- Konu Sahibi wincase123
teşekkür ederim ben beyaz tenliyim bu yaz hiç denize gitmedim alexte yapsalar sorun olmaz heralde :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla inanin bu cihazla ilgili bi bilgim yok maalesef
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben güzellik uzmanı estetisyenim 4 yıllık lazer epilasyon kullanıcısıyım lazerle ilgili tüm sorularınızı cevaplayabilir elimdenn geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
ben güzellik uzmanı estetisyenim 4 yıllık lazer epilasyon kullanıcısıyım lazerle ilgili tüm sorularınızı cevaplayabilir elimdenn geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
merhaba benimde bir sorum olacaktıben güzellik uzmanı estetisyenim 4 yıllık lazer epilasyon kullanıcısıyım lazerle ilgili tüm sorularınızı cevaplayabilir elimdenn geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
Merhaba, ben 10 seans tüm vücut lazer yaptırdım. Ama Bacaklarımda olsun genitalde olsun hala tüyler var. Artık şuan için lazer düşünmüyorum . Kalan tüylere agda yapsam tekrar tüylenme artar mı ?ben güzellik uzmanı estetisyenim 4 yıllık lazer epilasyon kullanıcısıyım lazerle ilgili tüm sorularınızı cevaplayabilir elimdenn geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
aynı sorun için ben de çözüm arıyorum, çok ince ama normalden daha uzun ve koyu tüyler, o yüzden iğneli epilasyonda iğne izi yanık izi vs kalır korkusu çok büyük, kaldı ki acısını düşündükçe midem bulanıyo nasıl dayanıcam diye çünkü biliyorum o elektrik akımının yakma hissini, çok büyük bi bölge olduğu için de yüz vücudun tamamı çook zaman alıcak ve sanırım 20 bini bile bulabilir toplam fiyat. tabi gidip konuşmak lazım bi yerle daha doğru bi fikir edinmek adına. lazer cihazları da görmüyo tabi bizim tüyleri... soprano xl diye bi cihaz varmış ama pek bilgiye ulaşamadım giden kullananlardan. her cilt ve kıl tipine uygun olduğu yazılmış ama öyle araştırmadan gidip de şansa bırakacak halim kalmadı onca şanssızlık ve hüsrandan sonra.Iyi gunler. Benim de bir sorum olacakti. Benim vucudumun akliniza gelebilecek her yerinde tuyler var. Tuylu bi yapiya sahibim. Bugday tenliyim ve tuylerim siyah. Gobek bolgemde tuyler var mesela ama sadece orda degil boynumla alt bolge arasi her yer tuylu sirtimda da ayni sey soz konusu. Cildiye doktoruna gittgimde soylemistim bu durumu. O da kan aldirmisti. Hormon bozuklugu filan cikmadi. Ama her bolgem beni rahatsiz ediyo. Vucudumdaki yrler gorunmuyo olabilir ama yuzum apacik ortada. Yanaklarim tuylerle dolu. Gozumun dibinde bile var . Yuzum de tuylerle dolu. Alamiyorum da. Cunku su an yuzumde biraz sivilce soz konusu. Sivilce uzerinden alinca sivilcem daha da kotulesiyo. Ve benim yuzum gercekten ama gercekten cok hassas. Yuzumu alinca kizariyo ama hemen gecen bi agda sonrasi kizaiklik degil. Yuzumde bi hafta kadar yaraymiscasina kirmizi bi sekilde duruyo. Krem kullaninca geciyo. Su an ogrenciyim. Mezun olunca bi cozum bulmak istiyorum bu tuylere. Iki yilim var. Bu iki yil boyunca lazer olsun igneli olsun arastirmak istiyorum. Bu iki yil nasil dayanican bilmiyorum. Lazer hakkinda baska forumlar da okudum. Yayiyo cogaltiyomus. Killarim fazla kalin degil ama siyah ve cok belirgin.hamilelkkte cikiyomus.ben fazlasiyle killi biri olarak hamilelikte az degil de eskisi gibi cok cikarsa diye korkuyorum. O zman param bosa gidecek. Zaten pek sanssli hi insan degilimdir. Islerim genelde rast gitmez. Bir suru yer var ama para icin kandiranlar da var kotu seyler olur diye korkuyorum. Ve yuzum cok hassas oldugu icin. Dokununca bile kizariyo zaten l..lazere veya igneliye girsem kalici kotu sonuclar dogurur mu? Bazilar igneliden dolayi yuzumun cukur cukur olacgaini soyluyo. Yardimci olur musunuz bu konuda cok dertlyim. Kusura bkamayin biraz uzun oldu
geçen ay ilk defa lazer epilayona gittim. ten rengim açık ve kıl rengim koyu olduğu için alexandrite ile lazere başladık. ancak bana garip gelen şu; bir çok klinikte istenilen jilet yaptıktan bir kaç gün sonra randevuya gidilmesi. benim doktorum o sabah ya da bir önceki gece jilet yapmamı ve tertemiz olmasını istedi. bu konuda içim rahat değil. yorumunuzu merak ediyorumben güzellik uzmanı estetisyenim 4 yıllık lazer epilasyon kullanıcısıyım lazerle ilgili tüm sorularınızı cevaplayabilir elimdenn geldiğince yardımcı olmaya çalışırım