- Konu Sahibi VAZGECILMEZIM
-
bende 4 seanstir ipl epilasyon yaptiriorum.kol alti,bacak ve bikini bolgeme.cok acimasina ragmen:bbo: iyi sonuclar almaya basladim.ustelik tuylerim cok yogundu.beni cileden cikariolardi mafoldumben ustelik artik seans aralarini minumum 2 aya fln cikardik.ben cok memnunum cok iyi sonuc aliorum.umarim bi kac seans sonra tamamen kurulurum kizlar hihoyyyt
aylardır sizin deneyimlerinizden faydalanıp kendim hiç paylaşmıyordum bu bencilliğe bir son vereyim artk dedim..
ben yaklaşık 9 seans lazer yaptırdım k.altıma ve artık sadece tüyler kaldı.ilk 4 seansı ıplle yaptrdım memnun kalmayınca başka merkezde diod a geçtim.son gidişimde artık kalanlar için iğneli yaptırın dendi bana.
bu süre içinde sizler gibi bende endişeli günler yaşadım. 6.seanstan sonra lazer yaptırmadan önceki haline dönmüştü hatta.sebebi de kılların uyuma evreleri olurmuş.ama devam ettikçe sonuçlar mükemmeldi. bu arada koltukaltı kararmasından şikayetçiyseniz benim gibi bembeyaz bebek gibi bi teniniz olacak benden demesi..
hepinize tavsiye ederim kesinlikle..
şimdi genitale başlycam ama sizlere bir sorum olcak..en son teknoloji olan lazer geminiymiş ve hem daha etkili hem de daha az seansta sonuçlara ulaşılabiliyormuş. ama daha maliyetli tabi. araştırdğım merkezlerde genitale 150 denirken gemini için fiyat 250ye fırlıyor. aranızda gemini tecrübesi olan varsa bana yardımcı olabilir mi?..
hepinize teşekkürler şimdiden..
AHH BENDE YAPTIRMAK İSTİYORUM AMA KESİN BİTSİN BİDSAHA HİÇ ÇIKMASIN YA NE OLURDU BEEE:kedi:
sevvalcim evet artık belirsiz bir siyahlık var yani eskiden yazın kollarımı bile kaldıramazdım kıl olmadığı halde varmış gibi dururdu ama şimdi kalan tüylerle bile gönül rahatlığıyla kaldırabiliyorum kesinlikle büyük rahatlık bide lazer seansların sonrasında ve kıllar bitince de arada bir bepanthen kullan pırıl pırıl yumuşcık olur k.altın
herkese merhaba..
benim çenemde çok sert ve siyah kıllar vardı.ilk seanstan sonra yaklaşık 2 ay sonra 2.seansa gittim, çünkü tümü ancak o zaman çıkmıştı.zamanla seanslar arası mesafe giderek arttı.şimdilerde 6-7ayda bir önemli günlerden önce gidiyorum ya da süreyi uzatıyorum.
Tüylerimde incelme oldu mu? evet. hatta bir kaç tüyüm sapsarı oldu. ayva tüyüne nazaran daha sertler ama sarardılar basbayaa..ancaaaakkk...bitmiyooooorrrr....
ben de benim tüylerde bir problem var zannediyordum..
arkadaşlaar ben bugün Ankara'da bikaç yere gidiim iğneli soriim dedim, kesin kararımı wermiştim lazer yaptırmicaktım iğneli istiodum, girdiim 3. yerde her 2si de wardı.
kadın beni 10dkkda ikna etti lazere, hemen de yapıwerdi yani ilk seansımı bugün oldum ama hata mı ettim yaaa, ordaki herkes yaptırmış güyaa baktım süperdi bacaklarııama belki de yeni almışlardı bilmiorum...Kızılay Karanfil'de yeri..
bi de memnun kalmazsan ben yine ücret bile almam iğneli yaparım sana, tmm iğneli kesin ama bu da kesin dedi we iğneli küçük alan için ii, bacakta çok sabır gerektirir uzun sürer we hemen hemen lazerle aynı fiyata gelir dedi öle ikna oldum ama 4.5. seans bi olsun duruma göre iğneli yaparm dedi, seans başı 300tl wericem yaa 1.500 werdikten soraaa ohooo ona hiç bulaşmadan direk bidakine sen bana iğneli yap en iisi mi desemm
bu arada Diode cihazı kullanıo, ben ne esmer ne beyazım, buğday tenliyim, kıllarım da ne çok sert ne de çok ince.. tam aradayım yani, acıdı ama ben dayanabildim, acısı sorun diil benm için, 2 şer kere geçti aynı yerlerden pff çok kararsızım yaff :S:S:S önerisi olan war mııı?
arkadaşlaar ben bugün Ankara'da bikaç yere gidiim iğneli soriim dedim, kesin kararımı wermiştim lazer yaptırmicaktım iğneli istiodum, girdiim 3. yerde her 2si de wardı.
kadın beni 10dkkda ikna etti lazere, hemen de yapıwerdi yani ilk seansımı bugün oldum ama hata mı ettim yaaa, ordaki herkes yaptırmış güyaa baktım süperdi bacaklarııama belki de yeni almışlardı bilmiorum...Kızılay Karanfil'de yeri..
bi de memnun kalmazsan ben yine ücret bile almam iğneli yaparım sana, tmm iğneli kesin ama bu da kesin dedi we iğneli küçük alan için ii, bacakta çok sabır gerektirir uzun sürer we hemen hemen lazerle aynı fiyata gelir dedi öle ikna oldum ama 4.5. seans bi olsun duruma göre iğneli yaparm dedi, seans başı 300tl wericem yaa 1.500 werdikten soraaa ohooo ona hiç bulaşmadan direk bidakine sen bana iğneli yap en iisi mi desemm
bu arada Diode cihazı kullanıo, ben ne esmer ne beyazım, buğday tenliyim, kıllarım da ne çok sert ne de çok ince.. tam aradayım yani, acıdı ama ben dayanabildim, acısı sorun diil benm için, 2 şer kere geçti aynı yerlerden pff çok kararsızım yaff :S:S:S önerisi olan war mııı?
kızlar ya okudukça karar veremiyorum bi türlü lazerin cinsine konuştuğum yer diod yapıyo bana izmirde merkez önerebilir misiniz tecrübeye ihtiyacım var
ben kendi adıma hem zaman açısından hem acısından hemde izlerinden tereddüt ettiğim için iğneliyi tercih etmiyorum.. lazerden sonra kalan ince ve az tüy için iğneliye gideceğim sadece..
ben kendi adıma hem zaman açısından hem acısından hemde izlerinden tereddüt ettiğim için iğneliyi tercih etmiyorum.. lazerden sonra kalan ince ve az tüy için iğneliye gideceğim sadece..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?