• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer epilasyon yaptırıp da ''benim tüylerim bitti'' diyen var mı?

5-6 sene önce koltukaltı ve genitale yaptırmıştım. Öyle fasa fiso bir yer de değildi, bu işi yapan en bilinir yerlerden biriydi. 3 seans gittim ve baya seyreldi ve inceldiler. Bu arada yapan kızla baya bi kanka olmuştum. Bana bundan sonra yaparsakta aynı kalır boşuna paranı dökme dedi, ben de bıraktım. Zamanla jilet vs. vurmaktan biraz artış oldu ama kökleri o kadar zayıflamış ki ağda falan yaptığımda hiç canım acımıyor. Sonuç olarak lazer bitirmiyor, göremeyeceği kadar inceltiyor ve orada kalıyor malesef...benneyaptımki

3. seansta bırak demesinin nedeni senin yapınla ilgilidir bence... benim çünkü 5-6 seans arasında bile farketti canım... tamamen sıfır tüy değil benim derdim... almamı gerektirmeyecek hale gelsin... tek tük kalsın sorun değil... ama ben tekrar ağda ya da başka bir yöntemle alarak kökleriyle oynamak istemem ... üstelik bu zamana kadar verdiğim paraya da yazık ; zamana da yazık olur eğer yarıda bırakırsam...

ama tabii herkes kendi yapısına göre değerlendirmeli... eğer 3 seasntan sonra cevap alamıyorsanız ya yapan yerle görüşün ya da başka bir yere danışın... tabii sonuç alamayacağınızı bile bile para vermeye de gerek yok...

Canım böyle söylemesinin nedeni etki etmemesi değil, tüylerim çok inceldiği için artık lazer görmez diye düşündüğü içindi. Konunun tamamını okumadım ama baktığım 3-5 mesajda da aynen benim yaşadığımı yaşamış yazanlar. Hatta o zamanlar üzülmüştüm tüy yapım keşke böyle olmasaydı diye... demek ki aşağı yukarı herkeste aynı etkiyi yapıyor. Bana kalırsa lazer kesin çözüm olamıyor, iyice inceltiyor azaltıyor sonra kalan tüylere iğneli yaptırmak gerekiyor. O zamanlar uğraşamamıştım ama bu halinden de şikayetçi değilim, işimi çok kolaylaştırdı. Böyle olacağını bilseydm de yine yaptırırdım.

ama sonuçta bize sormuyıolarki acı varmı dayanabiliomuusn die . bana sorsalar biticekse kesin en yüksek ayarda yapsınlar.ama ben artık o merkeze gtmeyi düşünmüorum .dile kolay 9 seans olmş gına geldi artık . . :(( istanbulda varmı çok memnun kaldığınız merkez acaba bitti dediğiniz .:S

aşk böcüğü arkadaşım bende 3 seans gittiğimde vay be bayağı bi gitti bitti dedim ama bitmedi .seans aralarm 2 aydı 1.5 ay iyi hoş bişey yoktu artık son günlerde bakıodm diğer yerlerdende çıkkıodu . şimdi tek tük kaldı onları iğneli yaptırmk istiorumama canım acır diye korkuorum .

arkadaşlar bende dün altunizede bir merkezle görüştüm.anlaştım .yarın başlayacam , ama hastalandım erteleticem malesef . xxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar bende dün altunizede bir merkezle görüştüm.anlaştım .yarın başlayacam , ama hastalandım erteleticem malesef . xxxxxxxxxxxx

Merhaba dejavu..daha önce başka bir sayfada yazdıklarını okumuştum sanırım alt bacağındaki lekeler ve batıklar için düşünüyordun lazeri...bende de aynı sorun var bende bu cuma yaptırmayı düşünüyorum..sen bacaklarına başladınmı arkadaşım..sonuçları paylaşırmısın..yerimseniben

Merhaba herkese : )

Yazdiklarinizi tek tek okudum. Ben de dudak uzeri lazer epilasyonunu bu sabah ilk kez yaptirdim. 4 hafta oncesinden hic dokunmamam soylenmisti, sonra da asla gunese cikmamam ve ilac almamam. Leke olusmamasi icin onemli imis.

Onceden igneli yaptirmistim doktora, bitmemisti. En az onun kadar acidi ama o kadar kisa surdu ki lazer. Simdi cok hafif siskinlik var. O da cildin tepkisi sanirim. Resmen yanik kil kokusu duydum yaparlarken... Bir sonraki randevu 1 ay sonra...

