Lazer Epilasyon Lazer epilasyon yaptırıp da ''benim tüylerim bitti'' diyen var mı?

Bu arada hiç bir arkadaşımızı yanlış yönlendirmemek için detay vermek isterim ; Ben geçmişte yarım bacak, koltukaltı ve kollarım için gittim. - ve yüz tabii - Bacak, koltukaltı ve kollarda benim için çok şükür konu kapandı. Yüz için daha devam etmem gerekiyordu. Ama diğerleri hallolunca, sadece yüz için gitmeye üşendim açıkçası, yok işim var yok vaktim yok diye bir kaç sene geçirdim, bu sene yüze tekrar başladım. Kızımı yarım bacak, koltukaltı, genital bölge, bıyık için götürdüm. Koltukaltını katiyyen görmez dediler denemediler bile. Dışardan bakınca siyah ve gür ama inanılmaz ince. Bıyıkları da hiç denemediler.Çenesindeki 2-3 kıl için, lazer değdirmeyelim, çevresindeki tüyleri azdırma tehlikesi var dediler. Bacaklarda ise, ancak ağda vazifesi görür, dendi. Bu lâf, uygulamayı yapan hanımın tabiri. 1 ayda değil de 2 ayda çıkar ama çıkar dendi. Ben yine de, olsun azalsa ona da razıyım dedim, ısrar ettim, ama maalesef 3. uygulamada ben de pes ettim. Pahalı bir uygulama sonuçta. Kendiniz için olsa hiç kalkışmazsınız ama evladınız olunca ilerde rahat etsin diye göze alıyorsunuz o maliyeti. Kızıma genital için ise, çok azını görür, tek tük uygun kök var, hafif azalır, gerisi kalır aynen demişler. Bu arada önceki mesajımda sözünü ettiğim arkadaşımla da görüştüm, dediğim gibi, tüm iğneli sürecinde emla kullanmış. O da şunu söyledi, bir başka arkadaşının bıyık kenarlarında sol tarafta iz kalmış iğnelide. Arkadaşım şöyle tarif etti, hani erkekler sinekkaydı tıraş olur ama kılların yeri gölgeli bir şekilde bellidir ya, işte dudak üstünün sol tarafı öyle kaldı kadının dedi. Şimdi ben de kızım için iğneli epilasyon yapan yer bakınıyorum ama bu gölge hikayesini işitince ürktüm. Çok sıkıntılı işler hakikaten, hele bu devirde, işini namuslu yapan insanlar bu kadar azalmışken.

canm iğneli çok iyi yerde yapılmazsa iz kalıyor bu arada kıznızın yaşı kaç

siz lazer için nereye gitmiştiniz peki?

özel mesajınız için teşekkür ederim :) cevap yazdım ama aşağıdaki mesajla karşılaştım maalesef.

"Özel mesaj gönderebilmeniz için Sitede yazmış olduğunuz toplam mesaj sayısının 100 veya daha fazlası olması gerekmektedir."

Benim sadece 7 mesajım var henüz

4 seanstır gidiyorum.. tüm vücut için.. bayağı bir seyreldi ve inceldi.. ama beyaz kalın ve ince tüylerim vardı muhtelif bölgelerimde dağınık olarak.. lazer bi kere beyaz tüyü ve/ kılı asla görmüyor. açık ren ve inceleri de görmüyor.. onlar için maalesef iğneli epilasyonla devam etmek gerekecek.. zaten epilasyoncular da söylüyor bittikten sonra kalanını iğneli ile toparlıyoruz diye.....

