Lazer Epilasyon Lazer epilasyon yaptırıp da ''benim tüylerim bitti'' diyen var mı?

arkadaşlar,aynı dairede çalıştığım bir arkadaşım
lazer epilasyon yaptırıyor ve çok memnun,
neredeyse bitti bitecek diyor...
ben kızım için düşünüyorum ama buradaki okuduklarım da
kafam da soru şaretleri oluşturdu...
acaba heryer beceremiyor mu,yapmayı diye düşünmeye başladım...
sevgiler...

songül ablacığım hepimiz farklı yerlerde yaptırıoruz sonuçta . hani bitane ikitane yer bitiremez olsa bizde derdikki demekki bunlarda sorn war. yanlız dikkat ettysen birçok kişi yazdı bu konuya ama ben lazer yaptırıpta bitti diyen olmadı MALESEF. . . sadece bi arkadaş bitti dedi oda kalan tek tük tüyleri iğneli yaptrdığını söyledi . bi arkadaş çıkıp deseki bitti benimki lazerle bizlerde umut etmeye devam edicez. yazılanlardanda anlaşıldığı üzere lazer kesin sonuç vermiyor . tüyler incelio oldukça fazla bunun aksini ifade etmioruz ama bitmyordaa (

Ben şimdilik memnunum ..yaz aylarını düşünecek olursak arkadaşlar baya kolaylık olacak gibi. Ağdaydı makinaydı uğraşılmıycak...valla ne biliyim parayı peşin bayıldığım için kendimi kötü hissetmek istemiyorum. İncelsede olur helede bu genital bölgem tamamen bitersede kebap olur valla....
:teytey:

Sanırım bu konuda yazanların en eskisi benim. 3. yılım daha bir arpa boyu yol gidemedim. Üstelik son sistem denen alette yapıldı, üstelik hep dr. tarafından yapıldı. Doktorlara suç bulmuyorum bu sistem bu kadar diyorum. Bir süre çıkmayınca bitti sanıyorsun ama sonra hayal kırıklığı. Kesin çözüm için iğneliden başkası yok gibi. Sadece yaz boyu veya birkaç ay rahat ediyorsun tamam da bu arada bir sürü paramız da gidiyor. Ben bıraktım artık. Buradaki arkadaşları da okuduktan sonra bitmez diye düşündüğüm doğruymuş diyorum. Herkese kolay gelsin.

bana kolaltım için 4 seansta biter demişti fakat bitmedi haftaya 5.ye gidicem fakat yok denicek kadar azaltı tüylerim. genitalden daha iyi sonuç aldım ordaki tüyler daha kalın old için daha etkili oluyor lazer.3.seansım ama oldukça farketti umarım biter iğneliden çok korkuyorum ben çünkü.

yani şimdi kıllarınız tekrardan cıktı mıkafamçokkarıştı????

yani şimdi kıllarınız tekrardan cıktı mıkafamçokkarıştı????

Yüzde miktar olarak bir değişiklik yok. Hatta belirsiz olanlar da siyahlanmaya başladı. Koltukaltı bir iki çıkıyor. Zaten çok azdı. Başka bir bölgede yaptırmadım bilemiyeceğim ama yüzünüzdeki eğer çok siyah ve rahatsız edici değilse yaptırmayın diyorum.

yüzünüzdeki kıllar çok fazla değilse iğneli yaptırın..diğer bölgelerle ilgili olarakta tek tük ayva tüyler kalacaktır elbet;zaten lazer bu tür kıllarda etkili değil..olumsuz yorumları okuyup canınızı sıkmayın;bitmiyor diye bişey yok ben inanmıyorum...