Cok komik isler... Kil yuzunden nelerle ugrasiyoruz : )

Sevgiler herkese!!

Merhaba dejavu..daha önce başka bir sayfada yazdıklarını okumuştum sanırım alt bacağındaki lekeler ve batıklar için düşünüyordun lazeri...bende de aynı sorun var bende bu cuma yaptırmayı düşünüyorum..sen bacaklarına başladınmı arkadaşım..sonuçları paylaşırmısın..yerimseniben

cnm diğer sayfada ki yazını gördüm ve cvp yazdım , 23 marta ertendi .çünkü hastalandım :(( çok heyecanlıyım . sende ilk izlenimlerini paylaşırsan sevinirim. :dance:

cnm diğer sayfada ki yazını gördüm ve cvp yazdım , 23 marta ertendi .çünkü hastalandım :(( çok heyecanlıyım . sende ilk izlenimlerini paylaşırsan sevinirim. :dance:

tamam arkadaşım ben yaptırınca sonuçları yazarım..hayırlısı bakalım inşallah kurtuluruz..a.s

aşk böcüğü arkadaşım bende 3 seans gittiğimde vay be bayağı bi gitti bitti dedim ama bitmedi .seans aralarm 2 aydı 1.5 ay iyi hoş bişey yoktu artık son günlerde bakıodm diğer yerlerdende çıkkıodu . şimdi tek tük kaldı onları iğneli yaptırmk istiorumama canım acır diye korkuorum .

canım inşallah biter yaptır mademki o kadar uğraşmıssın yazık deilmi parana biraz daha sabret.....

Son düzenleme:
canım inşallah biter yaptır mademki o kadar uğraşmıssın yazık deilmi parana biraz daha sabret.....

ewet canım gerçekten çok para döktm annemde aynı senin gibi dio .çıktıkça gidersin dio :( ama hep boşuna vermiş olucam . :1shok:

acaba ileride ağdayla alsam yine kalınlşırmı yada makasla falanmı kesmk lazım uzakdkça zaten pek belli olmuo :çok üzgünüm:

5-6 sene önce koltukaltı ve genitale yaptırmıştım. Öyle fasa fiso bir yer de değildi, bu işi yapan en bilinir yerlerden biriydi. 3 seans gittim ve baya seyreldi ve inceldiler. Bu arada yapan kızla baya bi kanka olmuştum. Bana bundan sonra yaparsakta aynı kalır boşuna paranı dökme dedi, ben de bıraktım. Zamanla jilet vs. vurmaktan biraz artış oldu ama kökleri o kadar zayıflamış ki ağda falan yaptığımda hiç canım acımıyor. Sonuç olarak lazer bitirmiyor, göremeyeceği kadar inceltiyor ve orada kalıyor malesef...benneyaptımki

bana ince ayva tugu ibi kalsin yeter ay insallah delikafadulden

ben gitmeden önce çok araştırma yaptım.. çene ve koltukaltı için gidiyorum.. ayrıca tenim açık ve tüyler koyu renk olduğu için başarı şansının en yüksek olduğu grupta olduğumu söyledi doktorum ki çok sevinmiştim...
ayda bir kez seansa gittim ilk 7 seans için.. son seansımda 1.5 ay kadar uzattık arayı.. koltukaltımda ayva tüyler şeklinde kalmasına rağmen doktorum devam etmemden yana olduğunu söyledi.. çene bölgesinde ise bikaç tanesi belirgindi.. artık seasnlara 2 ayda bir gelebileceğimi söylediler.. tamamen biteceğine inanıyorum.. ancak son seansda inanılmaz acı çekti.. çünkü tüyler inceldiği için sanırm verdiklerinin dozunu arttırdılar.. bi de cildim alerjik olduğu için bu seanslardan sonra bile 1-2 gün acıma ve kızarıklık hissediyorum...
sanırm maksimum 2 seans sonunda koltukaltımda bişi kalmayacak...

Kızlar aklıma takıldı, benim gittiğim merkezde iki bayan var güzellik uzmanı lazeri onlar yapıyor. Yani doktor falan yapmıyor, herşey yasal doktor belgesi izni var ama doktor yapmıyor.

