter dıye umut edıyorumm

merhabalar sıteye yenı uye oldum ve henmen lazer yaptırmıs bırı olarak cevap yazmak ıstedım a.s

ben 1 seneyı askındır lazere gıdıorum ve hala bıtmedı koltukaltıyla genıtal baya bı azaldı fakat alt bacak bıtmek bılmıo cok gıcık bı durum sıkıldım artık gıt gel yuz bolgemede yaptırıyorum baya bı azaldı ama su alt bacak benı sınır edıo acı kısmına gelınce benım canım cok tatlı ama bıtıcek umıdıyle sabredıyorum ozellıkle sol taraf daha cok acıomus kalbe yakın oldugu ıcın ama dayanılmayacak bı acıda degıl umarım sonuc alırım gelısmeler oldukca buraya yazarım zaten

mutlu ve kılsız günler

Kızlar aklıma takıldı, benim gittiğim merkezde iki bayan var güzellik uzmanı lazeri onlar yapıyor. Yani doktor falan yapmıyor, herşey yasal doktor belgesi izni var ama doktor yapmıyor.

Doktorlar kılla tüyle uğraşırmı çok mantıklı gelmiyor. Siz doktor diye estetisyenleremi diyorsunuz. :uhm:

Merhabalar ,

Benim gittiğim yerde doktor yapıyor canım..Ama deneyimli ve sertifikalı olduktan sonra estetisyenlerinde yapmasında mahsur olacağını sanmam a.s.

Benim gittiğim yerde sertifikalı doktor war ama hemşireler yapıyo doktorla tanıştım konuştum güvenilir insanlar hepsi ben memnunum inş herkez memnundur sewgilerrra.s.

merhabalar sıteye yenı uye oldum ve henmen lazer yaptırmıs bırı olarak cevap yazmak ıstedım a.s

ben 1 seneyı askındır lazere gıdıorum ve hala bıtmedı koltukaltıyla genıtal baya bı azaldı fakat alt bacak bıtmek bılmıo cok gıcık bı durum sıkıldım artık gıt gel yuz bolgemede yaptırıyorum baya bı azaldı ama su alt bacak benı sınır edıo acı kısmına gelınce benım canım cok tatlı ama bıtıcek umıdıyle sabredıyorum ozellıkle sol taraf daha cok acıomus kalbe yakın oldugu ıcın ama dayanılmayacak bı acıda degıl umarım sonuc alırım gelısmeler oldukca buraya yazarım zaten

mutlu ve kılsız günler

Canım benimde 1 sene oldu olucak ama seans araları uzun olunca normal çok rahatlık ya 1 sene boyunca kıl alma derdim olmadı ağda makine arada bir jilet yapıyosun okadar
alt bacak daha kalın kıl oldugu için belki daha geç dökülme olabilir bana 4 seansta biter dediler ama bakalım ne olacak inş seninde biter hepimizin biter sewgilerrra.s.

benimkide 1,5 seneye yakındır sürüyo ve yarın 8. seansıma gidecegim, bayagı bir azalma var ve ayrıyeten yarınkı seanstan sonra diger seanslar için para almıyorlar

Valla kizlar eger benim oyle 1 sene 2 sene felan surerse bitmesi bitene kadar yaptirmama imkan yok her seansim 500€ ya geliyor bana 6/7 en fazla 8 seans dediler:1no2:

Valla kizlar eger benim oyle 1 sene 2 sene felan surerse bitmesi bitene kadar yaptirmama imkan yok her seansim 500€ ya geliyor bana 6/7 en fazla 8 seans dediler:1no2:

canım zaten ilk 4 seansta 2 aya bir gidiyorsun digerlerinde ise ihtiyaç duydukça gidiyorsun en azından benim gittigim yer öyle,birde neden o kadar çok tutmuş seninki sen nerelerini yaptırmayı düşünüyorsun,ben yarım ayak ve koltuk altını ilk seansımda 300 liraya yaptırdım zaten gittikçe tüyler azaldıkça fiyet düşüyo sanırım yarın 120 lira veririm

Back