- Konu Sahibi VAZGECILMEZIM
-
bıde kadın dogumcuya gıdıp test yaptırcam hormonbozukluugumu var acaba
gebelık engelımııya sakal erkek gıbı yokda buaralar 2 tane peydahlandı sorma yaa
çenedeki kalın tüyler bende de çıkmaya başladı. ama hiç hormon testi yaptırmadım.Bide hamile kalıcam bi mahsuru olumu acaba.
şuan aynı çıkıyor canım yani azalmış tüy haliyle ama güneşte öyle bağırıyorlardı ki bu kadarınada şükür kesinlikle gitmiycem artık.pekı bu seasnslardan sonra kıllarınız tuy olmustur ve emınmkı azalmalar da olmustur sız bıraktıktan sonra kendım aldım dıyorsun ya ozaman ılkk halı gıbı mı cıkıyor yoksa gene lazerden sonraazaldıgı seklıylemı cıkıyor
şuan aynı çıkıyor canım yani azalmış tüy haliyle ama güneşte öyle bağırıyorlardı ki bu kadarınada şükür kesinlikle gitmiycem artık.lmaz:
hep aynı sözler canım ya kesinlikle bitmiyor.8.seanstan sonrası para tuzağı artık:çok üzgünüm:senden guc aldım canım kadın 8 seansta kesın bıtcekdeı bızım 14 seans oldu sımdı 6 seans fdaha lazım dıo ondan sonra emınım bı 6 seas daha der kesın bıtme olmuyo bence tek tuk tuy oluyo gıtmıcem bende para tuzagıkötükedihüso
selam kızlar ben koltuk altı ve genital 3 seans yaptırdım bacaklarıma 2 seans genital ve koltuk altı bitti gibi çok az kaldı ama bacak kıllarım çok ince olduğu için biraz uzun sürecek heralde.lazerin markası önemliymiş.benim gittiğim yerde alexander marka ben çok memnunum.herkese tavsiya ederim.5 seans +5 kontrol genital koltuk altı ve alt bacak toplam 1800 tl 10 taksit şimdiye kadar beklediğime üzülüyorum
selam kızlar ben koltuk altı ve genital 3 seans yaptırdım bacaklarıma 2 seans genital ve koltuk altı bitti gibi çok az kaldı ama bacak kıllarım çok ince olduğu için biraz uzun sürecek heralde.lazerin markası önemliymiş.benim gittiğim yerde alexander marka ben çok memnunum.herkese tavsiya ederim.5 seans +5 kontrol genital koltuk altı ve alt bacak toplam 1800 tl 10 taksit şimdiye kadar beklediğime üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?