Lazer Epilasyon lazer epilasyon sorularınız cevaplanır

teşekkür ederim ben beyaz tenliyim bu yaz hiç denize gitmedim alexte yapsalar sorun olmaz heralde :)

merhaba, az önce forumda bi konu okudum lazer epilasyondan sonra ter kokusundan bahsedilmiş öyle bişey gerçekten var mı varsa nasıl önlenebilir ya da geçirilebilir

lazerden kaç gün sonra tüyler dökülmeye başlar?
ben daha cuma günü koltukaltıma yaptırdım ve şimdi uzamaya devam ediyorlar. keşke 2 ay sonra felan başlasaydım diye pişman oldum böyle uzun gezilmiyor :(

çıkan tüylerim çekince geliyor. Acaba elimle böyle çekmem sorun olur mu? Kendi kendine dökülmüyor sonuçta cımbız görevi mi görüyor elim şimdi yani :KK48:

Kizlar alex makinesi icin seans basina 75istedi 6-7seans sürecekmis koltuk alti icin sizce o makine icin normal mi yada hangisini önerirsiniz acik tenliyim 5senedir falan agda yaptiriyorum zaten cok yok ama seyrek ama kökleri kalinmis kuaför demisti? Bide koltuk altini yaptiranlar asiri terliyormus dogru mu ??

Valla inanin bu cihazla ilgili bi bilgim yok maalesef

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba birşey sorabilir miyim ben alex ile lazere baslayacağım eylülde
fakat kadın bana şöyle birşey soyledi doğrumu
avuç içi kadar olmaz bunu bekleme dedi ve ileride sene de 1 kez de olsa atış yaptırman gerekir yoksa kıllar uyanır dedi doğru mu acaba

merhaba bende 2 seanstır lazer yaptırıyorum bir soru sormam lazım :/ benim bir rahatsızlığım var ve doktor deniz-kum-güneş önerdi ama lazeri bana uygulayan bayana sordum denize girme dedi :/ ne yapsam blemedm tenm yanarsa lazer tüyleri görmez biliyorum ama :/ bir tavsiyeniz var mı yardımcı olablrmisnz :/ brde yaptırdığım yerde seans ücretleri çok fazla :/ bir an önce bitse de kurtulsak keşke

ben güzellik uzmanı estetisyenim 4 yıllık lazer epilasyon kullanıcısıyım lazerle ilgili tüm sorularınızı cevaplayabilir elimdenn geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

Ayy teşekkür ederiiz.. Ya bu hamile kaldıktan sonra geri çıkıyormuş tüyler dogru mu? Uzmanlar kalıcı olmasını istiyorsanız cocuk dogurduktan sonra başlayın diyor. Bi çok kişide onaylıyor bunu hamile kalınca eskiye döndü diye. Sizce napmalıyız?

Iyi gunler. Benim de bir sorum olacakti. Benim vucudumun akliniza gelebilecek her yerinde tuyler var. Tuylu bi yapiya sahibim. Bugday tenliyim ve tuylerim siyah. Gobek bolgemde tuyler var mesela ama sadece orda degil boynumla alt bolge arasi her yer tuylu sirtimda da ayni sey soz konusu. Cildiye doktoruna gittgimde soylemistim bu durumu. O da kan aldirmisti. Hormon bozuklugu filan cikmadi. Ama her bolgem beni rahatsiz ediyo. Vucudumdaki yrler gorunmuyo olabilir ama yuzum apacik ortada. Yanaklarim tuylerle dolu. Gozumun dibinde bile var . Yuzum de tuylerle dolu. Alamiyorum da. Cunku su an yuzumde biraz sivilce soz konusu. Sivilce uzerinden alinca sivilcem daha da kotulesiyo. Ve benim yuzum gercekten ama gercekten cok hassas. Yuzumu alinca kizariyo ama hemen gecen bi agda sonrasi kizaiklik degil. Yuzumde bi hafta kadar yaraymiscasina kirmizi bi sekilde duruyo. Krem kullaninca geciyo. Su an ogrenciyim. Mezun olunca bi cozum bulmak istiyorum bu tuylere. Iki yilim var. Bu iki yil boyunca lazer olsun igneli olsun arastirmak istiyorum. Bu iki yil nasil dayanican bilmiyorum. Lazer hakkinda baska forumlar da okudum. Yayiyo cogaltiyomus. Killarim fazla kalin degil ama siyah ve cok belirgin.hamilelkkte cikiyomus.ben fazlasiyle killi biri olarak hamilelikte az degil de eskisi gibi cok cikarsa diye korkuyorum. O zman param bosa gidecek. Zaten pek sanssli hi insan degilimdir. Islerim genelde rast gitmez. Bir suru yer var ama para icin kandiranlar da var kotu seyler olur diye korkuyorum. Ve yuzum cok hassas oldugu icin. Dokununca bile kizariyo zaten l..lazere veya igneliye girsem kalici kotu sonuclar dogurur mu? Bazilar igneliden dolayi yuzumun cukur cukur olacgaini soyluyo. Yardimci olur musunuz bu konuda cok dertlyim. Kusura bkamayin biraz uzun oldu :KK43::KK43::KK43:

