- Konu Sahibi VAZGECILMEZIM
-
arkadaşlar,
ben nd yag cihazı kullanan ve işlemi bizzat yapan doktorla görüştüm..
kesin söyledıgı sey şu; piyasada çok kandırmacalar oluyor.
1. kesınlıkle tamamen bitmesi mumkun değil.incelir azalır, çıkma süresi uzar.
2. en iyi sonuç alınan bölgeler; alt bacak, kolaltı ve genıtal.
3. en ıyı sonuc alan kişiler, tuy degıl de sert olan kıl denılenler..yani çok kıllı olanların (hani erkek gibi kılları olanlar; aslında şanssızlar ama şanslılar, onlar daha çok başarı alırmış) kurtulması daha mumkun.
4.hele hele bıtme garanıtılı yerler tamamen fıyasko, böyle bır garantının mumkunatı yokmuş(mantıken de haklı gibi..) para tuzağı onlar dıyor.
Mesela ben üst bacak yaptırıyorum, orda bıle hepsını taramıyor, şu en üst yan kısımlar varya, daha inceler(kalçaya doğru) bunlar bıtmez dıyor ve yapmıyor.Göbeğe de yaptırdım ama çizgideki sertlere yapıyor, yandaki ince tüylere boşuna yaptırırsın dıyor.
Aslında canım çok sıkıldı, ama adam samimi de geldi, insanlar size evet hepsine yapalım bıter dıyorlar ama ben sana açık ve gerçekleri söylüyorum dedi((
gittigim merkezde herzaman elemen degişiyor bı yapan bıdaha yapmadı enson yapan tuglerın daha tam cıkmamış bekleyelım dedı oysa ben o cıkmayanları bıttı sanıyordum bekledım meger onlarda cıkıyormuş şimdiye kadar gıttıgım seanslar hep boyle yarım yamalak olmuş şimdi bunun cezasını nıye ben cekıyorum orda yapanların suçu degıl mi bu?guzellik uzmanı arkadaşım sız boyle bı durumda müşterıden yana olur boşa gecen seansların hakkını verırmıydınız en azından 1-2 seans üçretsiz olmalı dıye duşunuyorum nolcak şimdi?
kızlar bu lazer ısınde bence paket actırmak en ıyısı bastan paranı verıyosun seans seans para odemek zorunda kalmıyosun ve sana bıtene kadra dıye bı temınat verdıklerı ıcın omur boyu bıtmesede omur boyu gıtme sansım var dıyeceklerı bırsey yok ama 3 - 4 sene devam edınce bıttıgını soyleyen tanıdıklarım var bende gıdıyorum 2 seneyı gectı cıkmayan yerlerım var o yuzden para tuzagı dıye duusnmeyın gercekten bıtıyo .seans seans odeyenler ıcın soyluyorum o para tuzagı olabılır yanı o sekılde dusunebılırsınız gıtmeye karar verernler ıcınde fıkır olsun seans olarak degıl paket actırıp tpoluca odeyın hanımlarrahat edersınız ben oyle yaptım cıtıkca gıdıyorum para odemıyorum artık odememı bastan yaptım cunku sevgilerr
ilk bakışta mantıklı gibi gözüksede ne kadar ödediğin önemli tabii. Birde bu seanslar yıllar sürecekse ve bu arada lazer salonu kapanır , iflas eder, sahibi vefat eder ne bilim herhangi bir nedenle yani o zaman bir sigortası varmı peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?