- Konu Sahibi VAZGECILMEZIM
-
- #1.081
Ben lazer epilasyon uzmanı bir doktorla görüştüm ki zaten hastanesinde bu hafta başlayacağım. Hiçbir zaman tüylerin yüzde 100 bitmeyeceğini söyledi. Başarı yüzde 80, 90'mış. Bunu göze alarak gitmenizde yarar var.
Kızlar 4 gün önce lazer yaptırdım.Tüyler hala duruyor.Jiletlesem dökülme yine olur dimi rahatsız etmeye başladılar.
Ben genital bölgeye 7 seans alexandrite ile lazer yaptırdım.Ama değişen bişey yok.dökülenler zamanla tekrar çıkyo
3 sene önce 5 senas yaptırdım. 10-15 tane sarımtırak kalmıştı. bu sene şubat gibi gittim tekrar. 2 seans yaptm. onlar da gitti :)
acaba uzman da mı prob var senin ? yoksa 2-3 seansta bile baya farkedio.
ya bende lazer yaptırmak istiyorum ama en azından doktor gözetiminde ve iyi bi yerde olsun istiyorum istanbulda maltepe taraflarında veya yakınlarında önerebileceğiniz biryer varmı lazer yapan birçok yer var ama iyi biyere gitmek istiyorum ole cok sokağa atılcak paramda yok açıkcası bana yardımcı olumusunuz
ben kol altıma 6 veya yanılmıyorsam 7 seans yaptırdım bitti neredeyse saymaca 3-4 tüy çıkıyor ince bi şekilde onlarada iğneli yaptırdım.bikini bölgesi 4.seansımı yaptırdım ve ben çok çok memnumum üstler tamamen bitti altta çıkanlar ise ince..çok altlara ve aralara zaten yapmıyorlar artık onlarıda nasıl halledeceğim pek bilmiyorum ama.ben yinede gayet memnumum
Canm benm gittiğim ve önerebileceğim kartal avicenna umut hastanesi var genital + koltukaltı 60tl.
minibüs yolunda kalıyor pendik kadıköy rahatca gidip glebilirsn yani cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?