ben güzellik uzmanı estetisyenim 4 yıllık lazer epilasyon kullanıcısıyım lazerle ilgili tüm sorularınızı cevaplayabilir elimdenn geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

Canim yardimci olursan cok sevinicem bir kac sorum var. :)

Yuzum icin lazere baslamak istiyorum bir kac haftaya merkez arastirmaya cikicam. Öncelikle;

1) Sanirim yuze isinli degil igneli epilasyon yapiliyor dogru mu? Eger oyleyse igneli epilasyon nasil bir sey ve cok acitiyor mu? :(

2) Kaşlarda epilasyon olayi oluyor mu? hepsi icin degil seklini sabitlemek icin.

3)Favorilere lazer yaptirilabiliyor mu? sonuc memnun edici oluyor mu?

4) Favoriler+ biyik+kas epilasyon fiyati ortalama ne kadardir?

Teşekkür ederimm :)

merhaba bende bi kaç soru sormak istiyorum :) şu ana kadar hiç lazer yaptırmadım kuaförüm hayalet lazer cihazından bahsetti koltuk altıma ve bacaklarıma düşünüyorum sence etkilimidir?bacaklarımda kıl dönmesi var buna iyi gelecek lazer yöntemi varmı?başka tavsiye edeceğin lazer varsa bilgilendirirsen sevinirim:)

merhaba benimde bir sorum olacaktı
ben 10 seans yüz bölgesi için nd yag fotona yaptırdım 10 da rutüş oldu. doktor yapan kişi
%70 bir azalma oldu seans araları açıldı 3 ayda çıkıyorlar fakat hala tam bitmiş değil
ne kadar süre daha devam etmeliyim
beyaza dönük buğday tenlyim tüylerim siyahtı lazere başlamadan önce ip ve ağdayla alıyordum baya kalınlaştırmıştım yapısını.
bir de makine değiştirirsem doktorum artış olabileceğini söyledi
ben okuduğum şehirde yaptırıyordum fakat okul btti
ankara da bir polklinik arıyorum nd yag yapan bilginiz varsa iyi olur.
sanırım yapan kişide önemli makinenin önemli olduğu kadar.

Merhaba, ben 10 seans tüm vücut lazer yaptırdım. Ama Bacaklarımda olsun genitalde olsun hala tüyler var. Artık şuan için lazer düşünmüyorum . Kalan tüylere agda yapsam tekrar tüylenme artar mı ?

Merhabalar, ben lazer epilasyon islemleri bittikten sonraki surec hakkinda bilgi almak istiyorum. Siz de demissiniz, tuyler tamamen gitmiyor. Jilet disinda o kalan tuylerden kurtulmak icin onerebileceginiz bir yol var mi?

