• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer epilasyon yaptırıp da ''benim tüylerim bitti'' diyen var mı?

kızlar bıyıklarım çıktı çok fenaa....diken diken.....napcam ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

benim bi tanidigim yuzune yaptirmisti ordaki kadin onceden nasil aliyorsan oyle al demis yani jiletlememis o da cimbizla almis kilari simdi bir kac tane kaldi cikmiyorlar diyor keske sende cimbizla alsaydin

Son düzenleme:
kizlar simdide kendi sorunumu yazayim ben adet gordum (regl ) bu halde lazer e gidersem aslinda gitmeyi istemiyorum ama bir kez erteledimya ikinci ertelemek pekistemiyorum adetli adetli gidersem ne olur ben tum bacak yaptiracagim nereye kadar yapiyorlar? lutfen bilgi verin biraz :(

kizlar simdide kendi sorunumu yazayim ben adet gordum (regl ) bu halde lazer e gidersem aslinda gitmeyi istemiyorum ama bir kez erteledimya ikinci ertelemek pekistemiyorum adetli adetli gidersem ne olur ben tum bacak yaptiracagim nereye kadar yapiyorlar? lutfen bilgi verin biraz :(

cnm benim kontrol seansım adetime denk geliyordu.sordum doktora farketmez dedi...

konu çok güzel ve isabetli sayfalara göz gezdirdim tamamen bitti ibaresiyle karşılaşmadım buda demek oluyor ki lazer uygulanan yerin avucumuzun içi gibi hiç bi zaman olmayacağı . . .

bende incelme ve azalma bakımından fayda sağlayanlardanım şimdi ortalama 2 ayda bir gidiyorum ve bana kesin biter denmiş olan yere değil asla avucunuzun içi gibi bi sonuç beklemeyin diyen yere yaptırıyorum . . . ve artık ben lazeri tüyleri tamamen bitiren bi yöntem olarak değil tüylerden uzun aralıklarla onları çoğaltmadan ve hijyenik olarak kurtulma hali olarak değerlendiriyorum . . .

:kahve:

canım ben dün kontrol seansıma regl olmak üzereyken gittim çok çok acıdı dayanamadım valla bacaklarıma yaptı genitale dayanamadım bıraktım..yapan bayanda regl döneminde acır dedi
herkeste aynı olurmu bilmem

regl döneminden önceydi benimkide we çok acıdı demekki ondan ama fark ettinizmi regl zamanında kıllar daha bi koyulaşıyo o zaman gitmek daha iyi bence daha koyu we lazeri iyi görür güzel bence dewammm delikafadulden

dejavu kalan tüyler bizi rahatsız etmeyecekmiş sarı sarı ince bir şekilde kalacak..tek tük dediklerinide işlemi yapan bayan bana gösterdi o kadar inceki görünmüyor bile
hayallerin suya düşmesin bence şimdikinden çok çok iyi olur..ben karamsar düşünmüyorum henüz yeniyim deneyip görcez

lazer epilasyonla bitmiyor ama bitmiş gibi oluyor zaten çıkanlar sizi rahatsız bile etmiyor çünkü görünmüyorlar =)) haftada 1 onla bunla almaktansa izlerle uğraşmaktansa ayda bir ağda yapıp kırışmaktansa 3 - 5 ayda bir lazer yaptır hatta bi süre sonra 8-10 ayda gidiyorsun en güzeli valla zaten sonra sonra onlar bile elinle çeksen geliyor çünkü kökleri zayıflıyor =)

