- 20 Temmuz 2007
- 4.227
- 655
- 723
- Konu Sahibi VAZGECILMEZIM
-
ya arkadaşım bende yeni başladım gerçekten bitiyormu peki sen ne kadr gittin kaç seansta bitti ve toplamda ne kadr sürede sonuca ulaştın bende yeni olduğum için acaba doğrumu yaptım başlamkla yanlışmı diye düşünüp duruyorum cumartesi günü ilk seansıma gittim genital ve koltukaltı olmak üzere alexle çalıştılar beyaz ten siyah kalın kıllarım var bakalım ne kadrda netice alırım bitmemesinden çok korkuyorum boşa para ve hayal kırıklığı yaşamak istememm
arkadaşlar ben de 3 seans gttım lazere ..tüm vücut gıdıyorum ve etkısını görmeye başladım...
genıtal bölge ıcın çekınen dilan -38 arkadaşım bende aynen senın gıbı hem makına acısına dahı dayanmıyordum hemde o bölgeyı nasıl yapırcam dıye düşünuordum..ılk sefer bacaklarım titredı dıyebıırım ama onlar okadar rahatkı alışık oldukların da o rahatlık sızede gecıyor.sonra gayet rahat yaptırıyorum ayrıca acı cook cok az..
herkese şiddetle tavsıye ederım....
bende 4 seans kadar gittim.bitti bile diyebilirdimki yine çıkmaya başladı ama çok az ve çok ince.kadın zaten söylemişti 2 seans daha gelmelisin diye. ihmal etmeseydim keşke.kızlar ya şimdi ben bunlar kalınlaşana kadar jiletmi yapmak zorundayım?? ya çoğalıp eskiye dönersee((
selam cnm
ben yüzümden 10 seans gittim ama lazerle bitmedi ve bitmezde
lazerin sonu iğneli epilasyon
ancak bu şekilde tamamen ve kesin kurtulursun
arkadaslar gögüs ucuna epilasyon yaptıran varmı ???
İğneli epilasyon uygulamasında göğüs uçlarının, vücudun diğer bölgelerine göre daha az acıması doğrudur. İlave bilgi vermem gerekirse en fazla acı hissedilen bölgeler dudak ortası,el ve ayak parmak üstleri, elin üstü, diz, dirsek, bel bölgeleridir.
benım bıtmedııı yaa
tuycuk seklınde 2 yıl olduy nerdeyse
benım bıtmedııı yaa
tuycuk seklınde 2 yıl olduy nerdeyse
ya ben 6 seans gittim genital bölge için her seferinde jiletle aldılar bu yüzdenmi bilmiyorum pek bi faydasını görmedim 1sene boşu boşuna uğraştım sadece bi kökten 3 falan çıkıyodu o düzeldi onun dışında pek bi fark yok şimdi düzgün bi yer bulup gitmeyi düşünüyorum istanbul avrupa yakasında gidipte memnun kaldım dediğiniz bi yer varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?