- Konu Sahibi VAZGECILMEZIM
5-6 sene önce koltukaltı ve genitale yaptırmıştım. Öyle fasa fiso bir yer de değildi, bu işi yapan en bilinir yerlerden biriydi. 3 seans gittim ve baya seyreldi ve inceldiler. Bu arada yapan kızla baya bi kanka olmuştum. Bana bundan sonra yaparsakta aynı kalır boşuna paranı dökme dedi, ben de bıraktım. Zamanla jilet vs. vurmaktan biraz artış oldu ama kökleri o kadar zayıflamış ki ağda falan yaptığımda hiç canım acımıyor. Sonuç olarak lazer bitirmiyor, göremeyeceği kadar inceltiyor ve orada kalıyor malesef...benneyaptımki
3. seansta bırak demesinin nedeni senin yapınla ilgilidir bence... benim çünkü 5-6 seans arasında bile farketti canım... tamamen sıfır tüy değil benim derdim... almamı gerektirmeyecek hale gelsin... tek tük kalsın sorun değil... ama ben tekrar ağda ya da başka bir yöntemle alarak kökleriyle oynamak istemem ... üstelik bu zamana kadar verdiğim paraya da yazık ; zamana da yazık olur eğer yarıda bırakırsam...
ama tabii herkes kendi yapısına göre değerlendirmeli... eğer 3 seasntan sonra cevap alamıyorsanız ya yapan yerle görüşün ya da başka bir yere danışın... tabii sonuç alamayacağınızı bile bile para vermeye de gerek yok...