- 17 Mayıs 2011
- 1.070
- 4.020
- 333
- Konu Sahibi VAZGECILMEZIM
-
- #1.001
Bu arada hiç bir arkadaşımızı yanlış yönlendirmemek için detay vermek isterim ; Ben geçmişte yarım bacak, koltukaltı ve kollarım için gittim. - ve yüz tabii - Bacak, koltukaltı ve kollarda benim için çok şükür konu kapandı. Yüz için daha devam etmem gerekiyordu. Ama diğerleri hallolunca, sadece yüz için gitmeye üşendim açıkçası, yok işim var yok vaktim yok diye bir kaç sene geçirdim, bu sene yüze tekrar başladım. Kızımı yarım bacak, koltukaltı, genital bölge, bıyık için götürdüm. Koltukaltını katiyyen görmez dediler denemediler bile. Dışardan bakınca siyah ve gür ama inanılmaz ince. Bıyıkları da hiç denemediler.Çenesindeki 2-3 kıl için, lazer değdirmeyelim, çevresindeki tüyleri azdırma tehlikesi var dediler. Bacaklarda ise, ancak ağda vazifesi görür, dendi. Bu lâf, uygulamayı yapan hanımın tabiri. 1 ayda değil de 2 ayda çıkar ama çıkar dendi. Ben yine de, olsun azalsa ona da razıyım dedim, ısrar ettim, ama maalesef 3. uygulamada ben de pes ettim. Pahalı bir uygulama sonuçta. Kendiniz için olsa hiç kalkışmazsınız ama evladınız olunca ilerde rahat etsin diye göze alıyorsunuz o maliyeti. Kızıma genital için ise, çok azını görür, tek tük uygun kök var, hafif azalır, gerisi kalır aynen demişler. Bu arada önceki mesajımda sözünü ettiğim arkadaşımla da görüştüm, dediğim gibi, tüm iğneli sürecinde emla kullanmış. O da şunu söyledi, bir başka arkadaşının bıyık kenarlarında sol tarafta iz kalmış iğnelide. Arkadaşım şöyle tarif etti, hani erkekler sinekkaydı tıraş olur ama kılların yeri gölgeli bir şekilde bellidir ya, işte dudak üstünün sol tarafı öyle kaldı kadının dedi. Şimdi ben de kızım için iğneli epilasyon yapan yer bakınıyorum ama bu gölge hikayesini işitince ürktüm. Çok sıkıntılı işler hakikaten, hele bu devirde, işini namuslu yapan insanlar bu kadar azalmışken.
siz lazer için nereye gitmiştiniz peki?
canım ten rengin ne?birdehangi makineyle yaptırdın 12 seans gittiğin yere acaba?okudukça benimd eümitlerim tükeniyor açıkcasıcogunluk 3-5 sefer gittim azaldi ama bitmedi demis.
arkadaslar ben 12 seans gittim, bitecegini dusunerek, her seferinde azaldigini gorerek umitlenerek gittim,12. seans sonunda 3-5 tane kalmisti artik bununla kalacak heralde dedim ve kestim 2 senedir gitmiyordum,gecen ay tuylerin geri geldigini gorene kadar taa ki..
gectigimiz hafta baska bir lazer merkezine basladim, evet cok az ve cok inceler ama ne harcadigim paraya ,kat ettigim yola, ne zamana hic birine degmedi ! turkiyede insanlarin bu isin ticaretini yaptigindan bahsedilmis, ben new yorkta yasiyorum burda da ayni sey sozkonusu sanirim, yada lazerin tuyleri kokunden oldurdugu hikayesi tam bir safsata !
canım ten rengin ne?birdehangi makineyle yaptırdın 12 seans gittiğin yere acaba?okudukça benimd eümitlerim tükeniyor açıkcası
cogunluk 3-5 sefer gittim azaldi ama bitmedi demis.
arkadaslar ben 12 seans gittim, bitecegini dusunerek, her seferinde azaldigini gorerek umitlenerek gittim,12. seans sonunda 3-5 tane kalmisti artik bununla kalacak heralde dedim ve kestim 2 senedir gitmiyordum,gecen ay tuylerin geri geldigini gorene kadar taa ki..
gectigimiz hafta baska bir lazer merkezine basladim, evet cok az ve cok inceler ama ne harcadigim paraya ,kat ettigim yola, ne zamana hic birine degmedi ! turkiyede insanlarin bu isin ticaretini yaptigindan bahsedilmis, ben new yorkta yasiyorum burda da ayni sey sozkonusu sanirim, yada lazerin tuyleri kokunden oldurdugu hikayesi tam bir safsata !
benim 4 ay sonra çıktı sen gene şanslısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?