Lazer Epilasyon Lazer epilasyon yaptırıp da ''benim tüylerim bitti'' diyen var mı?

İkiside iyi makineler ben ikisinede yaptırdım nd yağ birazdaha acı werici siyah kıl beyaz ten sen alex si öneririm kıl köklerin önemli ilk önce alexle yaptır sonuca bakarsın sonra nd yağ a gecersin canım bacak okadar çok acımıyo hassas bölgeler daha çok acıyor dayanırsın acısına sonucu görünce acıyı unutursun sonuc harika kılsız günler oluyor sewgiler we kolaylıklar :)

ben de ndyag ıle yaptırıorum acıo valla ama dayanıorum yanı kolaltı yapıorum sımdılık 10 dakka falan suruo zaten.. daha cok yenı benımkı 2 seans oldu yarın 3 e gıdıcem 2 ay aralıklı yaptırıorum. sımdılık memnun gıbıyım .. cogu yer dokuldu cıkmıo ama cıkanlarda uzun cıkıo bırkac seans daha devam etcem olmazsa ıgnelıye geccem..

evet ya benimde genital çok acıyor ama koltuk altı iyi kollara dayanıyorum ,ama napim acıya değer valla bu yaz çok rahat ettim benim sadece şikayetim jilet vurulmuş gibi bitek ona çare bulamadım yoksa geneli iyi (

kızım için ne önerirsiniz çok kalın ve sık çıkıyor yaşı 17 acaba erken mi?

Arkadaşlar, Adana'da lazer yaptıranlar, nereleri tercih ettiniz?Ve şu anda fiyatlar konusunda bilginiz var mı? Mesela tüm bacak seans ya da paket olarak ne kadar? Yardım kızlarrrr bilmiyorumkismile

kızım için ne önerirsiniz çok kalın ve sık çıkıyor yaşı 17 acaba erken mi?

canım lazerden önce bi hormon testi yaptır istersen, yani bi jinekolog.a götür, o daha iyi yönlendirir seni, lazeri danışabilirsin

selam kızlar bende aranıza yeni katılanlardanım..

Çok tüylüyüm 21 yaşındayım hayatımın her evresinde bu tüylerim yüzünden sıkıntı yaşadım..Denize giremedim,kısa kollu giyemedim belki herkeste tüy vardır ama benim ki aşırı fazla depresyona sokacak kadar.. :çok üzgünüm:

Demem o ki bu ay lazere başlıycam yada önümüzdeki ay,istanbuldaki en iyi lazer merkezlerinden birini düşünüyorum fiyatı ne olursa olsun tek çekindiğim genital bölgeyi yaptırmak :bbo:O kısmı yaptırırken acı bir yana çok utanıcağımı biliyorum.

Seanslar arası ne kadar sürüyor kızlar mesela ben tüm vücut lazere 1seans girsem 15 gün sonra dökülüyormu kendiliğinden?Döküldüğünde ağda yapmılmış gibi bir izlenim mi oluyor ciltte? Ve ne kadar sürede çıkıyor biri bana cevap verirse çok mutlu olurum..a.s.

arkadaşlar herkese selam...uzun süredir takip ediyorum ama ilk defa yaıorum...yardımınıza ihtiyacım var, eşimin yüz bölgesi için istanbulda tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı? ve hangi cihazı tavsiye edersiniz? merkezin adını özelden de gönderebilirsiniz...şimdiden teşekkürler...

Arkadaşlar ben bacak , koltuk altı ve genital olmak üzere sanırım 5 - 6 kere falan gittim sonra hamile kaldım, doğum, bebek emzirme derken neredeyse 2 yıl ara verdim. Sonuçlarına gelince.

1 - Daha önce bacaklarına ağda da yapsa tavuk bacağı gibi olan, siyah siyah kıl köklerinin gözüktüğü, etek giymeye neredeyse utanan biryidim.

2 - Genitale gelince, daha önce jilet yapmaktan bikini bölgesinin dışına çıkmış kıllar ve ağda bile yapılsa fısır fısır bir ten

VE ŞİMDİ

Bu kadar ara vermeme rağmen neredeyse % 70 azalmış tüyler, onlarda evde kullanılan epilasyon aletlerinin acıtmayan tıraş yapan kısmı ile aldığımda bebek gibi bir ten.

Kızlar bu his benim için hayaldi, şimdi yakında yeniden başlıyacağım.

Şiddetle tavsiye ederim.

nerde yaptırdınız

Arkadaşlar, Adana'da lazer yaptıranlar, nereleri tercih ettiniz?Ve şu anda fiyatlar konusunda bilginiz var mı? Mesela tüm bacak seans ya da paket olarak ne kadar? Yardım kızlarrrr bilmiyorumkismile

ben adanalıyım ilk iki seansımı adanada yaptırdım.bir yer arkadaşımın annesinindi tanıdık kazığı gibi birşey oldu bacak ve genitale 500 ödedim venüstü adı alex le yapmştı.sonra mezoform a gittim ablamda oraya gitti alex yapıyor.nd yagda varmış sanırım ben bıraktm ankarada devam ediyorum bayramlarda gidebiliyorum artık o zamanda lazer yerleri tatilde.ankarada bcak genital kol altı 400 ndyag la yaptırıyorum.turgut özalda da bir yer var arkadaşım gidiyor uyguna yapıyorlar kliteli bir yer.arkadaşm iki seans gitt sanırım.sorup öğrenirim.mineye gitme derim cihazları çok eski yanan kişi çok bitmeyen çok orda.

öncelikle hormon testi yaptır derim bende 22 yaşındayım hormon zannettim çıkmadı gerçi.lazere 6 seans gittim dahda devam ediyorum sonuç alıyorum.gittiğim sürece jilet yapıyorum hep temiz gezdim önceden üç güne bir yapıyordum benm bugün alayım arına çıkardı.şimdi haftaa bir yapıyorum.kimi yerler jilet yapma diyor ama cihaz yapan kişilere göre farklılık gösteriyor canım.kolay gelsin

Ben koltukaltı için 8 seans gittim lazer epilasyona, tüylerim çok ince olduğu için uzadı seanslar.
Ama bitti şuanda max. 2-3 tane tüy var onlarıda ben bakınca bile göremiyorum düşünün o kadar ince..

ben de düşünüyorum da zararları konusunda emin olamadım..

lazere giderken tüylerin çıkmış ya da çıkmamış olmasının önemi var mı kızlar?

ben de düşünüyorum da zararları konusunda emin olamadım..

lazere giderken tüylerin çıkmış ya da çıkmamış olmasının önemi var mı kızlar?
benim doktorum 3-4 gün önceden almamı söylüyor jiletle alındığı için tüyler hafif çıkmış oluyor
lazerden hemen önce tüylerin alınması cildi hassaslaştırır ve tüyler alınmazsa deri üstünde kalan tüyler yanarak acı verir ve lazer enerjisini emerek kıl köküne yeterli enerji gitmesini engelleyerek lazerin etkisini azaltır diye okumuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…