- Konu Sahibi VAZGECILMEZIM
-
5-6 sene önce koltukaltı ve genitale yaptırmıştım. Öyle fasa fiso bir yer de değildi, bu işi yapan en bilinir yerlerden biriydi. 3 seans gittim ve baya seyreldi ve inceldiler. Bu arada yapan kızla baya bi kanka olmuştum. Bana bundan sonra yaparsakta aynı kalır boşuna paranı dökme dedi, ben de bıraktım. Zamanla jilet vs. vurmaktan biraz artış oldu ama kökleri o kadar zayıflamış ki ağda falan yaptığımda hiç canım acımıyor. Sonuç olarak lazer bitirmiyor, göremeyeceği kadar inceltiyor ve orada kalıyor malesef...benneyaptımki
kızlar merhaba bende başlıcam lazere ama çok acıtıyor diyorlar gerçekten öylemi ve tavsiye edeceğiniz paket program uygulayan bi yer varmı??
arkadaşlar bende dün altunizede bir merkezle görüştüm.anlaştım .yarın başlayacam , ama hastalandım erteleticem malesef . xxxxxxxxxxxx
Merhaba dejavu..daha önce başka bir sayfada yazdıklarını okumuştum sanırım alt bacağındaki lekeler ve batıklar için düşünüyordun lazeri...bende de aynı sorun var bende bu cuma yaptırmayı düşünüyorum..sen bacaklarına başladınmı arkadaşım..sonuçları paylaşırmısın..yerimseniben
cnm diğer sayfada ki yazını gördüm ve cvp yazdım , 23 marta ertendi .çünkü hastalandım( çok heyecanlıyım . sende ilk izlenimlerini paylaşırsan sevinirim. :dance:
aşk böcüğü arkadaşım bende 3 seans gittiğimde vay be bayağı bi gitti bitti dedim ama bitmedi .seans aralarm 2 aydı 1.5 ay iyi hoş bişey yoktu artık son günlerde bakıodm diğer yerlerdende çıkkıodu . şimdi tek tük kaldı onları iğneli yaptırmk istiorumama canım acır diye korkuorum .
canım inşallah biter yaptır mademki o kadar uğraşmıssın yazık deilmi parana biraz daha sabret.....
5-6 sene önce koltukaltı ve genitale yaptırmıştım. Öyle fasa fiso bir yer de değildi, bu işi yapan en bilinir yerlerden biriydi. 3 seans gittim ve baya seyreldi ve inceldiler. Bu arada yapan kızla baya bi kanka olmuştum. Bana bundan sonra yaparsakta aynı kalır boşuna paranı dökme dedi, ben de bıraktım. Zamanla jilet vs. vurmaktan biraz artış oldu ama kökleri o kadar zayıflamış ki ağda falan yaptığımda hiç canım acımıyor. Sonuç olarak lazer bitirmiyor, göremeyeceği kadar inceltiyor ve orada kalıyor malesef...benneyaptımki
Kızlar aklıma takıldı, benim gittiğim merkezde iki bayan var güzellik uzmanı lazeri onlar yapıyor. Yani doktor falan yapmıyor, herşey yasal doktor belgesi izni var ama doktor yapmıyor.
Doktorlar kılla tüyle uğraşırmı çok mantıklı gelmiyor. Siz doktor diye estetisyenleremi diyorsunuz. :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?