• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer epilasyon yaptırıp da ''benim tüylerim bitti'' diyen var mı?

bende sadece çene altıma yaptırmayı düşünüyordum bendede vardır seninki kadar tüyler..benim gittiğim güzellik merkezi ilk başta çene altına lazer epilasyon uyguluyormuş fakat seninde dediğin gibi yanaklara doğru tüylenme olmuş o yüzden sadece çene altına uygulama yapmayı bırakmışlar tüm yüz çalışıyorlar o zaman bir problem çıkmamış...
çene altına uygulama yapılınca yanaklarda ve favori kısmında olan ayva tüyleri tetikliyormuş bu yüzden tüyler azalacağına çoğalıyormuş;seni uyarmaları gerekirdi bu konuda..
güvenilir bir yere gidersen problem yaşamazsın yaptırmayı düşünüyorsan yüz bölgeni nd-yag lazerle yaptır ok.görüşmek üzere a.s.[/QUOTArkadaşlar Merhaba ,Ben sadece yüz bölgesine iğneli epilasyonu ama işini iyi yapan bir yerde yaptırmanızı tavsiye ederim.çene yanak vs.iğnelide bitiyor tamamen.Birde bıyık bölgesini iğnelide değilde lazerde yaptırın ben öyle bitirdim.yoksa lazerde yıllarca yüz için gidersinniz

Benim bir yakınımın arkadaşı gitmiş ve koltukaltı,bacak,sırt gibi bölgelerdeki tüyler tamamen yok olmuş.
Tabi kılın yapısına ve hormonlara bağlı olarak değişmekte...

canım zaten ilk 4 seansta 2 aya bir gidiyorsun digerlerinde ise ihtiyaç duydukça gidiyorsun en azından benim gittigim yer öyle,birde neden o kadar çok tutmuş seninki sen nerelerini yaptırmayı düşünüyorsun,ben yarım ayak ve koltuk altını ilk seansımda 300 liraya yaptırdım zaten gittikçe tüyler azaldıkça fiyet düşüyo sanırım yarın 120 lira veririm

Canim ben daha 1 seans yaptirdim, ilk gidisim sadece tum bacagi yaptirmakti bana 380€ tum bacak dediler ( bu arada belcikadayim turkiyeyle fiyatlar ayni degil) bacaklarimida ben surekli agdayla aldigim icin ve pantolon giydigimdenmis alt bacagimin yarisindan fazlasi hic cikmiyordu sadece ustlere dogru cikiyordu birde geclik te iste ust bacagimida almistim aldikca tabi ust bacaktaki kilar kalinlasti :( neyse orda bacagimi yaptirinca alt bacaga fiyat yapmadi bu seferde bende butun vucut yaptirayim yaptirmisken dedim ve bana maliyeti 500€ yu buldu 500€ oldukca buyuk bir miktar 5 hatdada bir o miktari vermeye kalkarsam 2 sene :1shok: adam beni bosar heralde -tatlicadiarzu-:roflol:

evet kesin bitti canım birdaha yok lazeri yapan doktorda öle dedi:))şimdi genital bölgeye yaptıracam ama korkuyorum acır diye ama nekadar kötü olabilirki agdadanda fazla acıtmaz heralde:))yaptırıyorsun ömür boyu kurtuluıyorsun dayanırım oacıya napcan.gelişmeleri yazarım ..

Zeynep nerde yaptırdın Bolu da ya, çok merak ettim

Ben izmirde bir merkeze gidiyorum koltuk altı 50, genital bölge 100, bacaklar 200 lira. önce koltukaltı ile başladım tek seans gittim, üzerinden 2 ay geçti bir iki tane belli belirsiz tüy var sadece, bacaklar ve genital bölgeye 1 hafta önce gittim henüz sonuçları göremiyorum. tüyler dökülmediler hala ve kırmızı lekeler oluştu 1 hafta sonra kontrol seansına gidicem bakalım ne diyecekler. ben yinede ümitliyim 5,6 seansda tamamen olmasada ciddi derecede ağda,jilet,sir derdinden kurtulacağımı düşünüyorum.

