Lazer Epilasyon Lazer epilasyon hic bir ise yaramadi fikirleriniz nelerdir??

İnanın başta bende de öyle dökülme oldu ama.araya iki ay kadar bir sure koydum ve o dokule tüyler çıkıyor bende sizin gibi seviniiyordm dökülüyor diye inşallah siz benim gibi olmazsiniz
Tedavi sürecinde ara verdiğinizde bu sorun oluşabiliyor bitirenlerde bu sorunu görmedim

2 sene boyunca gittim. hala kıl var. resmen kazıklandım. hem paramdan hem zamanımdan oldum. haram olsun gittiğim yere de. lazer merkezlerine zerre kadar güvenmiyorum. arkadaşlarımda aynı fikirde.

Slm hanımlar lazere gidiyorum ama son 4 seans kalmasına rağmen bana göre bi değişim yok tüylerde.
O kadar verdiğim paraya mi yanayım boşa geçen zamanın mi bilemiyorum. %90 garanti vermelerine rağmen bence değişim yok sinir oldum iyice..
Varmı benim gibi olan yada keisn çözüm alan ben tüm bölge gidiyorum 12 seans ama biseye yaradığı yok..
Once dr gidin sonra yaptirdiginiz yeri degistirin 2009 gibi tum bacak koltuk alti kol gittim cok cok sari gunese tutunca gorunen tuylerim kalmisti halada oyle yilda bir jilet yapiyorum bacagima cogalmadi koltuk altimdada ince cansiz sagda iki solda 3 tuy onlarida cimbizla aliyorum onlarda cogalmadi kolum %60 azaldi bana yetio artik goze batici degil devam etmedim biraktim arada agda yapiyorum oda biraktigim gibi
Lazerler cesit cesit yok dalga boyu yok isin yok diod yok nd yag falan reklami cok ama en iyi sonucu veren alex tir aklinizda bulunsun dogru isinla lazerde vucut icin sonuc almayan pek olmaz lazer yuze olmaz sadece

Diod lazere basladim gecen sene.o donem en son teknoloji vs vs dediler ben esmerim tuylerinde siyah kalin.dediler sana uygun.4 seans yaptirdim.gercekten o donem faydasi oldu dedim 2 ay araliklarla falan gidiyodum daha az ve ciliz cikiyordu.5. Seansima kadar 5 ay ara vermisim.baska sehirde gidiyordum ve tam gidecegimde regl oldum erteledim vs.o dönemde sıfıra döndüm.yine bütun killar cikti.cilt bakimina gitmistim bacagima bakti incelmis dedi(ben oyle bi fark sezmedim) artik once sir agda yapip ustune lazer yapicaz dedi.5.seansi oyle yaptik.1 ay tertemiz gezdim simdi siyah kökler görünmeye basladi.Sonuc ne olacak bilmiyorum umudum kirildi acikcasi.
Arkadas en son buzlu sistemden bahsetti konyada iyi bi merkezde baslamis cok ovuluyormus su an memnunum dedi.
Zamaninda bende memnundum lazer bitip aylar sonra killar nasil cikacak onu gorunce anlayacagiz faydasi oldu mu yoksa paramiz bosa gitti yasadigimiz aci yanimiza mi kaldi..
İlk defa duyuyorum agda ustune lazeri sir zaten ciltte cok matah bir meteryal degil hani bazi kisilerde lekelenme yapabiliyor ustune birde isin tutacak
Yanlis anlamayin cok kucuk bir il yada ilce falanmi burasi neden insanlari bu kadar magdur ediyorlar para zaman ve cilt herseyden onemlisi arastirmadan hic bir yerdehic bise yaptirmayin
Kiliniz siyahsa ve cok cok esmer degilseniz alex yapan bir yer bulun guvenilir olsun benim esmer ama erkek killi arkadasim da yaptirdi o esmer ben beyazim ikimizde sonuc aldik sok oldum jilet falan duyuyordum da agda nedir

