• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer epilasyon yaptırıp da ''benim tüylerim bitti'' diyen var mı?

kızlar 1 yıldır devam ediyorum genatal ve koltuk altı için 7 seans oldu tüyler dökülüyor ve tekrar çıkıyor şimdide çok inceler ama bitmedi, tabiiki ben bittim ve pes etmek üzereyim gitmek bile istemiyorum

kızlar 1 yıldır devam ediyorum genatal ve koltuk altı için 7 seans oldu tüyler dökülüyor ve tekrar çıkıyor şimdide çok inceler ama bitmedi, tabiiki ben bittim ve pes etmek üzereyim gitmek bile istemiyorum

Tekrarmi cikti :1shok:

benim 2.seansimda bitdi nerdeyse bir kac kil kaldi koltuk altimda , tekrar cikarsa ya:1shok:

ay sok olsum ne 20.dk si 3/4 dakikasi ya benim en az 2 saat suruyor birde konusma arasi ohh cek canin cikmsin delikafadulden
ilk gitdigimde jiletlemisti + olarak , 2.de ben evde jilet yaptim vakit kazanayim diye ama kadin cok sakin hic acele etmiyor kucuk bir bolgeyi once pamukla silip temizliyor sonra jel suruyor lazeri yapiyor sonra jeli temizliyor sonra kremliyor ooo , yani 2 saatde cikarsam iyi diyebilirim hatda ben vaktim kisitli diye acele etmeye calisiyorum ama bir tarafdanda hadi hadi deyip de bastan sagma yapsin istemiyorum bu yabancilar biz turkler gibi degil mantaliteleri kendilerini hic incitmezler aksama kadar 8 kisi alacagina 3 kisi alirlar ama stres yapmazlar .. biz hic kimse kacmasin diye dusunuruz sadece bu konuda degil her yere yetsimeye calisiriz is dede oyledir biz turk olarak calistikmi mutlaka isimizi bitirir kan ter icinde oyle cikariz isten ama onlar hic canlarini uzmezler sigaralarini icerler kahvelerini icerler is biterse biter bitmezse bitmez sorun olmaz onlara aslinda cok iyi bir mantalite :1rolleyes:

Kizlar lazer suresi kafama takildi netde arastirdim biraz buraya kopyaliyorum yerimseniben

Her bir uygulamanın süresi ne kadardır?
Uygulama süresi tedavi edilecek alanın genişliğine bağlıdır. Örneğin tüm yüz 10 dk sürerken alt bacaklar 1 saat alabilir.

ben abartmiyormusum ya:roflol:

Tekrarmi cikti :1shok:

benim 2.seansimda bitdi nerdeyse bir kac kil kaldi koltuk altimda , tekrar cikarsa ya:1shok:

Canım biten kıllar çıkmayan kıllar birdaha çıkmaz diyorlar koltukaltında azaldıysa birdaha cıkmaz benimde koltukaltım çok azaldı 3 seans yaptırdım 4 de kesin biticek 4 de kalanlar alınıcak bittimi bitiyo yani canım çıkmazlar Şeniz

kızlar benim genitalde daha 1. seans bitti ve kıllar çok çook azaldı..
ne yani bi daha çıkmicak mı bunlarr mirmirmirmir

kızlar benim genitalde daha 1. seans bitti ve kıllar çok çook azaldı..
ne yani bi daha çıkmicak mı bunlarr mirmirmirmir

canım bazıları evet tamamen gidiyor... bazıları da ise kökleri zayflayarak çıkıyor... ama genelde dökülenler tekrar çıkmıyor...

kızlar 1,2,3. seansta hemen sevinmeyin. çünkü kıllarınız dökülüp 40-45 gün gibi bir süre sonra(bazen 2 ay) tekrar gelevekler malesef. ama git gide tekrar çıkan tüyleriniz azalacak ve incelecek. ben arkadaşım çok memnun kaldığı için başladım ve 4. seansıma gidicem. ilk 2 sinde 50 gün sonra tekrar çıktı. seans aralarında jilet yapmaya gayret gösterin. lazer sayesinde dalmaçya gibi olan bacaklarım batıklardan kurtuldu ve koltuk altım yumuşacık bembeyaz oldu. sakın çok ama çok acil durumlarda bile tüylerinizi kökünden alacak yöntemler kullanmayın(ağda,sir,epilatör..vs..) bol bol jilet kısacası:) benim tahminim 6. 7. seanstan sonra tek tük elle koparılacak kadar az çıkar.. sakın pes etmeyin, devammm:):):)

kızlar 1,2,3. seansta hemen sevinmeyin. çünkü kıllarınız dökülüp 40-45 gün gibi bir süre sonra(bazen 2 ay) tekrar gelevekler malesef. ama git gide tekrar çıkan tüyleriniz azalacak ve incelecek. ben arkadaşım çok memnun kaldığı için başladım ve 4. seansıma gidicem. ilk 2 sinde 50 gün sonra tekrar çıktı. seans aralarında jilet yapmaya gayret gösterin. lazer sayesinde dalmaçya gibi olan bacaklarım batıklardan kurtuldu ve koltuk altım yumuşacık bembeyaz oldu. sakın çok ama çok acil durumlarda bile tüylerinizi kökünden alacak yöntemler kullanmayın(ağda,sir,epilatör..vs..) bol bol jilet kısacası:) benim tahminim 6. 7. seanstan sonra tek tük elle koparılacak kadar az çıkar.. sakın pes etmeyin, devammm:):):)

