Lazer Epilasyon Lazer epilasyon yaptırıp da ''benim tüylerim bitti'' diyen var mı?

bende düşünüyorum kızlarr
izmitte konak tıp merkezinde kampanya var. tüm bacak,kol altı ve tüm bikini 5 seans 1250 tl.
alex kullanıyorlar.
yalnız benim aklıma takılan bi soru var. benim tiroid bezlerim yawaş çalıştığı için hormon ilaçı kullanıyorum bunun etkisi olurmu acaba seansların uzamasını etkilermi.bilgisi olan varsa beni aydınlatırsa çok sevinirim.

hormon ilacı kullanıyorsan bence bir doktora sor, bir sürü para vereceksin bir de ilaçlardan dolayı olmazsa moralin bozulur.

Son düzenleme:
valla teyzem gıdıor tuglerı eskısı gıbı degıl cok az var tabı hala devam edıor seansı bıtmıs degıl sarı sarı cıkıor kıllar vede cok az cıktı senas sonuna kadar bıtermı bılmıorum koltuk altı bıttı hıc cıkmıor 1 2 tel ancaa

tüylerime aşırı takıntım vardır ergenlikten itibaren hep dikkat ettim. hep kökten aldım. epeyce seyrelmiş durumda lazere gidip jilet vurmak istemiyorum zaten seyrek olanlara etki etmez diyorlar. jiletle almak kalınlaştırır diye düşündüm kendime eziyet etmeye karar verdim.
yüzüm içinde epeyce bi süre iğneliye gittim çenemde vardı çok acıdı kaşımada giriştiler ve doktor bi tanıdık felç olma riski var dedi korktum kaşlarımı bıraktım. çene ve bıyıkta epey bu işkenceye katlandım ama siyah noktalar çoğaldı bıraktım. 2 senedir gitmiyorum eskiye döndü çektiğim acı ve paralar çöpe.hiçte ucuza gelmiyor bence.bu tüylerin kurtuluşu yok ya sarışın doğulur yada tüylü birer birey

canım ıpl'in kalıcı olmaıdğını biliyosun dimi...

merhaba ben de yaptırmak istiyorum am esım ızın vermıyo arastırmıs zararlıymıs kök hucrelerı ölduruyo mus ne yapacagım beeeennnnnnnsenağlama

yani canım sence ne kadar doğru? sen araştırdınmı? bence bi araştır... biçok hastalık artık lazerle tedavi ediliyor ve lazer zararlı bişey değil doğru yerde doğru şekilde kullanıldığında...ayrıca ilk kez duyuyorum kök hücreleri öldürdüğünü.. bence eşin nerden öğrenmiş bi sor bir de, sen de doktorlara danış.. gerçek bilgi anca araştırılarak bulunur..öyle şanslıyız ki artık internet var her bilgiye ulaşabiliyor hatta doğruluğunu teyit etmek için alternatifleri kullanbiliyoruz...

lazerde 6 seans gittim. ince tuyler kalıyor seyrekçe. onu da ancak iğneliyle çözersiniz dediler. iğneliye gittim gecen hafta. tek koltuk altıma zor dayandım. diğerini yaptıramadan cıktım geldim. kalana razı oldum artık. ince tuyleri ağdayla almak daha kolay olucak nasılsa

arkadaşlar ben 2 senedir gidiyorum, sokakta yürürken elime bi kağıt tutuşturdular, her şey öyle başladı. Tüylerimde %10 gibi bir azalma var sadece. aman aman kıllı biri de değilim. verdiğim paraya acıyorum, bitirme garantili yere gidiyorum ama artık hevesim bitti. Ya lazer epilasyon olayı yalan ya da gittiğim yer. size önerim pahalı ve seans başına ücretlendirilen yerleri tercih edin. diğer türlü parayı çöpe atmış oluyorsunuz.

canım hangi makinayla yapıldı merak ettim.. hiç kimse bu forumda gerçek lazer cihazıyla yaptırdıysa yüzde 10 gibi bi azalmadan bahsetmiyo yani çok az bi verim bu.biçok kiş az bişey kaldı tüy şeklinde diyo..

yani her yer cihazına lazer diyo ama biçoğu ıpl, bilmeyenler malesef inanıyor. ben lazer için araştırma yaparken spa shr diye bi cihaz buldum ama ıpl olduğunu netten araştırıken öğrenmiştim.aradığımda kadına sordum lazermi diye evet lazer dedi nasıl yani ıpl değilmi türü dedim, o zaman yok yok o da lazer dedi. bilmem anlatabildim mi? gittiğin yerdeki cihaz neydi çok merak ettim cevabını bekliyorum..

ben de 2 ay öncesinde koltukaltıma lazer epilasyon yaptırdım.çok tüylü bir insan olmamama rağmen koltuukaltım genişti ve rahatsız ediyordu beni.ilk seansımı yaptırdım 2 ay olucak nerdeyse ve koltukaltım harika.gittiğim yerden çok memnunum sadece lazer epilasyon üstüne bir yer.tüm vücuduma başlamayı düşünüyorum.

bende cuma günü bıyık için 3.seansıma gidicem
o kadar memnun kaldım ki
işyerinde arkadaşım bile farketti değişimi
daha 3.seansta neredeyse %70 azalma oldu diyebilirim
...

nereye gittin acaba?

2,5 seneye yakın bir zaman oldu lazer yaptıralı. Alexandrite cihazıyla koltukaltı ve genital yaptırdım. 6 seans koltukaltı, 7 seans genital. Koltukaltı % 99 bitti. En son 2009 temmuz ayında gitmiştim. Tek tük çok zayıf çıkanlar olmuştu onlarıda iğneliyle hallettim. Genitalde ise % 90 bitti. Sadece alt taraftlarda ve dudaklarda birazcık kaldı. Sırf o % 10 luk alan için hepsi bitsin diye bir de IPL denemesi yapmak istedim, 5-6 seans ta ıpl yapıldı ama nafile. Kollarımdaki tüyler için de IPL denemek istedim. 8 seans (8 ay ) sonucunda tam bir fiyasko olduğunu gördüm. Tüyler maalesef geri çıktı. Şimdi sil baştan iğneli epilasyona başladım. IPL için harcadığım zamana ve parama çok üzülüyorum. Yaptıracak arkadaşlara belki fikir olur tecrübelerimi paylaşmak istedim.

Son düzenleme:

zaten ıpl yi tavsiye etmiyorlar epilasyon değil diye. ben de alex kullanıyorum. aynı merkezin başka şubesine sordum kıllar incelince cihaz değiştirmek gerekebilir dediler. ama 11 seans hala bitmedi cihaz da değiştirmediler. ark. da aynı eyrde yaptırdı 5 seansta bitti. anlamıyorum bitenlerin nasıl bitiyor? herkes de farklı etki gösteriyor demek ki. yani senin adına bitmesine sevindim tabiki :)) ama 1,5 senedir 7 hafta da bir sürekli gidiyorum. bir de alex zayıf tüyleri daha da güçlendiriyor deniliyor. acaba gittiğim yeri mi değiştirsem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…