• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon lazer epilasyon sorularınız cevaplanır

ben genitalde alex tercih ettim 5.seyans işede yaradı biraz sarı olduğum için alexin seyansına okadar ödeme yapmak istemiyorum ama bu makine hakkında da kimse bişey demedi :) :)

keşke bnde agdayla alabilsem bnmde bacaklar ii ama genital de cozum olmadı malesef:KK43:
Ben de ağda yapamazdım ama makinayla alsam gene köklü çıkacak diye korktum böyle en azından hafif çıkıyo ağda en güzeli canım biraz zorla alıştır kendini

Tüyler sarı mıydı neden çözüm olmadı acaba ? Yada hangi lazer yöntemini tercih ettiniz? Bende genital bölgeye gidicem ama sizi okuyunca ya etki etmezse diye düşündüm bi an :-(
yok cnm jiletle aliyodum hep..simyahti..baya lazere gidince sariya dondu simdi tüyler incecik ama bitmedi:(

çekince elimde kalcak gibi hissediyorum yaa :)
Ben de öyleydim ama alıştım zamanla:KK45:
Şimdi reklamlarda philpsin lazer gibi bi ürünü çıkmış onu merak ettim acaba lazer gibi mi diye.konu sahibi arkadaş inşallah bu konu hakkında bilgi sahibidir bizi aydınlatır :KK49:

Ben de öyleydim ama alıştım zamanla:KK45:
Şimdi reklamlarda philpsin lazer gibi bi ürünü çıkmış onu merak ettim acaba lazer gibi mi diye.konu sahibi arkadaş inşallah bu konu hakkında bilgi sahibidir bizi aydınlatır :KK49:
ewet onu bnde duydum cnm hatta burda böyle bi konu açılmış

Hadi ya bu sıralar çok fazla takip edemiyorum kaçırmışım yorumlar nasıl iyi mi.fiyatına baktım bin 500 lira her bölgede kullanılıyo ve 140bin atımı varmış
bnm bildiğim 1000 1400 arasi fiyati bi kişi kullanmış cok memnunmus 15 gunde dokuluyo tertemiz fln demis..ayni güzellik merkezlernde oldugu gibi yani. .ztn lazer kesin çözüm degl ama en azindan tuyler zayif ve gec cikar bnde almayi düşünüyorum. .

bnm bildiğim 1000 1400 arasi fiyati bi kişi kullanmış cok memnunmus 15 gunde dokuluyo tertemiz fln demis..ayni güzellik merkezlernde oldugu gibi yani. .ztn lazer kesin çözüm degl ama en azindan tuyler zayif ve gec cikar bnde almayi düşünüyorum. .
Ben biraz daha beklicem almak için.lu an zaten alex yaptırdım sadece genital bölge sorunlu.o da hormonlarımdan dolayı bitmedi diye düşünüyorum.her ay hormonlarımız bozuluyo doğal olarak kıllarımızda sürekli uzuyo.kesin çözüm olmasa bile en azından temizlenmiş olacaz zaahmetsiz.

merhaba kizlar bende yüzüm icin lazer epilasyona baslayacagim. Bildiginiz gibi tüyleri kökten almak yasak. Peki ben yüzümdeki (biyik, cene) ortadaki tüyleri neyle alicam. Jilet vurmak istemiyorum.

merhaba kizlar bende yüzüm icin lazer epilasyona baslayacagim. Bildiginiz gibi tüyleri kökten almak yasak. Peki ben yüzümdeki (biyik, cene) ortadaki tüyleri neyle alicam. Jilet vurmak istemiyorum.
Genelde erkeklerin kullandığı kulak burun kılı alma makinası varya onu deneyebilirsin :)

Back