Lazer Epilasyon Lazer epilasyon yaptırıp da ''benim tüylerim bitti'' diyen var mı?

teşekkürler....

siz alexle yaptırdınız mı

evet ben alexle yaptırdım ve hala devam ediyorum koltuk altım tamamen bitti genitalde ,sadece bacakta tek tük var kolumdada sadece kol ve bacak bölgem sanki traş edilmiş gibi duruyor ama ellediğim zaman pürüzsüz ,görüntü var sadece ne yapıcam bilmiyorum çaresini arıyorum
genel olarak tüylerin bitmesi hoş tabi hemde 3. seansta

ben istanbulda özel bir güzellik salonuna gidiyorum. aldığım bilgiye göre 5 seansta biten kıllar da varmış 10 seansta biten kıllar da. ben 3 seans gittim şimdilik hiçbir faydasını görmedim.. 2.seansımda vücudumda yanma oldu, çok korktum geçer dedi uzman, iz bile kalmaz dedi. gerçekten de öyle oldu, geçti gitti. kıllarımın biteceğini hiç sanmıyorum dediğimde de bitecek diyorlar, benim gibi düşünüp bittiğinde gidip teşekkür eden çok bayan varmış :) onlara güvenmek istiyorum... bu arada utanan arkadaşlar için söylüyorum ben de çok utanıyodum, ama acısı utanmamı bastırdı. acımıyo diyen arkadaşlarım da var, hayret ediyorum onlara :)

tüylerin en fazla %90 ı biter dedikleri icin surekli gitmenin manası yok. ben 6 seans gittim. su anda ince ince yakından görünebilen tuyler kaldı. ama bu tuyleri kesmezsem uzayıp gidiyor. jilet yaparsam da kalınlasıyor o sebeple birkaç seans da iğneli epilasyona gitme kararı aldım. bakalımmm çok canım yanarsa onu da bırakıp ağdaya geri donerim

Bu hissi yaşamak istiyorum ben de çok özendim şimdi valla.mafoldumben

ya ben bir başka sayfada daha yazmıştım kızlar benim annem bir merkezin kampanyasını değerlendirmemei istedi kadın beni pazartesi günü görüşmeye cağırdı bilmiyorum bende ne yapacağımı benim vucudumla değilde yanaklarımda sorunum var ya ole çirkin duruyorki kıllar düşünün bacaklarımın arkası bebek gibi ama yanaklarımdaki bu siyah kıllar beni deli ediyo bazıları leke kalır diyo zararlı bazıları geçmiyo diyo ne pacağımı şaşırdım valla kadın bacaklar bikini ve koltuk altına kampandaayız die 500 tl demiş bu mümkün olabilirmi seansmı yoksa toplamımı bilemedim ben ama görüşüp öğrenicem bide farklı adlar sıraladınız onlar nedir makinenin isimlerimi ben hiç bilmiyorum benim arkadaşım yaptırıyo bir merkes-zde inanırmısınız seansı bitmek üzere vucudu yumuşacık vede tertemiz kolları hariç tüm vucuda 1,250 lira odemiş peşin ole rahat ediyorum diyoki bende sürekşli ağdayla uğraşmak istemiyorumm çünkü vucudum kızarıyo canım acıyo ya beyaz tenli olduğum için morarma bile olabiliyo o derece kötü bide ben bikini kısmınada yaptırırsam eğer çok utanıyorum ya nasıl yapıyorlar ben bu işlemi yaptıranlardan oğrenmek istiyorum nasıl birşey ne yapıyorlar kızlar yardım bir de son olarak arkadaşıma yapan kadın sözleşmeyle yapmış vede 10 yıl boyunca tüy falan çıkmayacakk demiş garanti verilioymu ???

bende neredeyse 8 seans gittim.bitmedi.azaldı sadece.koltuk altı 4 seansta biter dedi yapan kişi ama 8 seansta bitmedi.bitmiyo azalıyo

bende neredeyse 8 seans gittim.bitmedi.azaldı sadece.koltuk altı 4 seansta biter dedi yapan kişi ama 8 seansta bitmedi.bitmiyo azalıyo

benimde 5te koltuk altım bitti gibi tek tük kaldı.başta tüy gibi kalır diyorlar ama bacağım bitmedi bana btmeyecekmiş gibi geliyor 6 seans gittim.ara vermeyi düşünüyorum biraz.sen hangisiyle yaptırdın.kalanlar çok mu ince belirgin mi yoksa.bende tüy gibide olsa kalsın istemyrdum ama öyle olmuyormuş malesef

Bu hissi yaşamak istiyorum ben de çok özendim şimdi valla.mafoldumben

Ya süpermişş valla özendim ben de de batıklar var çok fena oluyo ne ağdaya geliyo cildim ne de jilet yapabiliyorum nerde yaptırdın canım sen ya, valla okuya okuya iyice kafam karıştı nereye gittin söyle de ben de bi bakıyım madem o kadar memnun kaldın.

