Lazer Epilasyon Lazer epilasyon yaptırıp da ''benim tüylerim bitti'' diyen var mı?

cihaz ne olmalı mesala .. epilasyon yaptırıken nd yag lazer die yaptırıyorum ancak hangi cihaz olduğundan emin değilim medlite c6 olmalı.. yani bunun takibinide yapmak zor aslında ve ben hala yüzümdeki tüylerden kurtulamadım yaklasık 3 senedır gıdıyorum ve hormon bozuklugumda yoktu..

cihazlar cilt ve tüy tipine göre değişir canım yüzde lazeri önermiyorlar zaten en etkili vücutta oluyor ben yüzde en etkili iğneli diye duydum ama tabi uzmanına sormalısın diğer cihazlarda aksi durumlar ve daha çok süre uzaması oluyormuş ben yüze yaptırmıyorum ve çok ciddi bişey olmadığı sürece kesinlikle yaptırılmamalı çünkü bu konuda mağdur olanları, eski halini arayanları çok duydum

iğnelininde acısı dayanılacak gibi değil sanırım annem yaptırıyor bende izledim yapalarken ama izlerken bile fena oldum yani baya kötü bişey dayanılıcak gibi değil

merhaba kızlar , bende laser epilasyonla bacak tüylerimden kurtulmak istiyorum kadıköyde bir yerle görüştüm pazar günü için randevu aldım , ama forumda ilk 15 sayfayı okudum olumsuz yorumlarda vardı kafam karıştı biraz bu tüylerden tamamen kurtulmak imkansız mı,​

Ben lazere temmuzdan beri gidiyorum ve 4.seansım da bitti. Şunu söyleyebilirimki inanılmaz rahatlık ve 4 seansta %70 bitti bile 2 seans sonra artık gitmeme gerek kalmcakmış. Tamamen bitmese de çoğu bitiyor ayrıca benim başıma bela olan batıklarımdan da sonunda kurtuldum. Uzun zamandır etek bile giymek istemiyordum. Bacaklarım yara bere içindeydi ama artık pürüzsüz, yani imkanınız varsa mutlaka gitmenizi öneririm.

cnm hangi merkeze gidiyosun lütfen yazarmısın.bende başlamak istiyorum ve araştırma aşamasındayım

Ben ilk olarak koltuk altım için denedim 2 seans alexandrite yaptırdım bir poliklinikte %90 gitti diyebilirim tenim beyaz kıllarımda siyah ve çok sertler onun da etkisi var tabi. Bir senas daha gidicem koltuk altı için başka da gitmicem bir süre beklicem son durum ne olacak diye.

cnm hangi merkeze gidiyosun lütfen yazarmısın.bende başlamak istiyorum ve araştırma aşamasındayım

tunalıda dilara güzellik salonuna gidiyorum uzun süredir bu işi yapan ve uzmanlaşmış insanlar para peşinde değiller, seansları uzatıp dolandırmaya çalışan insanlar da olabiliyor, ben açıkcası çok beğendim sen de gidip görüşebilirsin istersen

ya bende lazer yaptırmak istiyorum ama en azından doktor gözetiminde ve iyi bi yerde olsun istiyorum istanbulda maltepe taraflarında veya yakınlarında önerebileceğiniz biryer varmı lazer yapan birçok yer var ama iyi biyere gitmek istiyorum ole cok sokağa atılcak paramda yok açıkcası bana yardımcı olumusunuz

Kızlar,

Lazere başlamadan önce, mutlaka iyi araştırma yapın, bir kaç yere yüz yüze görüşmeye gidin, bilgi alın. Bu işi yapan her yer bunu para kazanmak için yapıyor, ancak; doğru ve sizi anlayacak yerleri bulmak önemli olan.

Ben, görüşmeye gittiğim yerlerden birindeki (hastaneydi üstelik) kadının "paket alın, daha uyguna gelir" cümlesi üzerine, "daha test atışı bile yapmadınız ki, lazere uygun olup olmadığımı nereden biliyorsunuz" diyerek arkama bakmadan çıktığımı biliyorum.

Cevaplarıyla, uygulamasıyla, çalışanıyla, temizliğiyle size güven verecek yeri bulmanız, öneriden çok sizin birebir yerinde görmenizle mümkün olur.

Bacaklarımda kıl kökü zayıflığı sebebiyle, çözümü bulunamamış, şiddetli kıl batması sorunu var. Geniltalde ilk seanstan sonra, bacak için de lazer istediğimi söyledim, incelediler, merhemler verdiler, (yaralarda iyileşme olmazsa, kesinlikle yapmayacaklarını söylediler) neyse ki uygun vaziyete gelince bacağada başladılar. Genital ve koltuklatında 3. seansımı, bacakta 2. seansımı yaptırdım.

Bir sonraki seansa sadece 18 gün var ve kıl kökleri bile hala yok. Tabiyki bende olan, diğerleri için ölçüt değil, her vücut farklı tepkiler verecektir, ancak iyi bir araştırma ve öncesinde yaptıracağınız hormon testi çok işinize yarayacak..

bende gidiyorum koltuk altım için lazer epilasyona. 159 lira verip paket aldım 8 seans 2 seans yaptırdım perşembe gün 3. seans yapılacak ve iki koltukaltımdada bitti gibi birşey çok az kaldı.

Arkadaşlar benim de lazer maceram toplamda 2,5 yılı buldu neredeyse (yazları ara vererek), alt bacak + koltukaltı yaptırdım. Tabii ilk güne göre çok çok farklı, batık sorunum çözüldü bacağım ve koltukaltım ilk bakışta temiz görünüyor ancak yine de ince ince tüyler çıkıyor, tamamen bitmedi yani. Paketimi tamamladım, rahatsız olmaya başladığında gel yine bakalım dediler. Ama ben devam edip etmemekte kararsızım, bu ince çıkan tüyler için ne yapmak lazım, şimdi az ama biraz vakit geçince çoğalacak incecik de olsa kıl sonuçta, öyle gezemem şahsen. Devam etsem ne zamana kadar sürecek, daha ne kadar para dökücem bilmiyorum, sizce iğneli epilasyonla mı halletsem kalanları yoksa ağdaya dönüş mü yapsam? Fikirlerinizi rica ediyorum.:26:

ben bu bitip bitmeme olayını öncelikle yapılan aletin cinsine ve kıl yapısına uygun olup olmadığına ikinci olarakta yapan yerin işinin ehli olması ve yaklaşımına bağlıyorum ...

Ben lazer epilasyon uzmanı bir doktorla görüştüm ki zaten hastanesinde bu hafta başlayacağım. Hiçbir zaman tüylerin yüzde 100 bitmeyeceğini söyledi. Başarı yüzde 80, 90'mış. Bunu göze alarak gitmenizde yarar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…