arkadaslar bitdi dendiginde avuc ici gibi birsey beklememek lazim bence yada benim beklentim avuc ici gibi degil incelsin seyreklesin goze batmasin yeter yoksa simsir kacik gibi ayna gibi bir beklentim yok

aynen slincim zaten orda bi kıl kökü durumu var ayrıca sağlık açısından da pek doğru değil oyle olması...
beklemeyn tamamen yok olmalarınıı

lazer yaptırıpta tek tük kılları kalan arkadaşlar, onları hangi yöntemle alacaksınız, alınca tekrar çoğalma ve kalınlaşma riski var mı?

ben de iki yıl önce bikini bölgesi için yaptırmıştım benimki biraz zorunlu olmuştu saglık nedeniyle..neyse altı seansta biter dendi anca dört seans gidebildim sonra baska sehıre tasınınca yarım kaldı ama ben cok cok memnun kaldım acıkcası sızın tamamen seanslar bıttgınde kaldı dedgınız ayva tüyleri gibi tek tük çok ince birkac tüy kaldı onlar da rahatsız etmeyecek sekılde kı benım yarıda kalmstı seanslarm da..valla ben cok memnun kaldım bu iki yıl icinde de tekrar cıkma durumu da olmadı üstelik koltuklatına agda yaparken o kalan tektük ince tüyleri de alıyorm agdayla ama hıc kalınlasma olmadı koyulasma da..bu arada ben baya beyaz tenlıyım belkı bıraz onla da baglantılıdır beyaz tenlılerde laser süreci daha kolay işliormmus dıye duymustum..ama cok arastrmıstım zamanında benım ıcın doktor kontrollü olması gerekıyordu keyfi degıldı saglık sebebı söz konusuydu özel bır hastanenın sahane bır kllnıgını kesfetmıstım orada yaptrdım cok da memnun kaldım acıkcası..bıraz maddı durumları düzeltirsem he gittigmde memlekete dıgerr bölgelerme de yaptrmayı dusunuyorm aynı yere..

canlarım ben koltukaltıma 3 seans yaptırdım 2.seanstan sonra baya azalma oldu biten bölgeler war we bence koltukaltım biticek genitalde 5. seansım oldu üst bölgelerde tek tük war alt taraflarda war biraz ama oda biticek kalırsa sarı gri ince kıllar kalır onlarda kalsın önemli değil siyahlar bitsinde daha seanslarım war zaman lazım yani birden bitmiyo sabılrla bekliycezz öpüldünüzzzŞeniz

merhaba kıslar bügün gittm lzere yine. doktorum gayet iyi olduğunu söledi .ortalarda bitmiş dedi .sadece kolaltmn aşağısında ve yukarsında var azıcık . . . ayva tüyleri kalır dedi . ama kolaltm için yeterli sanırım . çnkü normalde 4-6 seans arası oluomş. benimki onuncu oldu :S

Bende lazerden çok memnun kaldım.koltuk altı ve bikini bölgesindeki tüylerden kurtuldum gerçekten.Ama bıyık bölgesinde pek faydalı olmadı ince ve sarı olduğu için galiba

Yüz bölgesi için söylüyorum en ufak yararını görmediğim gibi zararını gördüm. Onun için iğneliden randevu aldım. Zaten bayanı önceden de tanıyordum boşuna konuşmaz. En fazla 3 kerede biter, emla kremi sür gel dedi. Bugün gittim ve az bir acıyla bitirdim. Bazıları hiç acı duymuyormuş bu kremle. Artık cilt hassasiyetine göre mi değişiyor yoksa miktar mı bilemiyorum. Lazerde daha ne kadar oyalanacaktım Allah bilir. Daha fazla zarar görmeden kendimi kurtulmuş görüyorum yine de.

canım yüzün nekadar zamanda biticeni kesin söylemiyolar çünkü ince kıl oldugu için benim kuzenimede lazer değilde iğneli önerdi çünkü boşa gitmiş olursun dedi lazerde bitmez ince kıllar iğneli daha iyi bende dudak üstümü lazerle yaptırıyorum eyer görmesse sonra iğneliye giçicem doğru karar wermişsin kremi sür git inş biter canım hoşş kalla.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…