- Konu Sahibi VAZGECILMEZIM
-
Yok arkadasim benim yuzumdekiler bitmedi, ama anneminkiler oldukca azalmis ve seyrelmis, benim laser aletim zannedersem bir ise yaramazdi, sana tavsiyem yaptirmadan once laser aletinin iyi oldugu yerleri secki paran bosa gitmesin
kızlar bıyıklarım çıktı çok fenaa....diken diken.....napcam ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kizlar simdide kendi sorunumu yazayim ben adet gordum (regl ) bu halde lazer e gidersem aslinda gitmeyi istemiyorum ama bir kez erteledimya ikinci ertelemek pekistemiyorum adetli adetli gidersem ne olur ben tum bacak yaptiracagim nereye kadar yapiyorlar? lutfen bilgi verin biraz
kizlar simdide kendi sorunumu yazayim ben adet gordum (regl ) bu halde lazer e gidersem aslinda gitmeyi istemiyorum ama bir kez erteledimya ikinci ertelemek pekistemiyorum adetli adetli gidersem ne olur ben tum bacak yaptiracagim nereye kadar yapiyorlar? lutfen bilgi verin biraz
koltuklatı 70 tl çok geldi bana. Benim gittiğim yer uygunmuş. Hemde bağdat caddesi üzerinde doktorlar yapıyor lazeri. İnsallah işe yarar da kurtulurum sürekli ağda yapmaktan fenalık geldi. en azından 2 ay rahat edicem hiç değilse.ben kolaltı için 7o milyn veriorumm :ecrin_bebek:
koltuklatı 70 tl çok geldi bana. Benim gittiğim yer uygunmuş. Hemde bağdat caddesi üzerinde doktorlar yapıyor lazeri. İnsallah işe yarar da kurtulurum sürekli ağda yapmaktan fenalık geldi. en azından 2 ay rahat edicem hiç değilse.
Bence 1-2 seans daha devam et sonra başka yere geç derim. 9. seansa kadar uzamış. tabi kıl yapısıylada ilgili bu işler herkese her cihaz aynı etkiyide yapmıyor. ben alex e gidiyorum. Eger bu işe yaramazsa baska lazare gidicem yılmak yok ya gidecek ya gidecekyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?