• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer epilasyon yaptırıp da ''benim tüylerim bitti'' diyen var mı?

ayrıca,alttaki yazıyı buranın yöneticinden kopyalıyorum. uzman hanımda okusun lütfen:45:
Kullanılan bir cihazda her hastada başarılı olacak diye bir şey olamaz.
Zira 1000 hastada da başarılı olmuş bir cihaz 1 hastada hiç sonuç vermeye bilir.
Çünkü bizim için her hasta tektir ve özellikleri ayrıdır.
O hastanın vücudu cihaza karşı direnç gösterebilir.
Bu durumda merkezini ya cihazı değiştirmesi gerekir ( mesela Diode ile başlanmışsa ve 3. seanstan sonra hala sonuç alınamıyorsa Alexe geçirmek gibi) yada merkezin başka cihazı yoksa hastanın merkezi değiştirmesi gerekir.

Hastanın sonuç almasında en çok etkili olan şeylerden birisi epilasyon yapılacağı zaman kıl folikülünün hangi FAZDA olduğudur. Eğer kıl anajen fazda ( büyüme) ise yapılan epilasyonda çook büyük başarı alırsınız. Catejen fazda( dinlenme) ise 100 kıldan 60 ı etkilenir, yada en son kıl artık talojen faza ( dökülme) geçmişse bu kılların hiçbiri etkilenmez. ( ANCAK GÜNÜMÜZ TEKNOLOJİSİ İLE KILIN HANGİ FAZDA OLDUĞUNU TESPİT ETMEK MÜMKÜN OLMADIĞI İÇİN YAPILAN EPİLASYONUN SEANSLARI UZAMAKTADIR)
Zira kişiden kişe değişiklik de bu şekilde olmaktadır.
Birde kıl rengi koyu ten rengi açık olan hastalar, ten rengi ve kıl rengi koyu olanlara göre daha çabuk cevap verirler. Sonuç olarak herkes farklı ve özeldir. Kimi daha çabuk sonuç alırken kimi daha uzun sürede sonuç alır. Ancak kullanılan cihaz ve uygulamayı yapanın tecrübeside son derece önemlidir."

%100 bitmesi gibi bir şey söz konusu bile değil. iyi merkezlerde bunu mutlaka belirtiyorlar.
eğer tıp merkezlerinde yaptırıyorsanız, kesinlikle sizi bilgilendiriyorlar.(salonlardansa, sağlık merkezlerini tercih ediniz)
çünkü ticari kaygı olmadığından, size gerçek bilgileri vereceklerdir.

ayrıca,alttaki yazıyı buranın yöneticinden kopyalıyorum. uzman hanımda okusun lütfen:45:
Kullanılan bir cihazda her hastada başarılı olacak diye bir şey olamaz.
Zira 1000 hastada da başarılı olmuş bir cihaz 1 hastada hiç sonuç vermeye bilir.
Çünkü bizim için her hasta tektir ve özellikleri ayrıdır.
O hastanın vücudu cihaza karşı direnç gösterebilir.
Bu durumda merkezini ya cihazı değiştirmesi gerekir ( mesela Diode ile başlanmışsa ve 3. seanstan sonra hala sonuç alınamıyorsa Alexe geçirmek gibi) yada merkezin başka cihazı yoksa hastanın merkezi değiştirmesi gerekir.

Hastanın sonuç almasında en çok etkili olan şeylerden birisi epilasyon yapılacağı zaman kıl folikülünün hangi FAZDA olduğudur. Eğer kıl anajen fazda ( büyüme) ise yapılan epilasyonda çook büyük başarı alırsınız. Catejen fazda( dinlenme) ise 100 kıldan 60 ı etkilenir, yada en son kıl artık talojen faza ( dökülme) geçmişse bu kılların hiçbiri etkilenmez. ( ANCAK GÜNÜMÜZ TEKNOLOJİSİ İLE KILIN HANGİ FAZDA OLDUĞUNU TESPİT ETMEK MÜMKÜN OLMADIĞI İÇİN YAPILAN EPİLASYONUN SEANSLARI UZAMAKTADIR)
Zira kişiden kişe değişiklik de bu şekilde olmaktadır.
Birde kıl rengi koyu ten rengi açık olan hastalar, ten rengi ve kıl rengi koyu olanlara göre daha çabuk cevap verirler. Sonuç olarak herkes farklı ve özeldir. Kimi daha çabuk sonuç alırken kimi daha uzun sürede sonuç alır. Ancak kullanılan cihaz ve uygulamayı yapanın tecrübeside son derece önemlidir."[/QUO

uzman hanım derken benden bahsettiyseniz eğer sizin de benim yazdıklarımı tekrar okumanızı isterim ... hayır yani kopyaladığınız yazıya ya da yazdıklarınıza ters bişe söylemediğimi görürsünüz. her hastada kesin bitiririz demişim gibi algılamışsınız sanırım.. bi tekrar okuyun yazdıklarımı iyice sonra laf edin

şuan ham,leyim ve 1 2 seans gitmem gerekiyrdu gidemedim hamileyken lazer yapılmıyor mu? emzirme döneminde yapılrm?

hamileyken lazer epilasyon yapılmasını önermiyoruz biz ama bu çok tartışmalı bir konu kadın doğum uzmanlarının bir kısmı hiçbir sorun olmaz derken bir kısmı yapılmamalı diyor ama biz her ihtimale karşın yapmıyoruz.. emzirme döneminde yapılabilir

