• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer epilasyon yaptırıp da ''benim tüylerim bitti'' diyen var mı?

Bende koltuk altı ve genital bölgeye yaptırdım çok memnunum ama bıyık bölgemdeki tüyler koyu ve kalın olmadığı için onlarda pek etkili olmadı .6 seans sonrası kurtuldum o bölgelerdeki tüylerden çok şükür.

Canım benimde o bölüm dökülmüyodu çok sinir oluyodum yuksek doz kullansın acıyo ama dayanırsın biticek inş sewgilerra.s.

Hadi inşallah... bitera.s
Ama orayı lazer görmüyor hani çok arada kalıyorya
Birde yapan kadına sinir oluyorum...
Sanki zorla yapıyo.... işini sevmiyosan yapma bu işi
Ya hep beni buluyo böyle cinsler :mymeka:
Diyorum ki şurası hiç dökülmedi.. bilginiz olsun
Bir surat asıyor.. görmelisin... söylüyoruz suç oluyor..
Tamam o zaman oraya yüksek çalışalım demiyor
İlla tafra yapacak.. sesini bile çıkartmıyo..
Hayırlısı bakalım.. Allahın izniyle bitsede bende o surattan kurtulsam

Hadi inşallah... bitera.s
Ama orayı lazer görmüyor hani çok arada kalıyorya
Birde yapan kadına sinir oluyorum...
Sanki zorla yapıyo.... işini sevmiyosan yapma bu işi
Ya hep beni buluyo böyle cinsler :mymeka:
Diyorum ki şurası hiç dökülmedi.. bilginiz olsun
Bir surat asıyor.. görmelisin... söylüyoruz suç oluyor..
Tamam o zaman oraya yüksek çalışalım demiyor
İlla tafra yapacak.. sesini bile çıkartmıyo..
Hayırlısı bakalım.. Allahın izniyle bitsede bende o surattan kurtulsam

ay ne kotu bir durum :1no2: , hem dunya para ver hem surak cek sinir bozucu :kızgın:

janselliii canım üzüldüm başkası yokmu başka birisini iste memnun değilim de deişsinler ben çok memnunun dökülmedi şu bölge diyorum aa nedenki diyolar daha dikkatliler hemen bakıyolar allah bozmasın inş canım kolay gelsin sanada sewgilerrra.s.

Bende koltuk altı ve genital bölgeye yaptırdım çok memnunum ama bıyık bölgemdeki tüyler koyu ve kalın olmadığı için onlarda pek etkili olmadı .6 seans sonrası kurtuldum o bölgelerdeki tüylerden çok şükür.

Canım dudaküstü bölgenmi 6 seansta bitti benim dudak siyah azalma oldu 5 seans oldu ama seans sayısı weremiyoruz diyolar yüz bölgesindeki kıllar ince olduğu için
ince kılsa iğneli yaptırabilirsin sewgilerra.s.

Alexandrite cihazıyla yaptırıyorum 3. seansım ve fazlasıyla bitti vede sizin anlattığınız gibi öyle 20 dakika felan değil en çok 3 yada 4 dakikada yapıyorlar çokta memnunum.

Alexandrite cihazıyla yaptırıyorum 3. seansım ve fazlasıyla bitti vede sizin anlattığınız gibi öyle 20 dakika felan değil en çok 3 yada 4 dakikada yapıyorlar çokta memnunum.

kolyukaltı ve genital gidiyorum bende 2 seans gittim haftaya 3.seans vaktim geldi 2 şer ay ara ile gidiyorum..Şimdilik memnunum..Umarım en kısa zamanda kurtulurum :Saruboceq:

arkadaslar merhaba size yardımcı olmak amacıyla sorunuza cevap veriyim hemen. ben bacak kol altı ve genital için gidiyorum, genıtalde 4 seans oldu bacakta 3 ve kol altndada 4 seans oldu. inanılmaz belki ama bacaklarımda hiç kalmadı, ztn ılk seansta gosterdı kndını , su andada dizimdne altında hiç yok, üst backta ise ck az ınce tuler war. bunun dıısnda kol atındada aynı sekılde 5-6 tuy war o kadar azaldı yanı. genitale gelince ordada buuk bı azalma var ama yınede daha war baya. ınceldı tuyler, ve %50 gıttı yıne. ben cok memnunum sımdılı.k.bu arada ben I2Pl olan makinaya giriyorum. yardımcı olablcgm bısy olursa msj atın elmdn gelenı yprm

