- Konu Sahibi VAZGECILMEZIM
-
kolaltıma 11 veya 12 seans gittim
en son seansım sanırım 8-9 ay önceydi hatırlamıyorum
bitti diyebilirim çok dikkatli bakınca 3-4 tüy gibi ince kıl görünebiliyor onları da ya jiletle alıyorum ya da kesiyorum makasla, belli bile değiller
4-5 seans sonra biteceğini sananlar yanılırlar
sadece seans arası uzuyor,kıllar cansızlaşıyor gitgide ve tabii azalıyorlar söyleyeyim
ama er geç bitiyor
ve büyük rahatlık
Canım 11 12 seans çok en iyi sonuç weren koltukaltı we genitaldir 4-6 seansta biet diyorular benim 3.seansımı yaptırdım we baya azaldı 3-4 tel war 4. seansıma gidince oda biticek yani kurtuldum sayılar senin gittiğin merkezden dolayıdır böyle 11 12 seans olması canım sewgilera.s.
arkadaşlar 4. seansıma gideceğimi yazmıştım bu hafta ama bacaklarımda hiç tüy görünmüyor. 3-4 tane var o kadar ince ki elimle tutup çekince geldi hemen. şimdi ben gideyim mi yoksa çıkmasını mı bekliyim? lazer yaptıralı 2 ay 10 gün oldu acaba çıkmayacaklar mı? napıyım ben şimdi?
arkadaşlar 4. seansıma gideceğimi yazmıştım bu hafta ama bacaklarımda hiç tüy görünmüyor. 3-4 tane var o kadar ince ki elimle tutup çekince geldi hemen. şimdi ben gideyim mi yoksa çıkmasını mı bekliyim? lazer yaptıralı 2 ay 10 gün oldu acaba çıkmayacaklar mı? napıyım ben şimdi?
kızlar ıpl lazer cihazıyla yaptıran varmı? en son teknoloji ve en güvenilir oymuş sanırım deneyeniniz varmı acaba bir de hepiniz lazeri gittiğiniz merkezde doktora mı yoksa güzellik uzmanına mı yaptırdınız doktor olması şartmı?
Delircem haaa...kötükedihüsokötükedihüso
4 seanstır ne güzel kıllar seyrelmişti..
Bu ay inanmazsınız genital ve koltuk altı olduğu gibi çıktı ve dökülmedi çıldırcam
Bacaklarımda zaten çıkmadı.. ama genital koltuk altı
Sanki lazere gitmedn önceki hali aldı bu ay...çok sinirliyim
Aradım neymiş uyku döneminemi ne gelmiş dedi
Bişeyler dedi hee he dedim...
Bir tek bu aymı uyanma dönemini yakalayamadık...
Paracıklarım gidiyooo offf offff
Şimdi bu saatten sonrada bırakamam
Garibime giden ilk günkü gibi olması
koltuk altım tamamen bitmişti..
Ama bu ay olduğu gibi çıktı.... en yüksekte çalıştı oysaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?