Lazer Epilasyon Lazer epilasyon yaptırıp da ''benim tüylerim bitti'' diyen var mı?

delura cnmmmm üzüldümmm keşke işe yarasaydı..bak bennnn yüzüme gidiyorum 4. seasnım olcak ve şimdii sonuçlarını almaya başladım öyle oluncadaaa..genital ve koltuk altına gitcemmmm yarın gidip fiyat konusunda konuşcamm....tüysüz olmasadaaaa eskisindennn daha iyi olacagı kesin...

Bende ilk önce genitalle we dudak üstüyle başladım sonra k. altı göbek cizgisi sonra alt bacak sonra üst bacak çokda memnunum azalmalar war gözle görülür haziranın başında yaptırdım her yeri hiç almadım jiletle bacaklarımda k. altımda çıkmadı genitalin alt kısımlarında çıktı oda normal çok süper bişey bu lazer herkez yaptırsız kkılsız günler herkeze sewgileropuyorumnanaktan

benim bitti sayılır arkadaşlar. lazerli epilasyona yaklaşık 6 aydır evam ediyorum. kolaltımda bitti sayılır,tek tük kaldı. o da 1-2seansa biter. benim gittiğim yer bitirme garantili bir yer.sonuç alıyorum.
ama bu hormonlarla ilgili birşey olduğu için herkesde aynı sonucu vermeyebiliyor. bu süreç çok uzayabiliyor. çünkü ilk önce kalın olan tüyler meydana gelmesi sağlanıyor,sonra bunların köklerine müdahele ediliyor,seans uygulandıkça kıl kökleri zayıflatılıp,kök kurutuluyor ve dokunduğunuzda düşüveriyorlar.tabi bunun yanısıra küçük tüyler de ortaya çıkıyor.o zaman noluyoo,seans uzuyooo.. kolay gelsin arkadaşlar..sengözlerimebaksanab

ben tüm vücuda gidiyorum 5seans oldu 2ay arayla gidiyorum gidene kadar iyi ama 2ayı geçince uzuyor yüz bölgesinede 2 senedir başlamışım henüz tamamem bitmedi zamanla yüzüm çok kötü çıkıyor yani ben bu lazerden bişey anlamadım girdik bi yola bakalım sonu nerde bitcek

arkadaşlar,

ben nd yag cihazı kullanan ve işlemi bizzat yapan doktorla görüştüm..

kesin söyledıgı sey şu; piyasada çok kandırmacalar oluyor.

1. kesınlıkle tamamen bitmesi mumkun değil.incelir azalır, çıkma süresi uzar.
2. en iyi sonuç alınan bölgeler; alt bacak, kolaltı ve genıtal.
3. en ıyı sonuc alan kişiler, tuy degıl de sert olan kıl denılenler..yani çok kıllı olanların (hani erkek gibi kılları olanlar; aslında şanssızlar ama şanslılar, onlar daha çok başarı alırmış) kurtulması daha mumkun.
4.hele hele bıtme garanıtılı yerler tamamen fıyasko, böyle bır garantının mumkunatı yokmuş(mantıken de haklı gibi..) para tuzağı onlar dıyor.
Mesela ben üst bacak yaptırıyorum, orda bıle hepsını taramıyor, şu en üst yan kısımlar varya, daha inceler(kalçaya doğru) bunlar bıtmez dıyor ve yapmıyor.Göbeğe de yaptırdım ama çizgideki sertlere yapıyor, yandaki ince tüylere boşuna yaptırırsın dıyor.

Aslında canım çok sıkıldı, ama adam samimi de geldi, insanlar size evet hepsine yapalım bıter dıyorlar ama ben sana açık ve gerçekleri söylüyorum dedi((

Lazerle asla tÜylerınız bıtmez geÇ Çıkar bıttı sanarsınız...tamamen bıtmesı ımkansız ...5/10 sene sonra yenıden Çıkacaklar bunu bılıyormusunuz

helal olsun doktora. Hala böyle dürüstl insanlar olduğunu gördükçe iğneli epilasyonun propagandasını yapma azmim artıyor doğrusu..

slm kızlar herkesin teni ve kıl yapısı farklı o yüzden bazı kişilerde tamamen biteceğine inanıyorum;bazı yerlerde tek tük tüyler kalabilir bunlar normaldir ve eskisi gibi olmasından'da çok çok iyidir mucize beklemeyin kaydirigubbakcemile5

sen kac gunde bı gıdıyodun yaptıkları sey cok sacma olmus keske oncelerıde bıraz gecıktırseydınde anlasaydın bakalım ne kadarı cıkıyo dıye sımdı bende supelendım cunku bende 10 aydır gıdıorm 1ay seans 1ay rotuş seklınde en fazla 1 ay 5gun falan gecıkıo bu sefer bıraz gecıktırıyım bakalm ne kadarı cıkıcak cunku 2ay daha kaldı ve daha var 10ayda bu kdr ıse yaradysa 2ay dha gıtsem tamamen bıtcegını sanmıorm yınede faydasını gormedım dıyemem.. dedgm gbı bence sana karsı yaptkları bu hatayı telafı etmelıler arkadasm kac seansı yanls uyguladılarsa o kadar ucretsız talep et sende.. neden bosa para verms olcksınkı hem?

ben kesinlikle memnunum gittiğim yerden açıklamaları uzmandan dinlemenizi tavsiye ederim.yüzde 20 mutlaka kalır sıfır olmaz :)