Bitmiiyoor!
8 seans koltukaltına gittim şu anda tüylerin rengi açıldı seyrekleştiler ama bitmedi.
Benim esas merak ettiğim yapan uzman lazerden sonra asla ağda kullanmamalısın jiletle devam etmelisin dedi. ancak jilet kıl köklerini sertleştiriyor diye biliyorum. Lazer yaptırdıktan sonra bitmeyen tüyleri nasıl alacağız bilgisi olan var mı?

selam arkadaslar
bende 2 yil once tummm vucut ve yuz bitimine kadar pesin ucret odeyerek ozel bir hastane ile anlasmali olarak basladim 1.5 ayda bir cok duzenli olarak devam ettim diyebilirimki en iyi cevap veren yer koltuk alti ve genital ama oralarda dahil olmak uzere halaaa cikmaya calisiyorlar ben anlamadim bu isden bisey heleki 8 seansta tuylere son falan gibi cumlelere asla inanmayin cunku oyle bir ihtimal yok bende merak ediyorum ddaha kac yil devam edicek bu durum diye ???

bu arada suan yurt disinda oldugum ve bebek dusundugum icinde yaptramiyorum cikanlari (ozellikle yuzumde cikmalar oluyo ki ben oyle cok tuylu falan deildim) napicagimida bilmiyorum jilet yapsam cok sertlesicek yuzume sir agda gibi biseyler yapmaya calisiyorum ama napicam bilmem
dondukten ve dogumdan sonra devam edicem sanirim ama cikamadim isin icinden allahtan pesin paraya anlasmisim yoksa basa cikamazmisim odemekle 20 seans olmustur !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bende 1 bucuk yil gittim bitti gibi oldu biraktiktan tam 3 ay sonra tekrar cikiyo sadece uyutuyo islem bittikten sonra kalan killari sir ile alacaksiniz kesinlikle jilet kullanmamamiz gerekiyormus cimbiz bile

bende 1 bucuk yil gittim bitti gibi oldu biraktiktan tam 3 ay sonra tekrar cikiyo sadece uyutuyo islem bittikten sonra kalan killari sir ile alacaksiniz kesinlikle jilet kullanmamamiz gerekiyormus cimbiz bile

ben 3 seans + 3 kontrole gittim toplam 6 kez ve bitti, ayrıca sir ağda ile alınmaz ki epilasyon yapılan yer, lazer den sonra iğneliye devam edilir ve tamamen bitirlir, çünkü lazer tüyleri görmiyor o yüzden ben iğnelide bitirdim.

Ayrıca köke hiç bir şekilde müdahale edilmemeli, sadece jilet kullanılması uygun.

senin ne kadar uzun sürmüş 1,5 yıl, makinenin modeli neydiki acep :(

Benim çoook uzun sürdü gerçekten azimle devam ettim bırakmadım. Kollarım bitti bu ay :37: Şaşırdım. Tek tük çıkanlara daha uzun aralarla lazer uygulanacak. Bacaklarıma yaptırdım 3 seansta çok iyi ilerleme oldu. %60 gitti. Kalanlar ince ve daha açık renkli.

mrb arkdslar bende bır hastahanede yaptırıcam da nd yag ve alex kullanıyolarmıs ama ndyagla alakalı nete ozellkletını vermısler 130W güç ve 120 puls enerji diye yazmıslar fotona xp max yazıyor 42 cm uzerınde tarama alanı vs yazıyo bu ozellkler ıyımı bılen varmı???? yuz bolgeme ndyag dusunuyorumda

budamı yalan oldu şimdi:)
bende ümitlerimi lazer epilasyona bağlamıştım:)
bana genital,koltuklaltı ve altbacak için garanti verdiler yüz bölgeme yaptırmadığım için bilgim yok diğer yerlerimde incelecekmiş ayva tüyü şeklinde kalırmış deneyip görücez başka çaremiz yok

ne oldu peki sonuç bittimi

ben 3 seans + 3 kontrole gittim toplam 6 kez ve bitti, ayrıca sir ağda ile alınmaz ki epilasyon yapılan yer, lazer den sonra iğneliye devam edilir ve tamamen bitirlir, çünkü lazer tüyleri görmiyor o yüzden ben iğnelide bitirdim.

Ayrıca köke hiç bir şekilde müdahale edilmemeli, sadece jilet kullanılması uygun.

senin ne kadar uzun sürmüş 1,5 yıl, makinenin modeli neydiki acep :(

sen nereye gittin ???

yazılanların bir kısmını okudum kesinlikle de katılmıyorum ben gittim koltuk altım bitti bacaklarım ve genital bölgem 1 2 seans sonra biterdi ama maddi durumdan gidemedim 6 sene geçti o yerler ve koltuk altım çıkmadı .. zaten de tek tük var doğumdan sonra gideceğim ve onlardan da kurtulacagım.. bitiyor arkadaşlar iğneliye falan gitmek gerekmiyor.

herkese aynı şeyi soruyorum ama nerde yaptırdın?

ipl gibi lazer olmayan cihazlarla yaparlarsa tüyleriniz bitmez tabi dahada artar hatta
hangi cihazla yaptırdığınıza dikkat edin kökler yakılıp tahrip ediliyor nasıl eskisi gibi çıksın
3.seansta en az %50 azalma olması lazım ama tabi hormonal sorununuz yoksa

Back