kızlar bir şey sorucam, gittiğim yerdeki kişi jilet vurmadan gel ne kadarı çıkmış ona göre bakıp öyle atış yapalım ya da bekleyelim hepsi çıkınca yapalım dedi bende bu yüzden seansım bittiğinden beri almadım jiletle ancak almam gerekiyor çünkü etek giymem gerek ve seansıma da 2 hafta var ben jiletle alsam nasıl olur çıkmaz ki 2 haftaya hepsi hem kadına göstermek istiyorum bakın 4.seans bitti 5.ye geldim haline bakın diye!!siz napıyorsunuz alıyor musunuz diğer seansınız gelene kadar bekliyor musunuz yoksa yani ve alındıkça mı iyi almadıkça mı jiletten bahsediyorum

cogunluk 3-5 sefer gittim azaldi ama bitmedi demis.

arkadaslar ben 12 seans gittim, bitecegini dusunerek, her seferinde azaldigini gorerek umitlenerek gittim,12. seans sonunda 3-5 tane kalmisti artik bununla kalacak heralde dedim ve kestim 2 senedir gitmiyordum,gecen ay tuylerin geri geldigini gorene kadar taa ki..

gectigimiz hafta baska bir lazer merkezine basladim, evet cok az ve cok inceler ama ne harcadigim paraya ,kat ettigim yola, ne zamana hic birine degmedi ! turkiyede insanlarin bu isin ticaretini yaptigindan bahsedilmis, ben new yorkta yasiyorum burda da ayni sey sozkonusu sanirim, yada lazerin tuyleri kokunden oldurdugu hikayesi tam bir safsata !

canım ten rengin ne?birdehangi makineyle yaptırdın 12 seans gittiğin yere acaba?okudukça benimd eümitlerim tükeniyor açıkcası

inş canım sonuç alırısn çünkü 2 yıldan sonra çıktığını görmek çok üzücü yani birde ıplye kötü diyorlar demekki nd yagda da böyle olabiliyormuş peki canım hiç senin gibi olan var mı duydun mu hiç 2 3 yıl sonra çıkmaya başlamasını

son seansımı 4 ay önce falan yaptırdım, bikini ve koltukaltı, bitti demek için erken mi bilmiyorum ama hiç yok henüz.diode lazer yaptırdım, araştırırsanız ipl in bir epilasyon değil depilasyon yöntemi olduğunu (yani kalıcı değil, geçici) olduğunu göreceksiniz. ben diode tavsiye ediyorum, ipl dense uzak durun.alexandrite ve n/d yag için bişey diyemem yaptırmadım.bu arada antalyadayım, yaptırdığım yer için bana mesaj atabilirsiniz.

kizlar benim tavsiye edebileceginiz bi yere ihtiyacim var bende karr verdim yaptirmaya basedemiorum artik batiklarla ve sivilcelerle..
istanbul bahcelievlerdeyim ben))

benim 4 ay sonra çıktı sen gene şanslısın

benim 4 ay sonra çıktı sen gene şanslısın

İşinin ehli bir uzman ve sabırlı bir uygulatıcı ile iğneli epilasyon yönteminin hala en etkili yöntem olduğunu yaklaşık iki senedir anlatmaya çalışıyorum. Sizin bu yaşadıklarınızı yaşayacak hanımlarımızın sayısını ne derece etkileyebilirim bilmiyorum. Ben denizde bir damlayım sonuçta. Ama sizin gibi yaşadıkları olumsuzlukları dile getirenleri okudukça pes etmemem gerektiğini bir kez daha anlıyorum. Tüm hanımlarımıza kendileri için en doğru olanı tercih etmeleri umuduyla sağlıklı günler diliyorum.

hiçbişi anlamadım ben ya

arkadaşım yüz için ellipse geri kalan bölgeler için de alex i kullanıyo, alex den hiç memnun değil vücudunda hep kırmızı noktacıklar kalmış iz halinde. ellipse mükemmel diyo en ince tüyleri bile görüyo, kaldı ki siyahları hayli hayli görür diyo... bende daha dün kayıt oldum ellipse ile kol altı-komple bacak ve komple aşağısı... toplam 8 seans 1600 tl ye anlaştık ki %80 garanti veriyorlar. bitiş garantisini sorduğumda da Hiçbir zaman bitmez, incecik de olsa tüy çıkar ki onlar da zaten rrenksiz olur genelde dediler...