Tatlım orası neresiymiş ya...

benim de bir arkadaşım var aynı şeyleri söyledi o da tüm vücut için aynı parayı ödedi 1250 ama aynı merkezden şikayetleri olanları da gördüm ben de karar veremedim yani ama kontrol seansına git bakalım ne diyecekler bize de sonuçalrını yazarsın.

hayır lazerin sonu iğneli degıl sadece yapankişi cok önemli ayarlar önemli eger hersey dogru yapılırsa iğneliye gerek kalmadan bıtıyor isteyenler gelıp deneyebılır 4 seansta kesın çözüm dıyorum

dün gidip konuştum biz sole bole bi merkezis diyip durdu hatta küçük bir test yaptı bir fikrim olsun die neyse yanakalrım 99 lira boyun 99 lira kollarım 249 kolaltı 19 lira bacaktı gnitaldi dersen fiyat 249la devam ediyo ben sadece bunları yaptırmak istedim yüzüm ve kollarım o bana hazır kampanyadayken koltukaltınıda yaptır dedi bende olur falan dedim merkezin sahibi yaptırmış 5 yıldır da çıkmamaış falan ağda belasıyla ugraşmak istemediğim için kurtuluyimdedim zaten yok olmuyorlar azalıp bir iki tane en son seans bittikten sonra makine artık kalan o bir ik tane tüyü görmüyormuş onlara iğneli lazer yaptırırsın dedi falan bu dediğim fiyatlar 4 seanslık fiyatları toplam yani peşin fiyatlar burası bir kuaför değilde güzellik salonu ne yapsam bilemedim vücut 4seansta bitcek dedi kesin ama yüz için uzayabilir diyo benimde en büyük korkum bu leke işiydi ama kalmıycak die ısrar etti üyelikti sözleşmeydi falan ne biliyim başka yerlerledde konuşiyimmi bilemiyorum valla ne dersiniz kadın bittikten sonrada kesinlikle kalan o bir iki taneye iğneli yaptırmazsan eğer kesiceksin j,ilet ve ağda çımbız yok dedi test yaparken estetisyene sordum kendine yaptırmış sen jiletle o çıkanları alıyorum dedi 1 iki tane falan dedi 1 yıldırda çıkmıyo falan e benle konuşan ole demedi dedim sonra benle konuşan hatun bize merkezin sahibi ole dedi falan dedi estetisyende sen bana bak o ne diyosa ole yap dediler kılları tekrar azdırmamak içinmiş işlem yaptırmamak ben yüzüme emin değilim lekeydi falan ürküyorum ne biliyim ama koltukaltına ne dersiniz deniyimmi ???

merhaba ben de yaptırmak istiyorum am esım ızın vermıyo arastırmıs zararlıymıs kök hucrelerı ölduruyo mus ne yapacagım beeeennnnnnnsenağlama

Canım neresi burası bi araştır öle hemen atlama piyasa da bu işi yapan çok yer var çünkü adıne onu yazmıosan nerde burası söle de bi aynı yerden mi bahsediyoruz bakalım.

Bakırköy- Bahçelievler civarında olan hastanelerden Yaşar Hastanesi mi, Ethica mı yok sa Yaşam Hastanesi mi? Buralarda lazer epilasyona giden memnun olan arkadaşlar bilgilendirebilir mi acaba? Kısa zamanda başlamayı düşünüyorum mutlaka bir hastaneye gidicem fakat hangisi karar veremiyorum. bilmiyorumkismile

Karar veremiorum arkadaşlar..genital için ipl mi alexandrite mi??ayrıca ipl olursa fırsat bu fırsat sitesinde çok güzel indirimler var..biliğorum alex daha etkili ama ipl de zarrsız diorlar ama aynı zmanda çok etkisizmiş napsam??bu arada koltuklatımda çok az kaldı alexle bağdat caddesinde bir yerle..ince tüyler kaldı napsam oryaa devammı etsem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…