- Konu Sahibi VAZGECILMEZIM
-
bende sadece çene altıma yaptırmayı düşünüyordum bendede vardır seninki kadar tüyler..benim gittiğim güzellik merkezi ilk başta çene altına lazer epilasyon uyguluyormuş fakat seninde dediğin gibi yanaklara doğru tüylenme olmuş o yüzden sadece çene altına uygulama yapmayı bırakmışlar tüm yüz çalışıyorlar o zaman bir problem çıkmamış...
çene altına uygulama yapılınca yanaklarda ve favori kısmında olan ayva tüyleri tetikliyormuş bu yüzden tüyler azalacağına çoğalıyormuş;seni uyarmaları gerekirdi bu konuda..
güvenilir bir yere gidersen problem yaşamazsın yaptırmayı düşünüyorsan yüz bölgeni nd-yag lazerle yaptır ok.görüşmek üzere a.s.[/QUOTArkadaşlar Merhaba ,Ben sadece yüz bölgesine iğneli epilasyonu ama işini iyi yapan bir yerde yaptırmanızı tavsiye ederim.çene yanak vs.iğnelide bitiyor tamamen.Birde bıyık bölgesini iğnelide değilde lazerde yaptırın ben öyle bitirdim.yoksa lazerde yıllarca yüz için gidersinniz
canım zaten ilk 4 seansta 2 aya bir gidiyorsun digerlerinde ise ihtiyaç duydukça gidiyorsun en azından benim gittigim yer öyle,birde neden o kadar çok tutmuş seninki sen nerelerini yaptırmayı düşünüyorsun,ben yarım ayak ve koltuk altını ilk seansımda 300 liraya yaptırdım zaten gittikçe tüyler azaldıkça fiyet düşüyo sanırım yarın 120 lira veririm
evet kesin bitti canım birdaha yok lazeri yapan doktorda öle dedi:))şimdi genital bölgeye yaptıracam ama korkuyorum acır diye ama nekadar kötü olabilirki agdadanda fazla acıtmaz heralde:))yaptırıyorsun ömür boyu kurtuluıyorsun dayanırım oacıya napcan.gelişmeleri yazarım ..
yurt dışı farkı olablir. İi araştırsaydın .belki başka yerler de vardı.
burda fiyatlar boyle maglesef canim senağlama
Ben izmirde bir merkeze gidiyorum koltuk altı 50, genital bölge 100, bacaklar 200 lira. önce koltukaltı ile başladım tek seans gittim, üzerinden 2 ay geçti bir iki tane belli belirsiz tüy var sadece, bacaklar ve genital bölgeye 1 hafta önce gittim henüz sonuçları göremiyorum. tüyler dökülmediler hala ve kırmızı lekeler oluştu 1 hafta sonra kontrol seansına gidicem bakalım ne diyecekler. ben yinede ümitliyim 5,6 seansda tamamen olmasada ciddi derecede ağda,jilet,sir derdinden kurtulacağımı düşünüyorum.
Ben izmirde bir merkeze gidiyorum koltuk altı 50, genital bölge 100, bacaklar 200 lira. önce koltukaltı ile başladım tek seans gittim, üzerinden 2 ay geçti bir iki tane belli belirsiz tüy var sadece, bacaklar ve genital bölgeye 1 hafta önce gittim henüz sonuçları göremiyorum. tüyler dökülmediler hala ve kırmızı lekeler oluştu 1 hafta sonra kontrol seansına gidicem bakalım ne diyecekler. ben yinede ümitliyim 5,6 seansda tamamen olmasada ciddi derecede ağda,jilet,sir derdinden kurtulacağımı düşünüyorum.
arkadaşlar ben lazer epilasyon yaptırdım seanslare bitti ama ama cenemdeki azıcık tüyler bitmedi.artı güneşte leke gözüküyor.bide çok dikkatli bakıldığı zaman fark ediliyor leke buda epilasyonda oldu.aklı olan gitmesin. birsürü param gitti boş yere.şuanda karınca yağı kremi kullanıyorum.ve faydasınıda görüyorum.
sana yapilan lazer agletinin ismini biliyormusun canim ?
Ya şu genitalde dudak kısmında çıkanlara sinir oluyorum.
Birtek oralarda kalıyor her seans sonunda dökülüyo heryerim ama o kısım kalıyor
Napsam ki...:1closedeyes:
3 saatmiiiiiiiiiiiiii:1shok::1shok::1shok:
kuzu bütün vücüt derken kastın nere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?