hadi içimi rahatlatın iyi mi yapmışım kötü mü? vallahi bıktım illlalllah geldi şu kıl tüyden zaten evlenicem sıkıntısı şimdiden bastı oooofffff offfffffffffffff

Canlar size bu konuyla ilgili çok uzun mazisi olan biri olarak diyebilirim ki

1- alexandrite veya diode lazer yaptırın çünki bunlar hakkında bir çok literatür okudum. Okuduklarım hastane araştırmalarıydı ve en etkili yöntemlerin bunların olduğu tespit edilmiştir. İngilizceniz yeterliyse google da bununla ilgili tezler arayın.

2- Melanin hem cilde hemde kıl a rengini veren maddenin adıdır. Melanin lazerin ısı enerjisini kıl köküne ulaştırır. Yani kıl ne kadar koyu ve kalın ise o derece iyi sonuç alabileceksiniz.
İnce tüylerde bu yüzden ya çok uzun sürecektir tedavi ya da hiç etkisi olmayacaktır lazerin.

3- Ten renginiz ne kadar açıksa yani melanin ne kadar az ise o kadar iyi görecektir lazer kılları. Çünki cildi ve kılları karıştırmayacaktır lazer. Açık tenlerde bu yüzden yanık oluşma ihtimali daha düşüktür.

4- Seans aralıkları çok önemli yüzde ki kıllarda 4 hafta gibi. Vücutta ki kıllarda 6-8 hafta arası. Çünki bu bahsettiğim haftalarda kıllar yeni çıkmaya başlıyor. O anı kaçırdınız mı lazer o kökleri yaksa ve o kıllar dökülse bile etkisi olmayacaktır.
Benim bacaklarda 1. ve 2. seans arası 10 hafta 2. ve 3. arası 12 hafta , 3. ve 4. arası. 14 hafta, 4. ve 5. arası 15 hafta olmuştur. Seans aralıkları uzatılır çünki kılın uzama kabiliyeti gittikçe azalır.
Vücut bölgesinde her 4 haftaya lazer yapan birileri varsa emin olun ki para tuzağıdır...

5-Hormonel bozukluğunuz varsa boşuna ümitlenmeyin

6-Hamilelikte veya daha sonrasında hormonel değişikten dolayı azar azar çıkabilir yeniden ama asla hepsi çıkmayacaktır. Buna da razı olun artık.

7-Yüze sakın jilet vurup ince tüyleri beslemeyin! Bir bitkiyi ne kadar yolarsan o kadar dağılır o toprakta. Çok göze batanları tek tek makasla kırpın.

8-Yanık oluşursa anında Aloe Vera jel veya Bepanten sürün.

9-Vücut her hücresiyle her zaman yenilenen-yenilenebilen birşeydir. Kılların zaman içerisinde çıkma ihtimali var. Aşırı hormonel bozukluğunuz yoksa asla ve asla hepsi çıkmayacaktır.

Bana gelince..
Koltukaltı son seansımı en son tam 2 sene önce yaptırmıştım. Bugün... sadece 3-5 kıl var. Uzatıyorum onları da )) Zaman zaman jiletledim de ağda makinayla aldım da o minik kılları ama hiçbirşey olmadı... Asla çoğalmadı. Çok mutluyum. Merak edenler varsa Light Sheer diode lazer yaptırmıştım...

Bacaklarım çok kıllıydı erkek kardeşimle yan yana tutunca bacaklarımızı gülüşüyorduk :) Şimdi çok azaldı inceldiler incecikler ama çıkıyorlar. Tahminimce 8 seansta biterler ama bir kıl kökünden 3-4 kılın birden çıktığını düşünürsek normal bir seans sayısı! Diode lazer yaptırıyorum iki hafta önce 5 seansımı yaptırdım 50kJ ile çok yüksek bir dozaj biraz düşük olabilir aslında bazı yanıklarım oluyr... Asla 30kJ den düşük yaptırmayın bacaklarınızı Light Sheer diode lazer ile!!!

