Kızlar,
Lazere başlamadan önce, mutlaka iyi araştırma yapın, bir kaç yere yüz yüze görüşmeye gidin, bilgi alın. Bu işi yapan her yer bunu para kazanmak için yapıyor, ancak; doğru ve sizi anlayacak yerleri bulmak önemli olan.
Ben, görüşmeye gittiğim yerlerden birindeki (hastaneydi üstelik) kadının "paket alın, daha uyguna gelir" cümlesi üzerine, "daha test atışı bile yapmadınız ki, lazere uygun olup olmadığımı nereden biliyorsunuz" diyerek arkama bakmadan çıktığımı biliyorum.
Cevaplarıyla, uygulamasıyla, çalışanıyla, temizliğiyle size güven verecek yeri bulmanız, öneriden çok sizin birebir yerinde görmenizle mümkün olur.
Bacaklarımda kıl kökü zayıflığı sebebiyle, çözümü bulunamamış, şiddetli kıl batması sorunu var. Geniltalde ilk seanstan sonra, bacak için de lazer istediğimi söyledim, incelediler, merhemler verdiler, (yaralarda iyileşme olmazsa, kesinlikle yapmayacaklarını söylediler) neyse ki uygun vaziyete gelince bacağada başladılar. Genital ve koltuklatında 3. seansımı, bacakta 2. seansımı yaptırdım.
Bir sonraki seansa sadece 18 gün var ve kıl kökleri bile hala yok. Tabiyki bende olan, diğerleri için ölçüt değil, her vücut farklı tepkiler verecektir, ancak iyi bir araştırma ve öncesinde yaptıracağınız hormon testi çok işinize yarayacak..