Merhaba arkadaşlar, ben de hep bu konuyu merak ederdim. İyi ki konu açılmış. Demek ki lazerle ilgili düşündüklerim doğruymuş. Ben de dudak üstünü iğneli epilasyonla bitirdim ama tam orta yeri var ya çok acıyor 1 parmak kadar bir yer. Onu lazer yaptırayım dedim. Bir merkeze 2 yıl kadar gittim. Koltuk altı birkaç seansta bitti demiyeyim de bir iki çıkıyor. Dudak üstünde tek bir eksilme yok. Çok ince ama siyahtı aynen olduğu gibi kaldı. Sonra alex cihazı olan başka bir yere başladım. Bütün yüzü yapalım dediler 6 ay devam ettim.
Sonuç dudaküstünde yine değişen birşey yok, yüzümdeki belli belirsiz olan tüyler siyahlaştı. Ne yapacağımı bilemiyorum. Keşke hiç başlamasaydım.:1no2:

merhaba arkadaşım . . .daha önceki cevaplarımdada yazdığım gibi benim kıllarım tüy haline döndü ve bayağı inceldi . ben 9 seans yaptrdm kolaltıma fakat hala bitmedi . benim amacım tek tük bile kalmaması . doktorum en son igttiğimde iki ay snra gelmemi istedi . fakat şimdi bakıorumda daha bi kaç gün önce 15-20 adet tüy warken şimdi baktığımda diğer yerlerdende çıkmaya başladı . yani zamnla çıkmıo dediğim yerlerde tüylenmeye başldı sanırım . . . bu gidişle bitmicek gibime gelio . . . şuana kadar konuya cevap yazan arkadaşlarn hepsi benim tüylerim lazerle bitmedi iması geitirio ve bu cvp beni oldukça endişelendirio . umarım hiçbirimizn parası boşuna gtmzde kurtulurz

kızlar benim için siyah kıllardan kurtulmak önemli olan onlar.. kalan sarı tüylerde beni rahasız etmez diye düşünüyorum siyahlardan kurtulalımda önemli değil sarı görünmeyen tüyler inş biter we bence biticek a.s.sewgiler

keşke bitti diyebilseydim bende ama 6 seans giitim sadece azaldı.6-7 ay sonra biraz daha artıyor kıl sayısı.Dudak üstündeki başarısı koltuk altı kadar bile değil.Kandırılıyoruz galiba......

ben kolaltı için 7o milyn veriorumm :ecrin_bebek:
koltuklatı 70 tl çok geldi bana. Benim gittiğim yer uygunmuş. Hemde bağdat caddesi üzerinde doktorlar yapıyor lazeri. İnsallah işe yarar da kurtulurum sürekli ağda yapmaktan fenalık geldi. en azından 2 ay rahat edicem hiç değilse.

ben de yaptırıyordum özel bi hastanede.6 seans falan yaptırdım yüzümü.hamile olduğum için ara verdim bir kaç aydır.ama yine eskisi gibi oldu.azalmaya başlamıştı.ben anlamadım bu işi.
benneyaptımki:1no2:

koltuklatı 70 tl çok geldi bana. Benim gittiğim yer uygunmuş. Hemde bağdat caddesi üzerinde doktorlar yapıyor lazeri. İnsallah işe yarar da kurtulurum sürekli ağda yapmaktan fenalık geldi. en azından 2 ay rahat edicem hiç değilse.

canım bende şişlide yaptırıorumm . . eğerki tüylerden gerçkten kurtulcaksam çok görünmez gözüme fakat bitmio diye yazık diorum verdiğim paraya :delphin:

Bence 1-2 seans daha devam et sonra başka yere geç derim. 9. seansa kadar uzamış. tabi kıl yapısıylada ilgili bu işler herkese her cihaz aynı etkiyide yapmıyor. ben alex e gidiyorum. Eger bu işe yaramazsa baska lazare gidicem yılmak yok ya gidecek ya gidecekyerimseniben

Bence 1-2 seans daha devam et sonra başka yere geç derim. 9. seansa kadar uzamış. tabi kıl yapısıylada ilgili bu işler herkese her cihaz aynı etkiyide yapmıyor. ben alex e gidiyorum. Eger bu işe yaramazsa baska lazare gidicem yılmak yok ya gidecek ya gidecekyerimseniben

bende öle düşünüorumm bu kez gittiğimde konuşucam artıkk benneyaptımki yeter ya bitsnnnn şu tüylenme :emir_bebek:

Back