- Konu Sahibi VAZGECILMEZIM
-
sadece bacağıma denettirdim ama bi polikliğin kampanyası var yarın bitecek o kampanya onlar da alex yapıyolar ama doktor nd yag da yapıyorz falan demişti orda galib çok dikkatsizim tam anlayamdm galiba iki makinaları da var yarın doğru düzgn öğrencem ama hangisiyle yaptırym benimkiler siyah ama çok kalın diilmiş ndyag daha iyi sonuç verirse ben ona nası dayanıcam çok acı verdi ya 55le yapıyorum dedi o ısısı heralde bilmiyorm
kızım için ne önerirsiniz çok kalın ve sık çıkıyor yaşı 17 acaba erken mi?
kızım için ne önerirsiniz çok kalın ve sık çıkıyor yaşı 17 acaba erken mi?
nerde yaptırdınızArkadaşlar ben bacak , koltuk altı ve genital olmak üzere sanırım 5 - 6 kere falan gittim sonra hamile kaldım, doğum, bebek emzirme derken neredeyse 2 yıl ara verdim. Sonuçlarına gelince.
1 - Daha önce bacaklarına ağda da yapsa tavuk bacağı gibi olan, siyah siyah kıl köklerinin gözüktüğü, etek giymeye neredeyse utanan biryidim.
2 - Genitale gelince, daha önce jilet yapmaktan bikini bölgesinin dışına çıkmış kıllar ve ağda bile yapılsa fısır fısır bir ten
VE ŞİMDİ
Bu kadar ara vermeme rağmen neredeyse % 70 azalmış tüyler, onlarda evde kullanılan epilasyon aletlerinin acıtmayan tıraş yapan kısmı ile aldığımda bebek gibi bir ten.
Kızlar bu his benim için hayaldi, şimdi yakında yeniden başlıyacağım.
Şiddetle tavsiye ederim.
Arkadaşlar, Adana'da lazer yaptıranlar, nereleri tercih ettiniz?Ve şu anda fiyatlar konusunda bilginiz var mı? Mesela tüm bacak seans ya da paket olarak ne kadar? Yardım kızlarrrr bilmiyorumkismile
selam kızlar bende aranıza yeni katılanlardanım..
Çok tüylüyüm 21 yaşındayım hayatımın her evresinde bu tüylerim yüzünden sıkıntı yaşadım..Denize giremedim,kısa kollu giyemedim belki herkeste tüy vardır ama benim ki aşırı fazla depresyona sokacak kadar.. :çok üzgünüm:
Demem o ki bu ay lazere başlıycam yada önümüzdeki ay,istanbuldaki en iyi lazer merkezlerinden birini düşünüyorum fiyatı ne olursa olsun tek çekindiğim genital bölgeyi yaptırmak :bbo:O kısmı yaptırırken acı bir yana çok utanıcağımı biliyorum.
Seanslar arası ne kadar sürüyor kızlar mesela ben tüm vücut lazere 1seans girsem 15 gün sonra dökülüyormu kendiliğinden?Döküldüğünde ağda yapmılmış gibi bir izlenim mi oluyor ciltte? Ve ne kadar sürede çıkıyor biri bana cevap verirse çok mutlu olurum..a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?