- 13 Kasım 2014
- 2
- 0
- 1
- 37
- Konu Sahibi wincase123
ben genitalde alex tercih ettim 5.seyans işede yaradı biraz sarı olduğum için alexin seyansına okadar ödeme yapmak istemiyorum ama bu makine hakkında da kimse bişey demedi :) :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de 2 sene sürdü bacaklarımı almıyorum ama genitalde kaldı o yüzden ağdayla almak zorunda kalıyorumbn yıllardır gidiyorum inceldi ama bitmiyo
keşke bnde agdayla alabilsem bnmde bacaklar ii ama genital de cozum olmadı malesefBenim de 2 sene sürdü bacaklarımı almıyorum ama genitalde kaldı o yüzden ağdayla almak zorunda kalıyorum
Tüyler sarı mıydı neden çözüm olmadı acaba ? Yada hangi lazer yöntemini tercih ettiniz? Bende genital bölgeye gidicem ama sizi okuyunca ya etki etmezse diye düşündüm bi an :-(keşke bnde agdayla alabilsem bnmde bacaklar ii ama genital de cozum olmadı malesef
Ben de ağda yapamazdım ama makinayla alsam gene köklü çıkacak diye korktum böyle en azından hafif çıkıyo ağda en güzeli canım biraz zorla alıştır kendinikeşke bnde agdayla alabilsem bnmde bacaklar ii ama genital de cozum olmadı malesef
çekince elimde kalcak gibi hissediyorum yaa :)Ben de ağda yapamazdım ama makinayla alsam gene köklü çıkacak diye korktum böyle en azından hafif çıkıyo ağda en güzeli canım biraz zorla alıştır kendini
yok cnm jiletle aliyodum hep..simyahti..baya lazere gidince sariya dondu simdi tüyler incecik ama bitmediTüyler sarı mıydı neden çözüm olmadı acaba ? Yada hangi lazer yöntemini tercih ettiniz? Bende genital bölgeye gidicem ama sizi okuyunca ya etki etmezse diye düşündüm bi an :-(
Bende malesef jilet kullanıyorum beyaz tenliyim. İncelsinde ona bile razıyım. seyreldi mi peki?yok cnm jiletle aliyodum hep..simyahti..baya lazere gidince sariya dondu simdi tüyler incecik ama bitmedi
ewet canim inceldii kollardaki tüyler gibi zayifBende malesef jilet kullanıyorum beyaz tenliyim. İncelsinde ona bile razıyım. seyreldi mi peki?
Ben de öyleydim ama alıştım zamanlaçekince elimde kalcak gibi hissediyorum yaa :)
ewet onu bnde duydum cnm hatta burda böyle bi konu açılmışBen de öyleydim ama alıştım zamanla
Şimdi reklamlarda philpsin lazer gibi bi ürünü çıkmış onu merak ettim acaba lazer gibi mi diye.konu sahibi arkadaş inşallah bu konu hakkında bilgi sahibidir bizi aydınlatır
Hadi ya bu sıralar çok fazla takip edemiyorum kaçırmışım yorumlar nasıl iyi mi.fiyatına baktım bin 500 lira her bölgede kullanılıyo ve 140bin atımı varmışewet onu bnde duydum cnm hatta burda böyle bi konu açılmış
bnm bildiğim 1000 1400 arasi fiyati bi kişi kullanmış cok memnunmus 15 gunde dokuluyo tertemiz fln demis..ayni güzellik merkezlernde oldugu gibi yani. .ztn lazer kesin çözüm degl ama en azindan tuyler zayif ve gec cikar bnde almayi düşünüyorum. .Hadi ya bu sıralar çok fazla takip edemiyorum kaçırmışım yorumlar nasıl iyi mi.fiyatına baktım bin 500 lira her bölgede kullanılıyo ve 140bin atımı varmış
Ben biraz daha beklicem almak için.lu an zaten alex yaptırdım sadece genital bölge sorunlu.o da hormonlarımdan dolayı bitmedi diye düşünüyorum.her ay hormonlarımız bozuluyo doğal olarak kıllarımızda sürekli uzuyo.kesin çözüm olmasa bile en azından temizlenmiş olacaz zaahmetsiz.bnm bildiğim 1000 1400 arasi fiyati bi kişi kullanmış cok memnunmus 15 gunde dokuluyo tertemiz fln demis..ayni güzellik merkezlernde oldugu gibi yani. .ztn lazer kesin çözüm degl ama en azindan tuyler zayif ve gec cikar bnde almayi düşünüyorum. .
Aaaa çok iyiymiş. Kaç seansta bu hale geldi acaba ? Bide alexandr mı yaptırdınız sizde?ewet canim inceldii kollardaki tüyler gibi zayif
Genelde erkeklerin kullandığı kulak burun kılı alma makinası varya onu deneyebilirsin :)merhaba kizlar bende yüzüm icin lazer epilasyona baslayacagim. Bildiginiz gibi tüyleri kökten almak yasak. Peki ben yüzümdeki (biyik, cene) ortadaki tüyleri neyle alicam. Jilet vurmak istemiyorum.
Genelde erkeklerin kullandığı kulak burun kılı alma makinası varya onu deneyebilirsin :)
Genelde erkeklerin kullandığı kulak burun kılı alma makinası varya onu deneyebilirsin :)