Lazer Epilasyon Lazer epilasyon yaptırıp da ''benim tüylerim bitti'' diyen var mı?

bıde kadın dogumcuya gıdıp test yaptırcam hormonbozukluugumu var acaba

ben lazere başlamadan önce kadın doğuma gittim, o da hormon dengesizliğin varsa bile erkek tipi kıllanman olmadığı için (sakal vs) sana herhangi bir ilaç başlamayı istemiyorum ileri dönemde gebeliği önleyebilir demişti:sinifsinif:

gebelık engelımıı ya sakal erkek gıbı yokda buaralar 2 tane peydahlandı sorma yaa

evet canım.. çünkü hormon dengesizliği için doğum kontrol haplarıyla tedavi başlıyorlar.onlarda yumurtlamayı baskılıyor.ileride kısırlık riski taşırmışız yanimafoldumben

bende de erkek tipi kıllanma yok, üst bacaklarımda, göbeğimde, belimde kıllanma başladığı için ve de kökten aldığım tüylerim çok hızlı uzadığı için başvurmuştum:kedi:

geçen yılda bu sebepten gitmiştim başka bi dr.a adam yasmin adlı ilacı verdi, hergün adet olur gibi kanamam oldu üstüne bide:çok üzgünüm: bende bırakmıştım ilacıfisfisfis

yok kızlar kendi adıma konuşuyorum ben lazerle çare bulamadım iğneyi denedim cık olmadı artık vazgeçtim 15 seans sonunda kendi işimi kendim hallediyorum YETER ARTIK yaaaaa offff kurtulamıycaz galiba yeni teknolojiler ne zaman çıkar acaba:Saruboceq:

pekı bu seasnslardan sonra kıllarınız tuy olmustur ve emınmkı azalmalar da olmustur sız bıraktıktan sonra kendım aldım dıyorsun ya ozaman ılkk halı gıbı mı cıkıyor yoksa gene lazerden sonraazaldıgı seklıylemı cıkıyor

şuan aynı çıkıyor canım yani azalmış tüy haliyle ama güneşte öyle bağırıyorlardı ki bu kadarınada şükür kesinlikle gitmiycem artık.lmaz:

ben değil ama teyzem yıllardır kıllarına savş açmış ne çıktıysa denemiş biri olarak resmen teyzemin kıllarına eniştem servet dökmüştür.sonunda lazerle kesin çağre buldu her yerine yaptırdı gerçekten hiç çıkmıyor.

Valla cok incelsin hic yokmus gibi gözüksünde bitip bitmemesi önemli degil, tek tükleride elimle kopartiveririm:)

şuan aynı çıkıyor canım yani azalmış tüy haliyle ama güneşte öyle bağırıyorlardı ki bu kadarınada şükür kesinlikle gitmiycem artık.lmaz:

senden guc aldım canım kadın 8 seansta kesın bıtcekdeı bızım 14 seans oldu sımdı 6 seans fdaha lazım dıo ondan sonra emınım bı 6 seas daha der kesın bıtme olmuyo bence tek tuk tuy oluyo gıtmıcem bende para tuzagıkötükedihüso

hep aynı sözler canım ya kesinlikle bitmiyor.8.seanstan sonrası para tuzağı artık:çok üzgünüm:

selam kızlar ben koltuk altı ve genital 3 seans yaptırdım bacaklarıma 2 seans genital ve koltuk altı bitti gibi çok az kaldı ama bacak kıllarım çok ince olduğu için biraz uzun sürecek heralde.lazerin markası önemliymiş.benim gittiğim yerde alexander marka ben çok memnunum.herkese tavsiya ederim.5 seans +5 kontrol genital koltuk altı ve alt bacak toplam 1800 tl 10 taksit şimdiye kadar beklediğime üzülüyorum

canım benim gittiğim yerde bacak altı daha çabuk biter üst taraf daha geç demişlerdi..şimdi 4 seansım bitti dizlerimde az bişey kaldı diğer alt bacakta bişey kalmadı..bende üst tarafa devam edicem artık..cidden lazer büyük bir fırsat..artık ağdanın A sını duymak istemiyorum..ıyyyy

Lazer süper birşey kızlar gerçekten haziranın başından beri hiç bişey yapmıyorum kıllarım için koltukaltım bitik tek tük çıktı alt bacagımda öyle süper süper herkez yaptırsın sewgileropuyorumnanaktan

Bakırköy tarafında yaptırıyorum ben çokda memnunum bilen kişiler tarafından yapılmasına çok dikkat edin düşük doz başlıyolar uzun wadede bitmiyo sewgileropuyorumnanaktan

ya bu rakam bana çok ucuz geldi bende geçen sene kalkıştım lazer işine sadece bacaklara bir seansa 400 verdim.çok pahalı gelince bacaklardan vazgeçtim.koltuk altınada 7-8 seans gittim.bitti gibiydi tek tük ince tüyler kalmıştı.onlarıda elimle koparıyordum.ama aradan zaman geçtikçe koltuk altım çoğalmaya ve kalınlaşmaya başladı tekrar.eskisi gibi değil ama var yinede baya.(yani ben çözüm bulamadım.senin söylediğin bu fiyat lar hangi ilde canım.

kızlar ben yüzüme gidiyorum ilk iki senasta moralim sıfır olmuştu inceler kalınlaşmıştııı..4 .seasnıma gitcem ve çenemdeki sert kıllar incecikk hiç rahatsız etmiyor bu haliyle bile...düşününki yüz en gec sonuc veren yer olarak 3.seansım biti ve sonuclarını görmeye başladım..şimdide koltuk altıma gitcemm..orası bitince göbek genitall en sonda bacaklalara gitcemm sıraylaaa artık malum bütce dayanmaz hepsine aynı anda gitsem:)artık 2-3 seneye tüylerden kurtulurum inş..size tavsiyem önce bi bölgeye gidipp bakın sonuç alıyorsanız diger bölgelerede gidin sonucta parayı yolda bulmuyorus:)insaın kendini iyi hissetmesini saglayan süper bşy bu lazerrrr..özgüvenin yerinde oluyor valla:)

bende ilk önce koltuk altına gitmiştim 2 seanstan sonra memnun kalınca tüm bacağa başladım..ondan da menun kalınca..bu yaz genitale başladım..böle sıra ile gidiyoruz işte..nem dediğin gibi özgüveni artıyor insanın..mağazaya girip aniden bişey beğenip denemek istediğinde kafan takılmıyor..çünkü temizsin :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…