- Konu Sahibi VAZGECILMEZIM
-
- #1.061
ipl gibi lazer olmayan cihazlarla yaparlarsa tüyleriniz bitmez tabi dahada artar hatta
hangi cihazla yaptırdığınıza dikkat edin kökler yakılıp tahrip ediliyor nasıl eskisi gibi çıksın
3.seansta en az %50 azalma olması lazım ama tabi hormonal sorununuz yoksa
cihaz ne olmalı mesala .. epilasyon yaptırıken nd yag lazer die yaptırıyorum ancak hangi cihaz olduğundan emin değilim medlite c6 olmalı.. yani bunun takibinide yapmak zor aslında ve ben hala yüzümdeki tüylerden kurtulamadım yaklasık 3 senedır gıdıyorum ve hormon bozuklugumda yoktu..
cihazlar cilt ve tüy tipine göre değişir canım yüzde lazeri önermiyorlar zaten en etkili vücutta oluyor ben yüzde en etkili iğneli diye duydum ama tabi uzmanına sormalısın diğer cihazlarda aksi durumlar ve daha çok süre uzaması oluyormuş ben yüze yaptırmıyorum ve çok ciddi bişey olmadığı sürece kesinlikle yaptırılmamalı çünkü bu konuda mağdur olanları, eski halini arayanları çok duydum
Ben lazere temmuzdan beri gidiyorum ve 4.seansım da bitti. Şunu söyleyebilirimki inanılmaz rahatlık ve 4 seansta %70 bitti bile 2 seans sonra artık gitmeme gerek kalmcakmış. Tamamen bitmese de çoğu bitiyor ayrıca benim başıma bela olan batıklarımdan da sonunda kurtuldum. Uzun zamandır etek bile giymek istemiyordum. Bacaklarım yara bere içindeydi ama artık pürüzsüz, yani imkanınız varsa mutlaka gitmenizi öneririm.
cnm hangi merkeze gidiyosun lütfen yazarmısın.bende başlamak istiyorum ve araştırma aşamasındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?