- Konu Sahibi VAZGECILMEZIM
-
Canım sen yinede git ya uyukluyolarmış kıllar seninkiler uyanmış bundan sonra onlarda kaybolur kökten kurtulursun dewam dewam sinirlenmeden git tmm canım Şeniz
Gidicem nurum başladım artıkda.... bu ay böyle bir durum yaşadım..
Uyuma dönemi varmış ona denk gelmiş....
Sen bi sorsana gittiğin yere ne diyecekler...
Her uzman başka birşey diyor...:1hug:
arkadaşlar bende yaptırmak istiyorum ama korkuyorum iz kalacak diye
Canım sorarım bende duydum uyuyolarmış kıllar 3. seansta çogalabilir kıllar demişti bilmiyorum senin öyle olmuştur
bu arada benim genitalim 5. seans bitti 6.ya gidicem üste tek tük cıktı baya bi azaldı ama alt taraf dudak bölgesinde ilk cıktığında ince sarı gıri tüyler wardı ben jilet yaptım siyahlaştı kalınlaştı böylemi seninde benim durumumda olan warmı neden böyle oldu ya canım sıkıldı bu duruma:1no2:
Canım benim genitalde bu seans hariç aynen öyle oldu...4. seans ve dudaklarda kaldı duruyor öylece... dökülmüyor onlar bilmem bende napıcam.... üst taraf yanlar tamam ama orta kaldı.... halbuki siyahta...:bbo: güya ıslak bölgeye girmiyorlarmış.. ben ne anladım o zaman... hem iç bölge değilki zaten... orta kısım işte dudak kısmı....inşallar istediğimiz sonucu alırız ama bu ay benim çok moralim bozuldu...benneyaptımki
Canım benim genitalde bu seans hariç aynen öyle oldu...4. seans ve dudaklarda kaldı duruyor öylece... dökülmüyor onlar bilmem bende napıcam.... üst taraf yanlar tamam ama orta kaldı.... halbuki siyahta...:bbo: güya ıslak bölgeye girmiyorlarmış.. ben ne anladım o zaman... hem iç bölge değilki zaten... orta kısım işte dudak kısmı....inşallar istediğimiz sonucu alırız ama bu ay benim çok moralim bozuldu...benneyaptımki
bende genital bölgeye yaptırmıştım arkadaşlar son seansa kadar gitmedim çünkü ilk seansa gittimde bana 4 seansda biter dediler ama seansa gittikçe arttırdılar ve hepsinde aynı ücret 8 veya 10 seansta biter dediler ama benim 4 seansta bile azalma olmadı ve yayıldı bacaklarıma(( bende bıraktım şimdi araştırıp daha iyi bir yerde gitmeyi düşünüyorum (
Kızlar ben kışın başladım lazere , şimdi yeni seanslarım yaklaşıyor acaba yazın gitmeyip kışa mı bıraksam leke olmasın diye..
Yazın yaptıran arkadaşlar fikirlerinizi söylerseniz svinirim.??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?