• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer epilasyon yaptırıp da ''benim tüylerim bitti'' diyen var mı?

kızlar açıkcası değişik değişik merkezlere gittim. tam bitti bu sefer diyorum yine ince ama uzayan tuycukler cıkıyor ve onu jiletle almam gerektiginde bu sefer kara ve kalın tuylere sahip oluyorum. açıkçası cok buyuk rahatlık oldugunu dusunuyorum ama 10 seanstan daha fazla yaptırmış olmama ragmen yılda 2-3 kere lazer merkezine ugrama gereği doğuyor cunku ufacık tuycukler upuzun oluyor kestiğiniz yoldugunuz zaman da kıla dönüşüyor kalın ve kara kıllar oluyor

ewet arkadaşlar sorumdan da anlaışdığı üzere net bi şekilde cvp veren olucakmı merak ediorum doğrusu :delphin:. çnkü ben sekiz seans yaptırdm kolaltıma bitmedi . tüyler çok ama çok inceldi belli bile olmuo neredeyse ama bitmedi var yani hala bazı yerlerde şakkıdı.gerçkten bi tek tüy bile kalmayan varmı aranızda -tatlicadiarzu-

Arkadasim, tüyler yüzde yüz bitmiyor malesef, senede bir veya iki kere bakim için lazer epilasyon merkezine gitmek gerekiyormus.. Ben simdi 3üncü seansimi bitirdim ve dermatologum bana böyle bir açiklama yapmisti.. Yani umutlanmayin yüzde yüz bitiyor diye, tek tük çikabilme ihtimali varmis.. Ve tabii buda kisiden kisiye göre degisir, kiminin hormonlari fazla calisir ve tüy üretebilirmis.

tamamen bitmemesi çok kötü ya ömür boyu lazer yaptırıp ışınmı alcaz şimdi hiçmi biten yok genital için soruyorum 3 4 sene önce yaptırıp artık çıkmıyor diyen varmı

arkadaşlar bende yaklaşık 2 yıl lazere gittim, 9 seans.bir yıldır da gitmedim ara verdim yani.ben çok tüylüydüm yüzde 80 gitti diyebilirim ama bi 9 seans daha gitsem yinede tamamen bitmeyecek sanıyorum :(

KiZlar selam B'nde lazer yaptırmayı dusunuorum memnun kalanlar nerde yaptırdığını bana özelden Msj atabilirler mı? Bide alex mı diode mı yoksa ikisinede ihtiyac oluo mu?

toplam 6 seans diode lazer ile genital, bikini bölgesi, koltuk altı ve alt bacak yaptırdım.Seans aralıkları 2.5-3 aydı. %80 tüylerim bitti. Aynı yere gidip memnun olmayan arkadaşlarım da var.Sanırım tüy yapısıyla alakalı bir durum.İyi bir merkez bulun ve yaptırın derim. Benim için sonuç gayet iyi oldu

yazılanların bir kısmını okudum kesinlikle de katılmıyorum ben gittim koltuk altım bitti bacaklarım ve genital bölgem 1 2 seans sonra biterdi ama maddi durumdan gidemedim 6 sene geçti o yerler ve koltuk altım çıkmadı .. zaten de tek tük var doğumdan sonra gideceğim ve onlardan da kurtulacagım.. bitiyor arkadaşlar iğneliye falan gitmek gerekmiyor.

merhaba sırf lazer epilasyon hakkında sizlere bildiğim kadarıyla bilgi verebilmek için yeni kaydoldum..ben estetiyenim ve bir güzellik merkezinde lazer epilasyon uzmanıyım,sormak istediğiniz herşeye bakabildiğim her an cevap verebilirim
:40:

merhaba sırf lazer epilasyon hakkında sizlere bildiğim kadarıyla bilgi verebilmek için yeni kaydoldum..ben estetiyenim ve bir güzellik merkezinde lazer epilasyon uzmanıyım,sormak istediğiniz herşeye bakabildiğim her an cevap verebilirim

kısaca herkesin merak ettikleri özetle şunlar;
hangi lazer türünü seçeceğiz?
iyi bir yer nasıl anlaşılır?
tamamen biter mi?
genital ve yüzde özellikle bitmiyor hatta beter oluyor diyorlar doğru mu nedendir?

kısaca herkesin merak ettikleri özetle şunlar;
hangi lazer türünü seçeceğiz?
iyi bir yer nasıl anlaşılır?
tamamen biter mi?
genital ve yüzde özellikle bitmiyor hatta beter oluyor diyorlar doğru mu nedendir?

tüylerinizin özelliğine göre cihaz seçmeniz gerekmektedir,birden fazla cihazı bulunan merkezleri seçerseniz daha iyi olur. örneğin tüyleriniz kalın ve siyahsa alex daha inceyse diode..yani alexle başladığızda tüyleriniz incelenecek ve diod a gecebileceginiz yer tercih edin..iyi bir yer de sanırım anlamışsızındır birden fazla cihaz bulunduran ve gerçekten çin malı olmayan cihazlarla çalışan yerdir bunu da cihazlara bakarak çok kolay anlarsınız çin malı cihazlar oyuncak gibi görünür mesela plastik başlıklıdır vs.
tüyleriniz lazer epilasyonla kesinlikle tamamen bitmez yani hiçbiryerinizin avucunuzun içi gibi tamamen tüysüz olmasını beklemeyin ayva tüyleri dediğimiz tüyler kalır fakat DÜZENLİ kontrol ve seanslarınıza devam ederseniz o kalan ayva tüyleri gözünüze bile batmayacaktır. genital ve yüz bölgesine gelince yüz bölgesi en geç biten bölgedir 15 seansa kadar sürebilir ve tüyler tamamen bitmez sadece çok ama çok incelir eğer hiç kalmasın derseniz yapmanız gereken şey tamamen azalttıktan ve incelttikten sonra iğneli epilasyon yaptırmaktadır. genital bölge içinse en fazla 8 seans düzenli giderseniz bitecektir. yani özetle lazer epilasyonla tüyleriniz %80 oranında biter kalanlar gözünüze batmaz önemli olan düzenli gitmek ve iyi cihazlarla iyi estetisyene işlem yaptırmaktır. yardımcı olabildiysem sevindim :40:

