Lazer Epilasyon Lazer epilasyon yaptırıp da ''benim tüylerim bitti'' diyen var mı?

Canım 11 12 seans çok en iyi sonuç weren koltukaltı we genitaldir 4-6 seansta biet diyorular benim 3.seansımı yaptırdım we baya azaldı 3-4 tel war 4. seansıma gidince oda biticek yani kurtuldum sayılar senin gittiğin merkezden dolayıdır böyle 11 12 seans olması canım sewgilera.s.

arkadaşlar 4. seansıma gideceğimi yazmıştım bu hafta ama bacaklarımda hiç tüy görünmüyor. 3-4 tane var o kadar ince ki elimle tutup çekince geldi hemen. şimdi ben gideyim mi yoksa çıkmasını mı bekliyim? lazer yaptıralı 2 ay 10 gün oldu acaba çıkmayacaklar mı? napıyım ben şimdi?

dediğim gibi canım seans araları azalıp,tüyler iyice zayıfladığı ve azaldığı için herhalde artık çıkmayacak zannediyor insan ama yine çıkıyor
alex...cihazdı benimki ve bakırköyde iyi bir yerde yaptırdım
eğer 4 seansda bitiyorsa çok şanslısınız gerçekten
en son seansıma 8-9 ay önce gitmiş olduğum için bittiğinden eminim artık ben
kalan 3-4 ince kılı cihaz göremediği için iğneliye yönlendirdiler ama ben hiç gitmedim
sevgiler

arkadaşım,ben kıllar iyice çıkana kadar gitmiyordum
her seansdan sonra seans arası uzuyor 4 seans gitmişseniz bence 2 ay sonrası tabii ki erken
ama tabii bilemiyorum işin uzmanı değilim çıkmadan gitmeye gerek var mı? benim gibi yaparsanız seans aralarında da rahat ederek 3 yılda falan bitirirsiniz
çok da dert etmeyin ama süre uzun diye çünkü gerçekten az ve zayıf çıktıkları için seans araları rahatsız edici olmuyor kıllar makasla kısaltmak bile yeter ya da jilet

çok teşekkür ederim öyküm o zaman ben iyice çıkana kadar 1-2 ay daha bekleyim çıkmazsa zaten kurtuldum demektir:):):)

Canım 4. seanstasın we cıkmamış ne güzel normalde 2 ayda bir gidiyoruz senin galiba cıkmıycak çıksada bence çok az çıkar toparlarlar sen 1-2 ay daha bekle sonra gidersin cıkanlarıda jiletle kalınlaşsın onlarada yaptır pekten kurtul

Bende 3. seansıma gidicem baya azaldı inş 3den sonrada tek tük cıkar
Senin adına sewindim canım sewgilera.s.

canım umarım senin de 1-2 seans içinde çok şükür diyebileceğin kadar azalır. valla ben çok memnun kaldım. ne batık ne kıl dönmesi hiç bir şey kalmadı. en önemlisi artık o aptal epilatörle cebelleşmeyeceğim inşallah. bu arada doktoru aradım kızların dediği gibi süreyi uzat ki boşuna gelmiş olma dedi. şimdi 2 kere daha jilet yapıp 15 gün sonra gideceğim. sevgiler....

İnş canım ben bayadır kurtuldum agda makine kıl alma olayından çok güzelmiş ya bide kurtulsak tamamen sewgiler

ben kesinlikle lazerin iğneli epilasyonun bitireceğine inanmıyorum..Bende gittim o kadar bitmedi bir türlü artık vazgeçtim gitmiyorum..sir agdaya devam..Bu arada yengem lazer sonrası iğneli epilasyonda yaptırdı eskisinden kötü olduuu Yüz bölgesii için en azından bunları söyleyebilirim..Diğer bölgeler için denemedimm

Son düzenleme:
Lazer herkezde baŞarılı olmaz..
Öncelıkle kılın Çıkma nedenı tespıt edılıp ıyıleŞtırılmelı sonrasında epılasyona baŞlanmalı