Arkadaslar imkaniniz varsa lazer islemini hastanelerin medikal bolumunde veya kliniklerde yaptirin
Guzellik merkezleri bu konuda cok magdur edebiliyor yapan kisi dr olsun lazerde diger isinlari bilemem alexte Jilet kesme agda vs yontemleri kullanilmaz kiliniz uzunsa yapan kisi makine ile (tras makinesi ama daha kucugu)bir makine ile killarinizi kisaltip ardindan lazer yapar

seanstan ciktiginizda tuysuz olursunuz sadece siyah nokta gibi olur bazi yerler onlarda 10-15 gube uzayip dokulur kese ile falan ana seans ve kontrol seansli yerlere gidin bir ana seans 15-20 gun sonrasi kontrol seansi olur

lazer boyunca jilete falan gerek duymazsiniz 3ana 3 kontrol seansi sonrasi ciddi ciddi sonuclari gormeye baslarsiniz
Turkiyede bu makineleri getiren disturibitor firma vardir (ben yaptiriken inanir gruptu ama baska firmalarda var)o firmalardan birini arayip en iyi makineyi sorup nerelere sattiklarini ogrenebilirsiniz
Onlar lazer yapmaz sadece cihaz getirip satarlar dolayisiyla eksigi fazlasiyla hangi cihaz iyidir size bilgi verebilirler
Beyaz ten siyah kila vucutta alex disinda bulasmayin baska cihazda sonuc alirsiniz belki ama beyaz ten koyu kila en iyi cozum isin olarak alextir
Yuzunuze ne lazer ne ipl hic bise degdirmeyin yuze etkili bir makine yok henuz olanlar sadece kili kalinlastirip cogaltir omur boyu agda gibi gidersiniz
Sonuc alan varsada bildigin sakal gibi killanmadir ancak.

Univ hastaneleri doner sermaye ile dondugu icin saglik bakanligi onlarada medikal klinik izni verdi kendilerine gelir saglayabilsinler diye.Lazer prp sac vs islemlerini makul fiyatlara yapan varsa (cerrahpasada varmis artik mesela İstanbulda) bolgenizdeki univ hastanelerinide arastirabilirsiniz
Kilsiz gunler hepinize:))

Son düzenleme:
Ben burdaki lazerden sonra tüylerim bitti bölümüne 2 kere yazdım çıt yok, aynı sorun bende de var yarım sene oldu biteli bırak %80 i %40 olmadı, belimede lazer görür azaltır dediler geriye simsiyah kıl bıraktılar,gittiğim yerde ASLA tecrübesiz bir yer değildi ünlülerin uğrak mekanı. Allah var başlarına gelsin hepsinin nasıl ağladım ben bilirim, insan hele ki kadın vücuduyla oynamak bu kadar basit değil!

Ben burdaki lazerden sonra tüylerim bitti bölümüne 2 kere yazdım çıt yok, aynı sorun bende de var yarım sene oldu biteli bırak %80 i %40 olmadı, belimede lazer görür azaltır dediler geriye simsiyah kıl bıraktılar,gittiğim yerde ASLA tecrübesiz bir yer değildi ünlülerin uğrak mekanı. Allah var başlarına gelsin hepsinin nasıl ağladım ben bilirim, insan hele ki kadın vücuduyla oynamak bu kadar basit değil!
Yuz,boyun,bel,gogus,gobek,ust kol lazer yapilmamasi gereken yerler bacak k alti genitalde iyi sonuclar aliniyor
Lazer tuyu bitirirken ince (gozle gorulmeyen sari beyaz )tuylerin folukullerini uyarip yayilma daha siyah ve kalin cikmasina sebep oluyor hangi isin olursa olsun.benim yuzum kurt kadin olmustu sonra igneliye gittim aylarca yarasi beresi zamani ha bitti sukur ama bende bittim yani, ama onun disinda beyaz ten siyah kila en etkili isinda alex dir.Eger bacak k alti genital gibi bolgerden sonuc alamadim hemde kilim siyah tenimde cok koyu degil diyorsaniz bir oyun vardir isin icinde derim
Ha diger yazdigim bolgeler icinse zaten sonuc vermez dahada beter yapar ama soylemezler sonucta para kazanacaklar
O yuzden insanlar birbirini bilgilendirsin diye tecrubelerimizi buraya yaziyoruz
Unlulerin gitmesi birsey degistirmiyor inanin benim nisantasinda oldukca unlu bir dr kliniginde bir arkadasim magdur oldu
Yuzu bitirir diyip baslamislar kavga edincede yan cizmisler yapan kiz ben uyardim demis simdi ayda bir agda gibi gidiyor 3 sene oldu

