- Konu Sahibi VAZGECILMEZIM
-
canım yüzün nekadar zamanda biticeni kesin söylemiyolar çünkü ince kıl oldugu için benim kuzenimede lazer değilde iğneli önerdi çünkü boşa gitmiş olursun dedi lazerde bitmez ince kıllar iğneli daha iyi bende dudak üstümü lazerle yaptırıyorum eyer görmesse sonra iğneliye giçicem doğru karar wermişsin kremi sür git inş biter canım hoşş kalla.s.
Kizlar benim kilar dun dokulmeye basladi ay cok sevindim :) ama oyle hepsi dokulmedi simdi bir kac tel birkac tel dokuluyor,
sorum su bu kilar hepside dokulup yenidenmi cikacaklar yoksa lazerden fayda gorenle dokulup kalanlarami tekrar lazer yaptiracagim ?????
gene sizin bilginize muhtacim
bende 4seanstır lazere gidiyorum bıyık ve koltuk altına gittim hiç kıl tüy kalmadı,yakında genital bölgeye başlayacam çok memnunum,şiddetle tavsiye ediyorum,beyaz tenliyim lazer için en uygun olanıymış.
evet kesin bitti canım birdaha yok lazeri yapan doktorda öle dedi:))şimdi genital bölgeye yaptıracam ama korkuyorum acır diye ama nekadar kötü olabilirki agdadanda fazla acıtmaz heralde:))yaptırıyorsun ömür boyu kurtuluıyorsun dayanırım oacıya napcan.gelişmeleri yazarım ..
Kizlar benim kilar dun dokulmeye basladi ay cok sevindim :) ama oyle hepsi dokulmedi simdi bir kac tel birkac tel dokuluyor,
sorum su bu kilar hepside dokulup yenidenmi cikacaklar yoksa lazerden fayda gorenle dokulup kalanlarami tekrar lazer yaptiracagim ?????
gene sizin bilginize muhtacim
yupiiiiii nihayet bitti yanıtını aldk . bende beyaz tenliyim ve tüylerim kalndı delikafadulden bazı yerler bitti ama ince olanlar var. bitmio onlarkesin bitti dimi bi daha oralara lazer yaptırmıcan yani kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?