- Konu Sahibi VAZGECILMEZIM
Bende koltuk altı ve genital bölgeye yaptırdım çok memnunum ama bıyık bölgemdeki tüyler koyu ve kalın olmadığı için onlarda pek etkili olmadı .6 seans sonrası kurtuldum o bölgelerdeki tüylerden çok şükür.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benimde o bölüm dökülmüyodu çok sinir oluyodum yuksek doz kullansın acıyo ama dayanırsın biticek inş sewgilerra.s.
Hadi inşallah... bitera.s
Ama orayı lazer görmüyor hani çok arada kalıyorya
Birde yapan kadına sinir oluyorum...
Sanki zorla yapıyo.... işini sevmiyosan yapma bu işi
Ya hep beni buluyo böyle cinsler :mymeka:
Diyorum ki şurası hiç dökülmedi.. bilginiz olsun
Bir surat asıyor.. görmelisin... söylüyoruz suç oluyor..
Tamam o zaman oraya yüksek çalışalım demiyor
İlla tafra yapacak.. sesini bile çıkartmıyo..
Hayırlısı bakalım.. Allahın izniyle bitsede bende o surattan kurtulsam
Bende koltuk altı ve genital bölgeye yaptırdım çok memnunum ama bıyık bölgemdeki tüyler koyu ve kalın olmadığı için onlarda pek etkili olmadı .6 seans sonrası kurtuldum o bölgelerdeki tüylerden çok şükür.
Alexandrite cihazıyla yaptırıyorum 3. seansım ve fazlasıyla bitti vede sizin anlattığınız gibi öyle 20 dakika felan değil en çok 3 yada 4 dakikada yapıyorlar çokta memnunum.
canım benimkide öyle,genital koltuk altı ve yarım bacak 15 dk tamam
kolyukaltı ve genital gidiyorum bende 2 seans gittim haftaya 3.seans vaktim geldi 2 şer ay ara ile gidiyorum..Şimdilik memnunum..Umarım en kısa zamanda kurtulurum :Saruboceq:
ben çok mızmızın çok canım yandığından 45 dakikayı buluyor:çok üzgünüm:
Nurumm hani o bahsediğim kadını çıkarmışlar ordanhihoyyyt
Neyse ki kurtuldum o surattan
Beni aradılar yeni çalışanlarıyla hizmete başlamışlar
Çokta yerinde olmuş.. birsürü müşteri şikayetciymiş
Bende bir ayı gecti gitmemiştim valla dedim gelip sözleşmeyi fesh edicem
Ayaklarım geri geri gidiyor dedim
Memnun değilim dedim .. hayır dediler artık eskisi gibi değil
Gelin görüşelim falan dediler
Randevu aldım gidicem...:jeyyar:
Alexandrite cihazıyla yaptırıyorum 3. seansım ve fazlasıyla bitti vede sizin anlattığınız gibi öyle 20 dakika felan değil en çok 3 yada 4 dakikada yapıyorlar çokta memnunum.
inşallah canım en kısa zamanda biter kurtuluruz kıllardan sewgilera.s.
Çok teşekkürler canım..:içelim:
Ben 3. seansa giridiğimde yorumlardan da etkilenerek doktoruma sordum tamamen kurtulacak mıyım tüylerden diye ?
Doktorun cevabına göre bu mümkün değil !
Hormonal olarak çok azda olsa çıkmaya devam edecekmiş..Fakat bu çıkanlar çok çok ince ve çok seyrek olacağından dolayı rahatsız edici boyutta olmayacakmış.. a.s
R ederim canım genitalimde benimde ince we sarı tüyler war onlar kalır dedi kadın önemlide değil siyahlar gitsinde onlar fazla göze batmıyo ama seans aralarında yeni kıllar çıkınca jilet yapıyorum iyice sertleşsin we siyahlaşsın diye sende öyle yap canım bitirecez kılları merak etme sewgilera.s.