Lazer Epilasyon Lazer epilasyon yaptırıp da ''benim tüylerim bitti'' diyen var mı?

Ben 10 Seans gittim canım :kedi:
Gitti bürsürü paracıklarm ama şuanda çok rahatım sositososito
Bende beyaz tenliydim ve kaln siyahtı koltk altm kafamçokkarıştı
Keşkem genital bölge içinde gidebilsemm :delphin
:

arkadaşlar merhaba
bende yeni üyeyim
genital bölgeme lazer yaptırmayı düşünüorum ama çok utanıorum
bide kesin sonuç alamazsam iice battım
ince ya da seyrek çıkmasına razıyım ama yüzümü kızartıp nasıl gösterecem onu düşünüorum
ve ben malesef ne ağda ne makinanın acısına dayanabiliorum
küçükken sıcak su dökülmüştü sanırım o yüzden
eğer bilig verirseniz çok mutlu olurum
bide kayseride lazer yapan bi yer var mı yaptıran var mı?

Ben alt bacak için alexandrite lazere 5-6 seans baya aralıklı, düzensiz gittim ve çok az kaldı.Bacak üstü için 3 kere gittim.O da iyi..Alttan daha çabuk etki gösterdi üstte.Bacakta tavsiye ederim lazeri. Ama yüz için ve ya kolda kıllar çok koyu olmadıkça etkisiz kalıyor..

arkadaşlar ben de 3 seans gttım lazere ..tüm vücut gıdıyorum ve etkısını görmeye başladım...

genıtal bölge ıcın çekınen dilan -38 arkadaşım bende aynen senın gıbı hem makına acısına dahı dayanmıyordum hemde o bölgeyı nasıl yapırcam dıye düşünuordum..ılk sefer bacaklarım titredı dıyebıırım ama onlar okadar rahatkı alışık oldukların da o rahatlık sızede gecıyor.sonra gayet rahat yaptırıyorum ayrıca acı cook cok az..
herkese şiddetle tavsıye ederım....

Göbek bölgesine gidiyor musun acaba? bilmiyorumkismile

kızlar genital için korkmayın bence ben genitale başlamadan önce hep jiletle alıyordm epilasyn aleti kesnlikle kullanmadım
ama korktuğunuz kadar acı olmuo sadece cihazına göre değişiklik gösterioo hissettiğinz acı

jilet yapınca çoğalıyor tabi, sertleşiyor. benim nacizane tavsiyem gitmeden bir gün önce mümkün olduğunca kısalt ama jiletle değil, makas falan.
bir de üzülme o 2 seansı da vaktinde yaptırsaydın da bitmeyebilirdi. ben de çok düzensiz aralıklarla yaptırıyorum. düzenli yaptırdığım bir dönem de olmuştu. bana sonuç aynı geliyor.

selam cnm
ben yüzümden 10 seans gittim ama lazerle bitmedi ve bitmezde
lazerin sonu iğneli epilasyon
ancak bu şekilde tamamen ve kesin kurtulursun

kesinlikle katılıyorum size..ama iğneli yapan da bu işin ehliolmalı.araştırarak gidin..eğer doğru yapılırsa iğnelide kesin sonuç alırsınız.tüy ve cilt rengi hiç farkmez yazın da uygulanabilir.

İğneli epilasyon uygulamasında göğüs uçlarının, vücudun diğer bölgelerine göre daha az acıması doğrudur. İlave bilgi vermem gerekirse en fazla acı hissedilen bölgeler dudak ortası,el ve ayak parmak üstleri, elin üstü, diz, dirsek, bel bölgeleridir.

dekoltede de baya acıtıyor aslında:yerimseniben

Ankara'da olupta lazer ile tüy sorunumu tamemen çözdüm diyenler (özellikle yüz ve kol için) lütfen paylaşımda bulunabilir mi?

kıslarrrrrrrrrrrrrrr esmerim ve kalın sert kıllarım var benim..3.seasnım olduu kolaltı,göbek,genital...okdr azaldı inceldiki inanın şimdi bırakıp gitmesem hiç zararı olmas:)inanamadım sonuca çok memnunum her agda zamanı aglardım sinirlerim bozulurduuu şimdiiii kedi tüyü gibilerrr..en fazla 2-3 seasn daha gidip tamamen bitircem..sürekli temiz kalmak çok güzel bşymiş yaaaaaaa:)ve ben çok esmerimmmm ondan 5-6 seasnı bulcak tamamen bitmesi..eger kumral yada sarışınsaınız beyaz teniniz varsa eminim 3 en fazla 4.seasnta biter:)genitalde dudaklarda hala sert olan bazı kısımlar var o da en geç cevap veren yer oldugu içinmiş:)ah ah buna bile çok şükür valla ne halden nsl oldular inanamıyorum:)bir kıl kökünden 3-4 tane çıkıyoduuu şimdii yoklar:)bacaga daha yeni başadım ilk seasnıma gittim..bakalım doktor ilk seansta bacakta büyük deişiklik oluyor dedii:)yüzüme 1 senedir gidiyorumm... yüzçok ugraştıryorrrr çok gec cvp veriyorr cenemdeki sertler inceldi bide favori kısımlarım azaldııı ..ama 1 sene ddaha gitmem gerekecek gibime geliyor..bide yüzüme agdaya gidiyor gibi düşünüyorum bitmese bile 2.5 ayda bir gidiyorumm sürekli temiz kalıyor o açıdan memnunum...kısacasıı vucutta çok kısa sürede süper sonuç alacagınızdan eminim kıslar keisnlikle gidin:)alexsandre makinaya gidyorummmm yüz içinde diyot:)

Son düzenleme:
ya ben 6 seans gittim genital bölge için her seferinde jiletle aldılar bu yüzdenmi bilmiyorum pek bi faydasını görmedim 1sene boşu boşuna uğraştım sadece bi kökten 3 falan çıkıyodu o düzeldi onun dışında pek bi fark yok şimdi düzgün bi yer bulup gitmeyi düşünüyorum istanbul avrupa yakasında gidipte memnun kaldım dediğiniz bi yer varmı ?

cnmm bende gitmeden 4 gün önce jiletliyorum..bbakayım belki bu seasn daha jilet yapmadan giderim..ayrıca doktora sordummm dediki daha iyi görür makina bi zararı olmaz jiletlemenin yeterki zamanını aksatmadan gelin yoksa kıl kökleri güçlenmeye başlar demişti:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…