• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer epilasyon yaptırıp da ''benim tüylerim bitti'' diyen var mı?

ya ben 3 gün oldu yaptıralı siyah yanmış kökler nokta nokta ne zaman dökülecek bide gittiğim yerdeki hekim 3 gün bepantene sür yeter demişti sizce yeterlimi 10 gün kese yapma dedi

bu arada benim bir arkadaşım 6 yıl önce tüm vücut lazer yaptırdı 6 yıldır hiç tüy çıkmıyor ki 2 tane doğum yaptı bu süre zarfında onu gördüğüm
için lazere kesinlikle başladım tüyleri tamamen bitenler var

Canım sen yinede git ya uyukluyolarmış kıllar seninkiler uyanmış bundan sonra onlarda kaybolur kökten kurtulursun dewam dewam sinirlenmeden git tmm canım Şeniz

Gidicem nurum başladım artıkda.... bu ay böyle bir durum yaşadım..

Uyuma dönemi varmış ona denk gelmiş....

Sen bi sorsana gittiğin yere ne diyecekler...

Her uzman başka birşey diyor...:1hug:

arkadaşım gidiyor lazer epilasyona yüzdeki tüyleri için. 1-2 yıl falan oldu. tüyleri eskisine göre oldukça inceldi ama epilasyondan altı ay sonra falan hepsi bir anda tekrar çıkıyor. tekrar gitmesi gerekiyor. zaten artık lazer epilasyon için tüyleri tamamen yok eder değil en uzun süre tüysüzlük sağlar diyolar.

ben 3 seans oldu koltuk altına gideli, yarı yarıya azalma var, umarım kalıcı etkisini görürüm..bikini de düşünüyorum ama önce koltukaltı sonuclarını görmek istedim.

bende tüm yüz ve koltukaltı lazer epilasyon yaptırıyorum..yüzüme 2 yıl oldu çok azaldı tektük var.yüz bölgesi en zor biten bölgeymiş bana dr öle dedi ince oldukları için..koltukaltı çoğu bitti az bi tüy kaldı onu da 1 yıldır yaptırıyorum...ve acayip bıktım gitmekten mecbur gidiyorum..sabırla beklicez hanımlar...başka yolu yok:teselli:

Gidicem nurum başladım artıkda.... bu ay böyle bir durum yaşadım..

Uyuma dönemi varmış ona denk gelmiş....

Sen bi sorsana gittiğin yere ne diyecekler...

Her uzman başka birşey diyor...:1hug:

Canım sorarım bende duydum uyuyolarmış kıllar 3. seansta çogalabilir kıllar demişti bilmiyorum senin öyle olmuştur

bu arada benim genitalim 5. seans bitti 6.ya gidicem üste tek tük cıktı baya bi azaldı ama alt taraf dudak bölgesinde ilk cıktığında ince sarı gıri tüyler wardı ben jilet yaptım siyahlaştı kalınlaştı böylemi seninde benim durumumda olan warmı neden böyle oldu ya canım sıkıldı bu duruma:1no2:

Canım sorarım bende duydum uyuyolarmış kıllar 3. seansta çogalabilir kıllar demişti bilmiyorum senin öyle olmuştur

bu arada benim genitalim 5. seans bitti 6.ya gidicem üste tek tük cıktı baya bi azaldı ama alt taraf dudak bölgesinde ilk cıktığında ince sarı gıri tüyler wardı ben jilet yaptım siyahlaştı kalınlaştı böylemi seninde benim durumumda olan warmı neden böyle oldu ya canım sıkıldı bu duruma:1no2:

Canım benim genitalde bu seans hariç aynen öyle oldu...4. seans ve dudaklarda kaldı duruyor öylece... dökülmüyor onlar bilmem bende napıcam.... üst taraf yanlar tamam ama orta kaldı.... halbuki siyahta...:bbo: güya ıslak bölgeye girmiyorlarmış.. ben ne anladım o zaman... hem iç bölge değilki zaten... orta kısım işte dudak kısmı....inşallar istediğimiz sonucu alırız ama bu ay benim çok moralim bozuldu...benneyaptımki

Canım benim genitalde bu seans hariç aynen öyle oldu...4. seans ve dudaklarda kaldı duruyor öylece... dökülmüyor onlar bilmem bende napıcam.... üst taraf yanlar tamam ama orta kaldı.... halbuki siyahta...:bbo: güya ıslak bölgeye girmiyorlarmış.. ben ne anladım o zaman... hem iç bölge değilki zaten... orta kısım işte dudak kısmı....inşallar istediğimiz sonucu alırız ama bu ay benim çok moralim bozuldu...benneyaptımki

bende deneme atışı yaptırmıştım,,1 ay sonrayada ilk seansıma gidecektim , 1 hafta kaldı ,bayağı bir tedirgin oldum,bendede dediğiniz yerlerde hiç bişey farketmedi,ben sadece genital yaptıracaktım,parada vermedim hiç, acaba vazmı geçsem...ağdayıda beceremiyorum,off ya......