Yuz,boyun,bel,gogus,gobek,ust kol lazer yapilmamasi gereken yerler bacak k alti genitalde iyi sonuclar aliniyor
Lazer tuyu bitirirken ince (gozle gorulmeyen sari beyaz )tuylerin folukullerini uyarip yayilma daha siyah ve kalin cikmasina sebep oluyor hangi isin olursa olsun.benim yuzum kurt kadin olmustu sonra igneliye gittim aylarca yarasi beresi zamani ha bitti sukur ama bende bittim yani, ama onun disinda beyaz ten siyah kila en etkili isinda alex dir.Eger bacak k alti genital gibi bolgerden sonuc alamadim hemde kilim siyah tenimde cok koyu degil diyorsaniz bir oyun vardir isin icinde derim
Ha diger yazdigim bolgeler icinse zaten sonuc vermez dahada beter yapar ama soylemezler sonucta para kazanacaklar
O yuzden insanlar birbirini bilgilendirsin diye tecrubelerimizi buraya yaziyoruz
Unlulerin gitmesi birsey degistirmiyor inanin benim nisantasinda oldukca unlu bir dr kliniginde bir arkadasim magdur oldu
Yuzu bitirir diyip baslamislar kavga edincede yan cizmisler yapan kiz ben uyardim demis simdi ayda bir agda gibi gidiyor 3 sene oldu

Evet ten rengim açık ve kıllar koyu kalın bacak için söylüyorum, ilk gördüklerinde ooo çok iyi sonuç alırız dediler, gel gör ki aynı bilek kısımlarında yok ama üst kısımlar aynı ay çıldırcam ne olursa olsun üstünde çalıştıkları insan ve estetiğe önem veren kadın, böyle olmamalı ya böyle kolay para yenmemeli neden hiçbir yere güvenemiyoruz hep tedirgin yaklaşmak zorundayız...

Evet ten rengim açık ve kıllar koyu kalın bacak için söylüyorum, ilk gördüklerinde ooo çok iyi sonuç alırız dediler, gel gör ki aynı bilek kısımlarında yok ama üst kısımlar aynı ay çıldırcam ne olursa olsun üstünde çalıştıkları insan ve estetiğe önem veren kadın, böyle olmamalı ya böyle kolay para yenmemeli neden hiçbir yere güvenemiyoruz hep tedirgin yaklaşmak zorundayız...
Alirsin sonuc yani ben ve cevremde giden cok vucutta bitiyor yuz goz perisanlik birini canli ornek olarak uyardim dinlemedi simdi moralman cokuk bildigin sakal basmis misal ama bacak genital koltukalti bitiyor max 1,2 tuy kalir oda incedir lazer gormedigi icin bitmemistir benim arkadasim biraz daha koyu ten olarak benden benden bir yil once baslamisti (onu gorunce bende basladim hatta)o ustune 2 cocuk sigdirdi yani 2 defada hormon degisimi yasadi defalarca ayni cikan bise yok.
Ben yaptirdigimda makine alexandrate apogee 5500 du yani eski bir makine 3 yilda benden oncesi olsa 2006 da falan alinmis bir makine her yil yenisi cikiyor bunlarin birde
Amaaaa ben paket fiyat anlasmadim bu paket islerinde dalevere donuyor onu soyliyeyim pahaliya geldi ama seans anlastim yardim istedim nakit ikiye bolduler yarisini ana seans yarisini kontrol seansi odedim oyle olunca isini duzgun yapmazsa musterinin baglayiciligi olmuyor birakiyorlar diye oyle oyunlara pek girmiyorlar
İki tavsiyem var 1 makinenin adini onlar soyler sen bakma sen ne biliceksin musterisin alex der baska biseydir odada makineye bak uzerinde isim yazar yoksada resmini cek google resimlere yukle cihaz neymis onu ogren
Atis yaptigi dalga boyuna bak isikli yerde yazar hep dusuk calismazlar kila gore sik sik ayarlama yaparlar kimi yerde 17 calisir kimi yerde 7
Ha orayla isin bittiysede referansli bir yere git cevrenden gidip tuyunu bitirmis
Kendini vucut icin uzme ben ve cevremde en az 6 kisi var bu isi yillar onceden bitirmis