Ben 8 seans yüzüme lazer yaptırdım. ılk senasta çok yanma olsu yüzümde ve kızarıklık hatta kabul tuttu. Ben bu iz kalır geçmez diye düşündüm ama 3. gün tamamen düzelmişti sonuç mükemmeldi o kadarını beklemiyodum. Hem kıllar 10 gün içinde tamamen döküldü hemde cildime bile yaradığını gördüm. Sonraki senaslarda ise durum değişti. 5. seansa gittiğimde kardeşimin düğünü var demiştim sohbet arasında.. Uygulamayı yaptıktan sonra hiçbir şekilde dökülme falan olmadı. Gidip söylediğimde düğününüz var diye düşük kullandık dediler yanma olmasın diye. Bana neden sormadınız dedim en azından fikrimi alabilirdiniz.Kaldı ki düğün tarihine epey vardı gittiğimde. Sonraki senasların hiçbirinden memnun kalmadım. Bence epilasyon merkezleri uzun sürmesi için dozunu düşük tutuyor. Diğer yaptıranlardan da gözlemlediğim budur. ayrıca en son gittiğimde makinelerini yeniledikleri için daha az bölgeye daha fazla para talep ettiler. Böyle rezillik var mı bilmem.. Bu gün başka bir yerle görüşmeye gidicem. ınşaalah doğru düzgün bir yer bulabilirim. bursada yaşıyorum tavsiye edebileceğiniz bi yer varsa sevinirm.. sevgiyle kalın..

vaşlla kıslar ben yüzüme gidiyorum lazere...4 senasıma gitcemm haftaya...çenemdekiler sert kıldı diger yerler ince...şunada yani 3 seasnımdan sonra çenemdekiler baya inceldii hiç almadımmm 4 seansıma gitcem belli bile olmuyolarrr sanırımm 2-3 seasnta ayva tüyü gibi olcaklar...ben zaten tamamaen bitsin demiyoru ayva tüyleirne razıydım öylede olcak inş..doktorrr 7.seansta biter dediiii sanırım dedigi gibide olcak:)hem tğylerimde gördügüm incelme azalmadan dolayı hemde doktorun dedigi sıralarda bitcegini anlamamdan dolayı kolatı göbek genitale başlıycam bu ay:)onlardanda memnun kalırsam bacak ve kollara sıra gelcek:)bi görseydim kılsız tüysüz günleri:)

kızlar bu lazer ısınde bence paket actırmak en ıyısı bastan paranı verıyosun seans seans para odemek zorunda kalmıyosun ve sana bıtene kadra dıye bı temınat verdıklerı ıcın omur boyu bıtmesede omur boyu gıtme sansım var dıyeceklerı bırsey yok ama 3 - 4 sene devam edınce bıttıgını soyleyen tanıdıklarım var bende gıdıyorum 2 seneyı gectı cıkmayan yerlerım var o yuzden para tuzagı dıye duusnmeyın gercekten bıtıyo .seans seans odeyenler ıcın soyluyorum o para tuzagı olabılır yanı o sekılde dusunebılırsınız gıtmeye karar verernler ıcınde fıkır olsun seans olarak degıl paket actırıp tpoluca odeyın hanımlarrahat edersınız ben oyle yaptım cıtıkca gıdıyorum para odemıyorum artık odememı bastan yaptım cunku sevgilerr

ilk bakışta mantıklı gibi gözüksede ne kadar ödediğin önemli tabii. Birde bu seanslar yıllar sürecekse ve bu arada lazer salonu kapanır , iflas eder, sahibi vefat eder ne bilim herhangi bir nedenle yani o zaman bir sigortası varmı peki?

önce ödemeyi söyliyim .farklı dönemlerde yapmıstım ben toplu tam olarak ne kadr tuttu bılmıyorum .bakın mesela ben sadece bıyık ıcın bıtene kadra 60 tl verdım ama benım bırcok arkadasım seans bası 60 tl verıyo koltuk altı ıcın (kısıye gore 150 250 arası degısıyo )ben 150 tl verdım arkadaslarımdan seans bası 100 tlye gıdenler var bu bana cok sacma geldıgı ıcın bunu tavsıye ettım .tabıkı gıdecegınız yer cok onemlı iflas konusu sans meselesı bı sıgortası yok ancak bastan konsursanız ıste sonucta onlar nasıl bızden bı garantı ıstıyo bızde boyle bırseyı yapabılırız nasıl garantı verıyosunuz dıye bu donem ıcınde sırkete bırsey olursa vs vs .ben soyle dusundum o sekılde devam ettım benım gıttıgım yer tek bır yer degıl bırcok bayısı var ve cokta musterısı var bu sebeple orayı tercıh ettım ıflas konusunuda sansa bıraktım tabıkı .bacak bıraz pahalı o yuzden toplu vermek garantı acısından sorun olabılır ama bence en azından bıyık veya koltuk altı ıcı seans basına para vermek cok sacma kendı fıkrım tabıkı yenı baslaayacak olanlarada fıkır olsun ıstedım sevgıler

valla bende bulundugum yerde paket olarak topluca ödemek istedimm bi kaç yere gittimm bana paket adı altında alıyorlarr paranızı sonradaaaa hiç bi faydasını görmüyorsunuz dediler..bide pakette bitene kadar diyolar yaaaaa yinede seasn ile sınırlandırıyorlar..8 seans yada 10 seasn gibi...madiid açıdan daha uygun geliyor tabii.ama ben seasn başı veriyorummm ..artık parasınıda geçtim sonuc alayım o daha önemli:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…