Yuz,boyun,bel,gogus,gobek,ust kol lazer yapilmamasi gereken yerler bacak k alti genitalde iyi sonuclar aliniyor
Lazer tuyu bitirirken ince (gozle gorulmeyen sari beyaz )tuylerin folukullerini uyarip yayilma daha siyah ve kalin cikmasina sebep oluyor hangi isin olursa olsun.benim yuzum kurt kadin olmustu sonra igneliye gittim aylarca yarasi beresi zamani ha bitti sukur ama bende bittim yani, ama onun disinda beyaz ten siyah kila en etkili isinda alex dir.Eger bacak k alti genital gibi bolgerden sonuc alamadim hemde kilim siyah tenimde cok koyu degil diyorsaniz bir oyun vardir isin icinde derim
Ha diger yazdigim bolgeler icinse zaten sonuc vermez dahada beter yapar ama soylemezler sonucta para kazanacaklar
O yuzden insanlar birbirini bilgilendirsin diye tecrubelerimizi buraya yaziyoruz
Unlulerin gitmesi birsey degistirmiyor inanin benim nisantasinda oldukca unlu bir dr kliniginde bir arkadasim magdur oldu
Yuzu bitirir diyip baslamislar kavga edincede yan cizmisler yapan kiz ben uyardim demis simdi ayda bir agda gibi gidiyor 3 sene oldu