tüylerinizin özelliğine göre cihaz seçmeniz gerekmektedir,birden fazla cihazı bulunan merkezleri seçerseniz daha iyi olur. örneğin tüyleriniz kalın ve siyahsa alex daha inceyse diode..yani alexle başladığızda tüyleriniz incelenecek ve diod a gecebileceginiz yer tercih edin..iyi bir yer de sanırım anlamışsızındır birden fazla cihaz bulunduran ve gerçekten çin malı olmayan cihazlarla çalışan yerdir bunu da cihazlara bakarak çok kolay anlarsınız çin malı cihazlar oyuncak gibi görünür mesela plastik başlıklıdır vs.
tüyleriniz lazer epilasyonla kesinlikle tamamen bitmez yani hiçbiryerinizin avucunuzun içi gibi tamamen tüysüz olmasını beklemeyin ayva tüyleri dediğimiz tüyler kalır fakat DÜZENLİ kontrol ve seanslarınıza devam ederseniz o kalan ayva tüyleri gözünüze bile batmayacaktır. genital ve yüz bölgesine gelince yüz bölgesi en geç biten bölgedir 15 seansa kadar sürebilir ve tüyler tamamen bitmez sadece çok ama çok incelir eğer hiç kalmasın derseniz yapmanız gereken şey tamamen azalttıktan ve incelttikten sonra iğneli epilasyon yaptırmaktadır. genital bölge içinse en fazla 8 seans düzenli giderseniz bitecektir. yani özetle lazer epilasyonla tüyleriniz %80 oranında biter kalanlar gözünüze batmaz önemli olan düzenli gitmek ve iyi cihazlarla iyi estetisyene işlem yaptırmaktır. yardımcı olabildiysem sevindim :40:

çok teşekkür ederim bu kadar zamandır bulamadığım bilgiyi kısa ve öz elde ettim.
ben 2 sene boyunca lazer yaptırdım, tüm vücut bitme garantili bir yerdi, düzenli olarak onlar çağırdıkça gittim önceleri her ay sonra 2 ayda 3 ayda falan toplam 10-15 seyans olmuştur, 2 ayrı cihaza girdim ama lazer türünü bilmiyorum sitelerinden baktığımda alex ve diot kullanıyoruz diyor ama benim 3 sene önce bitti seanslarım o zaman da aynı cihazlar varmıydı bilemiyorum.
sonuçta genital ve yüz dışındaki yerlerimde tek tük cılız tüyler kaldı, uzuyorlar ama elimle koparsam kırılı veriyorlar, yılda 1-2 defa cımbızla temizlesem yetiyor ama bıyık için hala kuaföre gidiyorum ve lazer sırasında kullandıkları jilet yüzünden yüzüm de boynumda eskisinden daha fazla siyah tüy var, genital bölgemde de durum yolunmuş tavuk görüntüsünde:) cılız ama bıraksan bayaa uzayabilen tüyler ve yer yer siyah ince kıllar yer yer boşluklar, komik bir görüntü... 3 sene önce firma görevlileri bana 2 sene de lazerle bitmeyen tüy artık lazerle geçmez boşuna lazer alma iğneliye gel demişlerdi, param yoktu devam edemedim. sonradan iğnelide iz kalıyor vs.. şeyleri okuyunca çekindim açıkcası ama sizin söylediklerinizden anladığım kadarıyla benim durumumda iğneliye gerek yok tüylerim bayaa inceldiğine göre diot lazer kullanan bir yerde kalan tüylerimden tamamen kurtulabilirim.

şuan ham,leyim ve 1 2 seans gitmem gerekiyrdu gidemedim hamileyken lazer yapılmıyor mu? emzirme döneminde yapılrm?

arkadaşlar sayfalara bakacaktım ama çok fazla yazılmış..

çok uuzn zaman önce lazer yaptırmış ve hala tuylerim çıkmadı diyebilen var mı :) bana acil cevap çünkü yarın ödeme yapmak için gideceğim.. 8 seans için fiyat aldım..

bir de çok mu acıtıyor yaa ?

arkadaşlar sayfalara bakacaktım ama çok fazla yazılmış..

çok uuzn zaman önce lazer yaptırmış ve hala tuylerim çıkmadı diyebilen var mı :) bana acil cevap çünkü yarın ödeme yapmak için gideceğim.. 8 seans için fiyat aldım..

bir de çok mu acıtıyor yaa ?

6 sene önce yaptırdım hala çıkmadı acı atışların seviyesi ile alakalı

arkadaşlar, ince ve sarı kalan tüyleriniz için,kesinlikle iğneliye gidin. çünkü alex dışındaki cihazlar tüylere fayda etmiyor pek.alex ise, inceleri zaten görmüyor. o tek tükler için lazer almaya değmez vücudunuza. ayrıca benim uzmanım hamilelere uygulamıyordu kesinlikle.

Back