Doktorlar kılla tüyle uğraşırmı çok mantıklı gelmiyor. Siz doktor diye estetisyenleremi diyorsunuz. :uhm:

herkese merhabaaa bu başlığı görünce dayanamadım yazmak istedim :)
bacak ve genitalde 7 seans alexandrite yaptırdım sonra da 8 seans alexandrite yüzümede yaptırdım .yaptırdıgım yer izmir de çok ünlü internette bol bol reklamını görebilcegınız bı yer :)sunu sölemek istiyorum ilk 2 seansta mucızevı gıbı azalmalara hemen 4-5 seansta hepsınden kurtulcakmıs duygusuna ınanmayın 2 arkımdada kendımde gordugum gııbı once basladıgımızda hersey cok guseldi kaymak gıbı bır ten 2 ay boyunca cıkmayan tuyler sonra 7 seansını gerıde bırakmama ragmen ınce tuyler cıkıyor sert tuylerınız bıtıyor ama yerıne ınce tuyler gelıyor yada cıkıyor azda olsa.. tamamen bıtme dıye bırsey kesınlıkle yok .üstüne ustluk son 2 seansımda 20 joule cok yuksek dozda calıstırttım merak ettım ınce tuyler gıdıcekmı dıe gıtmedı 2 ay gectı ve ınce tuyler duruyor ve ınce tuylerı 1 kere jıletle almak onları sertlestırıcek ve bunca seans bosuna gıtmıs olucak...alexandrıte sert tuylerınızden kurtuldugunuz an seansları hemen bırakın bosuna para vermeyın derım ben su anda bıraktım ve denemek ıcın baska bır merkezde soprano diot lazere basladım ..bununda nedenı zayıf tuylerde daha etkınlıgını yuksek oldugunu duymus olmam bakalım gorucez en azından alexde kesın paramın artık bosa gıtmesı ıhtımalını ortadan kaldırıyorum:))) üstüne basa basa söylüyorum alexandrite sert tüylerde etkili zayıf tuylerde hıcbırseye yaramıyor en yuksek dozda calıstırıp bunu bızzat gordum :)
bırazda yuzumden bahsedıyım :)8 seans alex sonucu bıraz seyreldı tuyler favorı denen kısım gıttı ama bıyık bolgesı sert olmasına ragmen cok az bır azalma gordum bunun uzerıne soprano x lazer denıyım de gıttım bır merkeze sadece 1 seansta yarısı azaldı bıyık bolgemın... bı yere baglı kalmayın deneyın ve gorun derım ve bılınclı olun nerede daha ıyı sonuc alırsanız oraya dewam edersınız ...bu arada alexandrıte gırenlere bır tawsıyem olucak bacak kol bole bolgelerde 20 joulden asagı calıstırmayın hem paranız bosuna gıtmesın hemde seans sayısı azalır yoksa 15 le calısırlarsa ooooo gıt gıt bıtmez merkzler para almak ıcın dusuk doz calısıyolar cunku :)))

Kızlar aklıma takıldı, benim gittiğim merkezde iki bayan var güzellik uzmanı lazeri onlar yapıyor. Yani doktor falan yapmıyor, herşey yasal doktor belgesi izni var ama doktor yapmıyor.

Doktorlar kılla tüyle uğraşırmı çok mantıklı gelmiyor. Siz doktor diye estetisyenleremi diyorsunuz. :uhm:

Doktor dermatolog olacak sonunçta cilt le ilgili olması gerekiyor. Allah korusun tenine zarar verebilir dr olması önemli yapanın.

kızlar bnde önümzdeki hfta başlıcam bu lazer olayına.. gittiğim yerin birkaç yerde ve ildede şubesi var bnmki izmirde..ama merak ediyorum nano ıpl lazer kullnıcaklarmış şuan koltukaltı için kampanyası da var ve bana cazip geldi.(tamamı 350 tl 10 seans)bu cihazla NANO light IPL tedavi gören varmı aranızda varsa sonuçları nasıl öğrenmek isteriml

Son düzenleme:
aslında koltukaltı 6-8 arası değişiyormş .senin yaptırdığın yer 10 demiş . ki bende 9 seans yaptrdm hala btmedi cnm . ayva tüylerin kalıcak bunu bilerek git bence. kolaltndaki azalma çok fazlaysa ama bi süreden sonra aynı durum devam ediosa bence bırakmnı tavsiye ederim . ayrıca 350 milyon gayet uygn bence . . .ama inşallah sana kesin sonuç verirler hayatm .

ecz.mehlika turan arkadaşım sana kesinlikle katılıorum . yeni başlayan arkadaşlar 2. 3. seanslarda incelmeyi görünce aa bitti diolar ki bende böle diodum .ama yanıldığımı zamnla anladm . tüyler kalıo kesinlikle.ama yinede geldiğim nokta gayet iyi .

Back