Genital bölgeme gelince.. Her tarafını yaptırıyorum.. Ön arka alt üst :) Çok memnunum nihayet kıl batmalarından kurtuldum çıkan tüyler yumuşacık. 3. Seansımı yaptırdım bir kaç gün önce. Kaç seans giderim tahminim yok gerçekten. Alexandrite ile yaptırıyorum bunu. İki lazer kıyas edebilmek adına..

Şunu diyebilirim ki alexandrite in tene temas etmemesi çok güzel bir olay... Dalga uzunluğu daha yüksek olan Diode in de jel ile kullanmasını tavsiye ederim çünki hem daha az yanık oluşuyor kıllar tene yapışmıyor hemde seans daha hızlı bitiyor..

Bu arada ufak tefek kabuklanmalar iz bırakmadığı sürece normaldir.

Benden bu kadar. ilerki zamanda size ara ara rapor veririm ama şu an tedavi çok iyi gidiyor.
Yaptırmak isteyen veya yaptırıp da umudu tükenmiş olan arkadaşlara belirttiğim noktaları dikkate almalarını rica ederim. Kesinlikle ve kesinlikle kendinizi bu işin ehline bırakın. Size sorularınızı cevaplayamayan veya mantıksız gelen birine güvenmeyin ve en önemlisi araştırın. Araştırırken güvenilir kaynakları seçin.

Asla vazgeçmeyin. Kadını kadın yapan bakımdır bunu da unutmayın..
Öpüldünüz canlar... :*

bayanlar ben tüm bacak genital kol altı yaptırdım tam 8 seans.8 ve 10 gibi seans yaptıranlar genelde benim gibi düşünüyorlar benim görüştüklerim en azından. 4. 5. seanslarda daha umutluydum açıkçası.ben buğday tenliyim kıllarım aşırı yoğun ve siyahtı. alex nd yag yaptırdım.ikisi farklı dalga boylarında farklı kıl yapıları için.benim en iyi sonuç aldğım durum ilk iki seansım.5.seansla 8.seans arasında fark göremez oldum.elbetteki boşluk çıkmayan yerler var ama 3000 tl gitti.ve öğrenci halimle her harcamamdan kısıp çok düzgün yerlerde yaptırdım bunu.önce adana sonra ankara şimdi tekrar adana.ablam benm en son yaptırdğm yerde yaptırdı ve 5 seansta benm 8 seanslık sonucumu aldı.doktora gittim hormon tahlili yaptırdım noluyor bu kıllara saçlarım böylesine beslense uzasa rapunzel olurdum.hormon bozukluğu falan da yok içime sinmedi iki ay sonra yne hormonlara baktırdım yine bir şey yok.sonra kıl köküme bakın nolur dedim doktora cihazla.8seans yaptırdım vücuduma ışın yiyorum tarzı konuşunca haklısınız dedi.ama bünyeye göre değişir sizin geç bitecek demek ki dedi.kılın rengi siyah ama kökü gri olmuş artık.şimdi 6 aydır gitmiyorum.9.seansa haftaya gitmeyi düşünüyorum.bacaklarım bitse göbek popo fln düşünüyordum.oralara yaptırıp sonuç alan varsa yazarsa sevinirim.sanki param artık boşa gidecek sanıyorum.yaptırmasam diyorum bugüne kadar onca para döktm emek verdm diyorum.yaptırsamda yine para gidecek ya bir etkisi olmamaya devam ederse.. zaten başta söylemişlerdi en ii seans ilk ikisi yüzde kırka yakın sonuç alınıyor diye.yüzde otuzluk kısmı gitsin diye 5 6 seans daha uğraştım.artık yüzde on daha gitsin diye bilmiyorum ne kadar uğraşacağm.. bir kısım elbbette kalacak ama artık şansımıza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…