Lazer Epilasyon Lazer epilasyon yaptırıp da ''benim tüylerim bitti'' diyen var mı?

Teşekkür ederim İrem8585 ..

bende kışın başladım ama tabiki bitmedi..Şimdi koltuk altımın yeni seansını yaptıracağım ama ne kadar sakınırsam sakınayım illa güneş görecek.. Doktora danışayım bakayım o nediyecek CADIARZU

arkadaşlar ya benim yüzümde var artık başedemiyorum.burda adres yazmak yasak biliyorum ama caddebostanda e....rm (buna kızmazlar umarım) diye bi yer varmış acaba yazmak istedimi anlayan veya giden varmı nasıl bi yer acaba....

kızlar çok acıyomu ya :çok üzgünüm:

Canım memnun kalanlardan biri olarak acıyor ama sonuç harika genitalimin üst tarafları baya baya azaldı çıkmıyolar koltukaltım derseniz3.seansım bitti 4e gidicem ordada kıldan eser yok tek tük bence lazer eğilasyon yaptırın derim düzgün güvenilir bir merkeze bu çok önemli sewgiler:1hug:

nurcum ben de genital yaptıracam iyi bi merkezle görüştüm ama yaptıran birine danışmak istiyodum hep
üstlerde bitti demişsin alt daha geç bitiyor sanırım?
kaç seansın oldu snn cnm?
benim görüştüğüm merkez en fazla 8 seansta garanti diyor tamamen bitiyormuş çok iddialılar o yüzden mrk ettim senin kaçıncı oldu
bir de fiyatını yazabilirmisin isim vermeden, bi karşılaştırma yapayım ben paket olarak anlaştım çünkü

Canım ewet üste bitti alt dudak kızmında kaldı 5 seansım bitti 6.seansıma gidicem benim gittiğim merkezde genital için 4-6 seans dediler bakalım bu gidişimde neden böyle oldu diye sorucam alt kısımlar kaldı üstte baya azaldı we çıkmıyo kıllar ben memnunum sende yaptır canım
fiyatı tüm genital 100 tl benimki seans başı inş seninkide biter canım

genitale 6 seans az gibi geldi bana ama biter inşallah cnm
ayarını yavaş yavaş yükseltiyolar galiba
ben k.altını bitirdim sayılır tektük kaldı başka bi yerde yaptırdım ama çok memnun kalmadım çok uzun sürdü çünkü
ben paket olarak konuştum bitene kdr 400 tl k.kartı 10 taksite 500 yapıolar
inşallah biterde kurtuluruz cnm

nur ummm bebişim 16 gün oldu biçok kıl döküldü ama dökülmeyen var hala bekliyom dökülecekmi diye ama sanırım bu saatten sonra dökülmez kontrol seansınamı gidim napim?

nur ummm bebişim 16 gün oldu biçok kıl döküldü ama dökülmeyen var hala bekliyom dökülecekmi diye ama sanırım bu saatten sonra dökülmez kontrol seansınamı gidim napim?

canım dökülme bacaklarda geç oluyo ya kontrol seansına gel demedilermi randewu wermiyolarmı gittiğin yerde benim hepsi belli randewulu calışıyolar iyice kese yap we git kontrol seansına anlarsın zaten sende lazerden etkilenmeyen kılları tmm tatlım grşz opuyorumnanaktan

ben tam gaz ağdaya devam lazer vs tehlıkelı seyler korkarım valla gerı donusu zor olur.

yazın bronzlaşmıcakmıyız denize gşirmicekmiyiz.. lazer yuzunden

Canım bi sezonluk güneşlenmeyiwer hem zararlıda güneş ışınları bronzlaştınmı hemen teninin rengi acilmıyo bi yaz beyaz gez boşwer kılları yok edelim sonra bronzlaş leke falan olmasın tmm canım sewgilera.s.

bende k.altımdan sonra genitale başladım yeni...delikafadulden
hakkaten deli bişiymiş..alt dudak kısmı çok acıdı
ama çok kısa sürede bitti :sm_cool:

ben bişi sormak istiyorum,ne kadar sürede dökülecek,bugün 3.günüm
10 gün sonra tarama seansı var ozamana dökülecek mi acaba?CADIARZU

kontrol seansından bahsetmediler valla aricam bugün hadi hayırlısı

Canım 10 15 günde dökülürler genital bölgede çamaşırdan dolayı sürtünme olduğu için dökülür dökülmeyenlerse kontrol seansında atış yaparlar 5-6 günde başlar dökülmeye merak etme sende kurtulacaksın kıllardan hoş kalopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…