Canım ben tüm genital yaptırıyorum makata kadar yapıyorlar dudak kısmınada dökülüyor 6. seansa gidicem ilk cıktığında kıllar dudak kısmında çıktı üst taraflarda tek tük ince sarı gri siyah ince kıllardı jilet yaptım iyice siyah oldu acaba uyuyan kıllarmı anlamadım moralimde bozuldu gidicem zaman iyice sorucam hepmi böyle çıkıcak yoksa daha 6. seans war belki hızını arttırır we bidaha çıkmaz hassas bölge ya ondandır bilemiyorum bakıcam artık öptüm canım:1hug:

bende genital bölgeye yaptırmıştım arkadaşlar son seansa kadar gitmedim çünkü ilk seansa gittimde bana 4 seansda biter dediler ama seansa gittikçe arttırdılar ve hepsinde aynı ücret 8 veya 10 seansta biter dediler ama benim 4 seansta bile azalma olmadı ve yayıldı bacaklarıma :((( bende bıraktım şimdi araştırıp daha iyi bir yerde gitmeyi düşünüyorum:((

Ben lazere bi tıp merkezınde yaptırmaya basladım fakat alexandrite tipi makineyle lazer yapıyolardı ve bu makine bende hiçbir işe yaramadı.daha sonra bi tanıdığım vasıtasıyla merterde bi güzellik merkezine gittim ki bu merkez daha önceden daha lüks semtlerde hizmette vermiş.orda bana lazer yapan hanım 2tip makina oldugunu soyledi ve onlardaki makine adını anımsayamıyorum ama alexandrite değildi ve kesin sonuç veriyordu.Gerçekten de alexandrite tip makinaya göre biraz daha can acıtıcı fakat işin sonu mükemmel.Artık hiçbir şekilde tüy sorunum kalmadı.(Ben tüm vücuda 1000tl ciwarında para verdim simdi belki değişmiş olabilir)
seans olarak ta toplam 7veya 8 seansta tum vucudum bitti.

benim bittii... evet kesinlikle öneriyorum.. bende pendikte bir yere gidiyorum... gayet başarılı... tavsiye ederim..

bende genital bölgeye yaptırmıştım arkadaşlar son seansa kadar gitmedim çünkü ilk seansa gittimde bana 4 seansda biter dediler ama seansa gittikçe arttırdılar ve hepsinde aynı ücret 8 veya 10 seansta biter dediler ama benim 4 seansta bile azalma olmadı ve yayıldı bacaklarıma :((( bende bıraktım şimdi araştırıp daha iyi bir yerde gitmeyi düşünüyorum:((

Canım güzel bir merkez değildi demekki gittiğin düşük dozda atış yapmışlardır belki sana sonç geç olur araştır güzel bir yere git canım sewgiler

merhaba ben de lazer yaptırıyorum alexandrite ile
genital 3 seans oldu ve üst taraf tamamen bitti yani çıkmıyo artık sadece alt taraflarda biraz kaldı onu da yapan doktor söylemişti zaten alt tarafa dereceyi azaltarak verdiğimiz için bir kaç seans daha sürebilir diye..ama orası da iiiiiiiiiincecik çıkıyo zaten
koltuk altım tek seansta bitti doktor bile şaşırdı 6 aydır hiç çıkmıyo bundan sonra da çıkmaz heralde
bacaklarım da 2 seans oldu şimdiden yarısı çıkmıyo
benim ten rengim beyaz ve tüylerim koyu siyahtı o yüzden bu kadar hızlı bitti maaşallah diyelim de :))
bence benim gibiyseniz sakın paket programa girmeyin çünkü zaten hemen bitiyo boşu boşuna fazla ödemeyin...
lazeri kesinlikle tavsiye ederim kaşlarımın arasına ve alnıma da yaptırdım onlar bile 4 seansta bitti ki yüz inatçıdır normalde...

Kızlar ben kışın başladım lazere , şimdi yeni seanslarım yaklaşıyor acaba yazın gitmeyip kışa mı bıraksam leke olmasın diye..

Yazın yaptıran arkadaşlar fikirlerinizi söylerseniz svinirim.??

Kızlar ben kışın başladım lazere , şimdi yeni seanslarım yaklaşıyor acaba yazın gitmeyip kışa mı bıraksam leke olmasın diye..

Yazın yaptıran arkadaşlar fikirlerinizi söylerseniz svinirim.??

ben geçen mayısta başlamıştım. doktorum tatile gidip çok bronzlaşmaman gerekli demişti. çünkü açık ten koyu renk tüyde daha etkili oluyor ayrıca lazerden sonra yoğun güneş ışığı çok zararlıymış. ama ben bacaklarımı hiç güneşte bırakmadım ve şu pantalon pareolardan aldım incecik olan tül gibi.. bi sorun yaşamadım. ama en uygun başlama zamanı eylül ayı bence tatile gideceksen.

Back