- Konu Sahibi VAZGECILMEZIM
kızlar 1 yıldır devam ediyorum genatal ve koltuk altı için 7 seans oldu tüyler dökülüyor ve tekrar çıkıyor şimdide çok inceler ama bitmedi, tabiiki ben bittim ve pes etmek üzereyim gitmek bile istemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar 1 yıldır devam ediyorum genatal ve koltuk altı için 7 seans oldu tüyler dökülüyor ve tekrar çıkıyor şimdide çok inceler ama bitmedi, tabiiki ben bittim ve pes etmek üzereyim gitmek bile istemiyorum
ay sok olsum ne 20.dk si 3/4 dakikasi ya benim en az 2 saat suruyor birde konusma arasi ohh cek canin cikmsin delikafadulden
ilk gitdigimde jiletlemisti + olarak , 2.de ben evde jilet yaptim vakit kazanayim diye ama kadin cok sakin hic acele etmiyor kucuk bir bolgeyi once pamukla silip temizliyor sonra jel suruyor lazeri yapiyor sonra jeli temizliyor sonra kremliyor ooo , yani 2 saatde cikarsam iyi diyebilirim hatda ben vaktim kisitli diye acele etmeye calisiyorum ama bir tarafdanda hadi hadi deyip de bastan sagma yapsin istemiyorum bu yabancilar biz turkler gibi degil mantaliteleri kendilerini hic incitmezler aksama kadar 8 kisi alacagina 3 kisi alirlar ama stres yapmazlar .. biz hic kimse kacmasin diye dusunuruz sadece bu konuda degil her yere yetsimeye calisiriz is dede oyledir biz turk olarak calistikmi mutlaka isimizi bitirir kan ter icinde oyle cikariz isten ama onlar hic canlarini uzmezler sigaralarini icerler kahvelerini icerler is biterse biter bitmezse bitmez sorun olmaz onlara aslinda cok iyi bir mantalite :1rolleyes:
Tekrarmi cikti :1shok:
benim 2.seansimda bitdi nerdeyse bir kac kil kaldi koltuk altimda , tekrar cikarsa ya:1shok:
kızlar benim genitalde daha 1. seans bitti ve kıllar çok çook azaldı..
ne yani bi daha çıkmicak mı bunlarr mirmirmirmir
kızlar 1,2,3. seansta hemen sevinmeyin. çünkü kıllarınız dökülüp 40-45 gün gibi bir süre sonra(bazen 2 ay) tekrar gelevekler malesef. ama git gide tekrar çıkan tüyleriniz azalacak ve incelecek. ben arkadaşım çok memnun kaldığı için başladım ve 4. seansıma gidicem. ilk 2 sinde 50 gün sonra tekrar çıktı. seans aralarında jilet yapmaya gayret gösterin. lazer sayesinde dalmaçya gibi olan bacaklarım batıklardan kurtuldu ve koltuk altım yumuşacık bembeyaz oldu. sakın çok ama çok acil durumlarda bile tüylerinizi kökünden alacak yöntemler kullanmayın(ağda,sir,epilatör..vs..) bol bol jilet kısacası:) benim tahminim 6. 7. seanstan sonra tek tük elle koparılacak kadar az çıkar.. sakın pes etmeyin, devammm:):):)
canım 1 hafta sonra 4. seansıma gidicem. ama 4. de bitmesini bekleme hemen. çünkü zamanla tekrar az da olsa çıkıyor incecik. tahminim 6 veya 7. de kurtuluruz tüylerimizden:):):):) ama önemli olan sabır tabi... koltukaltı bölgem ise çok çok azaldı ve tek tük çıkıyo, çıkanlar da incecik görünmüyo bile. sık sık jilet yapıyorum alet görsün diye... Allah biz bayanlara sabır versin bazen keşke erkek olsam diyorum valla:)
kızlar bende koltuk altı için 4.seansıma gidicem benimkiler siyah ve baya bi kalındı ayrıca kıl dönmesi sorunum vardı koltuk altım siyah leke leke gözüküyordu ama su an bütün lekeler kayboldu ben acaip memnun kaldım su an cok ince 3 4 tane bişi cıktı 3 ay oldu 3. seansıma gideli biraz daha bekliyorum cıksın die insallahn 4 den sonra kurtulmus olacagım.