Merhaba,
Sarışınım ve tüylerim de çok koyu renk değil. Sizce lazer yaptırabilir miyim? Teşekkür ederim şimdiden :)

Iyi gunler. Benim de bir sorum olacakti. Benim vucudumun akliniza gelebilecek her yerinde tuyler var. Tuylu bi yapiya sahibim. Bugday tenliyim ve tuylerim siyah. Gobek bolgemde tuyler var mesela ama sadece orda degil boynumla alt bolge arasi her yer tuylu sirtimda da ayni sey soz konusu. Cildiye doktoruna gittgimde soylemistim bu durumu. O da kan aldirmisti. Hormon bozuklugu filan cikmadi. Ama her bolgem beni rahatsiz ediyo. Vucudumdaki yrler gorunmuyo olabilir ama yuzum apacik ortada. Yanaklarim tuylerle dolu. Gozumun dibinde bile var . Yuzum de tuylerle dolu. Alamiyorum da. Cunku su an yuzumde biraz sivilce soz konusu. Sivilce uzerinden alinca sivilcem daha da kotulesiyo. Ve benim yuzum gercekten ama gercekten cok hassas. Yuzumu alinca kizariyo ama hemen gecen bi agda sonrasi kizaiklik degil. Yuzumde bi hafta kadar yaraymiscasina kirmizi bi sekilde duruyo. Krem kullaninca geciyo. Su an ogrenciyim. Mezun olunca bi cozum bulmak istiyorum bu tuylere. Iki yilim var. Bu iki yil boyunca lazer olsun igneli olsun arastirmak istiyorum. Bu iki yil nasil dayanican bilmiyorum. Lazer hakkinda baska forumlar da okudum. Yayiyo cogaltiyomus. Killarim fazla kalin degil ama siyah ve cok belirgin.hamilelkkte cikiyomus.ben fazlasiyle killi biri olarak hamilelikte az degil de eskisi gibi cok cikarsa diye korkuyorum. O zman param bosa gidecek. Zaten pek sanssli hi insan degilimdir. Islerim genelde rast gitmez. Bir suru yer var ama para icin kandiranlar da var kotu seyler olur diye korkuyorum. Ve yuzum cok hassas oldugu icin. Dokununca bile kizariyo zaten l..lazere veya igneliye girsem kalici kotu sonuclar dogurur mu? Bazilar igneliden dolayi yuzumun cukur cukur olacgaini soyluyo. Yardimci olur musunuz bu konuda cok dertlyim. Kusura bkamayin biraz uzun oldu :KK43::KK43::KK43:
aynı sorun için ben de çözüm arıyorum, çok ince ama normalden daha uzun ve koyu tüyler, o yüzden iğneli epilasyonda iğne izi yanık izi vs kalır korkusu çok büyük, kaldı ki acısını düşündükçe midem bulanıyo nasıl dayanıcam diye çünkü biliyorum o elektrik akımının yakma hissini, çok büyük bi bölge olduğu için de yüz vücudun tamamı çook zaman alıcak ve sanırım 20 bini bile bulabilir toplam fiyat. tabi gidip konuşmak lazım bi yerle daha doğru bi fikir edinmek adına. lazer cihazları da görmüyo tabi bizim tüyleri... soprano xl diye bi cihaz varmış ama pek bilgiye ulaşamadım giden kullananlardan. her cilt ve kıl tipine uygun olduğu yazılmış ama öyle araştırmadan gidip de şansa bırakacak halim kalmadı onca şanssızlık ve hüsrandan sonra.
mesaj attım size bu arada.

geçen ay ilk defa lazer epilayona gittim. ten rengim açık ve kıl rengim koyu olduğu için alexandrite ile lazere başladık. ancak bana garip gelen şu; bir çok klinikte istenilen jilet yaptıktan bir kaç gün sonra randevuya gidilmesi. benim doktorum o sabah ya da bir önceki gece jilet yapmamı ve tertemiz olmasını istedi. bu konuda içim rahat değil. yorumunuzu merak ediyorum

geçen ay ilk defa lazer epilayona gittim. ten rengim açık ve kıl rengim koyu olduğu için alexandrite ile lazere başladık. ancak bana garip gelen şu; bir çok klinikte istenilen jilet yaptıktan bir kaç gün sonra randevuya gidilmesi. benim doktorum o sabah ya da bir önceki gece jilet yapmamı ve tertemiz olmasını istedi. bu konuda içim rahat değil. yorumunuzu merak ediyorum

hd elight 2014 yeni epilasyon cihazı hakkında bilginiz varmı ?

Back