- Konu Sahibi VAZGECILMEZIM
- #1.021
ben yüzüme yaptırdım değil sonuç almak dha beter oldu.. vücütta sonuç alanı gördümde yüzde sonuç alana hiiiç rastlamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ewet arkadaşlar sorumdan da anlaışdığı üzere net bi şekilde cvp veren olucakmı merak ediorum doğrusu . çnkü ben sekiz seans yaptırdm kolaltıma bitmedi . tüyler çok ama çok inceldi belli bile olmuo neredeyse ama bitmedi var yani hala bazı yerlerde şakkıdı.gerçkten bi tek tüy bile kalmayan varmı aranızda -tatlicadiarzu-
merhaba sırf lazer epilasyon hakkında sizlere bildiğim kadarıyla bilgi verebilmek için yeni kaydoldum..ben estetiyenim ve bir güzellik merkezinde lazer epilasyon uzmanıyım,sormak istediğiniz herşeye bakabildiğim her an cevap verebilirim
kısaca herkesin merak ettikleri özetle şunlar;
hangi lazer türünü seçeceğiz?
iyi bir yer nasıl anlaşılır?
tamamen biter mi?
genital ve yüzde özellikle bitmiyor hatta beter oluyor diyorlar doğru mu nedendir?
tüylerinizin özelliğine göre cihaz seçmeniz gerekmektedir,birden fazla cihazı bulunan merkezleri seçerseniz daha iyi olur. örneğin tüyleriniz kalın ve siyahsa alex daha inceyse diode..yani alexle başladığızda tüyleriniz incelenecek ve diod a gecebileceginiz yer tercih edin..iyi bir yer de sanırım anlamışsızındır birden fazla cihaz bulunduran ve gerçekten çin malı olmayan cihazlarla çalışan yerdir bunu da cihazlara bakarak çok kolay anlarsınız çin malı cihazlar oyuncak gibi görünür mesela plastik başlıklıdır vs.
tüyleriniz lazer epilasyonla kesinlikle tamamen bitmez yani hiçbiryerinizin avucunuzun içi gibi tamamen tüysüz olmasını beklemeyin ayva tüyleri dediğimiz tüyler kalır fakat DÜZENLİ kontrol ve seanslarınıza devam ederseniz o kalan ayva tüyleri gözünüze bile batmayacaktır. genital ve yüz bölgesine gelince yüz bölgesi en geç biten bölgedir 15 seansa kadar sürebilir ve tüyler tamamen bitmez sadece çok ama çok incelir eğer hiç kalmasın derseniz yapmanız gereken şey tamamen azalttıktan ve incelttikten sonra iğneli epilasyon yaptırmaktadır. genital bölge içinse en fazla 8 seans düzenli giderseniz bitecektir. yani özetle lazer epilasyonla tüyleriniz %80 oranında biter kalanlar gözünüze batmaz önemli olan düzenli gitmek ve iyi cihazlarla iyi estetisyene işlem yaptırmaktır. yardımcı olabildiysem sevindim
merhaba sırf lazer epilasyon hakkında sizlere bildiğim kadarıyla bilgi verebilmek için yeni kaydoldum..ben estetiyenim ve bir güzellik merkezinde lazer epilasyon uzmanıyım,sormak istediğiniz herşeye bakabildiğim her an cevap verebilirim
arkadaşlar sayfalara bakacaktım ama çok fazla yazılmış..
çok uuzn zaman önce lazer yaptırmış ve hala tuylerim çıkmadı diyebilen var mı :) bana acil cevap çünkü yarın ödeme yapmak için gideceğim.. 8 seans için fiyat aldım..
bir de çok mu acıtıyor yaa ?