Canım bacaklarına kaç seans gittin ne durumdalar benimkiler 2. bitti 3 ye gidicem baya azaldı çok memnunum 4 seansta biter dediler bana sana kaç seans dediler bacak için

we sana katılıyorum jilet yapın kalınlaşıyolar

sewgilera.s.

canım 1 hafta sonra 4. seansıma gidicem. ama 4. de bitmesini bekleme hemen. çünkü zamanla tekrar az da olsa çıkıyor incecik. tahminim 6 veya 7. de kurtuluruz tüylerimizden:):):):) ama önemli olan sabır tabi... koltukaltı bölgem ise çok çok azaldı ve tek tük çıkıyo, çıkanlar da incecik görünmüyo bile. sık sık jilet yapıyorum alet görsün diye... Allah biz bayanlara sabır versin bazen keşke erkek olsam diyorum valla:)

canım 1 hafta sonra 4. seansıma gidicem. ama 4. de bitmesini bekleme hemen. çünkü zamanla tekrar az da olsa çıkıyor incecik. tahminim 6 veya 7. de kurtuluruz tüylerimizden:):):):) ama önemli olan sabır tabi... koltukaltı bölgem ise çok çok azaldı ve tek tük çıkıyo, çıkanlar da incecik görünmüyo bile. sık sık jilet yapıyorum alet görsün diye... Allah biz bayanlara sabır versin bazen keşke erkek olsam diyorum valla:)

Canım benim kıllar bayabi siyahtı lazercim 4 de biter güzel sonuç alırız dediler koltuk altım 3 seans oldu sadece kenar kısımlarda war 4 de biter diyorum arasınıda uzatıyorum yazda geliyo mayısın sonunda giderim belki bacak 3. koltukaltı4. seansa genitalimde 6 olucak şimdilik memnunum kıllardan kurtulcaz inş sewgilera.s.

kızlar bende koltuk altı için 4.seansıma gidicem benimkiler siyah ve baya bi kalındı ayrıca kıl dönmesi sorunum vardı koltuk altım siyah leke leke gözüküyordu ama su an bütün lekeler kayboldu ben acaip memnun kaldım su an cok ince 3 4 tane bişi cıktı 3 ay oldu 3. seansıma gideli biraz daha bekliyorum cıksın die insallahn 4 den sonra kurtulmus olacagım.

şurdada bi kişi çıkıp bnm lazer seansım bitti tüylerimde bitti şukadar zamandır çıkmıyo darısı başınızıa dese ya ..herkes seansa dewam ediyo hiç başlayıpta biten yok nedense .....kafamçokkarıştı.....bnmde 3. seansım ama ben bitince sonucu yazcam:delphin:

kizlar bugun 3. seansima gitdim bu sefer 4 hafta da gitdim yaza birazdaha azalma olsun diye ama oyle canim yandiki ay mahvoldum ya benneyaptımki ,
bugun kadinla konusurken 1 kil kokunden 3 kil ciktigini ogrendim delikafadulden birini yaksa lazer oteki cikiyor dusune biliyormusunuz bu is bizim cok basimizi agritacaga benzer kizlar senağlama

nerdeyse 10 seansa yakın
alexandrite cihazı ile yaptırdım
3 yıl oluyo
azaldı fakat tamamen bitmedi malesef
şimdi ağda yapıyorum az olduğu için ise daha kolay oluyo
açıkcası bende tamamen bitirip memnun kalan varmı merak ediyorum
birde dünya para:delphin:

ben aldım ben aldım bende yüzüme yaptırmıstım hemde yarıda bıraktım mükemmelde sonuç aldım....

kızlar bende koltuk altı için 4.seansıma gidicem benimkiler siyah ve baya bi kalındı ayrıca kıl dönmesi sorunum vardı koltuk altım siyah leke leke gözüküyordu ama su an bütün lekeler kayboldu ben acaip memnun kaldım su an cok ince 3 4 tane bişi cıktı 3 ay oldu 3. seansıma gideli biraz daha bekliyorum cıksın die insallahn 4 den sonra kurtulmus olacagım.

canım benimde 3. seansım bitti we baya azaldı 4. seansıma gidicem benimde 3 ay oldu biraz daha bekliyorum jilet yapıyorum bu arada dahakalınlaşsın diye sende jilet yap canımbenimde tek tük cıktı we 4. seanstan sonra biticek inş biter sewgilera.s.

Tüylerim bitti denilmesini bekleyen arkadaşlar burdaki arkadaşlar halen lazer yaptıran arkadaşlardır bi seans sayısı wardır we ondan sonra biter buraya yazan arkadaşların halen daha lazer yaptırdıklarını düşünrsek tüylerden kurtuldum dememiz için biraz daha beklememiz lazım herkez azalma war şu seanstayım diorlar sabırla beklememiz lazım okişmi canlarım sewgiler öpüyorum herkeziŞeniz

kolaltıma 11 veya 12 seans gittim
en son seansım sanırım 8-9 ay önceydi hatırlamıyorum
bitti diyebilirim çok dikkatli bakınca 3-4 tüy gibi ince kıl görünebiliyor onları da ya jiletle alıyorum ya da kesiyorum makasla, belli bile değiller
4-5 seans sonra biteceğini sananlar yanılırlar
sadece seans arası uzuyor,kıllar cansızlaşıyor gitgide ve tabii azalıyorlar söyleyeyim
ama er geç bitiyor
ve büyük rahatlık

Back