Nurumm hani o bahsediğim kadını çıkarmışlar ordanhihoyyyt
Neyse ki kurtuldum o surattan
Beni aradılar yeni çalışanlarıyla hizmete başlamışlar
Çokta yerinde olmuş.. birsürü müşteri şikayetciymiş
Bende bir ayı gecti gitmemiştim valla dedim gelip sözleşmeyi fesh edicem
Ayaklarım geri geri gidiyor dedim
Memnun değilim dedim .. hayır dediler artık eskisi gibi değil
Gelin görüşelim falan dediler
Randevu aldım gidicem...:jeyyar:

Nurumm hani o bahsediğim kadını çıkarmışlar ordanhihoyyyt
Neyse ki kurtuldum o surattan
Beni aradılar yeni çalışanlarıyla hizmete başlamışlar
Çokta yerinde olmuş.. birsürü müşteri şikayetciymiş
Bende bir ayı gecti gitmemiştim valla dedim gelip sözleşmeyi fesh edicem
Ayaklarım geri geri gidiyor dedim
Memnun değilim dedim .. hayır dediler artık eskisi gibi değil
Gelin görüşelim falan dediler
Randevu aldım gidicem...:jeyyar:

Canım sewindim senin adına iyi olmuş şimdi daha rahat gidersin gidince hiç memnun değilim de memnun kalmassam gelmam falan de korkut biraz daha iyi özenle bakarlar sana prensesler gibii:CüvCüv:iyi bak kendine tatlım öptümm Şeniza.s.

ay sok olsum ne 20.dk si 3/4 dakikasi ya benim en az 2 saat suruyor birde konusma arasi ohh cek canin cikmsin delikafadulden
ilk gitdigimde jiletlemisti + olarak , 2.de ben evde jilet yaptim vakit kazanayim diye ama kadin cok sakin hic acele etmiyor kucuk bir bolgeyi once pamukla silip temizliyor sonra jel suruyor lazeri yapiyor sonra jeli temizliyor sonra kremliyor ooo , yani 2 saatde cikarsam iyi diyebilirim hatda ben vaktim kisitli diye acele etmeye calisiyorum ama bir tarafdanda hadi hadi deyip de bastan sagma yapsin istemiyorum bu yabancilar biz turkler gibi degil mantaliteleri kendilerini hic incitmezler aksama kadar 8 kisi alacagina 3 kisi alirlar ama stres yapmazlar .. biz hic kimse kacmasin diye dusunuruz sadece bu konuda degil her yere yetsimeye calisiriz is dede oyledir biz turk olarak calistikmi mutlaka isimizi bitirir kan ter icinde oyle cikariz isten ama onlar hic canlarini uzmezler sigaralarini icerler kahvelerini icerler is biterse biter bitmezse bitmez sorun olmaz onlara aslinda cok iyi bir mantalite :1rolleyes:

inşallah canım en kısa zamanda biter kurtuluruz kıllardan sewgilera.s.

Çok teşekkürler canım..:içelim:

Ben 3. seansa giridiğimde yorumlardan da etkilenerek doktoruma sordum tamamen kurtulacak mıyım tüylerden diye ?

Doktorun cevabına göre bu mümkün değil !

Hormonal olarak çok azda olsa çıkmaya devam edecekmiş..Fakat bu çıkanlar çok çok ince ve çok seyrek olacağından dolayı rahatsız edici boyutta olmayacakmış.. a.s

Çok teşekkürler canım..:içelim:

Ben 3. seansa giridiğimde yorumlardan da etkilenerek doktoruma sordum tamamen kurtulacak mıyım tüylerden diye ?

Doktorun cevabına göre bu mümkün değil !

Hormonal olarak çok azda olsa çıkmaya devam edecekmiş..Fakat bu çıkanlar çok çok ince ve çok seyrek olacağından dolayı rahatsız edici boyutta olmayacakmış.. a.s

R ederim canım genitalimde benimde ince we sarı tüyler war onlar kalır dedi kadın önemlide değil siyahlar gitsinde onlar fazla göze batmıyo ama seans aralarında yeni kıllar çıkınca jilet yapıyorum iyice sertleşsin we siyahlaşsın diye sende öyle yap canım bitirecez kılları merak etme sewgilera.s.

bnmde 3.seansım genitalde koltuk altımda ise birinci seansım bitti çok memnunum şiddetle tavisye ediyorum param olsa bacaklarıma bile yaptırıcam ama pahalı şimdilik düşnmüyorum

R ederim canım genitalimde benimde ince we sarı tüyler war onlar kalır dedi kadın önemlide değil siyahlar gitsinde onlar fazla göze batmıyo ama seans aralarında yeni kıllar çıkınca jilet yapıyorum iyice sertleşsin we siyahlaşsın diye sende öyle yap canım bitirecez kılları merak etme sewgilera.s.

Teşekkür ederim canım ..Benden de sana sevgiler :1hug:

Back