Alirsin sonuc yani ben ve cevremde giden cok vucutta bitiyor yuz goz perisanlik birini canli ornek olarak uyardim dinlemedi simdi moralman cokuk bildigin sakal basmis misal ama bacak genital koltukalti bitiyor max 1,2 tuy kalir oda incedir lazer gormedigi icin bitmemistir benim arkadasim biraz daha koyu ten olarak benden benden bir yil once baslamisti (onu gorunce bende basladim hatta)o ustune 2 cocuk sigdirdi yani 2 defada hormon degisimi yasadi defalarca ayni cikan bise yok.
Ben yaptirdigimda makine alexandrate apogee 5500 du yani eski bir makine 3 yilda benden oncesi olsa 2006 da falan alinmis bir makine her yil yenisi cikiyor bunlarin birde
Amaaaa ben paket fiyat anlasmadim bu paket islerinde dalevere donuyor onu soyliyeyim pahaliya geldi ama seans anlastim yardim istedim nakit ikiye bolduler yarisini ana seans yarisini kontrol seansi odedim oyle olunca isini duzgun yapmazsa musterinin baglayiciligi olmuyor birakiyorlar diye oyle oyunlara pek girmiyorlar
İki tavsiyem var 1 makinenin adini onlar soyler sen bakma sen ne biliceksin musterisin alex der baska biseydir odada makineye bak uzerinde isim yazar yoksada resmini cek google resimlere yukle cihaz neymis onu ogren
Atis yaptigi dalga boyuna bak isikli yerde yazar hep dusuk calismazlar kila gore sik sik ayarlama yaparlar kimi yerde 17 calisir kimi yerde 7
Ha orayla isin bittiysede referansli bir yere git cevrenden gidip tuyunu bitirmis
Kendini vucut icin uzme ben ve cevremde en az 6 kisi var bu isi yillar onceden bitirmis

İstanbul da mısınız? Eğer öyleyse tavsiye alabilir miyim tekrar başlarsam belki umut edip en azından gitmiş olanlardan duyayım...

İstanbul da mısınız? Eğer öyleyse tavsiye alabilir miyim tekrar başlarsam belki umut edip en azından gitmiş olanlardan duyayım...
İstanbuldayim ama acikcasi ben dr gittim yani yapan kisi dr du hani bende alet yer vs diilde o bayana gittim gibi bise (yakma olayindan falan korkuyordum cildim hassas benim)hemde kontrol seansindada cok titiz calisiyordu ana seans gibi dedigim gibi arkadasim bulmus o cok memnun kalinca ben basladim ancak o orada saatli calisan bir dr du kendi yeri degil yer bagdat caddesinde klinik yine drlarin actigi dermotoloji klinigi o hanim benden sonra ayrildi anlasamamislar sanirim oradan simdi kim yapiyor nasil yapiyor yapan dr mu bilmiyorum ama arastirmak istersen ozelden yazarim klinigin ismini derli toplu duzgun bir yer

Slm hanımlar lazere gidiyorum ama son 4 seans kalmasına rağmen bana göre bi değişim yok tüylerde.
O kadar verdiğim paraya mi yanayım boşa geçen zamanın mi bilemiyorum. %90 garanti vermelerine rağmen bence değişim yok sinir oldum iyice..
Varmı benim gibi olan yada keisn çözüm alan ben tüm bölge gidiyorum 12 seans ama biseye yaradığı yok..
benm 4 seansım olucak canım Clnc lazer medilife da komple gidiyorum çok güzel sonuçlar aldım cihazlarla alakalı bence bu artık okadar varza etkisiz cihaz varda Alexandrite Candela cihazın adı türü

Back