Ben izmirde bir merkeze gidiyorum koltuk altı 50, genital bölge 100, bacaklar 200 lira. önce koltukaltı ile başladım tek seans gittim, üzerinden 2 ay geçti bir iki tane belli belirsiz tüy var sadece, bacaklar ve genital bölgeye 1 hafta önce gittim henüz sonuçları göremiyorum. tüyler dökülmediler hala ve kırmızı lekeler oluştu 1 hafta sonra kontrol seansına gidicem bakalım ne diyecekler. ben yinede ümitliyim 5,6 seansda tamamen olmasada ciddi derecede ağda,jilet,sir derdinden kurtulacağımı düşünüyorum.

merb arkadaşım izmir de hangi merkeze gidiyosun acaba birde bu fiyatlar seans fiyatlarımı cewap yazarsan sevinirim..(özel den gönderebilrsin) sevgilera.s.

sana yapilan lazer agletinin ismini biliyormusun canim ?

arkadaşlar ben lazer epilasyon yaptırdım seanslare bitti ama ama cenemdeki azıcık tüyler bitmedi.artı güneşte leke gözüküyor.bide çok dikkatli bakıldığı zaman fark ediliyor leke buda epilasyonda oldu.aklı olan gitmesin. birsürü param gitti boş yere.şuanda karınca yağı kremi kullanıyorum.ve faydasınıda görüyorum.

arkadaşım sen yüz bölgesi için konuşuyorsun herhalde...bi'de hangi cihazla yaptırdın ve ten rengin ne?görüşmek üzere.

simbo20 cnmm o yüzdeki lazer lekeleri zamanla geçiyor..kuzenimde böle güneş lekesi gibi isler kaldı lazeri bittikten bi yıl sona geçmeye başladı...inan yüz tüylerine yapmadıgım şey kalmadıı karınca yumurtası yagı,bioder,çeşitli karışımlar ama işe yaramıyor malesef.kılları uzatmaya bıraktıgında bunların faydasının olmadıgını anlıyor insan :(:(.mecburen lazer yaptırmak zorundayımm bi umut işte.umarım hepimmiz kurtulurus şu kıllardann.....

kizlar bugun 2. seansima gitdim , kadin 30%100 azalmis dedi gercektende gozle gorulur azalma var ,cok memnun kaldi 3 saat surdu seans butun vucut 1300 atis felan yapti sanirim , bu sefer agri olarakda ilk seas kadar cok aci cekmedim tabi cok acidi ama ilk seansda daha cok cekmistim kilar azaldikca acida azalacak dedi kadin , bakalim insallah kilsiz gunler gelir bir an once :)

Son düzenleme:
görüştüğüm uzman, lazer epilasyonda %100 bitme olmaz demişti. mutlaka lazerin görmediği tüyler kalırmış. seans sayısı ile alakalı değilmiş.

bakalım bende başlayacağım....arkadaşım çok ağrılı oluyor demişti korktum az ama bakalım artık:SS

Ya şu genitalde dudak kısmında çıkanlara sinir oluyorum.
Birtek oralarda kalıyor her seans sonunda dökülüyo heryerim ama o kısım kalıyor
Napsam ki...:1closedeyes:

Ya şu genitalde dudak kısmında çıkanlara sinir oluyorum.
Birtek oralarda kalıyor her seans sonunda dökülüyo heryerim ama o kısım kalıyor
Napsam ki...:1closedeyes:

Canım benimde o bölüm dökülmüyodu çok sinir oluyodum yuksek doz kullansın acıyo ama dayanırsın biticek inş sewgilerra.s.

3 saatmiiiiiiiiiiiiii:1shok::1shok::1shok:
kuzu bütün vücüt derken kastın nere

aslinda abartacak bir kil olayi degilde canim yapan kadin cok geveze 10 dk yapiyor 20 dk konusuyor -tatlicadiarzu- cok yavas calisiyor bende hadi hadi demiyorum tabi dikatli yapsin onemli degil vakit cok alsada diye dusunuyorum sengözlerimebaksanab , neme lazim kadini iyi tutmak lazim neticede onun elindeyim:bbo:

Back