[ı]kızlar merhaba hepınıze .ne zmandır konuma cvp yazmamŞtm.yaklaŞık 2 ayı geÇkın bı sÜredır lazere gtmıorumm. Tam olarak bıraktm dıemem dÜĞÜnÜmden Önce yıne gıdıcem ÇnkÜ . Artık benım kolaltmda kıl deıl tÜy war.onlarıda makasla kesmeyı dÜŞÜnÜorum.ÇnkÜ bellı olduĞu sÖlenemez.yazılan cvplardanda anlaŞıldıĞı Üzere lazer sadece ve sadece ınceltıo.ama benım ıÇın bu bıle ıyı arkadaŞlar.doĞuŞtn belımde vardı Şımdı gÖrdÜĞÜm manzaradan Çok memnunum aÇıkÇası [/ı]

merhaba ben 2 adet üstü üste gördükten sonra gidiyorum lazere tüm vücut.alexander cihazıyla siyah ve sert tüylerde kesin çözüm çünki yüzümdekiler bitti

Ne güzel artık bitti inceldi kıl değil tüy diyenlerimiz war bendede ince tüyler war ben jilet yapıyorum onlara kalınlaşıyorlar seans sayım dolsun ona göre bakıcam sewgilera.s.

benim bacak ve koltuk altımda 8. seansım bitti 7 ile 8 .seans arası 6 ay sürmüştü bakalım tekrar gidermiyim çünkü çokkk inceldiler,zaten ben tamamen bitecegini düşünmüyorum banada gittigim yer %95 biter demişlerdi
genitalde 3. seansım bitti fakat genitalin sonuçları bacaga göre daha iyi çünkü 2. seans sonu çooook inceldiler
eger beim gibi kumral olursanız işiniz zor fakat beyaztenli olup siyah tüylülerde daha çok etki ediyo

kızlar ıpl lazer cihazıyla yaptıran varmı? en son teknoloji ve en güvenilir oymuş sanırım deneyeniniz varmı acaba bir de hepiniz lazeri gittiğiniz merkezde doktora mı yoksa güzellik uzmanına mı yaptırdınız doktor olması şartmı?

Canım ben ıpl lazerle yaptırmıyorum bilgim yok ama gittiğim merkezde doktor war ama yapanlar hemşireler doktor kontürolünde bir merkeze gidersen senin için daha iyi olur.

kızlar bende genitalime yaptırdım ilk seansı..2 gün sonra alt tarafımda iltihaplanma oldu..merkezdeki doktora gittim kıl kökü iltihaplanması dedi..hiç başıma gelmemişti böyle bişey..acaba orada mı mikrop kaptım..
bir de kızlar genital 1.seansın kontrol atışına gideceğim..ilkine göre daha mı çok acır ki (((
çok korkuyorumm..

Delircem haaa...kötükedihüsokötükedihüso

4 seanstır ne güzel kıllar seyrelmişti..

Bu ay inanmazsınız genital ve koltuk altı olduğu gibi çıktı ve dökülmedi çıldırcam

Bacaklarımda zaten çıkmadı.. ama genital koltuk altı

Sanki lazere gitmedn önceki hali aldı bu ay...çok sinirliyim

Aradım neymiş uyku döneminemi ne gelmiş dedi

Bişeyler dedi hee he dedim...

Bir tek bu aymı uyanma dönemini yakalayamadık...

Paracıklarım gidiyooo offf offff

Şimdi bu saatten sonrada bırakamam

Garibime giden ilk günkü gibi olması

koltuk altım tamamen bitmişti..

Ama bu ay olduğu gibi çıktı.... en yüksekte çalıştı oysaaa

Canım sen yinede git ya uyukluyolarmış kıllar seninkiler uyanmış bundan sonra onlarda kaybolur kökten kurtulursun dewam dewam sinirlenmeden git tmm canım Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…